2008 Ekim Anneleri

sevmeyiz lem sevmeyiz işteeeeee :mymeka:

sarilal cım bu cetvelin linkini mesaja değil canım kontrol paneline girip sol da profili düzenle var oraya tıkladıktan sonra en altta kilo-doğum takip çizelgesi bölümü var oraya kopyalayıp yapıştırcan
o her mesaj yazdığında kendiliğinden gelecek

günaydın len mille.acil kalkın ve bana bi akıl verin.kızım bu sabah kakasını yaptı(cok şükür tee salı günü yapmıstıda)ama kaka sarının yanında yeşilimsiydide???cok korktum.dün kim yazmıstı hatırlamıyorum ama ıspanak rengi falan demişti.işte ööle???(((

celencim kakayı kokla üşütmüş ise ekşimsi kokar hani midemizi üşütünce öyle kokar aynen yoksa problem yok arada yeşilimsi oluo büyüdükçe normal dediydi doktorumuz

bide bebelac ın sitesine üye olsanıza güsel bilgiler gelio cep telefonuna aşıları hatırlatıo tavsiye ederim

eldıvenn mii??? ben ılk ıkı hafta taktım bidaa hıc takmadım.tırnaklarını kesersenız cızmez yuzunu.bide uyurken battanıyenın içine doğru darın ellerını ıssscaaacık kalır...

çıtırım bebekler gözlerinin retinalarını çizerler dikkat et canımın içi.bizim kız eldivenleriyle bile gözünün içini bi yoklayıveriyo.elleri açıkken de yeltendi.çiziverdi yüzünü tam gözünü çizecekti ben kurtardım.:1hug:

kokuo cok kötüüüü:çok üzgünüm:napiim?doktora gitmeden yapılabilecek bişi varmı?

celencim sana bişi sorucam şu 3 aylık iğneyi yaptırdınmı adeti beklemem gerekiyormu ben hala adet olmadımda sen ne yaptın

celencim sana bişi sorucam şu 3 aylık iğneyi yaptırdınmı adeti beklemem gerekiyormu ben hala adet olmadımda sen ne yaptın

yok yaptırmadım patikcim.aslında burda okuduklarımdan sonra pekte içime sinmedi(kilo alımı iiçin)gerci doktor olumsuz bişi söölemedi bu konuda:uhm:
canım bende regl olmadım.bazı kadınlar 1 seneye kadar görmüo ona bakarsan..doktor regl yi bekle diyemez cünkü bende o da bilmio nezaman olucaanı..
gerrci suara vurulmamı gerektiricek bi durumda yok.ibolyacımında dediği gibi en doğal ve etkili yöntem hiç bişi yapmamak:mymeka:

kokuo cok kötüüüü:çok üzgünüm:napiim?doktora gitmeden yapılabilecek bişi varmı?

valla canım bebek yada anne üşütünce kokulu ve yeşil oluo bebişin ayaklarını sıcak tut patik giydir çorabının üstüne çorap ısıtmıo yeteri kadar sende kendine dikkat et ayağını belini sıcak tut emzirirken falan üşütüoz benm belim tutulmuştu kaç gündür yeni geçti..
geçmiş olsun

tüm bunları yaparsam gecicekmi özlem yaaa:çok üzgünüm: cok tedirgin oldum bensenağlama

tüm bunları yaparsam gecicekmi özlem yaaa:çok üzgünüm: cok tedirgin oldum bensenağlama

bana bebelactan mesaj gelmişti kerem 2aylıkken onu yazayım sana aynen
anne sütü ve biberonla beslenirken sarı/koyu kahverengi zaman zaman da yeşilimsi renkte ve yumuşak olabilir bu gayet normaldır! yazıodu doktoruma da sormuştum kontrole gittiğimizde normal demişti ama için rahat etmiosa bi doktorunu ara ne diycek

anacım ozlemehmin dediği gibi bilgilendirme amaçlı birçok site var, bana da smadan geliyo sürekli, ara sıra da bi site var oradan bakınıyorum ben, hatta bi gün beni aramışlardı, nerden aradıklarını anlayamamıştım ama üye olduğum sitelerden birisiydi, bana bi müşteri hizmetleri telefonu vermişti, sabah 8 akşam 6 arasında kafanıza takılan her soruyu sorabilirsiniz bu telefon aracılığıyla demişlerdi, güzel hizmetler var bu konuda, bu arada sen bebene anne sütünden başka bişiy veriyonmu

:roflol: celenim dün biz sezonu açtık ama ben bundan hiçbişiy anlamadım yav, yalap şalap beş dakkada beşiktaş hiçbişeye benzemedi :bbo:

anacım ben yusufumun beline de yumuşak bi tülbent sarıyorum belini sıcak tutsun diye, hatta pazarlarda da bebeğin beline bağlamak için bez diye özel satılıyo, ben kendi tülbentlerimden oyasız olanlardan falan kullanıyorum, biraz da annem getirdi, sıcacık oluyo böcüüğümün beli, ayağını sıcak tut başını serin hesabı yani, ben belini sarıyorum ki üşütmesin, ayaklarına da donunu giydirmeden önce çorap giydiriyorum, alt değiştirrken ayakları çoraplı duruyo, eğer kundağına sarmayacaksam da örgü kazak, ceket vs ve patik giydiriyorum, üzerine de bi battanie örtüyorum gayet güzel oluyo, hem elini kolunu özgürce hareket ettiriyo hem de sıcacık yatıyo, denemeni tavsie ederim,

yok vermiyorum.ama 2 gündür evin içi sıcak diye ince bi tulum vardı üstünde.ve corabıda bu tulumunun ütüne giydiriyordum.içine giydrdim bi kere kesmiş bileğini.e tabi alt deiştirirken ayaklar dısarıda kaldı.ama bi daha tövbe yapmam :1no2: cok üzüldüm:çok üzgünüm:
kim aradı len*nerelere üye olduysan bana özelden msj at bende oliim benide arasınlar bende onları ariimkaydirigubbakcemile5
:roflol: celenim dün biz sezonu açtık ama ben bundan hiçbişiy anlamadım yav, yalap şalap beş dakkada beşiktaş hiçbişeye benzemedi :bbo:
oh valla allah versin:dilcikar: ben ellemiom anacım herifi:dilcikar:keyfi bilir:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…