günaydınn
evimizdeyiz nihayet oğluşum evini tanıyo mu ne artıkın istanbulda 3 gündür canımı çıkardı ne yumak bildi ne doymak ne de sıçmak ama eve geldik sankim eski düzene döndük hadi bakalım hayırlısı
bi de dün gece ilk defa kendi odasında uyuttum oğluşuu eee artıkım 40 ımız çktıı di mii
bakalım bizim siftah ne zaman olacak bugün oğluşu uyuttuğum gibin ağdamı yapıcam gerçi biraz da tırsıyom ağda için daha erken mi diye ama jileti de sefmiyomm dikkatli olursam bi şey olmaz kanımca
ben kırkım çıkar çıkmaz ağda yaptırdım bişeyde olmadı aslında o bölgeye yaptırmayacaktım ama kadın iyileşmiş dedi ve yaptı acımadıdaedhak yaptın mı ağdanı?bi de sen sezeryan mı normalmiydi?benim sezacıeryan ve 2 defadır jiletkullanıyorum.bacaklarıma zaten epileydi yapıyodum ama malum bölgeye jilet yapıyorum.sen yaptıysan ben de ilk siftaha hamama gidiyim.10 dakikada hallediveriyolar.bebişle zaten uğraşamam.anneme bırakırım çünkü hamam ona çok yakın.ilk sen bi dene bakalımkaydirigubbakcemile5
edhak yaptın mı ağdanı?bi de sen sezeryan mı normalmiydi?benim sezeryan ve 2 defadır jiletkullanıyorum.bacaklarıma zaten epileydi yapıyodum ama malum bölgeye jilet yapıyorum.sen yaptıysan ben de ilk siftaha hamama gidiyim.10 dakikada hallediveriyolar.bebişle zaten uğraşamam.anneme bırakırım çünkü hamam ona çok yakın.ilk sen bi dene bakalımkaydirigubbakcemile5
:roflol: celenim dün biz sezonu açtıkama ben bundan hiçbişiy anlamadım yav, yalap şalap beş dakkada beşiktaş hiçbişeye benzemedi :bbo:
celen yaaa benimkide son 1 haftadir cok kotu kokuyor,zaten 2 gunde 1 yapiyor ,su gibi rengi sari ama.kokuo cok kötüüüü:çok üzgünüm:napiim?doktora gitmeden yapılabilecek bişi varmı?
edhak yaptın mı ağdanı?bi de sen sezeryan mı normalmiydi?benim sezeryan ve 2 defadır jiletkullanıyorum.bacaklarıma zaten epileydi yapıyodum ama malum bölgeye jilet yapıyorum.sen yaptıysan ben de ilk siftaha hamama gidiyim.10 dakikada hallediveriyolar.bebişle zaten uğraşamam.anneme bırakırım çünkü hamam ona çok yakın.ilk sen bi dene bakalımkaydirigubbakcemile5
canım kafası sıcak olması ateşi var anlamına gelmiyor ateşölçerle ölç.birde sütünün tadına bak bakalım bi değişiklik varmı belki ondan emmiyordur.ama emmek istemezse halsiz görünürse doktora götür mutlaka.bayram arası inşallah hasta olmamıştır kuzucukbende yaptırdım 2 hafta önce.ama bnmküsü cok acıdıııııı:1no2:
merancım gecmiş olsun.ya bizim bebişin kafası sıcak ama yanakları falan soğuk.bu atesi var demekmi?
ya bide nedendir anlayamadım ama cemre beni emmiyoosenağlama
ya bişi soracam.şu sizin burun damlaları da 1 günlük demi.1 gün kullanıyoz atıyoz.ama dayanmıyoki.bi de biz 17 ytl ye alıyoz.sizinkide öle demi?_
özlemcim valla dediğin iyi oldu.bi de bizim burun damlası açmıyoki.zaten burnuna damlatayım derken ağzına falan da kaçıyo.rahat durmuyo.neyse bi de senin dediğini deneyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?