bende benimkiyle çok fena kavga ettim dün, nedenimiz de bana hiç ilgi göstermemesi, ne saçımı okşuyo, ne güzel karıcım diye seviyo, niye böyle yapmıyon deyince de fırsat mı oluyo diyo, yav ne fırsatı bu bebe tepene mi çöküyo senin her dakika, psikolojisi müsait diilmiş arkadaşın, ulen benim psikolojimi düüşünen yok, evde tek başıma kuş kadar bebeyle uykusuz düneksiz ben gık diyomuyum, evi terk etmeye kalktım, çocuğu vermem diyo, anamın evinden çocuklamı geldim al senin olsun dedim, sonra da dayanamadım sürekli ağlaıp duruyo yavrum, bi bahane uydurdm, sen öldürürsün bu çocuğu mok bakarsın sana mı bırakırım ben el kadar çocuğu dedim, bakarım ben dio, süt verirmiş, allhım delircem öldürcek cocuğu, kuş kadar bebe süt mü içer delimisin sen diyom bakarım ben sana ne diyo, onun sana ihtiyacı yok bana ihtiyacı var sen iki saat bakamıyon o zaman nasıl bakcan diyom ses etmiyo, sadece bakarım diyo, bu sefer annemleri aradı, kızınız evden gidyo diye, ulen tut kolumdan gönderme dimi, saçımı okşa karıcım de dimi, yok nerdeee, sonra annemler geldi, bağırış çağırış, annemlere diyo ki canım tehlikede, ulen ne zaman üzerine yürüdüm naptım ben sana da canın tehlikede diyom,açıklama yapamıyo, annem de adam karısını gece sokağa salar mı oğlum sende hiç akıl yokmu diyo, gitmesin zorlamı tutcam diyo, allahım delircem, o duruma kadar getiriyo sonra suçlu ben oluyom, sonra annemler gitti, bu döndü mıçını yatıyo, bende döndüm mıçımı anasını satim, sabah işe giderken de bebesine bakıyo karşıdan, uyurken seyredio, sevgi dolu ya, ama ne hikmetse kavgamızın nedeni olan sevgi yine bana kalmamış,öpmeye bile acizlendi, her zamanki gibi ilk adımı hep benden bekliyo, bende konuşmucem işte bundan snra, benimki doğum hediyesiini aldı, alsa nolcek istemez artık kıymeti yok, alsın başına çalsın, sezeryana girerken üçbuçuk atan adam şimdi benden daha dertli, çocuğa o bakıyo altını o deiştiriyo, yemekleri o yapıyo evi o süpürüyo ya, depresyona giriyo heral yavrucak :mymeka:
bende benimkiyle çok fena kavga ettim dün, nedenimiz de bana hiç ilgi göstermemesi, ne saçımı okşuyo, ne güzel karıcım diye seviyo, niye böyle yapmıyon deyince de fırsat mı oluyo diyo, yav ne fırsatı bu bebe tepene mi çöküyo senin her dakika, psikolojisi müsait diilmiş arkadaşın, ulen benim psikolojimi düüşünen yok, evde tek başıma kuş kadar bebeyle uykusuz düneksiz ben gık diyomuyum, evi terk etmeye kalktım, çocuğu vermem diyo, anamın evinden çocuklamı geldim al senin olsun dedim, sonra da dayanamadım sürekli ağlaıp duruyo yavrum, bi bahane uydurdm, sen öldürürsün bu çocuğu mok bakarsın sana mı bırakırım ben el kadar çocuğu dedim, bakarım ben dio, süt verirmiş, allhım delircem öldürcek cocuğu, kuş kadar bebe süt mü içer delimisin sen diyom bakarım ben sana ne diyo, onun sana ihtiyacı yok bana ihtiyacı var sen iki saat bakamıyon o zaman nasıl bakcan diyom ses etmiyo, sadece bakarım diyo, bu sefer annemleri aradı, kızınız evden gidyo diye, ulen tut kolumdan gönderme dimi, saçımı okşa karıcım de dimi, yok nerdeee, sonra annemler geldi, bağırış çağırış, annemlere diyo ki canım tehlikede, ulen ne zaman üzerine yürüdüm naptım ben sana da canın tehlikede diyom,açıklama yapamıyo, annem de adam karısını gece sokağa salar mı oğlum sende hiç akıl yokmu diyo, gitmesin zorlamı tutcam diyo, allahım delircem, o duruma kadar getiriyo sonra suçlu ben oluyom, sonra annemler gitti, bu döndü mıçını yatıyo, bende döndüm mıçımı anasını satim, sabah işe giderken de bebesine bakıyo karşıdan, uyurken seyredio, sevgi dolu ya, ama ne hikmetse kavgamızın nedeni olan sevgi yine bana kalmamış,öpmeye bile acizlendi, her zamanki gibi ilk adımı hep benden bekliyo, bende konuşmucem işte bundan snra, benimki doğum hediyesiini aldı, alsa nolcek istemez artık kıymeti yok, alsın başına çalsın, sezeryana girerken üçbuçuk atan adam şimdi benden daha dertli, çocuğa o bakıyo altını o deiştiriyo, yemekleri o yapıyo evi o süpürüyo ya, depresyona giriyo heral yavrucak :mymeka:
kızım deli misin sen yaa. evi terk edecekmiş bak hele.
ya anlamıyor işte bu adamlar. ne yapacaksın, çekeceksin. bizde bi kaç kere tartıştık eşimle. akşam gelince ufaklıkla oynaşıyor ağlamaya başlayınca hemen bana veriyordu. bir oldu iki oldu sonra tepem attı. Hele bi gün öyle rahatsızdım ki Ece Naz'ı bile görmüyordu gözüm. eşimin gelmesini sabırsızlıkla bekliyordum o ilgilensin diye. beyefendi geldi ve azıcık oynayıp yine bana verdi ufaklığı. ayağımda sallayıp uyutmaya çalışıyordum arsızında hiç uyumaya niyeti yoktu. sesimi yükselttim biraz uyuması için. eşim odaya geldi niye bağırıyorsun, sen bu çocuğa bakamıyor musun demez mi. (o zamanlar hergün annemlere gidiyorduk. şimdi Ankara'dalargidemiyoruz. sanıyorki annemlerde hep onlar ilgileniyor ben yan gelip yatıyorum) tepem bi attı. ağlamaya başladım. kavga ettik bi güzel 2-3 gün konuşmadık sonra düzeldi aramız o gün bugündür ilgileniyor küçükhanımla. her akşam 10 da eve geliyor. hemen ilgilenmeye başlıyor ufaklıkla. hatta çoğu zaman o uyutuyor. dün akşam ben 11 gibi yattım. o salonda Ece Naz'ı uyutmuş getirdi yatırdı yatağına. bi hoşuma gitti. İnşallah bugünler kısa sürmez.
ya onlarında lohusalık sendromu oluyor sanırım. ama onlarınki biraz uzun sürüyor. Herşeyi bizden bekliyorlar. mükemmel olmamızı istiyorlar. ama bizde insanız. bi direncimiz var, bi yerde tıkanıp kalıyoruz yani.
kızım deli misin sen yaa. evi terk edecekmiş bak hele.
ya anlamıyor işte bu adamlar. ne yapacaksın, çekeceksin. bizde bi kaç kere tartıştık eşimle. akşam gelince ufaklıkla oynaşıyor ağlamaya başlayınca hemen bana veriyordu. bir oldu iki oldu sonra tepem attı. Hele bi gün öyle rahatsızdım ki Ece Naz'ı bile görmüyordu gözüm. eşimin gelmesini sabırsızlıkla bekliyordum o ilgilensin diye. beyefendi geldi ve azıcık oynayıp yine bana verdi ufaklığı. ayağımda sallayıp uyutmaya çalışıyordum arsızında hiç uyumaya niyeti yoktu. sesimi yükselttim biraz uyuması için. eşim odaya geldi niye bağırıyorsun, sen bu çocuğa bakamıyor musun demez mi. (o zamanlar hergün annemlere gidiyorduk. şimdi Ankara'dalargidemiyoruz. sanıyorki annemlerde hep onlar ilgileniyor ben yan gelip yatıyorum) tepem bi attı. ağlamaya başladım. kavga ettik bi güzel 2-3 gün konuşmadık sonra düzeldi aramız o gün bugündür ilgileniyor küçükhanımla. her akşam 10 da eve geliyor. hemen ilgilenmeye başlıyor ufaklıkla. hatta çoğu zaman o uyutuyor. dün akşam ben 11 gibi yattım. o salonda Ece Naz'ı uyutmuş getirdi yatırdı yatağına. bi hoşuma gitti. İnşallah bugünler kısa sürmez.
ya onlarında lohusalık sendromu oluyor sanırım. ama onlarınki biraz uzun sürüyor. Herşeyi bizden bekliyorlar. mükemmel olmamızı istiyorlar. ama bizde insanız. bi direncimiz var, bi yerde tıkanıp kalıyoruz yani.
bakın bunlar hep bize geri dönücek.dün benimki işten geldiğinde ben maalesef yemeği hazırlıyamamıstım bebiş yüzünden.bu gitti mutfağa işte pataes falan kızartmaya basladı.ve eminim gün gelicek bir kavganın içinde işten gelip yemek bile yaptım cocuğa bile baktım sen ne yaptın diyecekkötükedihüso
günaydın kızlar
e bu kadar stresten sonra nolcak, dün gittim saç rengimi değiştirdim :lepi: baya da güzel oldu, beyefendiye de kızının resmini gönderiyom bahanesiylen (resimde ben de vardım kaydirigubbakcemile3 ) resim gönderdim çok beğenmiş ama havasını alır tabi o ayrı :dilcikar:
ya benim kızım hala çok düzensiz yani hergün farklı saatlerde uyuyo uyanıyor.. kesintisiz 2-3 saat uyuduğu olmadı daha.. gazı var o yüzden tam dalıyo karnına ağrı giriyo uyanıyo, pış pış yaparsam sallarsam tekrar dalıyo ama başında beklemek lazım işte yoksa uyanıyo tekrar uyutmak ise kabusss, bu yüzden gece uyuyamıyorum :çok üzgünüm:
şöyle uyuduktan sonra kesintisiz uyuyacağı günler gelecek mi yoksa sonsuza kadar böyle mi olacak ya gece olsun istemiyorum valla gündüz bi şekilde idare ediyoruz da gece çok zorrrr
Canim yaa annenlere nicin yansitiyorsunuz herseyi neden seni sikayet ediyor yada neden aradi kiziniz evden gidiyor diye onlarda uzulmustur herseyi yansitmayin akillari sende kalmasin biz hic bir kavgayi ev disina tasimayiz o sirada biri gelse yada biz gitmek zorundaysak normal davraniriz birbirimize cunku baskalarina laf anlatmak daha zor birde annem cok hassas oyle olsa kalpten giderdi valla
ben geldimm üff zor uyudu eray bey tam dalıyoo bi gaz sancısı ıkır mkır derken uyanıyoo zati uykusuzum nihayet uyudu da ayılmak için bi neskafe yapabildim
anacım kaynanalar bitti şimdik kazanlar kocişlere mi kalkıyoo kıslar yapmayın allah onları başımızdan eksikk etmesin benimki beceriksiz yardıma çalışıyoo ama yapmasa da olur diyoom bana manevi desteği yetiyoo biliyom psikolojimiz alt üst ama biraz güçlü olmaya çalışalım
geçen bebişe aşkııım diye sesleniyodum benimki kıskandı senin aşkın ben deil miyim diye ben onun gazıyla o gün kendimi mutlu ve güçlü hissettim biz mutsuz olduğumuzda bu bebişlere de yansıyoo onlar huzursuz olunca da dolayısıyla daha çok yıpranıyozz
iboşum benim demek seninki bebişi bana bırak bakarım dedi ha bırakıp gideydin kıss 2 saat sonra zati gelip aşkım bitanem evine dönn diye ayaklarına kapanırdıı:roflol::roflol:
Allah hepimizin evine huzur versin...ama böyle konuşulunca düşündügüm şu kii bebeklerimiz bu tartışmaları hissediyorlar düşünün anne karnında bile hisseden şimdi nasıl hissetmez.en çok kuzucuklara üzülüyorum ben...yani bu adamlar çocuklarınıda mı düşünmüyorlar yaa......biz sağlıklı anneler olalım ki bebeklerimizinde gelişimleri her yönden iyi olsun..
ibolyacım seni annenlere niye şikayet ediyormuş ki sorunları çözme yeteneği yokmu eşinin konuşarak halledebilirsiniz konuşmayı dene ama olmazsa ona bi mektup yaz sorunlarını anlat belki öyle daha iyi anlatabilirsin bak burda kendini ne güzel ifade edebiliryorsun bide bunu dene.
çocuğu almakla tehdit etmek ne demek çocuğu falan asla alamazda iştee hee alırsın de daha fazla lafı uzatmadan
birde şunu söylicem kavga ederken karşılıklı konuşunca laflar uzar karşılaşır küfürler havada uçuşur sizin söyledikleriniz hiç olur gider sakın buna fırsat vermeyin o konuşsun konuşsun siz alın bebeklerinizi başka odaya gidin sevin derin derin nefes alın sizi tahrik edecek bişe söylese bile hiçbişe demeyin...konuşmayan konuşandan daha üstündür bunu unutmayın bu sizi ezik duruma düşürmez daha sonra o sakinleştigi anda zamanı gelince söylersiniz herşeyi anlaşılır şekilde...
İbolyacim keske dayanabilsen de soyle cocugun en huzursuz oldugu saatte bir kac saat birakip gitsen ve hic kimse ona yardim etmese bakalim ne yapicak.
canimcim biraz sabirli olmaliyiz,hepsi gecicek bunlarin.okuzler ayni okuz kalacak ama biz su hormonlardan kurtulup eski dayanikli halimize dondugumuzde fark etmeyecegiz yine.
dusunun cocuklar parmak kadarken evlilikleri ne hale getiriyor,birde millet evlilikleri kurtulsun diye cocuk yapiyor,ne buyuk yanlis.
ibolcüm aynı taktiği ben de kullanmıştım hamileyken peşimden geldi ama benburnumdan kıl aldırmıyom sonra barıştık vs..bu taktik bendev işe yaramaz daha sanırım boşverrrrrrrr öküzz deyip geç işte.bakalım normale nezaman dönecez.akşam o bana sitem ediyo sen bana yaklaşmıyon diye.ulan ilgiye ihtiyacı olan ben beyimizin keyfini de ben düşünecem.hrşeyi benden bekle dedim döndüm mıçımı yattım:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?