2008 Ekim Anneleri

ama bu caplol mevzusu yine ekim analarında konuşuldu ve ben de burda yazılanlardan sonra onu kullanmak istemedim, ateş ölçerimiz iki tane, biri koltuk altından diğeri emzik şeklinde ağızdan ölçüyo, belki başka bişey olsaydı belki düşer bayılırdım da, mevzuu yusufum olunca aslan kesilirim gibime geliyor, acayip bağlanmışım, biraz önce pcde bi müzik çalıyodu, ben de böceğimi emziriyodum, öyle kaptırmışım ki kendimi ona, dakikalarca yüzünü okşadım, elimi sürekli yüzünde gezdirdim, uyandırmaktan korktum ama kendime engel de olamadım, onu okşamanın güzellğii bambaşka, sevgiliden bile daha sevgili, gözyaşlarıma engel olamadım, ona kavuşana kadar geçirdğiim acılar, onu beklerkenki yolculuğum bi sürü şey geldi gözümün önüne, mis gibi kokladım onu, ciğerime çektim kokusunu, gözyaşlarıma engel olamadım, kendi kendime taaaa nerelerden geldin sen bana bebeğim dedim, başka zaman tık deyince uyanan bebeğim bütün dokunuşlarıma rağmen hiç kıpırdamadan uyumaya devam etti, sanki onu sevdiğimi sessizce onunla konuştuğumu hissetmiş gibi, çok seviyorum onu, öyle böyle değil çok seviyorum, yokluğu ölümüm olur, o kadar çok...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ah canım onların yokluğu göstermesin Allahım...Hasta olcaklar,düşüp bi yerlerini incitecekler ve daha neler neler biz aslan olmalıyız ki onlara anında müdahale edebilelim demi canım :teselli:

iyi akşamlar kızlar bugün aşılarımızı olduk oğluşum okadar çok ağladı ki anlatamam emzirme odasına gittim hala ağlıyor ebe dahi arkamdan geldi başının okalabalıklığına rağmen (bugün ası günüymüş sağlık ocağı ana baba günü gibiydi)neden bu kadar çok ağladı diye kucaklayıp kendi sakinleştirmeye çalıştı neyse daha sonra sustu eve gelincede ara ara ağladı sanki acısı aklına gelmiş gibi ama genellikle uyudu ateşi hiç yükselmedi şu an uyuyor ilk ay biz 1,5 kilo almıştık şimdi 25 günde 480 gr almışız birden çok düşmüş gibi geldi bana ama geçen ay 2cm uzamıştık bu 4 cm uzamışız ebe iyi anne sütüne devam dedi yarın doktora gidicez kontrole bakalım o nediyecek

hu huuuu:ecrin_bebek:
öölen okadar künefe reklamı yaptınız ki kocacım dayanamdı sulanmama gitti künefe aldıŞenizcokacimcoook sanırsam barıstık
ayyy hödük mödük ama seviom beeeee:asigim:

afiyet olsun götürdün künefeyi...artık adam her tartışmadan sonra künefe getirirse şaşırmaa kaydirigubbakcemile3

anam ben ucuzcu karıyım millet pırlantalara barısır bana bi künefe yetti.:))))

bak benim aşkitom cesaret edip ağzını açamıo pırrrrlanta alcam korkusundan...sen böle ucuza kapatırsaann oooo :roflol:

kıss ibolya sen neye barışıverirsin süle bakeem

pırlanta neyin anlaamam ben, hiç hazzetmiyom o pırlantadan, kıytırık bi taş, karşıdan bakınca kaç kişi anlıyo onun pırlanta olduğunu, valla bana eşşşşşşşek kadar bi adana burması takarsa o zaman düşünebilirim :roflol:

başını okuyunca ah benim aza kanaat edenn arkadaşıımm diyecektim kii...eşşek kadar adana burması dedinn :roflol:

bende öyle adana burması fln haz etmem...kıytırık taşa bayılırım kız çok güzell oluyo kaydirigubbakcemile3

yok yav salla taşı maşı, yatırım yapacan bu devirde, vallaha böcüğüme gelen bebek altınlarıyla günden gelen altınlarımı birleştircem, eşşşşek kadar bi burma bozacam koluma, emme o bilezik aslında böceğimin olcek, ben sadece emanetçisi olecm, bi de benim hödük ben işe başlayınca bi bana bide böcüğüme yine eşşşşşek kadar adana burması bozcek, yine burmaların biri böcüğümn olcek diğeri de benim olcek, acıma yok, o kadar yorgunluğunu çekmişim hamileykene, doumda o kadar acısını çekmişim, cart diye yarmışlar karnımı yerimden kalkamamışım, malak gibi yatmışım,bi sürü ağrı acı çekmişim, tossssssssssun gibi de bi oğlan vermişim, yok öyle beleşe

yürü beee kim tutar seni...bak bende gaza geldim şimdi gitcem senin bu sülediklerinin hepicini sülecem ve dicemkii kallkkk uleeenn sen utanmıon mı bana amerikalardan kıytırık taş getirmeye...hemen adanaya gidiorsuuuuun bana ordan eşşşeeeeeek kadar adana burmalarından getiriorsun...temem mii len deyim :mymeka:

yok anam onu doğurmadan önce anlaşcedin, bebenin nerdeyse evlenme yaşı geldi be :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…