2008 Ekim Anneleri

kızlar benim bebeğim 1 haftadır öksürüyor grip olmuştu öksürüğü hafifledi ama sürekli eli burnunna gidiyor ne anlama geliyor bu yoksa alerjik bir bebekmi bilen varmııııı

bende elma suyuyla başlamayı düşünüyorum bugün cam rende aldırdım arkadaşa akşam getircek bizim oğlan yabancı şeylere pek bi yüzünü ekşitiyo napcak çok merak ediyorum 4.ayımız bitecek ay sonu artık başlamam lazım

aradım sağlık ocağını.doktoruna götürün dedi iide bizim henuz bi doktorumuz yok ki:sm_confused: kendisiylen 16 ocaktan tanısıcaz:dilcikar:ööle randevu vermş hanfendi:mymeka: ishali acayip sulu.bööle bezin üstünde oynuo yani bez bile yetişemio emmeye..
ciciler biz kanguruyu dısardada evdede kullanıroruz.evde onunla yemek yapıorum.dısardada bebek arabasına yatmadığı için rahat oluo.ama bizim astronot dediğimiz kalın dısar tulumları var ya ondan var.bacakları sürekli sıcak..:lepi:
valla bende gecen gün azıcık bezelye yemeğinin suundan tattırdım..cok hosuna gitti kanımca:roflol: pek bi yalandı.cokacimcoook ama şimdilik bu kadarsüprizzzzz

6. aya doğru başlamak daha iyi olmaz mı :uhm:

6.ay geç oluomuş 4.aydan sonra tattırın diolar doktorumuz da geçen ay bidahaki ay başlarız demişti 27sinde kontrolümüz bakalım ne diycek kilo alımına da bağlı tabi..
bi tandık şöyle demişti kendisi 4.ayda tattırmış herşeyden şimdi çok güsel yiyomuş onun yengesi de 6.ayda başlamış vermeye çocuk almamış hep anne sütü istemiş dolayısıyla gelişmemiş gerç miş muşlarla olmaz her çocuk farklı deneyip görcez hepimiz

öbür ay dra gidince bi soruyum bakim, nette 4 le 6. ay arasında başlanması gerektğii yazıyo da, 6. ayı geçirmemek lazımmış onu bilioum ama hani 5. ayın sonunda 6. ayın başında başlansa daha mı iyi olur diye düşünüorum, daha fazla anne sütü almak açısından yani

kızlar bebişim bugün çokm fazla kustu ne yapacağımı bilmiyorum ne var ne yok çıkardı neden olabilir

çok fazla emzirmiş olabilirsin, midesinin alacağından fazla emdiği için kusuyor olabilir, midesini üşütmüş olabilir, ateşi falan var mı baktın mı, keyfi yerinde mi, ağızdan ve burundan birilkte fışkırarak çıkması gerekiyomş, normal kusma şeklindeyse tasalanma bence, fazlayı çıkartıyodur, kakasının rengi altın sarısı olması lazım, çocuğunu bi gözlemle, keyfi yerindeyse, sevdiğinde konuştuğunda gülücükler gösteriyosa, yani bebeğin rhaatsız huzursuz görünmüyosa ve ateşi de yoksa bence fazla emdiği içindir

ilahiiii ibolyaa:roflol:.sen beni çok güldürdün Allah da seni güldürsün emii:roflol:bi teri şişer haa:roflol:

senin cemren sığmasın da bizim bit kadar eylül mü sığsın kanguruya?valla bizim kanguru eylülü+ibolyanın böcüğünü yutuyo,senin cemre de kanguruyu yutuyo ellaamlaelaelaelaelaekızz ibolyam sen de bişiler söle azcık.:jeyyar:
valla bizim kayınvalide pekmezde hala ısrar ediyo ama ben karşısında direniyorum

ilahiiii ibolyaa:roflol:.sen beni çok güldürdün Allah da seni güldürsün emii:roflol:bi teri şişer haa:roflol:

he valla babam öyle diyip diyip tıkıştırcak çocuğa, annem ule heriffffffff o çocuk onları yermi öldürcenmi çocuğu diye kavga ediyo, babam da aslan benim torunum canı çeker biz yiyoz onun canı yok mu bieri şişer erkek o dio :roflol::roflol::roflol::roflol:

he valla aynen katılıyom anacım, söylenebilecek bütün sözleri söylemişsin, ule celen gacısı sen de ha, dr obaz olcak emzirme diyo sen kanguruda kayboluyo diyon, bizimkiler napsın ay, böcük böcük geziyoz ortalıklarda :roflol: bu arada eylülcüm senin kayınvalideyi de kazanın uygun bi yerine yerleştirebiliriz istersen :roflol:

ah ibolya ne şanslısın ya annen baban yanında bebeginle ilgileniyorlar ne güzel bırak doya doya yaşasınlar anacım...benim babamda tam tersi bişe vermeye korkar eli ayagı titrer bişe yedirirken kızım meyve yerken bile bogazına takılacak düşüncesiyle kötü olur.ama annem tam senin dedigin gibi kesin bişeyler vermeye kalkardı.keşke yanımda olsalardıda verselerdii

canım yaa öyle deme, üzülürüm ama, benim babm da dozu aşıyo be bazen, çocuğu başaşağı tutuyo, yusuf eymennnnnnnnn diye bağıra bağıra seviyo, babam çocukları deli sever, çırkalıyo çocuğu ay, sonra da ben durduramıyorum, cıyk cıyk ağlıyo :roflol: ah analar analar anaların yeri dolmuyo be şekerim, herkes yerinde sağolsun napcan, özlemler hasretler bizler için, herkesin bişeylere özlemi var, herkes yerinde sağolsun napcen

doğru söylüyorsun ibolyacımda yinede keşke hep gözümün önünde olsalardıda görseydim onları.çünkü annem üzülmeyelim herşeyi saklar o yüzden hep bi güvensizlik var anneme babama karşı iyiyiz deseler bile inanmıyorum gözümle görmedigim için...1 ay önce süpriz yaptım uçaga atladım burdan gittim sadece tameri aldım 1,5 saat sonra memleketteyiz 1 gece kalıp döncem neyse havaalanından taksiye bindim eve gittim zili çaldım babam açtı süpriz ben geldim dedim bi baktım annem yatak yorgan yatıyor güya ben süpriz yaptım ama bana süpriz oldu.neyse ben ağlıyorum annem ağlıyor.evde bi dolu geçmiş olsuna gelen fln herkes şokk...tesadüfen annemin o halini görmesem haberim olmayacak.yani dicem o ki herşeylerini görüyorsun onlarda seni görüyorlar...o yüzden onlarıda düşünerek dedim çok şanslısın diye canım

valla kızdırmayın sizi bilem yutar benm cocuğumcokacimcoook sizde amma yaptınız haaa:mymeka: kanguruya göre haala ufacık tefecik içi dolu tursucuk kuzumlülülülülülü

ya canım sen üzülmeeyesin diye söylememişler,ne kadar şansılsın bak, senin üzülmeni istemeyen ailen var, yakın olsam da farketmiyor be canım, yeri geldiğinde bizimkiler de saklamayı bilirler, sağlıkları yerinde olsun da varsın uzakta olsunlar be ciciş

celen sen bezelye demiştin ya ne zaman vermiştin bezelyeyi...hani ishal deyince aceba ondan mı olmuştur diye düşündümde

Son düzenleme:
bide ishal olmusuz.bu asılar ishal yaparmıııı((((

ishal olduğıunu nasıl anladın bizde geçen hafta ishal gibiydik sulu taneciksz ve yeşil kaka yapmıştı doktora gösterdim normal dedi kafam karıştı benimde o gün hem çok fazla hemde sulu kaka yaptı her emzirmeden sonra yapıyordu doktoru br türlü ishal olduğuna ikna edemedim bugünde aynen öyle sulu yaptı ama rengi sarıydı birde arkadaşlar hepinizin bebişleri herzaman sarı kaka mı yapıyor biz bazen yeşil yapıyoruz ayağında hem çorap hem patik var evde sıcak üşütmüş olabilirmi şapka giydirmiyorum acaba o yüzdenmi yeşil yaptı[/I][/I]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…