2008 Ekim Anneleri

ewet gülşencim bizimki cıvık.yediğimize bağlımı bilmiyorum ama onun cıkmadığı günler bende aynı sorunu yasıyorum. o rahatladığı gün bnmde rahatlıo:uhm: sanırım bnmki psikolojik:sm_confused:
ya kızlar siz bebişlerinize hala eldiven giydiriyomusunuz?ben 3-4 gündür cıkartmaya basladım ama buz gibi elleri:uhm:

bende sürekli giydiriyorum değilse soğuyor ama elleri kokmaya başladı çocuğun tıpkı ayak kokusu gibi sinir oluyorum eldivene çocuğum ellerini tanısın istiyorum ama bu seferde başlıyo yüzünü gözünü çizmeye

kızlar bebişlere eldiven pek giydirmeyin artık tensel temas çok önemli artık emerken memenize dokuncak elinizle oynuycak anne sıcaklığını hissetsin kavramayı öğrensin tırnaklarını da uzatmadan keserseniz çizmez yüzünü
ben pek giydirmedim eldiven uyurken iyice battaniyesinin içine koyun kollarını üşümez ozaman

günaydın lan millethihoyyyt kalkın bakemlaelaelaelaelae vazgectim kalkmayın bende bi bakıp geri yatıcam zatii.kız uyandırdı da mamiş saatiydi.cokacimcoook hden ben kaçanzi ben gelesiye kadar kıllatmayın sayfaları bak cakarım haaa:mymeka:kötükedihüso

dediğin gibi özlemcim eldivenleri cıkarttığımdan beri ellerini daha bi hareket ettirir oldu.parmaklarını falan daha cok oynatıo.ama cok soğukl yaaa:çok üzgünüm: elleri buz gibi oluo kuzumun.artık bi öyatarken takıyorum.kalktığında hemen cıkarıyorum.tırnaklarımızda 2. defa kesildi.yumusacık askımın tırnakları naylon bebek tırnağı gibiŞeniz

günaydddddıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
ben doğduğundan beri hiç eldiven giydirmemiştim ellerini seviyordum hep kuzumun ama en son tırnağını kestiğim halde gece yüzüne derin bir şekilde 3 çizik attığı için son 1 haftadır hiç çıkarmıyorum çıkarır çıkarmaz çiziyor nasıl beceriyorsa o yumuşacık kesik tırnaklarla kesmeyi

günaydınn
evimizdeyiz nihayet oğluşum evini tanıyo mu ne artıkın istanbulda 3 gündür canımı çıkardı ne yumak bildi ne doymak ne de sıçmak ama eve geldik sankim eski düzene döndük hadi bakalım hayırlısı
bi de dün gece ilk defa kendi odasında uyuttum oğluşuu eee artıkım 40 ımız çktıı di mii
bakalım bizim siftah ne zaman olacak bugün oğluşu uyuttuğum gibin ağdamı yapıcam gerçi biraz da tırsıyom ağda için daha erken mi diye ama jileti de sefmiyomm dikkatli olursam bi şey olmaz kanımca

kızlar ben çok kötüyüm. aslında bunu bi başlık olarak açmayı düşünüyorum.akıl akıldan üstündür. bebişimiz olduğundan bu yana eşimle aramız çok kötü. yani bana göre öyle. içimde fırtınalar kopuyor. eşimden çok soğudum. tabiki onun yaptıklarından dolayı. 5-6 yıl sonunda bebiş sahibi olduk. benim hayallerim ve tahminlerim çok farklıydı. ama tam bir hüsran içindeyim. ve git gide eşimden soğumaya başladım. içimdeki duyguların bukadar yoğun olduğunun farkında bile değildir. çok detaylı yazamıyorum her an kızım uyanabilir diye. bunu daha detaylı anlatıcam. ama benim gibi olan varmı aranızda. hayatım allak bullak oldu böyle şeyler anlatılmıyor kimseye. aklıma ilk gelen sizler oldunuz.

slm edhakcım. giremiyorum siteye. kendi dertlerimle ve sıkıntılarımla boğuşmaktan

canım hayatınız bambaşka bi boyut kazandı ikinizzin de geçişler yaşaması çok doğal birbirinize biraz zaman tanıyın şu minişler de birraz büyüsün herşey rayına oturur merak etme bu arada burayı da unutma
fırsat oldukça gir dök içini rahatla

ya bu aradaa millet sizin emzirmeleriniz düzene girdi mi ne sıklıkta oluyoo
benim sıpa uyanıkken hala yarım saat 1 saatte istiyoo normal miki yoksam doymuyo mu

:) kulağa hoş geliyo. tabi akyazıya gelme kısmı görücü kısmı değil. bi gün öyle bişey olsa gerçekten çok güzel olur. gelsene kızz :) ben ciddiyim

canım inş diyelim çok isterim ş veletler büyüyüp de gezmelere gdicek gibi olsunlar zati şunun şurası 30 km var aramızda
daha birbirimizi görmeden böyle kaynatıyoz bi biraraya gelsek herhald ne kaynana kalır ortadaa ne de koca:roflol::roflol:

ooooooo kajo hanım gelmiş nerlerdesiniz valla merak ettik

kajocum benim de sorunlarım var ama sonunda nedenini buldum ....................aslında herşey eskisi gibi , hatta eskisinden çok daha iyi ama sanırım benim psikolojim düzelmedi ................hamilelik lohusalık derken sinirler yıpranıyor tabii.............. öyle alıngan oldum ki, yok yüzüme bakmadın, yok cevap vermedin, yok bugün aramadın adamı hırpalayıp duruyorum , ben de soğukluk hissediyorum ama bu bendeki duygusal dalgalanmayla alakalı bir durum ..............senin de böyledir belki

hay allah alıntı yanlış olmuş, bu sıpa bende akıl neyim bırakmadı :)

edhakcım nasıl gidiyor hayatım , ben şuna inanıyorum ki ; insanlar anne baba olmasa yaşlanmak diye bişey sözkonusu olmazmış :)

ya bu aradaa millet sizin emzirmeleriniz düzene girdi mi ne sıklıkta oluyoo
benim sıpa uyanıkken hala yarım saat 1 saatte istiyoo normal miki yoksam doymuyo mu

ya evet benim oğlumda aynı uyanıkken ya emecek ya sallanacak yada kucakta gezecek ne yapıcam bilemiyorum uyanıkken hiç durmuyor başka türlü hiç bi iş yaptırmıyorum bir çözüm bilen varmı arkadaşlar şimdi bayramdada hem kayınvalideler hem görümceler gelcek toplam 12 kişi evin içine sığmaya çalışıcaz ne yapıcam bilmiyorum oğlum iyice alışacak kucak vs... yandıkbenneyaptımki

çocuk bakmak gerçekten zor zanaatmiş gerçi öğretmen arkadaşlarım bubun biraz olsun farkındalardır ama kendi ç.ocuğun daha zor oluyomuş tabi tadı da başka tabi şu kuzucukların tadı başka neyde varki içime sokasım geliyor baktıkça bunu ben mi doğurdum bu ne harika varlık böyle diyorum çok şükür ya allah olmayan herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…