2008 Ekim Anneleri

günYDınnlarrr....
Öncelikle herkesın bayramını kutluyorum,evlatlamızla nice bayramlara inş...,
Dün kızıma dedesının aldiği bayramlığı giydirdim.süslendik,babamızı uyandırdık.babamızın cok hoşuna gitti tabi..onun ılk bayram sabahını vıdeoladık..sonra sabah kahvaltısına annemlere gittik.ve tum gün ziyaretler....bugünde eşim kurbanla uğraşmaya gitti.emınım herkeste aynı tatlı telaşlar yasanmıştır..
gecen seker bayramında birdahaki bayrama kuzum kollarımda olacak ıns. demiştim ve oyle oldu...Allah'a binlerce kez sukurler olsun...

Kızlar ben perşembe günü regl oldum ve cuma günü spiral taktırmak için sağlık ocağına gittim.Ama doktor takmadı.baya bir enfksıyon var dedi.eğer takarsak yukarı tasnır dedi.ilaç yazdı.fıtıl,ağızdan alınan ıkı içmelık haptan ve antıbyotık yazdı.bunları kullanıp,düzelınce taktırıcam.oda onumuzdekı aya olur heralde..ozamana kadar hamıle kalmazsam tabikaydirigubbakcemile3

Herkese iyi bayramlar Allah evlatlarimizla gecirecegimiz daha nice bayramlar nasip etsin insallah
bizde gecen bayram 3 kisiydik bu bayram 4 kisi tek kotu tarafi bir kac saat icin bile koca bavul gibi cantayla dolasmak...

celencim kocacım değil ama ben aldım bugün sinbonun soğuk üfleyenini aldım.hem de çok uyguna aldım.50 ytl.özlemcim almak istersen aklında olsun.fiyatı onun için yazdım canım

iyi bayramlar herkesea.s.
bu bayramin benim icin cok büyük önemi var :dance:kizimla gecirdigim ilk bayram:ecrin_bebek: o yüzden degmeyin keyfime allahim herkese tattirsin evlat sevgisini :Saruboceq::1hug:

kızlar çok acil bişi soracam.bugün buhar makinası almaya gidecem diye beeğimi üşütmüşüm.burnu akıyo.şimdi parol içtim.ona iyi gelsin diye.başka ne yapmalıyım?başına gelen varsa lütfen yardım etsin.bebeğim iyice hasta olmadan bişiler yapmalıyım.acil okuyan varsa cevap yazsın.

aynen benim bebişte burnu tıkalı ve hırıldıyor hapşırıyor öksürüyor bende nane ıhlamur limon kaynatıp içtim aspirin içtim birde mandalina portakal yiyorum inşallah etki eder

hepinize iyi bayramlar. pekçoğunuz gibi ben de geçen bayram "inşallah önümüzdek bayram kollarımızda olacak kızımız" diye dua ettim. ondan önceki 6 bayramda da "inşallah bir daha ki bayram 3 kişi oluruz " diye dua etmiştim Allahıma şükürler olsun bu günleri gördük. YAvrularıımızla sağlık ve mutluluk içinde nice baramlar geçiririz inşallah

bu arada; sizin içtiğiniz ilaçların bebeğe iyi geleceğini nereden biliyorsunuz. eğer ilaç ihtiyacı varsa doktorunuzun tavsiye edeceği bir ilacı bebeğinize içirin, tamam bizim yediğimiz içtiğimiz herşey anne sütünden bebeğe geçiyor ama ilacın atık maddeleri, yıkım ürünleri de bebeğe geçiyor ve muhtemelen ona gerekenden daha yüksek dozda geçiyor. bence doktorunuzu arayın. burunları için serum fizyolojik damla ve buhar yapın. makinanız yoksa bir çaydanlık su kaynatıp 15-20 dakika bebeğin yakınında tutun bebişe buhar gelecek şekilde (aman dikkat edin yakmayın ) bilmişlik taslıyor diye düşünmeyin lütfen, doktorun söyledikleri bu.

Son düzenleme:
önceliklen hepinize eyi bayramlar, minik prens ve prenseslerinizle uzun ömürler dilerim, arefe gününden beri ilk defa bugün pcyi açabildim, eşim köye gitti, kurbanı kesti geldi, biz de annemlerde kaldık, dün gece 1 de eve geldik, ah babamla annem yas tutmaya başladılar, sanki çooook uzaklara gidiyomuşuz gibi, babam aah yusuf eymenim yusuf ağam sen de gidion ev boşalıyo napcam ben şimdi diye diye bi hal oldu :))

lem celen çorap ayağını kesiyosa makasla lastik yerini kesiver ben öyle ettim,o zaman kesmiyo, aman celen be hiçbi halt anlamadım ben, boşu boşuna gece yarısı banyo yaptım, hiç yerimden kıpırdamasam daha iyiydi, öffff hiç çekilmiyo vallaha, istemez bi daha kalsın, :dilcikar: anacım unutmassam sana bi özel mesaj çakayım kaydirigubbakcemile3

kısmet yağmur bu haftalarda zaten bebeciklerimizin ellerini emmeleri gerekiyo, üye olduğum sitelerden birisinde okumuştum, eğer emmesse bi gariplik var demekmiş, bi sorun yok korkma, herşey yolunda, benimkisi de şapır şupur emiyo :)

çıtır pıtır vayrlıs neyin bilmem anam ben, biz kablolu netten anlarız teknolocimiz o kadar gelişmiş deel, şimdi sen beni aşağılıyonmu, vaylessiz karı mı demek istiyon yoksa, napalım bizim vaylesimiz neyimiz yok :dilcikar: :roflol:

miycim anacım yav zaten hiçbi halt anlamadımki, duygularımda hiçbi değişiklik yok, halen kocaya kızıyorum, bi de köyden gelince hasta olmuş oküz,güççük bi öpücük bilem alamıyoz artıkın, hemi köyde ablasının evinde kalmış bu yaaaaaa, gebertcem herüfü
klava:

lem edhak gelirsem yolarım, ne gönül alması beeeee, ben boşu boşuna banyo ettim hiçbi halta benzemedi diyom sen bana haşin bakışlar atıyon, bi de hasta oldu ya oküz, iyce naza çeker artıkın kendini klava:

anacım benim herüf fakirinkini almış, soğuk üflüyo ama bence pek de soğutmuyo evi, zaten her dakka çalıştırmıyoruz, ama iyonlu dedilkeri daha güzel herhal, işte benim herif kafasına göre iş yaptığı için biz iyonsuzunu almışız klava:

ben biraz geç kalmışım ama doum günün kutlu olsun anacıma.s.

salla misafırıııı alklava:

elıne sopaa heehehe

kaydirigubbakcemile3

benım kız yatağıın ustundekı ayıcıklara bakıo bakıo gülüyor,konuşuyor.,,,çok sevımlı oldu iyicee canımm:asigim:,,

eylülcüm gecmış olsun.bıran once doktora gotur ozaaman eylüşüü,onlemını alın,daha kotu olmasınn..

ayy sorma çıtırım.valla sağlık ocağına götürmemeiz gerekiyodu.bugün karma aşısı var ama kapalı işte.2 gün sonra hem aşıyı yaptırırım hem de kontrol olur.bu havada bir daha dışarı çıkanı been napıyım .valla bi de misafir falan da kabul etmemek lazım ya da gelince bebeişleri ortaya çıkarmamak lazım yoksa aksıranınımı ararsın,tıksıranını mı.bi de şapur şupur öpüyo millet hiç dikkat etmiyolar.bu nküçük falan demiyolar.gerçi benim ihmalkarlığım yüzünden oldu ama Allah'tan çok fazla değil.huysuzluğu var.bi de tıkanıklığı.burnundan değil de ağzından nefes alıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…