2008 Ekim Anneleri

serum fızolojık denedın mı burnuna?acardı o çok ıyı gelıyor.sonrada aspıratorle temızlersn.
damlayı sık sık damlat bişi olmaz..

ay nasıl sallayım ayol misafiri, eski ev sahabısım geldi yusuf eymenimi görmeye, bi güzel dedikodu ettik, eskileri yadettik, mahalledekilerden bahsettik, kadın cadalozdu filan ama iyi kadındı, özlemişim be eski mahallemi:çok üzgünüm:

gunaydınn looo ekımm analarııı mirmirmirmir
uyanın da gelın ıkı sobet edekk yavv:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

gunaydınn looo ekımm analarııı mirmirmirmir
uyanın da gelın ıkı sobet edekk yavv:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

uyanıkız lem, 4-5 saatlik uykuylan duruyom bugün, sıpa altını deiştirirkene bi güzel işedi, banyo da yapmıyodu ne zamandır, facianın eşiğinden dönerek yıkadık böcüğümü, sağolsun babasıyla iş yapmak ölüm, kendi başıma yıkasam daha az yorulurum :) şimdi de böcüğüm uyuo, gidiym uyuyum diorum canım sıkıldı, uykusuzluğu göze alıp buralarda takılıyorum:1closedeyes:

hee noldulülülülülülü bende gecen dedim ya sana bosubosuna banyo yaptım üşüdüğümlen kaldım diye:mymeka:ahanada bundan işte....yoksa sende rüya neyimmi gördün:roflol:
ah eylülüm o kadar haklısın ki.dün aksam kayınvalidem görümcem kaynım ve oğlu geldi.hepsi de kütük gibi grip.hele o cocuk odanın içinde ne öksürmek ne hapsurmak.daha 8 yasında ağzınıda kapatmıo bunları yaparken.sürekli burnunu cekio.b üyüklerde öle.benm hödüğe sööledim tamam diip geciştirio.ya o kadar korkuyorum ki kızımın ve bizim hastalık kapmamızdan.bişeyde diyemiyorum.öksürüyo hapsuruyo yüzüne bakıyorum benm öküze kaş göz ediyorum ama yok:mymeka: daha pazara kadar burdalar yaaaaa:çok üzgünüm:allaha emanet artık:Saruboceq:
gunaydınn looo ekımm analarııı
uyanın da gelın ıkı sobet edekk yavv:

of cıtırım yukarıda anlattım o kadar dertli ve sinirliyim ki:çok üzgünüm: kafayı yiyicem.şu pazaeı bi sağsalim hastalıksız atlarsak dua ediyorum bol bol:Saruboceq::çok üzgünüm:

ne rüyası olm, aklıma bilem gelmiyo, herifin yüzünden oldu, kafam bozuk vallaha benimde benneyaptımki

ne rüyası olm, aklıma bilem gelmiyo, herifin yüzünden oldu, kafam bozuk vallaha benimde benneyaptımki

ha işte benmde ondan oldu.ya dalgaya falan vuruyorum ama dün konustum doktora gitmeden daha bidaha o iş yok.ya kızlar doğumdan sonra baya problemli oldu bu durum.yani eşimde:çok üzgünüm:sizler yasıyomusunuz.daha ben nolduğunu anlamadan bitiyo:çok üzgünüm: ciddi sorun oldu aramızda.doktora gitmeyide redediyo:çok üzgünüm:

yok bizimki doktorluk diil, bizimki psikologluk, ruhsuz herif :mymeka::mymeka:

celencım sen kendın soylesen nazık bır sekılde ya olmazkı boleee hastalanır cocukkk

herkeslere merhabaa..bayramınız kutlu olsun..biz bayram tatilinden dün gece döndük.o yüzden biraz geç kutluyorum kusura bakmayın.c.tesiden beri kayınvalidemlerdeydik.çocukla ne zor oluyomuş tatile gitmek..dinlenmek yerine daha çok yoruldum valla.neyse çok şükür evimize geldik:Saruboceq:
umarım herkes sorunsuz bi bayram geçirmiştir.geçmişi okuyamadım oğluş heran uyanabilir çünkü.
buarada bebeğinin saçları dökülen varmı kızlar?oğlumun saçları öyle çok dökülüyorki şapkalarının içi kıldan gözükmüyo.her bebek dökmezmiş sanırım.alttan da sarı sarı minik yeni saçları geliyo.hihoyyyt..

herkese slm iki dk fırsat buldum girmişken yazmamak olmas sonram arkamdan girdi de yazmadan çıktı diyem dedikdu yaparsınız
annemler geldiydi bugün gönderdim üfff annem varken hayat ne rahat yine kaldık oğluşla başbaşa:çok üzgünüm:
kıs alemsiniz vlla iboş istemem yan cebime koy hem bişey anlamıyonus hemde diilinizden düşürmüyonuz:icecream:
anam bizimki de pek bi tatsız oluyoo göğüs uçlarım hala acıyoo oraya elleme buraya dikkat diye diye pek bi zevkimizz kalmıyo vallam bi de bu oğlan psikolojimi bozdu her an uyancak diyem kulağım onda kendimi herüfüme veremiyom vallam:roflol::roflol:

fatoş cum bizimkinin saçları dökülmedi daha ama dediğin gibi her bebek dökmüyomuş zaten ama bizim de fazla miktarda konağımız oldu kepek döküyoz ha bire

ya kimler regl oldu?ben daha olmadım.bizimkide tutturdu 2. de olsun 2 si aynı anda büyür.geçen gün o iş olurken çaktırmadan yaptı yapacanı.anladınız açmama gerek yok.bebek için gerekli şey yani.daha korunmuyoruz da biz.çünkü ayıptır sölemesi ilk gece sendromu.neyse benimki çiş yaptı kaçar ben

eylülcüm ikinci için hazırmısın peki?sağlık açısından bile en az 1 yıl geçmesini öneriyor dr.lar.ben açıkcası şuan düşünemiyorum bile.eşim 1 yıl sonra ben ise 2-3 yıl sonra düşünüyorum 2.yi..tabi kısmet.herhangi bi kaza falan olmazsakaydirigubbakcemile3

anacım zaten bişey anlasam sesim kesilcek, sorun orda bizim, hiçbişey anlamadığım için cek cek ötüyom :roflol:

bizim hiç saçımız dökülmedi daha, bi ara sanki konak oluyomuş gibi oldu o da yok şimdi, ben de ne zaman dökülecek diye bekliyorum, bebeklik saçı dökülür diolar çünkü

ben her an bekliorum, sanki regl olacakmış giibi hissediyorum, bugün de hafif pembemsi geldi ama, bilemiorum artık, tetikte bekliorum :1closedeyes:

ne cesaret be, ben bi daha cesaret edebilirmiyim bilmiorum, acaip tırstım, cesur karılar siziiiiiişakkıdı

ya bu arada bugece eşim nöbetçi..annemler ise Aydın'dabenneyaptımkiilk kez bebişimle yalnız bi gece geçireceğim.umarım fazla vukuatlı bi gece olmaz bizim için.malum yalnız kalmayı pek sevmiyo.wc ye bile gitmek lüks oldu artık.beni odada göremediği zaman ciyak ciyak bağırıyokafamçokkarıştı

ne ikinci miikafamçokkarıştı:1shok: eylül kız gelme kocanın gazınaa iki bebeyle birden uğraşabilcen mi valla ben iyiki:1shok: ikiz mikiz deil diye dualar ediyom
iyi cesaret valla takdir ettim seni:hooray:
gerçi sen de sezaryen doğumdun dr lar en az 1 sene bekleyin diyoo sezaryenler için sen bi düşün istersengamyoncuiremsu

eylul ne 2. si yaa???daha cok erken en az 5-6 sene bekle.aceleniz ne olur ıkıncı..
bu arada cocuğun çiş yaptığını nerden anladın altını acmadan?*

phatoş benım kızımında sacları cok dokuldu bır ara .sımdı azaldı cok cok az dokuluuyor.bebeklerde sac doulmesi normalmş yerıne yenılerı gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…