bu ne leynnn bayram önü son iş günü diye kafamı kaldıramadım iştennn..............bir de grip bir de grip offff aman allahım gözlerim şişti, öksürürken midem bulanıyo çok fenayımmmmm.........ama görüyorum kocişleri bayaaa kaynatmışınız ......kızzzzz öküz filan olsalar da severiz biz onları beee
günaydın len mille.acil kalkın ve bana bi akıl verin.kızım bu sabah kakasını yaptı(cok şükür tee salı günü yapmıstıda)ama kaka sarının yanında yeşilimsiydide???cok korktum.dün kim yazmıstı hatırlamıyorum ama ıspanak rengi falan demişti.işte ööle???(((
eldıvenn mii??? ben ılk ıkı hafta taktım bidaa hıc takmadım.tırnaklarını kesersenız cızmez yuzunu.bide uyurken battanıyenın içine doğru darın ellerını ıssscaaacık kalır...
celencim kakayı kokla üşütmüş ise ekşimsi kokar hani midemizi üşütünce öyle kokar aynen yoksa problem yok arada yeşilimsi oluo büyüdükçe normal dediydi doktorumuz
bide bebelac ın sitesine üye olsanıza güsel bilgiler gelio cep telefonuna aşıları hatırlatıo tavsiye ederim
celencim sana bişi sorucam şu 3 aylık iğneyi yaptırdınmı adeti beklemem gerekiyormu ben hala adet olmadımda sen ne yaptın
kokuo cok kötüüüü:çok üzgünüm:napiim?doktora gitmeden yapılabilecek bişi varmı?
valla canım bebek yada anne üşütünce kokulu ve yeşil oluo bebişin ayaklarını sıcak tut patik giydir çorabının üstüne çorap ısıtmıo yeteri kadar sende kendine dikkat et ayağını belini sıcak tut emzirirken falan üşütüoz benm belim tutulmuştu kaç gündür yeni geçti..
geçmiş olsun
tüm bunları yaparsam gecicekmi özlem yaaa:çok üzgünüm: cok tedirgin oldum bensenağlama
günaydın len mille.acil kalkın ve bana bi akıl verin.kızım bu sabah kakasını yaptı(cok şükür tee salı günü yapmıstıda)ama kaka sarının yanında yeşilimsiydide???cok korktum.dün kim yazmıstı hatırlamıyorum ama ıspanak rengi falan demişti.işte ööle???(((
yok yaptırmadım patikcim.aslında burda okuduklarımdan sonra pekte içime sinmedi(kilo alımı iiçin)gerci doktor olumsuz bişi söölemedi bu konuda:uhm:
canım bende regl olmadım.bazı kadınlar 1 seneye kadar görmüo ona bakarsan..doktor regl yi bekle diyemez cünkü bende o da bilmio nezaman olucaanı..
gerrci suara vurulmamı gerektiricek bi durumda yok.ibolyacımında dediği gibi en doğal ve etkili yöntem hiç bişi yapmamak:mymeka:
valla canım bebek yada anne üşütünce kokulu ve yeşil oluo bebişin ayaklarını sıcak tut patik giydir çorabının üstüne çorap ısıtmıo yeteri kadar sende kendine dikkat et ayağını belini sıcak tut emzirirken falan üşütüoz benm belim tutulmuştu kaç gündür yeni geçti..
geçmiş olsun
yok vermiyorum.ama 2 gündür evin içi sıcak diye ince bi tulum vardı üstünde.ve corabıda bu tulumunun ütüne giydiriyordum.içine giydrdim bi kere kesmiş bileğini.e tabi alt deiştirirken ayaklar dısarıda kaldı.ama bi daha tövbe yapmam :1no2: cok üzüldüm:çok üzgünüm:anacım ozlemehmin dediği gibi bilgilendirme amaçlı birçok site var, bana da smadan geliyo sürekli, ara sıra da bi site var oradan bakınıyorum ben, hatta bi gün beni aramışlardı, nerden aradıklarını anlayamamıştım ama üye olduğum sitelerden birisiydi, bana bi müşteri hizmetleri telefonu vermişti, sabah 8 akşam 6 arasında kafanıza takılan her soruyu sorabilirsiniz bu telefon aracılığıyla demişlerdi, güzel hizmetler var bu konuda, bu arada sen bebene anne sütünden başka bişiy veriyonmu
oh valla allah versin:dilcikar: ben ellemiom anacım herifi:dilcikar:keyfi bilir:mymeka::roflol: celenim dün biz sezonu açtıkama ben bundan hiçbişiy anlamadım yav, yalap şalap beş dakkada beşiktaş hiçbişeye benzemedi :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?