2008 Ekim Anneleri

ingilterede yasaklandı ama orada calpol ün içinde psödoefedrin denen maddenin yaptığı yan etki nedeniyle toplatıldı bu ilaç.. türkiyede satılan calpolün içinde o madde yok..

e biz o maddenin türkiyede satılan calpolün içinde olmadığını ne bilcez ki, içime şüphe düştü benim, almam o ilaçtan

kız kendinze göre kilotlu çorap buldunuzmu, ben geçen gün aradım bulamadım ay, hep büyük bebekler için var, benimki de minnacık hala, ona göre bulamadık, babası kılıklı nolcek :roflol:

şekerim çok mu fazla kıyafet yapmıştın bebişine, bizim 4 tane zıbınımız vardı, 2 tane de hastane çıkışı almıştık, daha sonra gelen hediyeliklerden de 1 tulum 1 tane daha takım ayırmıştım giymesi için, geçenlerde annem fakir bi kadıncağız var çocuğ olcakmış seninkilerden gelmeyenleri verelim dedi, zıbınların hepsini yolladım, elimde sadece 3 takım bi de tulum kaldı, hediyeliklerin arasından da 2 takım daha çıkarttım, 15 gün sonra yine deşecem hediyeliklerini bakalım, aralarından yine bize uyan kıyafetler çıkacaktır eminim, bizim de artık donlarımız tam boyumuzla beraber oldu, 15 gün sonra giyemicek, kıyafetlerin artk ona küçük geldiğini görmek çok hoşuma gidiyo, her geçen gün daha da büyüyoruz :hooray:

la ben nettim de angutyo oldum şimdi, :uhm:

benettonda ve pançoda 0 aydan itibaren giyebileceği külotlu çoraplar satılıyo ben 4 tane almıştım çok memnunum tavsiye ederim.. ama tabi bizimki kız çocuğu olduğu için çorapları süslü püslü teyzesiiii kaydirigubbakcemile3 artık sen oğlana sade bişeyler alırsın ibolyacım

yav zaten süslü püslü şeyler bizi bozar :roflol: ya burdaki birkaç bebe mağazasına sordum ama böcüğüme göre yok yaaa, benetto panço nerde acep burda hiç de dikkat etmedim, du bi araştırim bakim :uhm:

hee bizimde 4 tane var..hepiciğide tam.hele o boğumları cıkmıo mu coraplarındann haaammm yapasım gelio haaacokacimcoook:jeyyar:

kııızzzllaaaarr miniğimin ateşi 37,5 napiimmmsenağlamaüstünde bi zıbın bide ince penye si var.yanakları pembiş pembiş oldu haaasenağlamasenağlamasenağlama

günaydınlar,,,,,,, kuzucuklarradaa öpücüklerr..:ecrin_bebek:
kızlar artık aşılar ithal geldiği içi ates yapmıyormuş.bende boşuna endişelendım valla.ama ne atas ne huysuzluk yaptı..hiç olmamışş gıbıydiia.s
kızım dualarımda ıstediğim kadar huzurlu ,mutlu ve sakın bır bebek maşallhh

bızım kıyafetlerımızden 1 takım artık küçük gelıyor bırde badısı var asla goydıremıyorum cok kuculmuş.bırtanede tulumu var küçük gelen..henuz diğerlerı oluyor..oyuzden uzun bır sure daha almayacağım heralde kıyafet.bende de cok aldım rengarenk kılotlu coraplardan hatta bayramda elbısesıın altına gıydırmiştim hatırlarsanız,,hakket cok tatlı olyorlarrkaydirigubbakcemile3
heeyerde var ıbolyacım pazarda bılee...

kızlar kanguru kullanan var mıı????*ben artık kullanmak ıstıyorum..denemedım daha nasıl olacak dıye ıcınde.deneyimm barii bii

e anacım benim sıpaaya göre yok, unutmayın ki biz minyon olucez delikafadulden kanguruyu ben yakındaki markete giderken yada evde iş ypacğım zaman nadiren kullandım ama felaket bel ağrısı yapıo, sırtına takarsan biraz daha rahat, iyice büyüdükleri zaman çk zor olucek zannımca

bide ishal olmusuz.bu asılar ishal yaparmıııı((((

ule celen felaket telllalı gibi karısın haaa, ara hemşireyi sor anam için raha t etsin, burda öylemi böylemi deyip yumurtlayacağına, işi uzmanına sorup rahatlamak daha iyi, kanımca bi sorun yoktur, ama yine de için rahat etsin sor anacım, hem sen neden bana angutyo dedin bakalım :uhm:

Saglik ocagindan geldik asilarimizi olduk ilk defa gittim saglik ocagina asi yapilan yer guzeldi cok da guzel davrandilar kizim da masallah cok aglamadi.sonra karsi tarafi gosterdi git kayit yapsinlar kilo boy takibi yaptir dedi oraya gectim kapida emzirme odasi yaziyor bi de baktim spiral de orada takiliyor emzirmede orada yapiliyor kilo boy takibide orada yapiliyor girenin cikanin haddi hesabi yok yaptirmadan geldim sadece asilar icin gidecem artik zaten aylik kontrollerini dogdugu ozel hastanede yaptiriyorum eve gidince yarim fitil koy demisti fitili koydum simdi uyuyor 6 saat sonra atesi olursa tekrar yarim koyacagim beklemedeyim insaallah atesimiz olmaz.

:1no2:
Canim cok sevindim aglama krizlerinin bittigine birde bizimkiler bitse 3. ayda mi gecti iple cekiyorum ama hic gecmeyecek gibi geliyor

len tel nol arını bilsem sormam heralde:mymeka:
kıyamaaaam alındınmııı:teselli: ya demişin ya sen neysede bebek dolanmıs die ondan dedim.tabiki ben neyse olan bebişe oldu

işte celencım bu tip durumarlarda ozel dohhtorr lazimm oluii...sengözlerimebaksanab
nasıl lshal olmuş bu arada ya. su gıbın mi yapii? ve kac kez yaptı ?

len tel nol arını bilsem sormam heralde:mymeka:
kıyamaaaam alındınmııı:teselli: ya demişin ya sen neysede bebek dolanmıs die ondan dedim.tabiki ben neyse olan bebişe oldu

lem netten bulamazmısın olm, ben hep netten buldum vallaha, hemi ne alınacam lem, sana niye acıyam ben bebeciğe acıdım, sen istersen yağmurda çamurda karda kal umrumda deel, benim için möhüm olan bebecik delikafadulden

celen 37.5 yüksek.itersen sağlık ocağına tekrar götür.ben araştırdım koltuk altından ölçülürse ve 37.5 in üzerine çıkarsa yüksek ateş kabul edilirmiş.hiç ihmal etme.biliyosun ateş çok tehlikeli.bizim en son 36.2 ye çıktı.eğer seninki gibi olsaydı hiç düşünmez götürürdüm

ya bu arada eylül hala çok kusuyo arkadaşlar.yani hiç azalma olmadı doğduğundan beri.sizin bebişler nasıl?

....ibolya valla pazarda bile var canım.2 aylık bebeğe de onlar verir.büyük görünüyo ama yıkanınca çekiyo canım.bi de bez çorabı bayağı topluyo.hem büyük olsa nolur ki yukarı doğru toplayıver.1 hafta sonra tam gelir korkma.minyon falan diyosun ama bebişinin boyu uzuyo canımın içiii.

ben kanguruyu takıyım dedim bizimki iinde kayboldu.daha var yani.ama tam olsaydı hiç tereddütsüz kullanırdım

kızlar ek gıdalara ne zaman başlamayı düşünüyosunuz?valla ben 4.ayda başlamayı düşünüyorum.tabi dokora sorarak.şimdi bile özeniyorum ama hiç bişi vermedim tabi.geçen gün yalancı memesine azcık çikolata bulaştırdı bizimkiler.nasıl emiyo anlatamam

dur çarşamba günü pazar var bizim bi bakıyım hava müsait olursa, zaten bebek törpüsü de arıyom, üf bee bulamayınca siniirim bozuluyo

ben kanguruyu takıyım dedim bizimki iinde kayboldu.daha var yani.ama tam olsaydı hiç tereddütsüz kullanırdım

anacım beniki de kayboluyo içinde ama çok tatlı oluyo be öyle, dışarı çıkarken kullanılmaz herhalde bu dönemde, zaten hava da soğuk, yakın mesafeye gidceksen olabilir ama

allah cezanı vermesin mülayim :roflol: anacım sorma benim de babam taktı kafaya, portakal yiyoz mesela, canı çekmiştir deyip deyip koklatıyo :roflol: çay içioruz, cay canı istemiştir deyip cay kaşığına bi damla çay koyuyo içiriyo, baba yapma o senin bildiğin çocuk değil daha 6 aylık olsun o zaman naparsan yap diyorm, olmaz o erkek bi yerine bişi olur sonra azcık da olsa koklasın diyo :roflol:

benim kocacım armut manyağı olduğundan kırkı çıktığından beri armudun ucunu kesiyo onu yalatıyor acaip şekilde yalıyo kuzum babası gibi çok sevecek heralde ama bende 4 aylıkken meyve sebze suyu falan vermeyi düşünüyorum ayğlı tuzlu şeyler sindirim açsından zarar verir ama meyve suyu falan zarar vermez herarlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…