2008 Ekim Anneleri

muhaha :roflol: evi terk ediodun ha:roflol: bunlar ii bi sopayı haketti artıkklava: bizimde bayramda kaynana göçrümce ve abisi gelcek.ben abisiylen küstüm.ama karısıylan bosanıomus morali bozukmus bebeği görmek istiyomus falan bişe diyermedim:1ninca:tamda bebişi kucaktan indirmeye alıstırmısken hersey sil bastan olucak yine.almayında denmez dimi:uhm:

kızım deli misin sen yaa. evi terk edecekmiş bak hele.
ya anlamıyor işte bu adamlar. ne yapacaksın, çekeceksin. bizde bi kaç kere tartıştık eşimle. akşam gelince ufaklıkla oynaşıyor ağlamaya başlayınca hemen bana veriyordu. bir oldu iki oldu sonra tepem attı. Hele bi gün öyle rahatsızdım ki Ece Naz'ı bile görmüyordu gözüm. eşimin gelmesini sabırsızlıkla bekliyordum o ilgilensin diye. beyefendi geldi ve azıcık oynayıp yine bana verdi ufaklığı. ayağımda sallayıp uyutmaya çalışıyordum arsızında hiç uyumaya niyeti yoktu. sesimi yükselttim biraz uyuması için. eşim odaya geldi niye bağırıyorsun, sen bu çocuğa bakamıyor musun demez mi. (o zamanlar hergün annemlere gidiyorduk. şimdi Ankara'dalar gidemiyoruz. sanıyorki annemlerde hep onlar ilgileniyor ben yan gelip yatıyorum) tepem bi attı. ağlamaya başladım. kavga ettik bi güzel 2-3 gün konuşmadık sonra düzeldi aramız o gün bugündür ilgileniyor küçükhanımla. her akşam 10 da eve geliyor. hemen ilgilenmeye başlıyor ufaklıkla. hatta çoğu zaman o uyutuyor. dün akşam ben 11 gibi yattım. o salonda Ece Naz'ı uyutmuş getirdi yatırdı yatağına. bi hoşuma gitti. İnşallah bugünler kısa sürmez.
ya onlarında lohusalık sendromu oluyor sanırım. ama onlarınki biraz uzun sürüyor. Herşeyi bizden bekliyorlar. mükemmel olmamızı istiyorlar. ama bizde insanız. bi direncimiz var, bi yerde tıkanıp kalıyoruz yani.

bakın bunlar hep bize geri dönücek.dün benimki işten geldiğinde ben maalesef yemeği hazırlıyamamıstım bebiş yüzünden.bu gitti mutfağa işte pataes falan kızartmaya basladı.ve eminim gün gelicek bir kavganın içinde işten gelip yemek bile yaptım cocuğa bile baktım sen ne yaptın diyecekkötükedihüso

günaydınnn kızlarr bizim bebeler bir tanemi sanıyosunuz malesef kocalarda bebek gibi suyuna hangi yönden gidilir çözmek lazım görev paylaşımı yapmak lazım bizler süperwomen değilizki her şeye yetişelim üstelik yetişsekte manevi olarak karşılığını alamadıktan sonra bir güler yüze tatlı bir söze hasret kaldıktan sonra kendimizi yıpratmanın ne anlamı var

anacım ayak yaptım, salakmıyım evi terkedecek, gecenin bi yarı nereye gideyim kadın başıma, taktik uyguluyom, evden gidcek olan karı 10 dakkada hazırlanır giderdi, ben 1 saat evin içinde eyleştim, yok kıyafet giyiyom yok bebeye bakıyom yok çantamı arıyom yok yerleştiriyom bilmemne, o gerçekten gidcem sanıyo o ayrı tabi :roflol: ama gerçekten kızgın ve kırgınım, iki gün önce uykusuzluktan kıvrıldım kaldım kanepeye, yusuf eymen de ağlıyo sürekli, babası da durduramıyo, geldi bana bağırıyo, nasıl bu kadar rahat yatabiliosun diyie, gecenin bi yarısı yusuf eymen ağlarken beyefendi kafasını kaldırıp bakmıyodu ama, o zaman kendisi nasıl rahat yatıyosa artık, o benden daha çok yoruluyo maşallah, sen evdesin ben işe gidiyom dio,sanki işyerinde ona taş taşıtıyoar, akşama kadar oturuyo, ben evde hiçbi işimi tamamlayamadan sürekli bebemle uğraşıyom, onun en azından işyerinde beyni dinleniyo, bende o da yok, sanki akşama kadar uyuyomuşum gibi ben işe gidiyorum uyumam lazım diyo, dövcem valla, olmuyo böyle klava:kızgınım abi geçmiyo kızgınlığım, kazana atmama ramak kaldı kötükedihüso

aynısını benimkisi de yapıyo, yapma diyom dinlemio, yemeğin hemen arkasından bulaşığa sarılıyo, fırsat vermiyo bana, sonra da bi kavgada annemlere beni şikayet ediyo, babam da bana kızıyo, adam kısmı bulaşık mı yıkarmış kılıbıkmı edcen adamı diye, vay ben bulaşık yıkıyom erkek başımda sizin kızınız oturuyo diyo, yapma ben yaparım deyince olmaz ben yaparım diyo, ben isteyerek yapıyorum zorunlu hissettiğim için değil sen rahat ol diyo, kavga olunca da beni suçluyo, valla ben anneme söyledim, gene byle derse inanmayın diye, hem kendisöylüyo hem de sylettiriyon diye bi de bana kızıyo, ölürmüsün öldürürmüsün iki ucu moklu deynek kötükedihüso

Canim yaa annenlere nicin yansitiyorsunuz herseyi neden seni sikayet ediyor yada neden aradi kiziniz evden gidiyor diye onlarda uzulmustur herseyi yansitmayin akillari sende kalmasin biz hic bir kavgayi ev disina tasimayiz o sirada biri gelse yada biz gitmek zorundaysak normal davraniriz birbirimize cunku baskalarina laf anlatmak daha zor birde annem cok hassas oyle olsa kalpten giderdi valla

günaydın kızlar
e bu kadar stresten sonra nolcak, dün gittim saç rengimi değiştirdim :lepi: baya da güzel oldu, beyefendiye de kızının resmini gönderiyom bahanesiylen (resimde ben de vardım kaydirigubbakcemile3 ) resim gönderdim çok beğenmiş ama havasını alır tabi o ayrı :dilcikar:
ya benim kızım hala çok düzensiz yani hergün farklı saatlerde uyuyo uyanıyor.. kesintisiz 2-3 saat uyuduğu olmadı daha.. gazı var o yüzden tam dalıyo karnına ağrı giriyo uyanıyo, pış pış yaparsam sallarsam tekrar dalıyo ama başında beklemek lazım işte yoksa uyanıyo tekrar uyutmak ise kabusss, bu yüzden gece uyuyamıyorum :çok üzgünüm:
şöyle uyuduktan sonra kesintisiz uyuyacağı günler gelecek mi yoksa sonsuza kadar böyle mi olacak ya gece olsun istemiyorum valla gündüz bi şekilde idare ediyoruz da gece çok zorrrr

emzirirken sac boyatabiliyomuyuuuzzzhihoyyyt-tatlicadiarzu-

ben geldimm üff zor uyudu eray bey tam dalıyoo bi gaz sancısı ıkır mkır derken uyanıyoo zati uykusuzum nihayet uyudu da ayılmak için bi neskafe yapabildim
anacım kaynanalar bitti şimdik kazanlar kocişlere mi kalkıyoo kıslar yapmayın allah onları başımızdan eksikk etmesin benimki beceriksiz yardıma çalışıyoo ama yapmasa da olur diyoom bana manevi desteği yetiyoo biliyom psikolojimiz alt üst ama biraz güçlü olmaya çalışalım
geçen bebişe aşkııım diye sesleniyodum benimki kıskandı senin aşkın ben deil miyim diye ben onun gazıyla o gün kendimi mutlu ve güçlü hissettim biz mutsuz olduğumuzda bu bebişlere de yansıyoo onlar huzursuz olunca da dolayısıyla daha çok yıpranıyozz

iboşum benim demek seninki bebişi bana bırak bakarım dedi ha bırakıp gideydin kıss 2 saat sonra zati gelip aşkım bitanem evine dönn diye ayaklarına kapanırdıı:roflol::roflol:

Allah hepimizin evine huzur versin...ama böyle konuşulunca düşündügüm şu kii bebeklerimiz bu tartışmaları hissediyorlar düşünün anne karnında bile hisseden şimdi nasıl hissetmez.en çok kuzucuklara üzülüyorum ben...yani bu adamlar çocuklarınıda mı düşünmüyorlar yaa......biz sağlıklı anneler olalım ki bebeklerimizinde gelişimleri her yönden iyi olsun..
ibolyacım seni annenlere niye şikayet ediyormuş ki sorunları çözme yeteneği yokmu eşinin konuşarak halledebilirsiniz konuşmayı dene ama olmazsa ona bi mektup yaz sorunlarını anlat belki öyle daha iyi anlatabilirsin bak burda kendini ne güzel ifade edebiliryorsun bide bunu dene.
çocuğu almakla tehdit etmek ne demek çocuğu falan asla alamazda iştee hee alırsın de daha fazla lafı uzatmadan
birde şunu söylicem kavga ederken karşılıklı konuşunca laflar uzar karşılaşır küfürler havada uçuşur sizin söyledikleriniz hiç olur gider sakın buna fırsat vermeyin o konuşsun konuşsun siz alın bebeklerinizi başka odaya gidin sevin derin derin nefes alın sizi tahrik edecek bişe söylese bile hiçbişe demeyin...konuşmayan konuşandan daha üstündür bunu unutmayın bu sizi ezik duruma düşürmez daha sonra o sakinleştigi anda zamanı gelince söylersiniz herşeyi anlaşılır şekilde...

İbolyacim keske dayanabilsen de soyle cocugun en huzursuz oldugu saatte bir kac saat birakip gitsen ve hic kimse ona yardim etmese bakalim ne yapicak.
canimcim biraz sabirli olmaliyiz,hepsi gecicek bunlarin.okuzler ayni okuz kalacak ama biz su hormonlardan kurtulup eski dayanikli halimize dondugumuzde fark etmeyecegiz yine.
dusunun cocuklar parmak kadarken evlilikleri ne hale getiriyor,birde millet evlilikleri kurtulsun diye cocuk yapiyor,ne buyuk yanlis.

ibolcüm aynı taktiği ben de kullanmıştım hamileyken peşimden geldi ama benburnumdan kıl aldırmıyom sonra barıştık vs..bu taktik bendev işe yaramaz daha sanırım boşverrrrrrrr öküzz deyip geç işte.bakalım normale nezaman dönecez.akşam o bana sitem ediyo sen bana yaklaşmıyon diye.ulan ilgiye ihtiyacı olan ben beyimizin keyfini de ben düşünecem.hrşeyi benden bekle dedim döndüm mıçımı yattım:dilcikar:

bu ne leynnn bayram önü son iş günü diye kafamı kaldıramadım iştennn..............bir de grip bir de grip offff aman allahım gözlerim şişti, öksürürken midem bulanıyo çok fenayımmmmm.........ama görüyorum kocişleri bayaaa kaynatmışınız ......kızzzzz öküz filan olsalar da severiz biz onları beee

e gel anlat, arama diyorum dinlemiyo, aman zaten annem de pek takmadı zaten, daha önceden bigün fırtına kopcak o z aman hiç bana kızmayın dediydim hazırlıkyılydı

anacım benim derdim de zaten o, gel de anlat,sanki çok şey isityom,alt tarafı manevi destek bekliyom, hem benim herif boğa burcu anacım, inatcı yani, 2 saat deil 2 gün sonra anca gelirdi :)=)))

anacım benimkinin modeli başka senin söylediklerin bize uymaz :roflol:

aman anacım çocuk mu bırakılır ona, inek sütü vercekmiş ay, öldürçek cocuğu, hani mama filen vermeyi akıl edecek biri olsa o taktiği uygulardım da bebeye yazık ay

allahım sabır ver, seninkisi de bi deişik modelmiş anacım, benmkisi de aylarca yanaşmasan tık demiyo ayol, valla bi kere gerçekten gtitimo yüzden benimkisi herseferinde yemek zorunda :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…