kızlar ben çok kötüyüm. aslında bunu bi başlık olarak açmayı düşünüyorum.akıl akıldan üstündür. bebişimiz olduğundan bu yana eşimle aramız çok kötü. yani bana göre öyle. içimde fırtınalar kopuyor. eşimden çok soğudum. tabiki onun yaptıklarından dolayı. 5-6 yıl sonunda bebiş sahibi olduk. benim hayallerim ve tahminlerim çok farklıydı. ama tam bir hüsran içindeyim. ve git gide eşimden soğumaya başladım. içimdeki duyguların bukadar yoğun olduğunun farkında bile değildir. çok detaylı yazamıyorum her an kızım uyanabilir diye. bunu daha detaylı anlatıcam. ama benim gibi olan varmı aranızda. hayatım allak bullak olduböyle şeyler anlatılmıyor kimseye. aklıma ilk gelen sizler oldunuz.
eldıvenn mii??? ben ılk ıkı hafta taktım bidaa hıc takmadım.tırnaklarını kesersenız cızmez yuzunu.bide uyurken battanıyenın içine doğru darın ellerını ıssscaaacık kalır...
kulak çubuğuyla falan oynamayın kesinlikle diyor doktorlar tvde bi çocuk doktoru çıkmıştı o söyledi bebeğin kendi yapması gereken kasılma hareketini yapmasını engelliyormuş hissizleştiriormuş biara bizimkide ıkına ıkına bi hal oluodu fitili verir gibi yapıp çekiodum hemen yapıodu ama bunu duyduktan sonra bıraktım yapcağı varsa yapıolar tabi 1hafta gibi uzun bi süre ise ilacı falan vardır doktora sormak lazım
merhaba kızlar nasılsınız.. benim moralim çok bozuk ya hala siftah yapamadık öküz kocacım yüzünden.. kendisi yanımızda değil, 2-3 haftada bi geliyo, bu hafta sonu da geldi ve kırkımız da çıkmıştı, güzel hayaller kurmuştum beraber vakit geçiririz diye ama ilk gün yorgun diye ses çıkarmadım, ikinci günü bebiş uyumak bilmedi neyse uyuttum saat gece 2 gibi benim öküzü uyandırayım dedim binbir cilveyle bana terslendi yok uykumu ne bölüyosun ben robotmuyum vs vik vik konuştu gerizekalı bütün gece ağladım sinirimi bozdu ya yok böyle bişey kafası mı basmıyo ne.. bundan sonra böyle olacak yani bebek büyüyene kadar ne zaman boş vaktin olursa ozaman olacak ya saatin ikisi üçü yok yani bebişin ne zaman uyuyup uyanacağı belli değil ki daha düzene girmedi çok ufak.. hayret bişi ayrıca sabahı işe gitse anlıcam, horul horul öğlene kadar uyudu bi de neyse ertesi gece de bekliyo ki bebiş uyusun ama çok şükür kız yine uyumak bilmedi (zaten uyusa bile öküz kocacıma küstüğüm için bi mok olmayacaktı) zaten yavrumuz kolayca uyuyo sanıyomuş şok oldu ne kadar zor buna bakmak valla iyi dayanıyosun falan dedi sonuçta sezonu açmadık, açmaya da niyetim yok kalbimi kırdı
bu erkeklerin çoğu mu böyle ya ne kadar anlayışsızlar sanki ben robotum hayret bişey sanki benim bol bol vaktim vardı da normal bir vakitte ben hayır dedim sanki, bütün gün çocuk baktığımı görmüyo ay şiddetim geldi bu kazan nerdeydi yaaa
ewet gülşencim bizimki cıvık.yediğimize bağlımı bilmiyorum ama onun cıkmadığı günler bende aynı sorunu yasıyorum. o rahatladığı gün bnmde rahatlıo sanırım bnmki psikolojik
ya kızlar siz bebişlerinize hala eldiven giydiriyomusunuz?ben 3-4 gündür cıkartmaya basladım ama buz gibi elleri
kızlar ben çok kötüyüm. aslında bunu bi başlık olarak açmayı düşünüyorum.akıl akıldan üstündür. bebişimiz olduğundan bu yana eşimle aramız çok kötü. yani bana göre öyle. içimde fırtınalar kopuyor. eşimden çok soğudum. tabiki onun yaptıklarından dolayı. 5-6 yıl sonunda bebiş sahibi olduk. benim hayallerim ve tahminlerim çok farklıydı. ama tam bir hüsran içindeyim. ve git gide eşimden soğumaya başladım. içimdeki duyguların bukadar yoğun olduğunun farkında bile değildir. çok detaylı yazamıyorum her an kızım uyanabilir diye. bunu daha detaylı anlatıcam. ama benim gibi olan varmı aranızda. hayatım allak bullak olduböyle şeyler anlatılmıyor kimseye. aklıma ilk gelen sizler oldunuz.
ya bu aradaa millet sizin emzirmeleriniz düzene girdi mi ne sıklıkta oluyoo
benim sıpa uyanıkken hala yarım saat 1 saatte istiyoo normal miki yoksam doymuyo mu
ben de eldivenlerini çıkarıyorum ama elleri üşüyor diye huzursuz oluyorum yatarken mutlaka giydiriyorum..
kocalardan yana ne çok dertli varmış.. ben de kendimi tek sanıyordum.. kendisine hala çok kızgınım, sezonu açmadık ayrıca doğum yaptım bana doğum hediyesi bile almadı daha..klava: benim doğumgünüme de az kaldı bakalım onu da unutacak mı..
kim ne derse desin biz doğurduk lohusa olan biziz ayrıca bebeğin herşeyiyle de biz ilgileniyoruz üzerimizdeki fiziksel ve psikolojik yük çok ağır, bu da demek oluyor ki her koşulda erkeklerin alttan alması ve anlayışlı olması lazım ama nerdeeeeeeeeeeklava:
bu arada sabahtan berı kkya ılk gelıyom ama kımse benı merak etmemiş :dilcikar:
dün bende dedim bana doğu hediyesi almadın die(demiycem demiycem dedim ama baktım oralı olmuo sööledim.2.ay cıkıo hala tık yok.)sanki sööledimde noldu surat astı.buaksam işten gelincede kavga ettik.öküzün anahtarı var hala zile basıo.ac gir dimi.bütün gün kızı dolastırdım evin içinde.cok huzursuzdu.yarım saatte bir emdi.tam 4 bucukta uyuttum (ama kucağımda indiremiyorumda) bu hödükte 5 te geldi harıl harıl zile basıo.elindede anahtar.len ac gir:mymeka: deminde soslu cerezler varya soslu mısır falan ondan yemiş geldi cocuğun elini eğzına soktu:mymeka: bağardım bu sefer o da bağırdı.neymiş ben izin vermiyomusum kızını sevmesinekötükedihüso
böle gelmiiiş bööle gider kızlar
yaşasın öküz ekim babaları kardeşliği:lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?