hatırlıyomusun bizim bebişte hırlıo demiştim.eylülcüm odada nem makinesini calıstırdığım gün o hırıltı kalmıo biliomusuna.s calıstırmazsam hırlıo o günbenneyaptımkivalla baharcım bilemiyorum.ama hep de akşamları oluyo.çocuk uykusunda burnu yüzünden hırıl hırıl oluyo.o öyle uyurken ben rahatsız oluyorum.
aşkolsun celen bizi gormüyon ellaamm
hatırlıyomusun bizim bebişte hırlıo demiştim.eylülcüm odada nem makinesini calıstırdığım gün o hırıltı kalmıo biliomusuna.s calıstırmazsam hırlıo o günbenneyaptımki
hadi ya celen o kadar işe yarıomu hava nemlendiricileri bende alalım diyorum eşime ne gerek var diyo benm bile genzim kuruyoki kaldı küçücük bebek...hangi markayı aldın sen?
hatırlıyomusun bizim bebişte hırlıo demiştim.eylülcüm odada nem makinesini calıstırdığım gün o hırıltı kalmıo biliomusuna.s calıstırmazsam hırlıo o günbenneyaptımki
hadi ya celen o kadar işe yarıomu hava nemlendiricileri bende alalım diyorum eşime ne gerek var diyo benm bile genzim kuruyoki kaldı küçücük bebek...hangi markayı aldın sen?
kraftın soğuk üfleyeninden bide iyon falan yazıo..ben cok faydasını gördüm.hırıltı gidio calıştığı günkaydirigubbakcemile5
celenim ankara yenimahalleliyim.ama köküm yozgat.nem makinası
gerçekten işe yarıyomuş.benimki de alalım dedi.
özlemcim marka farketmez canım ya.al bi tane sinbo koy.valla ben de sinbo alacam.
yozgatın sorgunundanız bizde
ewet eylülüm soğukluk veriyo.ama sıcaklık daha ağır bastığı için hissetmiyosun soğukluğu.sadece buharının önüne oturursan ozaman anlıosun..ama en sağlıklısı soğuk olanı dediler bize:sm_confused: almısmı kocacın???celen soğuk üfleyenler için evi soğutuyo diyolar doğru mu ya.valla bizimki o zaman çocuk üşür sıcak üfleyeninden alalım diyo.valla bugün gidecektik ama şu sinema çıktı.murosunu izlesin kızkardeşiyle.belki gelirken alır.çok takılıyo kafama çünkü şu hırıltı
Bugün kimsecikler yok burda artık bayramdada olmaz millet...
Benim doğum günümdü bugün aşkitom unutmadı çok şükür kızımda unutmamış uyanır uyanmaz annecim doğum günün kutlu olsun dedii sarıldı off eridim bittim artık kimse kutlamasada olur dedim...ay kızlar büyüyünce anlayacaksınız çektiğiniz tüm sıkıntılar geride kalacak kuzucuklarınızın bir kelimesiyle...düşünsenize annecim kelimesini içi dolu doluuu oohh çok duygusalım bugun..
herkesin bayramını şimdiden kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?