püfffffffffff bilmiyonuz siz bu işi bilmiyonuz :roflol: anacım sen benim dediğimi dinle kedi taktiği uygula, herkeş benim herif mi yav dur şindi sırası mı dicek, %99.99999999 bu taktiğe karşı koyamıycek :roflol:
celen kazana baktın mı
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/238079-buyrun-kazana-3.html
yaw 1 saat girmedim sayfaları oku oku bitmedi şu pcnin başına oturunca bi bura bide tatlılar başka bişi bakmıyom yaaaaaaaawwww şu tatlı resimlerine bakmaktan fenalık geldi kızımdan fırsat da bulamıyom kocacım gelse de tatlı yapsam yoksa şişeceeeeeeeem
malesef benimki senin heriften:roflol:
beyazzzambak tatlı dedinde benimde aklıma soktun.cokacimcoooksöyle bir kadayıf dolması olsada yesek heeyerimseniben
beyazzzambak tatlı dedinde benimde aklıma soktun.cokacimcoooksöyle bir kadayıf dolması olsada yesek heeyerimseniben
ahan bu karılar bööle bacım ne edek:mymeka: sankim cıkmamızı bekliyo hoşşiklerÇok üzgünüm çoook
ya hoşşkik demişken ben gecen haftaki avrupa yakasını seeredemedim.tekrarda vermedi angtlar.nerden seyredebülürüm.
künefe olsun bacım taatlı olsunda.senimi kıracam gönder valla)oltudayım bende..
netten seyredebilün cahal :mymeka:
len ibolya kazana bak muhahaaaa
lan bilioz herald.ama actım bi dizi izleme kanalı avrupa yakası die baska bişi cıktı:1shok::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?