- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
birde ben çok fena gribim ilaç olarak ne alabiliyoruz bilen varmı ne yapsam geçmiyor
yok ondan 3 gün sonra oldu.asının aksamı..celen sen bezelye demiştin ya ne zaman vermiştin bezelyeyi...hani ishal deyince aceba ondan mı olmuştur diye düşündümde
cok suluydu.bezi deiştiremedim hep aktı toplarken.ööleki bez emememiş bile.sanırım asının etkisi.ishal olduğıunu nasıl anladın bizde geçen hafta ishal gibiydik sulu taneciksz ve yeşil kaka yapmıştı doktora gösterdim normal dedi kafam karıştı benimde o gün hem çok fazla hemde sulu kaka yaptı her emzirmeden sonra yapıyordu doktoru br türlü ishal olduğuna ikna edemedim bugünde aynen öyle sulu yaptı ama rengi sarıydı birde arkadaşlar hepinizin bebişleri herzaman sarı kaka mı yapıyor biz bazen yeşil yapıyoruz ayağında hem çorap hem patik var evde sıcak üşütmüş olabilirmi şapka giydirmiyorum acaba o yüzdenmi yeşil yaptı[/I][/I]
kızlar yaaaa bi sorunum var.
minik kuşum 2 gündür kakasını yapmıyor. Offf yaaa. bugün de yapmazsa doktora götüreceğim.
Gündüz emziriyorum. Akşamları mama veriyorum. Sütüm çok az. Acaba doymuyor mu yaa. Fikirlerinize ihtiyacım var.
yok ondan 3 gün sonra oldu.asının aksamı..
cok suluydu.bezi deiştiremedim hep aktı toplarken.ööleki bez emememiş bile.sanırım asının etkisi.
bnm kızımda hep sarı yapmıo.arada baya yesilimsi oluo.birazda nkokuo.bende corap patikli tulum ve patik giydiriyorum.ama sapka takamıyorum.bağırıyo.acaba kafasınımı üşütüyo ki:uhm:
yok ondan 3 gün sonra oldu.asının aksamı..
cok suluydu.bezi deiştiremedim hep aktı toplarken.ööleki bez emememiş bile.sanırım asının etkisi.
bnm kızımda hep sarı yapmıo.arada baya yesilimsi oluo.birazda nkokuo.bende corap patikli tulum ve patik giydiriyorum.ama sapka takamıyorum.bağırıyo.acaba kafasınımı üşütüyo ki:uhm:
celen sen hiç mama vermiyon demi minik hanfendiye, mama verince de kakasının rengi değişir diyolar da,
yok vermiyorum.ya kafasından üşüyo yada ben kendimi üşütüyorum.şutarafagitti
çıtırcım geçmiş olsun...bu arada benım vagınada enfeksıyon var dıe doktor fıtıl,antıbıyotık ve su ıkı kez alınan ılac var ya ondan verdı..hepsının prospektüsüde sute gectiği yazıyor.e doktor emzırdiğimi bıle bıle bısı olmaz dedi verdı.
sımdık fıtılı kullanıyorum o gecmez sute zaten.ıkı kez alınan ilactan bırtanesını ıctım gecen gun.sonra antıbıyotiğe başlayıp bıtırmem ve dıger ılacın ıkıncısını almam gerekıyor.antıbıyotiğede basladım ama ıcım rahat değil..
acaba devam etmesem mi?bır zararı olr mu kı cocuga ası fılan da oldu sımdı...off bilmiyorummmmmmmm yaa
canım bende gribim ama bana bebişten geçti o atlattı gibi ama ben giribim bebişe ne şurubu verdin bizim doktor ilaç vermemişti o yüzden zor geçirdik şimdi halen öksürüyorkızlar eylül 3 gündür günde 1 defa kaka yapıyo.bugün daha yapmadı.kadınlar falan sütün yararsa eğer kakasını az yapar falan diyo.ne kadar doğru bilemiyorum.bi de ben bebişe su veriyorum.gerçi kırkı çıktığından beri 3 kaşık falan veriyodum.geçen gün doktora hırıltısı için götürdüğümde su veriyosan biraz daha fazla ver demişti.şimdi 5 kaşık falan veriyorum.bi de bizim evde herkes ben de dahil olmak üzere herkes şifayı kapmış.şu soğuk algınliğı hapı var ya ondan kullanıyorum.bebişe de geçmesin diye soğuk algınlığı şurubu veriyorum.bebişte bişi yok Allah'a şükür.
....çıtırım valla benim içtiğim antibiyotiklerin haddi hesabı yok.doktor verdiyse bi bildiği vardır canım.hem bebişi de korur.bişi olmaz.yine de sen bilirsin.
.....kızlar biz doğduğumuz ilk günden beri şapkamızı hiçç çıkarmadıkki.valla kızlar bebişler enseden ve ayaklardan alıyolar soğuğu.o yüzden bırakın bağırsın takın şapkaları.tabi terliyolar.siz de şapka falan takmıyosunuz.çocuk alıyo soğuğu.dikkat edin bebişlerinizeeeeeeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?