valla prensesm bi künefeye işi hallettik ama duymadığım laf kalmadı yav bu karılardan:uhm:küssen ayrııı barıssan ayrı dertbenneyaptımkicelencim nasıldsın moralin düzeldi mi biraz umarım hersey yoluna girer
ayyy gelmezmisiniz kııızzz:teselli:valla hep aklımdan gectin..her andığımda bi catal daha doldurdum ...lülülülülülüoh valla künefeyi bizim canımız istedi biz yalandık ettik künefeye sen kondun hiçmi için sızlamadı yerken garibim ekim analarından künefe bulamayanlar vardır diyeeeeeee
günaydın kızlarrr
ne güzel kaynatmışsınız ya o saatlerde ben kızımı uyutmakla uğraşıyorum, her gece belki 2 saat (bazen daha fazla :çok üzgünüm: ) onu uyutmaya çalışıyorum çok sinir bozucu ya siz nasıl uyutuyosunuz bebişlerinizi ben mi beceremiyorum acaba :uhm:
esnemeye başlayınca hemen odasına götürüyorum, bezini kotrol ediyorum, emziriyorum ve beşiğine yatırıyorum.. genelde fazla zorlanmadan dalıyo ama sorun ne bilmiyorum 5 dakika geçmeden uyanıyo sanki hiç uykusu yok gibi gözleri kocaman açık bana bakıyo al diye yoksa ağlamaya başlıyor.. oysa uykusu var biliyorum, uykuya dalıyor da ama neden uyanıyor anlamıyorum.. gaz sorunumuz çok.. acaba karnına ağrı giriyo da ondan mı uyanıyor?? sizde öyle bi durum var mı merak ettim..
diimeekk öyleee merann hanımm:dilcikar:
bız bu köseyı size ayıralım olmazsaa
çok sevdnüz bakıyrum bırbırınızı allah muhabbetınızı arttırsın vala ne diim..sengözlerimebaksanab
gooooodddd mooorniinng kooooğğğğuuuuşşş kkaaaalllkkk:mymeka:
napiim kızım bi yerden baslamak lazımdı:sm_confused:künefeye tav olduk bi kereehihoyyyt
sen onu bnm küllama anlat
günaydın kızlarrr
ne güzel kaynatmışsınız ya o saatlerde ben kızımı uyutmakla uğraşıyorum, her gece belki 2 saat (bazen daha fazla :çok üzgünüm: ) onu uyutmaya çalışıyorum çok sinir bozucu ya siz nasıl uyutuyosunuz bebişlerinizi ben mi beceremiyorum acaba :uhm:
esnemeye başlayınca hemen odasına götürüyorum, bezini kotrol ediyorum, emziriyorum ve beşiğine yatırıyorum.. genelde fazla zorlanmadan dalıyo ama sorun ne bilmiyorum 5 dakika geçmeden uyanıyo sanki hiç uykusu yok gibi gözleri kocaman açık bana bakıyo al diye yoksa ağlamaya başlıyor.. oysa uykusu var biliyorum, uykuya dalıyor da ama neden uyanıyor anlamıyorum.. gaz sorunumuz çok.. acaba karnına ağrı giriyo da ondan mı uyanıyor?? sizde öyle bi durum var mı merak ettim..
valla prensesm bi künefeye işi hallettik ama duymadığım laf kalmadı yav bu karılardan:uhm:küssen ayrııı barıssan ayrı dertbenneyaptımki
ayyy gelmezmisiniz kııızzz:teselli:valla hep aklımdan gectin..her andığımda bi catal daha doldurdum ...lülülülülülü
hee bnm uyuz kızımda ööle.dün 6 da uyutma calısmalarına basladık.olmdı.banyo yaptıralım dedik yine olmadı hatta dahada ayıldı:uhm:rezene verdim bu sfer de agulamaya basladıkucakta uyuyo yatırıoruz aynen senn dediğin gibi gözlerini kocaman acıo.sanki az önce uyuyan bendim.:sm_confused:
ama benm kzıın sırrını cozduk.uyku saati 10 bu saaten önce uyusada uyanıo hemen.10 da da uyursa yatağına yatırmak lazım ve mutlaka bizimde yatmmız lazım.yoksa uyanıo kesin:mymeka:
offf bu show tv deki bebişi gördünüzmü leeennsenağlamasenağlamasenağlama
alahım kimseyi evladıyla sınamasınsenağlama:çok üzgünüm: allahın bize verdiği mucizelere şükredin hep kızlar:Saruboceq:senağlama
manyak karı saat 9,30da koğuş kalk diyo, ulem millet firar etse yeni haberin olcek :roflol: bi yerden başlamak lazımmışmışmışmış ulen daha dün sen kocanı kazanın altına atıyodun odun niyetine, haşlan lennnnnnn diodun, bi yerden başla tamam da ya tek taştan ya adana burmasından başlasaydın en azından, beleşe gitmişin anacım kaydirigubbakcemile3 bu arada harbiden öyle altınmış paraymış muhabbetlerine hiç girmiyom anacım, dediğim gibi sadece 2 tane burma bilezik istedim, biri benim biri oğluşum için, bi de hediye gelen altınlarla günden gelen altınlarıı bileştirip bi burma daha bozacam, olay o yani, sadece yatırım amaçlı, hem adama elli tane adana burması bozcan desem nolcak, sonuçta yine benim cebimden çıkıyo, ben de çalışmasam yapabilecezmi yoo yapamıcez ee niye kendimi yırtayım ay, ne fesat karısın be :mymeka:
celencim tam bakamadım ama sanırım prematüre doğan ve gözleri görmeyen bir bebeğin annesi dr ları suçluyor..
prematüre doğup küvöze alınan (özellikle çok düşük doğum ağırlıklı) bebeklerde verilen oksijene bağlı olarak körlük olabiliyor malesef ama bunda kimsenin suçu yok çünkü küvöze almassanız da o bebeklerin yaşaması mümkün değil.. bebek bi şekilde yaşama döndürülüyor ama böyle bir sakatlık oluşabiliyor malesef.. belki dr lar anne-babaya yeterli bilgi vermedikleri için suçlanabilir ama yanlış tedavi sonucu oluşan bir durum değil ki bu.. inşallah o bebek için yapılabilecek bişey vardır, gerçekten çok acı bir durum.. çok zorrrr.. Allah yardım etsin, şifa versin..
kızım sana barışma diyen mi var, bi künefeye kanıyon ona kızıyom ben, hemi aklından geçtikçe bi çatal daha doldurdum da ne demek nispetmi ediyon len sen bize, vallaha sizin orda bi künefe dükkanı satın alırım sabah akşam evinizin önünden elimde künefeyle gelip geçierim ona göre haaaaaaaa :mymeka: bu arada şu smileyleri az kullan bana kullancak smiley bırakmıyon:mymeka:
anacım dilleri olmadığı için anlayamıyoz işte dertlerini, benimkisi de akşamları hır çıkartıyo, ne yapsak olmuyo, gece saat 10,00-11,00 olana kadar neler çekiyoruz, babası hiç durmadan gezdiriyo, öyleyken ikide bi vaaaaaaaaaaa diye bağırıyo, gözleri kırmızı kırmızı oluyo hala uyumuyo, en sonda saat 11e doğru uyuyup kalıyo, nedenini ben de çözemedim , bizim gaz sorunumuz yok ama yine de uyumuyo, bu arada gaz sorununuz içn bi tavsiyem var, bacaklarını karnına karnına bastır egzersiz yaptır bi süre sonra pırt pırt yapıyo
bir yandan izliyom bir yandan ağlıyom
çok üzüldüm ya allah hepimizin bebişlerine sağlık versin
angut kar bnm smileyları sil ne kadar istiosan kullan:mymeka: oldu olcak bide karsıdan karsıya geciriim:1closedeyes: anladın sena.s
canım ya ben de bacaklarını karnına ittirmek suretiylen bebişin gaz çıkarmasına yardımcı oluyorum hakkaten işe yarıyor ama yine de karın ağrısı oluyor yavrumun..
bir de okadar uykusu olmasına rağmen kolları bacakları deli gibi hareket ediyo resmen çıldırıyo yani uyutamazsam eğer iyice hiç uyumuyo ama o esneme anlarında uyutmayı başarabilirsem sabaha kadar uyuyo (sadece emmek için uyanıyo)..
kolları bacakları deli gibi çırpınırken (genelde her gece yaşadığımız durum) ise tek işe yarayan yöntem kundaklamak.. sizde de oluyo mu böyle arkadaşlar yaa
benim kızımı da çözdüm ben hamileyken hep 10:30da uyrdum ben kızım da o saatten önce uyumuyo 10: yatırıyom bizde yatmazsak geri uyanıyo beraber yatınca 11 gibi uyuyo ama bugün sebep neydi bilemedim 1 saat uyuyo sonra sürekli ıh ıh sesler ağlamalar ama göz kapalı sabaha kadar böyle devam etti
kızımın tırnaklarına oje sürmeyi planlıyorum?erkenmi ki:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?