benimki öle kafasına göre gidemezklava: çok canı sıkılırsa hadii yavrum al arabayı dolaş kahve iç gel der...köreltti bu adam benii :mymeka: zorlasa benii ahh ne numaralar warmışş bendede
1300.sayfamız hayırlı uurlu olsun...ilk başlardaki yazdıklarınıza bakarsanız kimse kendini tanıyamayacaktır muhtemelen
ibolyaaa :içelim:
ibolya :içelim: bu muhabbetten sonra kesinn bizi sürcekler kesiiiiinn bak görrr kaydirigubbakcemile
ahan celen cadısı da gelmiş :roflol:
ya bacılar başlık açmak istemiyorum nolur bana bişey söyleyin ben 3 aralıkta adet oldum 10 aralıkta bitti ama dün yine kanama oldu nedirki şimdi bu yaa korkuyorum doktora gitmek istemiyorum hala muayenedennçok korkuyorummmmm
ya bacılar başlık açmak istemiyorum nolur bana bişey söyleyin ben 3 aralıkta adet oldum 10 aralıkta bitti ama dün yine kanama oldu nedirki şimdi bu yaa korkuyorum doktora gitmek istemiyorum hala muayenedennçok korkuyorummmmm
geldim anacım maşallah ben yokken sayfaları kıllatmanız gelio:mymeka: ne taktiği arıonuz kızım bi dene patlat kafasına bak bakalım bi daha uzun kalıomu okadarklava:
benm hödük geldi.2 gündür migren ağrım vardı.dayanamadım işten cağırdım.puhahaaaaaa:jeyyar: e biz bi barısalım dimüü:jeyyar:
kısa ve öz olay budur :mymeka:geldim anacım maşallah ben yokken sayfaları kıllatmanız gelio:mymeka: ne taktiği arıonuz kızım bi dene patlat kafasına bak bakalım bi daha uzun kalıomu okadarklava:
benm hödük geldi.2 gündür migren ağrım vardı.dayanamadım işten cağırdım.puhahaaaaaa:jeyyar: e biz bi barısalım dimüü:jeyyar:
Benim herifte int basindan kalkmiyo isten geliyo yatana kadar bil.basinda ne bi sohbetimiz var ne de baska bisey biktiriyo beni bu siteyi kesfettim artik bende kalkmicam da yinede guzin ibolyacim banada bi taktik ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?