2008 Ekim Anneleri

celen benimkiyle seninki anlaşmışmı ne tamer az önce yaptı kakası sarı yeşil ama kötü kokmuor az önce bende şaşırdım napcamı bi size sorayım demiştim sen sormuşsun hazır cevap oldu banada
ateş halsizlik olursa doktorumuzu arıcam

kızlar benim ufaklık parmaklarını, elini emmeye başladı. öyle bi emiyo ki cork cork ses çıkartıyo, bazen tırnaklarıyla damağını bile acıtıyor. Ahh uyandı yine. görüşürüz kendinize iyi bakın.

selam kizlara.s. benim kizda elini emiyor iki gündürCADIARZU öyle istahli emiyorki sasiyorum:ecrin_bebek: elini agzina götürünce geri cekiyorum klava:ama anlamiyorki cok ufak bir sakincasi varmikiCADIARZUa.s.:1hug:

bizimki acıktığı zaman parmaklarına saldırıo

parmaklarını emmesi beynin geliştiğinin bi göstergesiymiş niye zararı olsun ne güsel öğrenio yumurcaklar

Kızlarr selam....
wireless kullanan var mı aranızda,??? kurmaya calısıyorum kuramıyorum sormam gereken seyler var..

edhak yaptın mı ağdanı?bi de sen sezeryan mı normalmiydi?benim sezeryan ve 2 defadır jiletkullanıyorum.bacaklarıma zaten epileydi yapıyodum ama malum bölgeye jilet yapıyorum.sen yaptıysan ben de ilk siftaha hamama gidiyim.10 dakikada hallediveriyolar.bebişle zaten uğraşamam.anneme bırakırım çünkü hamam ona çok yakın.ilk sen bi dene bakalımkaydirigubbakcemile5

ben kırkım çıkar çıkmaz ağda yaptırdım bişeyde olmadı aslında o bölgeye yaptırmayacaktım ama kadın iyileşmiş dedi ve yaptı acımadıda

bende yaptırdım 2 hafta önce.ama bnmküsü cok acıdıııııı:1no2:

merancım gecmiş olsun.ya bizim bebişin kafası sıcak ama yanakları falan soğuk.bu atesi var demekmi?
ya bide nedendir anlayamadım ama cemre beni emmiyoosenağlama

kokuo cok kötüüüü:çok üzgünüm:napiim?doktora gitmeden yapılabilecek bişi varmı?
celen yaaa benimkide son 1 haftadir cok kotu kokuyor,zaten 2 gunde 1 yapiyor ,su gibi rengi sari ama.
hastaneyi aradim nobetci doktor olur normal dedi...ama guvenemiyor yinede...bisey ogrenirsen anacim yaz olur mu..

canım sezaryen bende o yüzden çekiniyodum ama yaptım valla zati altımızda bi şey yok ki sezaryen bölgesini de dikkatli yavaşca yaptım bişey olmadı
ohh o gece de siftahı yaptıkk:asigim: o kadar zamandan sonra valla kendimi tekrardan gerdeğe girmş gibin hissettim:roflol:
iboşum sizin siftahınız da hayırlı olsun oh valla daha iki gün önce tüm gemileri yakmıştın kocişin gönlünü almakla kalmamış demekk:jeyyar:
aman allah bozmasın

kalkın len ekim anaları.3 5 kişiynen aldırtmayın bana yoklamayı.ne uyuyonuz uykucu karılarrrrrrrrrrrrrrr.klava:neyse gidiyim de ben de yaptırıyım şu ağdamı.ibolyam canımın içi açmışın sezonu.kim bilir naptın da ayarttın adamı kıııızzzzz.:uhm:bak celen ibolyayı sen baştan çıkarıyon.bak kızın aklında bişi yok sen sokuyon kafasına bunları.sonra da adm kıza yüz vermiyo haydiiiiiiiii.başlıyolar yemeye birbirlerini.neyse len kimse yok konuşuyom kendi kendime

ya bişi soracam.şu sizin burun damlaları da 1 günlük demi.1 gün kullanıyoz atıyoz.ama dayanmıyoki.bi de biz 17 ytl ye alıyoz.sizinkide öle demi?_

canım kafası sıcak olması ateşi var anlamına gelmiyor ateşölçerle ölç.birde sütünün tadına bak bakalım bi değişiklik varmı belki ondan emmiyordur.ama emmek istemezse halsiz görünürse doktora götür mutlaka.bayram arası inşallah hasta olmamıştır kuzucuk

ya bişi soracam.şu sizin burun damlaları da 1 günlük demi.1 gün kullanıyoz atıyoz.ama dayanmıyoki.bi de biz 17 ytl ye alıyoz.sizinkide öle demi?_

ewet canım öyle 2kutu kullandım yarısından çoğu çöpe gidiodu koca şişe bebeğe yarısı bile bitmio bu defa eşim IYOMER in sprey şeklinde olanını almş hem daha kolay sıkması iyice burnunun içine gidio 20ytl bu ama en azından çoğu çöpe gitmiycek bunu tavsiye ederim

özlemcim valla dediğin iyi oldu.bi de bizim burun damlası açmıyoki.zaten burnuna damlatayım derken ağzına falan da kaçıyo.rahat durmuyo.neyse bi de senin dediğini deneyelim.

özlemcim valla dediğin iyi oldu.bi de bizim burun damlası açmıyoki.zaten burnuna damlatayım derken ağzına falan da kaçıyo.rahat durmuyo.neyse bi de senin dediğini deneyelim.

aynen öyle canım tam damlatırken kafayı bi çevirio hoooop dışarı gidio bu çok güsel burnuna güselce yerleştiriosun fıs diye sıkıosun taaa diplere gidio hemde hemen bozulma durumu yok ... eşime de eczacı tavsiye etmiş iyi oldu

hemen açıyo ama demi.valla çocuk hala hırıl hırıl.bazen burnuna peçete sokarak temizlemeye çalışıyorum

Neden o kadar tıkanıyor alalala...ben bir sefer kullandım burun damlası o da benim hatam yüzündendi.... odayı fazla ısıtmışım nem oranı düştü o yüzden... her banyodan sonra mutlaka ya peçeteyle ya da burun aspiratörüyle temizliyorum hiç bişicik olmuyor çok şükür ....

valla baharcım bilemiyorum.ama hep de akşamları oluyo.çocuk uykusunda burnu yüzünden hırıl hırıl oluyo.o öyle uyurken ben rahatsız oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…