olsun be ne öle dionn benimde karnımı yardılaarr ,hemide 7 katt,bende yattım malak gibii,bende acı çektim uleyynn hem kız hem oğlan doğurdum zamamını olurmuşş be bunun :dilcikar:
ben herşeyin orjinalini severim anacım çakmasını sevmem ...adana burması dediysek adanaya gidip geçircek mesela laf aramızda künefe istesemde hataydan getirceeeekk kaydirigubbakcemile3hemi adanaya gitmesine gerek yok heryerde satlıyo o burmalardan :)))
ben herşeyin orjinalini severim anacım çakmasını sevmem ...adana burması dediysek adanaya gidip geçircek mesela laf aramızda künefe istesemde hataydan getirceeeekk kaydirigubbakcemile3
kız ben çok mu geveze oldum nee...ama senin yüzünden hep..gözüm açıldı adam pırlanta alır sesimi çıkarmazdım artık çıkarma zamanım gelmişşş ayy insan pırlantayla mutlumu olurmuşş ki neler varmış nelerr...kız daha ne tüyolar vardır sende varya..borsa hisse senedii repo tahvil cart curt ne biliosan söyleee kaydirigubbakcemile5
walla ibolyacım şaka bi tarafa sezen aksunun bi şarkısı bilirsiniz herhalde;
Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar
Kalbimde sevgin oldukça
Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar
Yanımda sen olmayınca
Bazen neşe, bazen keder
Hayat böyle geçip gider
Tatlı günler, acı günler
Bir yastıkta hep beraber
Altın, gümüş, pırlanta
Zümrüt, sedef, yakutla
Kim mutlu olmuş dünyada
Bir tek içten gülüş
Bir tatlı söz, bir öpüş
Sevdalı bir tek bakış yeter bana
Olmaz olsun tek dikilmiş ağacım
Kalbimde sevgin oldukça
Neye yarar olsa da altın tacım
Yanımda sen olmayınca
Bazen neşe, bazen keder
Hayat böyle geçip gider
Tatlı günler, acı günler
Bir yastıkta hep beraber
Altın, gümüş, pırlanta
Zümrüt, sedef, yakutla
Kim mutlu olmuş dünyada
Bir tek içten gülüş
Bir tatlı söz, bir öpüş
Sevdalı bir tek bakış yeter bana
aynen böyle yanii...evlenirken ve sonrasında 1 gram altın bile istemedim eşimden...istememde...gönlü altın olsunn...
napiim kızım bi yerden baslamak lazımdı:sm_confused:künefeye tav olduk bi kereehihoyyytdönek karı :mymeka:lülülülülülü
valla ben de istemem de anacım, iki burma bileziği gerçekten istedim yani, ama şu bi gerçek ki ben çalışmaya başlayınca alıncak, bi yerde kendi kazandığım parayla almış gibi olcem yerimseniben bi yerde yatırım amaçlı, böceğimin geleeceeği için, yoksa napim ben altını bileziği yüzüğü felan, takmıyom bile doğru dürüst takı, dediğn gibi şaka takılıyoz birbirimize, istesem de istemesem de sonuçta benm cebimden çıkıyo bu, aynı kese sonuçta, ha almış ha almamış, neyse anacım iyi dedikodu ettik gece gece, ben müsaadenizi isteim, mucuk mucuk, iyi geceler
iyi akşamlar kızlar bugün aşılarımızı olduk oğluşum okadar çok ağladı ki anlatamam emzirme odasına gittim hala ağlıyor ebe dahi arkamdan geldi başının okalabalıklığına rağmen (bugün ası günüymüş sağlık ocağı ana baba günü gibiydi)neden bu kadar çok ağladı diye kucaklayıp kendi sakinleştirmeye çalıştı neyse daha sonra sustu eve gelincede ara ara ağladı sanki acısı aklına gelmiş gibi ama genellikle uyudu ateşi hiç yükselmedi şu an uyuyor ilk ay biz 1,5 kilo almıştık şimdi 25 günde 480 gr almışız birden çok düşmüş gibi geldi bana ama geçen ay 2cm uzamıştık bu 4 cm uzamışız ebe iyi anne sütüne devam dedi yarın doktora gidicez kontrole bakalım o nediyecek
hu huuuu:ecrin_bebek:
öölen okadar künefe reklamı yaptınız ki kocacım dayanamdı sulanmama gitti künefe aldıŞenizcokacimcoook sanırsam barıstık
ayyy hödük mödük ama seviom beeeee:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?