benim sıpacıkta 3 gündür yapmıyo kakasını her ağlayışını sanki kabızmışta sancılanıyomuş olarak algılıyoruz 1 hafta normalse içim rahatladı, peki bu kabız bebekler kakasını yapınca katı mı yapıyo yoksa yine cıvıkmı benimkisi hala cıvık mıçıyo bide acaba bizim yediğimiz şeylere mi bağlı kabızlığı onu merak ettim doğrusu
ewet gülşencim bizimki cıvık.yediğimize bağlımı bilmiyorum ama onun cıkmadığı günler bende aynı sorunu yasıyorum. o rahatladığı gün bnmde rahatlıo:uhm: sanırım bnmki psikolojik:sm_confused:
ya kızlar siz bebişlerinize hala eldiven giydiriyomusunuz?ben 3-4 gündür cıkartmaya basladım ama buz gibi elleri:uhm:
bende sürekli giydiriyorum değilse soğuyor ama elleri kokmaya başladı çocuğun tıpkı ayak kokusu gibi sinir oluyorum eldivene çocuğum ellerini tanısın istiyorum ama bu seferde başlıyo yüzünü gözünü çizmeye
kızlar bebişlere eldiven pek giydirmeyin artık tensel temas çok önemli artık emerken memenize dokuncak elinizle oynuycak anne sıcaklığını hissetsin kavramayı öğrensin tırnaklarını da uzatmadan keserseniz çizmez yüzünü
ben pek giydirmedim eldiven uyurken iyice battaniyesinin içine koyun kollarını üşümez ozaman
kızlar ben çok kötüyüm. aslında bunu bi başlık olarak açmayı düşünüyorum.akıl akıldan üstündür. bebişimiz olduğundan bu yana eşimle aramız çok kötü. yani bana göre öyle. içimde fırtınalar kopuyor. eşimden çok soğudum. tabiki onun yaptıklarından dolayı. 5-6 yıl sonunda bebiş sahibi olduk. benim hayallerim ve tahminlerim çok farklıydı. ama tam bir hüsran içindeyim. ve git gide eşimden soğumaya başladım. içimdeki duyguların bukadar yoğun olduğunun farkında bile değildir. çok detaylı yazamıyorum her an kızım uyanabilir diye. bunu daha detaylı anlatıcam. ama benim gibi olan varmı aranızda. hayatım allak bullak olduböyle şeyler anlatılmıyor kimseye. aklıma ilk gelen sizler oldunuz.
bak oğlumu alıp akyazıya görücüye gelcezz daha:)
:) kulağa hoş geliyo. tabi akyazıya gelme kısmı görücü kısmı değil. bi gün öyle bişey olsa gerçekten çok güzel olur. gelsene kızz :) ben ciddiyim
ooooooo kajo hanım gelmiş nerlerdesiniz valla merak ettik
ya bu aradaa millet sizin emzirmeleriniz düzene girdi mi ne sıklıkta oluyoo
benim sıpa uyanıkken hala yarım saat 1 saatte istiyoo normal miki yoksam doymuyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?