bikaç gün arayla aşıolunmazmış yaani ya aynı gün ya 1 ay sonra öyle 3-5 gün sonra olmaz dedi
calpol kullanmıcam diorsun ama başka ateş düşürücüdede senin korktuğun olay ne ise o olabilir.ben kullandım kızımda oğlumdada kullanıyorum sorun olmadı...dbest inde dediği gibi fitil (paranox)var ama surup daha iyi.
ooooooo sen şimdiden bu kadar panik yaparsan yarın ateşi olursa napcan bilmiyorum.azcık pozitif düşün tedbirlerini al evde ateş düşürücü ve ateş ölçer bulundur en kötü ihtimalle doktor bi telefon uzaklıkta.yarında aşıya sen götürme oğluşu bayılır mayılırsın aman yarebbiim :mymeka:
ah canım onların yokluğu göstermesin Allahım...Hasta olcaklar,düşüp bi yerlerini incitecekler ve daha neler neler biz aslan olmalıyız ki onlara anında müdahale edebilelim demi canım :teselli:ama bu caplol mevzusu yine ekim analarında konuşuldu ve ben de burda yazılanlardan sonra onu kullanmak istemedim, ateş ölçerimiz iki tane, biri koltuk altından diğeri emzik şeklinde ağızdan ölçüyo, belki başka bişey olsaydı belki düşer bayılırdım da, mevzuu yusufum olunca aslan kesilirim gibime geliyor, acayip bağlanmışım, biraz önce pcde bi müzik çalıyodu, ben de böceğimi emziriyodum, öyle kaptırmışım ki kendimi ona, dakikalarca yüzünü okşadım, elimi sürekli yüzünde gezdirdim, uyandırmaktan korktum ama kendime engel de olamadım, onu okşamanın güzellğii bambaşka, sevgiliden bile daha sevgili, gözyaşlarıma engel olamadım, ona kavuşana kadar geçirdğiim acılar, onu beklerkenki yolculuğum bi sürü şey geldi gözümün önüne, mis gibi kokladım onu, ciğerime çektim kokusunu, gözyaşlarıma engel olamadım, kendi kendime taaaa nerelerden geldin sen bana bebeğim dedim, başka zaman tık deyince uyanan bebeğim bütün dokunuşlarıma rağmen hiç kıpırdamadan uyumaya devam etti, sanki onu sevdiğimi sessizce onunla konuştuğumu hissetmiş gibi, çok seviyorum onu, öyle böyle değil çok seviyorum, yokluğu ölümüm olur, o kadar çok...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bak benim aşkitom cesaret edip ağzını açamıo pırrrrlanta alcam korkusundan...sen böle ucuza kapatırsaann oooo :roflol:
anam ben ucuzcu karıyım millet pırlantalara barısır bana bi künefe yetti.:))))
kıss ibolya sen neye barışıverirsin süle bakeem
başını okuyunca ah benim aza kanaat edenn arkadaşıımm diyecektim kii...eşşek kadar adana burması dedinn :roflol:
yürü beee kim tutar seni...bak bende gaza geldim şimdi gitcem senin bu sülediklerinin hepicini sülecem ve dicemkii kallkkk uleeenn sen utanmıon mı bana amerikalardan kıytırık taş getirmeye...hemen adanaya gidiorsuuuuun bana ordan eşşşeeeeeek kadar adana burmalarından getiriorsun...temem mii len deyim :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?