2008 Ekim Anneleri

oğlum günler sonra hatta haftalar kendi başına lavmansız kaka yapabildi.bugün benim zil takıp oynama günümdürhihoyyythihoyyyt

yaa ibolya herüfleri yola getirme formülü dağıtıyon galiba.banada bi formül lütfen.benimki çok ilgili bi baba.benimlede arası iyi.ama şu kaveye gitme olayı beni çıldırtıyoo.işin kötüsü gönlümü alarak gidio.izin veriom.4-5 saat gelmeyincede duvarları tekmeliom.vee bu böölee sürüp gidio.var mı formül

e anacım hemi izin veriyom diyon hemi duvarları tekmeliom dion, bi acayip karısın yani, ama yine de sana güzel bi formül önereyim, yav nickimi güzin ibolya mı yapsam :roflol:şimdi anacım icccük kedi pozisyonu alacan, usul usul yanına yanaaşacan, masum masum gözlerine bakacan, sürtünmeye başlayacan, arada tüylerini de üstüne bırakmayı unutma, bi de seksü seksü miyavvvvvv dicen, o zaman gayfeyi unutur :roflol: bu arada senin oğlan niye lavmanla mıçıyo yav :uhm:

öğrtmenim ibolya örtmenim örtmenim fikrim geldi bu kahve konusunda sülebilirmyim...bence bigün giysin eşinin kıfafetlerini hadi ben kahveye gidiom len desin adam o şoku atamaz bi dahada kahve demez.bi fikrim daha geldi yine adam kahve muptelasıdır gitmezse olmuyordur arkadaş evde kahve konsepti yaratsın olabilimüü

:roflol::roflol::roflol: allah cezanı vermesin mülayim, vallaha benim adama sökmezdi bu numaralar, ben onun kıyafetleri giyip de gidecem desem manyakmısın len sen derdi, gidceksen git der gülerdi :roflol:

ya ben bişey sorucam şimdi bu sayfada yazısrkenyeni gelen yazıyı okumak için tekrar sayfadan cıkıp tekrar gelincce yeni gelenler okuyabiliyorum hep böylemi olması gerekiyo yada ben bilmiyorum galiba

ya ben bişey sorucam şimdi bu sayfada yazısrkenyeni gelen yazıyı okumak için tekrar sayfadan cıkıp tekrar gelincce yeni gelenler okuyabiliyorum hep böylemi olması gerekiyo yada ben bilmiyorum galiba

öyle de denebilir anacım, ben her zaman kontrol paneline giriyorum o şekilde tıklıyorum

leylacım sayfadan cıkmana gerek yok ama guncelleme yapman gerekır canım.yenıle ye tıkjla ıstersen en kolayıı

arkadaşlar acil cevap yaaa((.aşıdan geldik şimdide bu pnömokok aşısı nerden yapılıyor.hemşire yapacağım dedi ama işimiz bittikten sonra telaşeden soramadım.3 tane aşı yaptı kolundan ve iki bacağından....

vahıde bence kahveye gıttığınde türlü çeşit bahane üreterek sureklı ara rahatsız et.rezıl olur ...yok evde su bıttı acıl lazım cabuk al getır,yok bı ses duydum korkuyorum vs......üret artık..adamın yuzu tutnaz gıtnez belkım..grcı gerı tepip telefonunu kapatabılır emmee denemek lazimmdelikafadulden

lem sizde az deilmişiniz hea, formüllere bak formüllere :roflol:

kahvede telefon çekmio ki kaveninde yok teli.beni deli edende o. yoksa barındırırmıyım orda.kötükedihüso biz dağ başında köyde oturuyoz.tel bi yerde çekio bi yerde çekmio.kavede çekmeyen yere denk gelmiş şansıma

içimizdeki cevherleri çıkarttı bı kocalarımızz ne kadar teşkür etsek azdır...şahsen kendimden bile beklemezdim bu kadar performans.hepicügünüzü tektek tebrik ediyorum... :hooray: kızlar biz atomuda parça pinçik ederizz kaydirigubbakcemile5

ben dnanın şifresine takmış durumdayım şu anda :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…