nerdeymiş o resim
bide yemek yapıyom arda gelip yazıyom napim
ibolyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesiiiiin bak hep ben konuşuyom diyon ama sana iki soru sordum ikisinide cevaplamadın üstelik alıntıyla sordum ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiç umursamıyon beni beğenmiyonmu
gelin ata binmiş ya nasip demiş;sanki manken gibi dursan sanki herkesseni beğense bişiy değişcek, allahım yareppim yav :roflol:
ben önce gülmekten yüzüm kırışcak dedim...
gelin ata binmiş ya nasip demiş;
son ana kadar hicbir seyden emin olmamak gerekliligini belirten atasozu. artik ata binmis nikahi kiyilmaya giden gelinin bile evlenecek olmasinin kesin olmadigi anlamini tasir...yani birşeyler zamanla değişebilir herzaman manken gibi olmam gerektigi konusuyla ilgiliydii...anlatabilebildimmii kaydirigubbakcemile3
adresini ver ibolya bizzat gelip anlatceem sanaa!!!5 saat sonra ortayıımm kısss
ateş korkulası şeyy...dikkat etmek lazım fisfisfis
ben sana söylicem ama sen mutlaka hemşireyede sor.
3 tane aşı olcak yarın kolay değil azda olsa huzursuzluk yapabilir kuzuya...doktorum aşı yapıldıktan sonra calpol ver 3 kere yarım kaşık dedi 6 saat arayla...tamer 4 aşı olmuştu birde rotavirüs vardı eğer yaptırcaksan aynı gün yaptırman gerekiyormuş.sık sık ateşini ölç.gitmeden önce mutlaka banyo yaptır 3 gün su değdirmemen gerekiyor o yüzden.sana tavsiyelerim bunlar umarım ateşlenmezz.37,5 u geçerse ateş düşürücüyü hemen vermen gerekir.diyelim şurup verdin düşmedi ateşi çıkıyor hemeeeenn doktora hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?