2008 Ekim Anneleri

acayip hüzünlü bi şarkı dinliyorum, çok pis efkarlıyım, ırakı mırakı yokmu lem :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benimki öle kafasına göre gidemez klava: çok canı sıkılırsa hadii yavrum al arabayı dolaş kahve iç gel der...köreltti bu adam benii :mymeka: zorlasa benii ahh ne numaralar warmışş bendede

gitme yakında dur hemen
hasret çekemem ki yeniden
sormadın niye böyle üzgünüm
bilmedin ki beni sen
sensiz kederdeyim
bilmedin niye böyle üzgünüm
sormadın ki bana sen
sensiz ne haldeyim
ah beni böyle yalnız
öksüz bırakıpta gitme
ölürüm solarım derdime
dermanım ol
yorgun düştü yüregim
yorgun seni çok sevmekten
gel sen bende seni bul

benimki öle kafasına göre gidemez klava: çok canı sıkılırsa hadii yavrum al arabayı dolaş kahve iç gel der...köreltti bu adam benii :mymeka: zorlasa benii ahh ne numaralar warmışş bendede

kendi kendine mi kayfe içmeye gitcekmişin, seninki de bi başka hödük canımmmmmmm

1300.sayfamız hayırlı uurlu olsun...ilk başlardaki yazdıklarınıza bakarsanız kimse kendini tanıyamayacaktır muhtemelen
ibolyaaa :içelim:

bence adamı hoş sohbett vee datlulukk ve seksülükk ile evde tutman lazım.en guzelı bu. bence.
tel cekse seksü sekdü msj fılan dıcektım bahane fılan uydurmana gerek kalmaz hemen gelırdı..uçarak hemide

nebiilimm ya konustunmu kocanla guzelce?sen gıdınce kendımı yalnız hıssedıyorum.hep yanımda olmanı ıstıyorum.zaten butun gun yoksun aksamlarıda kahveye gıttıiğinde ben yalnız hisssediyorum de.

yıne olmazzsaaaa o cıkarken sende hazırlan ..nereyeeee dıcekk
e sen cıkıosun ben yalnız kalmak ıstemıyorum ...... gıdıcem de.samımı olduğun bı komsu vardır onada bastan anlat drumu boyle boyle yapıcam ıdare edın benı de.o cıkınca hergun sende hazırlan cık anacımkaydirigubbakcemile

ama çıtırcım arkadaşın eşi uyanıkk gönlünü yapıormuuş..sorun vahidede bence en iyisi ona tüyo vermek...vahide kararından vazgeçme gitmeyeceksin de gönlümüde yapsan boşuna de dimdik dur karşısındaa

püfffffffffff bilmiyonuz siz bu işi bilmiyonuz :roflol: anacım sen benim dediğimi dinle kedi taktiği uygula, herkeş benim herif mi yav dur şindi sırası mı dicek, %99.99999999 bu taktiğe karşı koyamıycek :roflol:

ya bacılar başlık açmak istemiyorum nolur bana bişey söyleyin ben 3 aralıkta adet oldum 10 aralıkta bitti ama dün yine kanama oldu nedirki şimdi bu yaa korkuyorum doktora gitmek istemiyorum hala muayenedennçok korkuyorummmmm

ahan celen cadısı da gelmiş :roflol:

geldim anacım maşallah ben yokken sayfaları kıllatmanız gelio:mymeka: ne taktiği arıonuz kızım bi dene patlat kafasına bak bakalım bi daha uzun kalıomu okadarklava:
benm hödük geldi.2 gündür migren ağrım vardı.dayanamadım işten cağırdım.puhahaaaaaa:jeyyar: e biz bi barısalım dimüü:jeyyar:

acma bacım acmasüprizzzzz acılan butun baslıklar püüf ucuo yakında bizide püfleticekler :roflol:

Benim herifte int basindan kalkmiyo isten geliyo yatana kadar bil.basinda ne bi sohbetimiz var ne de baska bisey biktiriyo beni bu siteyi kesfettim artik bende kalkmicam da yinede guzin ibolyacim banada bi taktik ver

anacım benim bildiğim doğumdan sonra 1 yıl düzensiz olabiliyomuş, benim de 10 gün kadar önce azcık geldi, sonra kesildi, iki üç gün önce yine geldi, iki gün sürdü, dün akşamüzerinden beri tık yok, hormonlar yenileniyo ya bence ondandır

ahan işte cadı diyom, ne kadar doğru bi tespitte bulunmuşum, patlat tokatı diyo :roflol: yav icik sinsi olcn yav, neden patlatalım tokatı, kanına girecen, virüs gibi :roflol: bu arada hayır olsun işalla sen adamla barıştım mı dedin benmi yanlış okuyom :uhm:

kısa ve öz olay budur :mymeka:

Benim herifte int basindan kalkmiyo isten geliyo yatana kadar bil.basinda ne bi sohbetimiz var ne de baska bisey biktiriyo beni bu siteyi kesfettim artik bende kalkmicam da yinede guzin ibolyacim banada bi taktik ver

sen zaten taktiği keşfetmişin, kısasa kısas yapacan anacım, işe yaramazsa gel başka taktik verim :roflol: yada şöyle de yapabilirsin, adama haşin bakışlar atacan, bi bakacan adamın ciğeri cısttttttt yapacak, sonra o pc başında rahat oturabiliyomu gör bak, bu sefer kedi o olcak :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…