ya zambak gittiysen bana da haber ver.ben de size danışacaktım.eylül 2 gündür kakasını yapmıyo.çok canım sıkılıyo.bu arada mamadandır diye sinirlenip verdim sağ göğsümü.sağıyorum öle sarartı falan yok.iltihaplı olsa 3 gündür gece gündüz sağdığım sütte en azından bir parça sarartı olurdu.ama şu kakasını yapamamasına şaşırdım.zeytinyağ verdim 1 tatlı kaşığı,badem yağı verdim.poposuna zeytin yağıyla tampon yaptım ama yok.yavrum 2 gün oldu daha kaka falan yapmadı.gözüm öylee kıçında.bi zırt dese hemen açıyorum ama yok hiç bişi.napsam yaa.zambak lütfen doktordan gelir gelmez haber ver canım ya.bu arada geçmiş olsun canımcım.
slm ben geldim çok şükür ki doktorumuz bişey yok dedi çenesi güçlenmişmiş vantuz gibi emer bırakır dedi aç olsa ağlar bırakmaz dedi kakasını da 1 hafta yapmasa bile normalmiş sadece çok ağlarsa susmazsa problem vardır o zaman getir dedi şimdi herşey normalmiş
evet eylülcüm aldım ve bugun ilk defa evin içinde kullandım.yemek yaptıııımm yatak topladııım camasır yıkayıp serdiimmm bebişte cok sevdi uyudu içinde bakına bakına zaten canına minnet onun gezinio yakaydirigubbakcemile2 ama cok tutmamak lazım dik oturamıo bide uyuyunca daha bi büzüştü içinde.ama cok raht tavsiye ederim..bişi daha soracam.şu kangurulara kaçıncı ayda başlayalım.bizimki tutturdu.kanguruyu tak alışverişe gidelim mağazanın içi sıcaktır bişi olmaz annesinin önünde oraya buraya bakar diye.celendi galiba dimi ilkj kullanan.celeeen cevap ver yavrum nirdesin.sen de mi firar ettim yoksa.
slm ben geldim çok şükür ki doktorumuz bişey yok dedi çenesi güçlenmişmiş vantuz gibi emer bırakır dedi aç olsa ağlar bırakmaz dedi kakasını da 1 hafta yapmasa bile normalmiş sadece çok ağlarsa susmazsa problem vardır o zaman getir dedi şimdi herşey normalmiş
2.5kg doğdu oğlum şuan 6.5kg buay 700gr almış geçen aya göre az dedi doktor geçen ay 1100gr almştı ama ii dedi gelişimi 60cm boy 40.5 da baş çevresi
ist.a annemlere gittim ay her kafadan bi sesi yok kakası yeşil cıvık yok çok yapıo insan kafaya takıo illaki oh burda kimse yok rahatım valla
bide ananem geyreği batmış o yüzden kakası böyle dedi bende bu tabiri ilk kez duydum yüzüstü yatır koluya bacağını çapraz olarak uc uca getir dedi tabi doktora sormadan yapmadım doktora sordum güldü gerek yok yapma öyle şeyler dedi
ananeme göre geyrek de belinin orda biyermiş bebek oturur gibi tutunca batarmış :1no2:
ya zambak gittiysen bana da haber ver.ben de size danışacaktım.eylül 2 gündür kakasını yapmıyo.çok canım sıkılıyo.bu arada mamadandır diye sinirlenip verdim sağ göğsümü.sağıyorum öle sarartı falan yok.iltihaplı olsa 3 gündür gece gündüz sağdığım sütte en azından bir parça sarartı olurdu.ama şu kakasını yapamamasına şaşırdım.zeytinyağ verdim 1 tatlı kaşığı,badem yağı verdim.poposuna zeytin yağıyla tampon yaptım ama yok.yavrum 2 gün oldu daha kaka falan yapmadı.gözüm öylee kıçında.bi zırt dese hemen açıyorum ama yok hiç bişi.napsam yaa.zambak lütfen doktordan gelir gelmez haber ver canım ya.bu arada geçmiş olsun canımcım.
hee bizdede ona eğeleri batmıs derler.yapılan hareketede köstek denir.biz bebişe yapıoruz cok huzursuzlanınca.baya rahatlıodediğin gibi oturtmaktan oluoa.s
giyinikken.1dk bile sürmüo özlemcim.sağ el sol ayağın topuğuyla sol elde sağ ayak topuğuyla birlerstiriyorum sırayla.cok rahatlıo bizim bebiş.ağlarken yaptığımızda susuo.hani bazı insanlr sırtını çiğnetir rahatlar ya bu da ööle bişi:1closedeyes:peki celencim bebek soyunukken mi yapıosun o hareketi korkuom ben koluna bacağına bişey yaparım diye
merhaba kızlar nasılsınız.. benim moralim çok bozuk ya hala siftah yapamadık öküz kocacım yüzünden.. :enbuyukkk: kendisi yanımızda değil, 2-3 haftada bi geliyo, bu hafta sonu da geldi ve kırkımız da çıkmıştı, güzel hayaller kurmuştum beraber vakit geçiririz diye ama ilk gün yorgun diye ses çıkarmadım, ikinci günü bebiş uyumak bilmedi neyse uyuttum saat gece 2 gibi benim öküzü uyandırayım dedim binbir cilveyle bana terslendi yok uykumu ne bölüyosun ben robotmuyum vs vik vik konuştu gerizekalı bütün gece ağladım sinirimi bozdu ya yok böyle bişey kafası mı basmıyo ne..klava: bundan sonra böyle olacak yani bebek büyüyene kadar ne zaman boş vaktin olursa ozaman olacak ya saatin ikisi üçü yok yani bebişin ne zaman uyuyup uyanacağı belli değil ki daha düzene girmedi çok ufak.. hayret bişi ayrıca sabahı işe gitse anlıcam, horul horul öğlene kadar uyudu bi de klava: neyse ertesi gece de bekliyo ki bebiş uyusun ama çok şükür kız yine uyumak bilmedi (zaten uyusa bile öküz kocacıma küstüğüm için bi mok olmayacaktı) zaten yavrumuz kolayca uyuyo sanıyomuş şok oldu ne kadar zor buna bakmak valla iyi dayanıyosun falan dedi sonuçta sezonu açmadık, açmaya da niyetim yok kalbimi kırdı
bu erkeklerin çoğu mu böyle ya ne kadar anlayışsızlar sanki ben robotum hayret bişey sanki benim bol bol vaktim vardı da normal bir vakitte ben hayır dedim sanki, bütün gün çocuk baktığımı görmüyo ay şiddetim geldi bu kazan nerdeydi yaaa :mymeka: Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?