2008 Ekim Anneleri

bu arada kızlar nere yaa.bayramlık almaya gittiniz demii.valla bugün bizimkine izin verdim kız kardeşiyle muroya gidecekler.içim rahat değil falan diyo ama bence o benden daha çok bunaldı.gitsin azcık.rahatlasın aşkım benim

yoo cevrimdısı gözüküodun bacım.aşkolsun.kocamın hemşosunu görmezmiyim yoksa(bnm öküzüm sincanlıda)sen nerdensin ankaranın???

valla baharcım bilemiyorum.ama hep de akşamları oluyo.çocuk uykusunda burnu yüzünden hırıl hırıl oluyo.o öyle uyurken ben rahatsız oluyorum.
hatırlıyomusun bizim bebişte hırlıo demiştim.eylülcüm odada nem makinesini calıstırdığım gün o hırıltı kalmıo biliomusuna.s calıstırmazsam hırlıo o günbenneyaptımki

aşkolsun celen bizi gormüyon ellaamm

:roflol::roflol:benmm kocamın lafı len o ellammm:roflol::roflol::roflol:

celenim ankara yenimahalleliyim.ama köküm yozgat.nem makinası
gerçekten işe yarıyomuş.benimki de alalım dedi.
özlemcim marka farketmez canım ya.al bi tane sinbo koy.valla ben de sinbo alacam.

celenim ankara yenimahalleliyim.ama köküm yozgat.nem makinası
gerçekten işe yarıyomuş.benimki de alalım dedi.
özlemcim marka farketmez canım ya.al bi tane sinbo koy.valla ben de sinbo alacam.

aaa canım yozgatın neresinden bizde yozgatlıyız annem babam yani ben doğma büyüme istanbul evlenince bursaya geldim eşimin işi dolayısıyla...yozgat sarıkayalıyız biz

celen soğuk üfleyenler için evi soğutuyo diyolar doğru mu ya.valla bizimki o zaman çocuk üşür sıcak üfleyeninden alalım diyo.valla bugün gidecektik ama şu sinema çıktı.murosunu izlesin kızkardeşiyle.belki gelirken alır.çok takılıyo kafama çünkü şu hırıltı

Bugün kimsecikler yok burda artık bayramdada olmaz millet...
Benim doğum günümdü bugün aşkitom unutmadı çok şükür kızımda unutmamış uyanır uyanmaz annecim doğum günün kutlu olsun dedii sarıldı off eridim bittim artık kimse kutlamasada olur dedim...ay kızlar büyüyünce anlayacaksınız çektiğiniz tüm sıkıntılar geride kalacak kuzucuklarınızın bir kelimesiyle...düşünsenize annecim kelimesini içi dolu doluuu oohh çok duygusalım bugun..
herkesin bayramını şimdiden kutluyorum

ewet eylülüm soğukluk veriyo.ama sıcaklık daha ağır bastığı için hissetmiyosun soğukluğu.sadece buharının önüne oturursan ozaman anlıosun..ama en sağlıklısı soğuk olanı dediler bize:sm_confused: almısmı kocacın???

doğum günün kutlu olsun merancım.allah çoluğunla cocuğunla daha nice seneler nasip etsina.s.Şeniz
biz bu merasimi cocuğumuzla yasamak için maximum kac sene beklememiz gerek acaba:uhm:hiç büyuümüycek gibiii:çok üzgünüm:laelaelaelaelae

belki yarın gec girerim.bende şimdiden bayramınızı kutliim.
bebişlerimizle gecireceğimiz bu mubarek kurban bayramı hepinize özelliklede cennet kokulu meleklerinize kutlu olsunŞeniza.s.
biz yarın bi şehit ailesine gidicez bayramlaşmaya..şimdiden heyecanlı ve hüzünlüyümsenağlama sizin adınızada kutlarım bu ailenin bayramınıa.s.

ekimin güzel annişleri ve melek yavruları
hepinizin kurban bayramını kutluyorum bu anne olarak geçireceğim ilk bayramım inş bebişlerimizle sağlıklı mutlu nice bayramlara...

Herkesin Mübarek Kurban Bayramını kutluyorum bebişlerimizle daha nice sağlıklı mutlu huzurlu bayramlara kavuşmamız ümidiyle

bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.a.s.ben hem yeni geldik hem soğuk bebiş üşütmesin die sakaryaya annemin yanına gitmedim.köyde kaldım.buruk bi bayram geçiriom.:1no2: bi de bitane çocuk gelmedi yaa bu nası köy dışardada yok çoluk çocuk.gitsemiydim ki:uhm:

merancım nice yıllara bebişinle,eşinle,ailenle inşallah.
...
celencim böyle özel günlerde inan şehit aileleri için çok üzülüyorum.Allah hepsine sabırlar versin ve hiç bi kuluna da yaşatmasın böle acı şeyleri.
....
özlemcim ben de inan çok memnun oldum canım benim.
.....
canım ekim annelerim.bu bizim meleklerimizle geçireceğimiz ilk bayramımız.ve anne olarak da geçireceğimiz ilk bayramımız.inanın o kadar mutluyum ki anlatamam.Allah olmayanlara da nasip etsin bu kutsal duyguyu.ama hep derim hak edene yaşatsın bu duyguyu.halının altında yeni doğan bebeğini ezenlere ya da 2 aylık çocuğunu sırf kız diye öldüren insanlara yaşatmasın.çok içim acıyo.hadi kendinize ve meleklerinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…