2008 Ekim Anneleri

deneme 1 2 deneeme 1 2
resım değiştirdım olcak mı deneme yapıyorum daa

olmamışşş yaa

profıl resmını değiştirdım emmee olmamışş..kullanıcı panelınde """su andakı resmınız de""" ısediğim resım gozukuyor yanı değişmiş gozukuyor ama burda aynıı

ibolyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesiiiiin bak hep ben konuşuyom diyon ama sana iki soru sordum ikisinide cevaplamadın üstelik alıntıyla sordum ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiç umursamıyon beni beğenmiyonmu

uctunuz mu lenn hepınız bırdennnnnnnnnnnnnnn
kocalrr gelcek tabı yemek neyım yok ,etraf darmadagın tutuştunuz muu hehehehehh

nerdeymiş o resim
bide yemek yapıyom arda gelip yazıyom napim

profil resmimden bahsediyoz ule, hemi konuşmadığım süre içinde böcüğümün gazını çıkarttım bu biiiiiirrrrrrrrr, emzirdim bu ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, altını deiştim bu üççççççççççççççççç, bu çocuk çok komik ay, ayağını karnına bi bastırdım patır patır ne varsa çıktı :roflol:

çıtır karısı ben hala burdayım bilgin olsun :jeyyar:

ben önce gülmekten yüzüm kırışcak dedim...
sanki manken gibi dursan sanki herkesseni beğense bişiy değişcek, allahım yareppim yav :roflol:
gelin ata binmiş ya nasip demiş;
son ana kadar hicbir seyden emin olmamak gerekliligini belirten atasozu. artik ata binmis nikahi kiyilmaya giden gelinin bile evlenecek olmasinin kesin olmadigi anlamini tasir...yani birşeyler zamanla değişebilir herzaman manken gibi olmam gerektigi konusuyla ilgiliydii...anlatabilebildimmii kaydirigubbakcemile3

yok hala anlamaya çalışıorm niye manken gbi olman gerekebilecek ki :uhm:

ibolyaaaaaaaaaa manken lafını ortaya atan senn şimdi nie dior yaaa....ay sadece çoluk çocuk yok ki bu dündaya bende varım...

adresini ver ibolya bizzat gelip anlatceem sanaa!!!5 saat sonra ortayıımm kısss

ne be cahal muamalesi etme bana, kazana seni de sokarım bak :roflol: karlakarışık yağmur varmış anam yarın burda yav,çarşamba günü de aşımız var, yav ben çok tırsıyorum bu ateş olayından yav, rüyalarıma giriyo kaç gündür, netcem ben :uhm:

ateş korkulası şeyy...dikkat etmek lazım fisfisfis

yav hazır yakalamışken anacım siz aşınızı oldunuz mu, ateş olma ihtimali ne kadar sürüyo, kaç dereceden sonrası yüksek ateş sayılıyo, calpol dışında ateş düşürücü bi şurup önerebilir misin, çocuğun ateşini ne kadar aralıklarla ölçmem gerekiyo, bu ateş düşürücüyü aşı olmazdan önce vermem mi iyi yoksa aşıdan sonra mı, her ihtimale karşı tedbir olsun diye versem çocuğuma bi zararı olur mu ? yav beni bi aydınlat be kafam kurcalanıyo kaç gündür yazdıklarınızı okudukça

ben sana söylicem ama sen mutlaka hemşireyede sor.
3 tane aşı olcak yarın kolay değil azda olsa huzursuzluk yapabilir kuzuya...doktorum aşı yapıldıktan sonra calpol ver 3 kere yarım kaşık dedi 6 saat arayla...tamer 4 aşı olmuştu birde rotavirüs vardı eğer yaptırcaksan aynı gün yaptırman gerekiyormuş.sık sık ateşini ölç.gitmeden önce mutlaka banyo yaptır 3 gün su değdirmemen gerekiyor o yüzden.sana tavsiyelerim bunlar umarım ateşlenmezz.37,5 u geçerse ateş düşürücüyü hemen vermen gerekir.diyelim şurup verdin düşmedi ateşi çıkıyor hemeeeenn doktora hemen

ya caplol olmasın başka bi şurup yok mu bildiğin, geçen gün toplatılıyo dediniz kıllandım ben istemiyomonu, bi de neden rotavirüs bu aşılarla aynı gün olmak zorunda ki, salı günü akşam banyo etticem, biliom 3 gün banyo yaptırılmadığını, şidi allah korusun 37,5 geçerse ateş düşürücüyü vercem düşmesini mi beklicem, anında doktora gitmiyemmi, bi de ateşini ne kadar aralıklarla ölçeyim, hemşire verem aşısı ateş yapmıyo pnömokk yapıyo dedi, ben verem yapıyo diye biliyodum

ya arkadaşlar biz 2. ayımız dolar dolmaz karma ve verem olduk ama bayramdan önce olduğu için pnömokok sağlık ocaklarında yapılmıyordu şimdi yaptırabilirim değilmi hepsi aynı gün olmalı demişsinizde birde benim doktorum ateş için paranox fitili yarım olarak verebilirsin demişti rota virüsü yaptırdınız mı

merhaba kızlar
geçmişi anca okuyabildim, arada kızımla ilgileniyorum, uyuyunca gelip kaldığım yerden devam ediyorum kaydirigubbakcemile3

ibolyacım ateşi için önlemini alırsın tabi ama korkma artık ateş riski eskiye göre az bu aşıların.. ama aşı sonrası malesef benim kızımda da huzursuzluk durumu oldu.. bir de kızım dün geceden beri kakasını yapmadı ya biliyorum henüz endişe edilecek bi süre değil ama günde 6 kere mçan bi bebekti ama dün akşam yaptı en son.. hala beklemedeyiz yeter ki mçsınnnn delikafadulden

haa bir de fitil yerine öncelikle şurup tercih et, calpol de güvenle kullanabilirsin ama yok illa almıcam dersen minoset ver..

calpol kullanmıcam diorsun ama başka ateş düşürücüdede senin korktuğun olay ne ise o olabilir.ben kullandım kızımda oğlumdada kullanıyorum sorun olmadı...dbest inde dediği gibi fitil (paranox)var ama surup daha iyi.
ooooooo sen şimdiden bu kadar panik yaparsan yarın ateşi olursa napcan bilmiyorum.azcık pozitif düşün tedbirlerini al evde ateş düşürücü ve ateş ölçer bulundur en kötü ihtimalle doktor bi telefon uzaklıkta.yarında aşıya sen götürme oğluşu bayılır mayılırsın aman yarebbiim :mymeka:

ben sizibiraz aydınlatiim canlarım cts dra gittik baya anlattı bukonuyu notlar yazdı bana birden fazla aşının aynıgün yapılması yapılamadıysa 1 ay sojnra yapılması gerekiyormuş biz aynı gün veremkarma ve zatürre aşısınıolduk cts drumuza gittik rotavirüs için aşıdan tam 1 ay sonraya randevü verdi
verem aşısdı değil karma aşı ateş yapıyor büyük oğlumda çok yapıyordu 38 falan oluyordu ama buında yapmadı ibolyacım kendiniçok fazla üzme stres yapma şimdikiaşılar çokiyi benim drum şuruptan çok paranox fitili öneriyor evde 1 saat sonra yarımat sonra 6 saatte bir dedi hafif bisıcaklık ve huzursuzluk yaptı ama abartılacak gibi değildi ölçmedimbile fitil attım hemen düzeldi gecede rahattı çok mızmızlanmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…