2008 Ekim Anneleri

olsun be ne öle dionn benimde karnımı yardılaarr ,hemide 7 katt,bende yattım malak gibii,bende acı çektim uleyynn hem kız hem oğlan doğurdum zamamını olurmuşş be bunun :dilcikar:

olsun be ne öle dionn benimde karnımı yardılaarr ,hemide 7 katt,bende yattım malak gibii,bende acı çektim uleyynn hem kız hem oğlan doğurdum zamamını olurmuşş be bunun :dilcikar:

o zaman senin duble istemen laızım anacım,elini çabuk tut, herifin yeni bebek heycanı geçmeden kap burmaları :roflol:

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ibolya, çıtır-pıtır, meran07, sarilal

karılar oku oku bitiremediler sayfaları hala okuyolar :roflol:

kız ben çok mu geveze oldum nee...ama senin yüzünden hep..gözüm açıldı adam pırlanta alır sesimi çıkarmazdım artık çıkarma zamanım gelmişşş ayy insan pırlantayla mutlumu olurmuşş ki neler varmış nelerr...kız daha ne tüyolar vardır sende varya..borsa hisse senedii repo tahvil cart curt ne biliosan söyleee kaydirigubbakcemile5

yok anam ben anlamam öyle kagıt kürek işlerinden, bana taşşşşşş gibi altın olcek, şööööle sarı sarı, beyazını yeşilini zırtını pırtını da istemem, illaki sarı oleck, benim herif doum hediyesi bene alyans getimiş gemiş, beyaz altından, gümüş gibi duruyo, aman o ne be öle, arkadaş ikna etti, icük böle kullan sonra istersen sarartabiliyon dedi, ben de şimdilikböle kullancam, gel gör ki yüzük parmama dar geliyo :)

höffffffffffffffffffff uykum geldi yoruldum be, birazcık uyuyum artıkın, dün geceden uykusuzum zati, öpüyom karılar en güzel yerlerinizden, mucuk mucuk mucuk filen yani :) iyi geceler

walla ibolyacım şaka bi tarafa sezen aksunun bi şarkısı bilirsiniz herhalde;
Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar
Kalbimde sevgin oldukça
Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar
Yanımda sen olmayınca

Bazen neşe, bazen keder
Hayat böyle geçip gider
Tatlı günler, acı günler
Bir yastıkta hep beraber

Altın, gümüş, pırlanta
Zümrüt, sedef, yakutla
Kim mutlu olmuş dünyada
Bir tek içten gülüş
Bir tatlı söz, bir öpüş
Sevdalı bir tek bakış yeter bana

Olmaz olsun tek dikilmiş ağacım
Kalbimde sevgin oldukça
Neye yarar olsa da altın tacım
Yanımda sen olmayınca

Bazen neşe, bazen keder
Hayat böyle geçip gider
Tatlı günler, acı günler
Bir yastıkta hep beraber

Altın, gümüş, pırlanta
Zümrüt, sedef, yakutla
Kim mutlu olmuş dünyada
Bir tek içten gülüş
Bir tatlı söz, bir öpüş
Sevdalı bir tek bakış yeter bana
aynen böyle yanii...evlenirken ve sonrasında 1 gram altın bile istemedim eşimden...istememde...gönlü altın olsunn...

valla ben de istemem de anacım, iki burma bileziği gerçekten istedim yani, ama şu bi gerçek ki ben çalışmaya başlayınca alıncak, bi yerde kendi kazandığım parayla almış gibi olcem yerimseniben bi yerde yatırım amaçlı, böceğimin geleeceeği için, yoksa napim ben altını bileziği yüzüğü felan, takmıyom bile doğru dürüst takı, dediğn gibi şaka takılıyoz birbirimize, istesem de istemesem de sonuçta benm cebimden çıkıyo bu, aynı kese sonuçta, ha almış ha almamış, neyse anacım iyi dedikodu ettik gece gece, ben müsaadenizi isteim, mucuk mucuk, iyi geceler

öyle ibolyacım walla çok eğlenceli oluo kıss seni görmesem çıkcaktım haaa muhabbet uzadıkça uzadıı...harikasın wallaŞeniz

diimeekk öyleee merann hanımm:dilcikar:
bız bu köseyı size ayıralım olmazsaa
çok sevdnüz bakıyrum bırbırınızı allah muhabbetınızı arttırsın vala ne diim..sengözlerimebaksanab

gooooodddd mooorniinngghihoyyyt kooooğğğğuuuuşşş kkaaaalllkkk:mymeka:

dönek karı :mymeka:lülülülülülü
napiim kızım bi yerden baslamak lazımdı:sm_confused:künefeye tav olduk bi kereehihoyyyt

sen onu bnm küllama anlatlülülülülülü

geçmiş olsun bebeğin nasıl oldu ateşi çıktı mı

hu huuuu:ecrin_bebek:
öölen okadar künefe reklamı yaptınız ki kocacım dayanamdı sulanmama gitti künefe aldıŞenizcokacimcoook sanırsam barıstık
ayyy hödük mödük ama seviom beeeee:asigim:

oh valla künefeyi bizim canımız istedi biz yalandık ettik künefeye sen kondun hiçmi için sızlamadı yerken garibim ekim analarından künefe bulamayanlar vardır diyeeeeeee:çok üzgünüm: senağlama

günaydın kızlarrr

ne güzel kaynatmışsınız ya o saatlerde ben kızımı uyutmakla uğraşıyorum, her gece belki 2 saat (bazen daha fazla :çok üzgünüm: ) onu uyutmaya çalışıyorum çok sinir bozucu ya siz nasıl uyutuyosunuz bebişlerinizi ben mi beceremiyorum acaba :uhm:

esnemeye başlayınca hemen odasına götürüyorum, bezini kotrol ediyorum, emziriyorum ve beşiğine yatırıyorum.. genelde fazla zorlanmadan dalıyo ama sorun ne bilmiyorum 5 dakika geçmeden uyanıyo sanki hiç uykusu yok gibi gözleri kocaman açık bana bakıyo al diye yoksa ağlamaya başlıyor.. oysa uykusu var biliyorum, uykuya dalıyor da ama neden uyanıyor anlamıyorum.. gaz sorunumuz çok.. acaba karnına ağrı giriyo da ondan mı uyanıyor?? sizde öyle bi durum var mı merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…