ingilterede yasaklandı ama orada calpol ün içinde psödoefedrin denen maddenin yaptığı yan etki nedeniyle toplatıldı bu ilaç.. türkiyede satılan calpolün içinde o madde yok..
arkadaşlar meleğime artık kilotlu çorap giydiriyorum.bacaklarının şekli çoraba çıkıyo.ayy yamuk bacaklı aşkım benim:roflol:.çok şirin oluyo.ayaklarını açtığımda bakıyorum sıcacık.içim rahatlıyo.bebişlerin en çok soğuk aldıkları yer ayacıkları ve ensesiymiş.o yüzden evde bile asla şapkasını çıkarmıyorum.valla kızımı yaza saklıyorum.yaz gelsin açacam heryerlerini.rahat rahat ısıracam o bacaklarını.hayırlısıyla yaz gelseydi.
günaydınlarrrrrr
kızımın hiçbir kıyafeti olmaz oldu yaaa hele tulumlarını ikinci kez giydiremedim kuzum benim sürekli yeni şeyler almak zorunda kalıyorum ama hiç şikayetçi değilim kuzum büyüsün de ne cicciler alıcam kızıma
aha bi angutyoda burda:mymeka:lan tabi ben neyse :çok üzgünüm:keşke ben 10 saat bekleseydimde meleğimin canı o kadar yanmasıydısenağlama neyseki gecti çok şükür.teee 19 subata kadar:bbo:
gecemiz ii gecti.ama 11de uyudumirmirmirmir gece 2 de mamişine ağladı.bidaha 8 de kalktıhihoyyyt
ya özllemdi sanırım oyun minderi alan.bizde hafta sonu bakalım diyoruz.şimdi 60 a da var 150 ye de??sizlerde baska alan varmı:uhm:
benettonda ve pançoda 0 aydan itibaren giyebileceği külotlu çoraplar satılıyo ben 4 tane almıştım çok memnunum tavsiye ederim.. ama tabi bizimki kız çocuğu olduğu için çorapları süslü püslü teyzesiiii kaydirigubbakcemile3 artık sen oğlana sade bişeyler alırsın ibolyacım
günaydınlar,,,,,,, kuzucuklarradaa öpücüklerr..:ecrin_bebek:
kızlar artık aşılar ithal geldiği içi ates yapmıyormuş.bende boşuna endişelendım valla.ama ne atas ne huysuzluk yaptı..hiç olmamışş gıbıydiia.s
kızım dualarımda ıstediğim kadar huzurlu ,mutlu ve sakın bır bebek maşallhh
bızım kıyafetlerımızden 1 takım artık küçük gelıyor bırde badısı var asla goydıremıyorum cok kuculmuş.bırtanede tulumu var küçük gelen..henuz diğerlerı oluyor..oyuzden uzun bır sure daha almayacağım heralde kıyafet.bende de cok aldım rengarenk kılotlu coraplardan hatta bayramda elbısesıın altına gıydırmiştim hatırlarsanız,,hakket cok tatlı olyorlarrkaydirigubbakcemile3
heeyerde var ıbolyacım pazarda bılee...
kızlar kanguru kullanan var mıı????*ben artık kullanmak ıstıyorum..denemedım daha nasıl olacak dıye ıcınde.deneyimm barii bii
bide ishal olmusuz.bu asılar ishal yaparmıııı((((
ben geldim kızlar , çok yoruluyorum çokkkkkk ,
kızım artık şeker oldu teyseleri ağlama krizlerimiz bitti şükür ama şimdi de sürekli oyun istiyor :) akşama kadar iişte akşam da evde hışır oluyorum valla ...................
sizler nasılsınız , bebişler yoruyordur kesin ama canları sağolsun da yorsunlar di mi
ule celen felaket telllalı gibi karısın haaa, ara hemşireyi sor anam için raha t etsin, burda öylemi böylemi deyip yumurtlayacağına, işi uzmanına sorup rahatlamak daha iyi, kanımca bi sorun yoktur, ama yine de için rahat etsin sor anacım, hem sen neden bana angutyo dedin bakalım :uhm:
len tel nol arını bilsem sormam heralde:mymeka:
kıyamaaaam alındınmııı:teselli: ya demişin ya sen neysede bebek dolanmıs die ondan dedim.tabiki ben neyse olan bebişe oldu
ya bu arada eylül hala çok kusuyo arkadaşlar.yani hiç azalma olmadı doğduğundan beri.sizin bebişler nasıl?
....ibolya valla pazarda bile var canım.2 aylık bebeğe de onlar verir.büyük görünüyo ama yıkanınca çekiyo canım.bi de bez çorabı bayağı topluyo.hem büyük olsa nolur ki yukarı doğru toplayıver.1 hafta sonra tam gelir korkma.minyon falan diyosun ama bebişinin boyu uzuyo canımın içiii.
ben kanguruyu takıyım dedim bizimki iinde kayboldu.daha var yani.ama tam olsaydı hiç tereddütsüz kullanırdım
kızlar ek gıdalara ne zaman başlamayı düşünüyosunuz?valla ben 4.ayda başlamayı düşünüyorum.tabi dokora sorarak.şimdi bile özeniyorum ama hiç bişi vermedim tabi.geçen gün yalancı memesine azcık çikolata bulaştırdı bizimkiler.nasıl emiyo anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?