2008 Ekim Anneleri

celencim nasıldsın moralin düzeldi mi biraz umarım hersey yoluna girer
valla prensesm bi künefeye işi hallettik ama duymadığım laf kalmadı yav bu karılardan:uhm:küssen ayrııı barıssan ayrı dertbenneyaptımki
oh valla künefeyi bizim canımız istedi biz yalandık ettik künefeye sen kondun hiçmi için sızlamadı yerken garibim ekim analarından künefe bulamayanlar vardır diyeeeeeee
ayyy gelmezmisiniz kııızzz:teselli:valla hep aklımdan gectin..her andığımda bi catal daha doldurdum ...lülülülülülü

hee bnm uyuz kızımda ööle.dün 6 da uyutma calısmalarına basladık.olmdı.banyo yaptıralım dedik yine olmadı hatta dahada ayıldı:uhm:rezene verdim bu sfer de agulamaya basladıkucakta uyuyo yatırıoruz aynen senn dediğin gibi gözlerini kocaman acıo.sanki az önce uyuyan bendim.:sm_confused:
ama benm kzıın sırrını cozduk.uyku saati 10 bu saaten önce uyusada uyanıo hemen.10 da da uyursa yatağına yatırmak lazım ve mutlaka bizimde yatmmız lazım.yoksa uyanıo kesin:mymeka:

offf bu show tv deki bebişi gördünüzmü leeennsenağlamasenağlamasenağlama
alahım kimseyi evladıyla sınamasınsenağlama:çok üzgünüm: allahın bize verdiği mucizelere şükredin hep kızlar:Saruboceq:senağlama

diimeekk öyleee merann hanımm:dilcikar:
bız bu köseyı size ayıralım olmazsaa
çok sevdnüz bakıyrum bırbırınızı allah muhabbetınızı arttırsın vala ne diim..sengözlerimebaksanab

niye öle diyon olm sen, sanki seninle konuşmuyoz mu, aşkolsun vallaha gücüme neyin gitti yani, niye kıskancık oluon sen şindi, kulaklarını çekimmi şimdi hıh söle bakim klava:

gooooodddd mooorniinng kooooğğğğuuuuşşş kkaaaalllkkk:mymeka:

napiim kızım bi yerden baslamak lazımdı:sm_confused:künefeye tav olduk bi kereehihoyyyt

sen onu bnm küllama anlat

manyak karı saat 9,30da koğuş kalk diyo, ulem millet firar etse yeni haberin olcek :roflol: bi yerden başlamak lazımmışmışmışmış ulen daha dün sen kocanı kazanın altına atıyodun odun niyetine, haşlan lennnnnnn diodun, bi yerden başla tamam da ya tek taştan ya adana burmasından başlasaydın en azından, beleşe gitmişin anacım kaydirigubbakcemile3 bu arada harbiden öyle altınmış paraymış muhabbetlerine hiç girmiyom anacım, dediğim gibi sadece 2 tane burma bilezik istedim, biri benim biri oğluşum için, bi de hediye gelen altınlarla günden gelen altınlarıı bileştirip bi burma daha bozacam, olay o yani, sadece yatırım amaçlı, hem adama elli tane adana burması bozcan desem nolcak, sonuçta yine benim cebimden çıkıyo, ben de çalışmasam yapabilecezmi yoo yapamıcez ee niye kendimi yırtayım ay, ne fesat karısın be :mymeka:

anacım dilleri olmadığı için anlayamıyoz işte dertlerini, benimkisi de akşamları hır çıkartıyo, ne yapsak olmuyo, gece saat 10,00-11,00 olana kadar neler çekiyoruz, babası hiç durmadan gezdiriyo, öyleyken ikide bi vaaaaaaaaaaa diye bağırıyo, gözleri kırmızı kırmızı oluyo hala uyumuyo, en sonda saat 11e doğru uyuyup kalıyo, nedenini ben de çözemedim , bizim gaz sorunumuz yok ama yine de uyumuyo, bu arada gaz sorununuz içn bi tavsiyem var, bacaklarını karnına karnına bastır egzersiz yaptır bi süre sonra pırt pırt yapıyo

kızım sana barışma diyen mi var, bi künefeye kanıyon ona kızıyom ben, hemi aklından geçtikçe bi çatal daha doldurdum da ne demek nispetmi ediyon len sen bize, vallaha sizin orda bi künefe dükkanı satın alırım sabah akşam evinizin önünden elimde künefeyle gelip geçierim ona göre haaaaaaaa :mymeka: bu arada şu smileyleri az kullan bana kullancak smiley bırakmıyon:mymeka:

celencim tam bakamadım ama sanırım prematüre doğan ve gözleri görmeyen bir bebeğin annesi dr ları suçluyor..

prematüre doğup küvöze alınan (özellikle çok düşük doğum ağırlıklı) bebeklerde verilen oksijene bağlı olarak körlük olabiliyor malesef ama bunda kimsenin suçu yok çünkü küvöze almassanız da o bebeklerin yaşaması mümkün değil.. bebek bi şekilde yaşama döndürülüyor ama böyle bir sakatlık oluşabiliyor malesef.. belki dr lar anne-babaya yeterli bilgi vermedikleri için suçlanabilir ama yanlış tedavi sonucu oluşan bir durum değil ki bu.. inşallah o bebek için yapılabilecek bişey vardır, gerçekten çok acı bir durum.. çok zorrrr.. Allah yardım etsin, şifa versin..

hade leeeyyynnnaniknanik ananem kılıklı seniii-tatlicadiarzu-

ayyyy kör mü olmuş yavrummmmmmmm, allahım kuzularımızı esirge yarappimmmm, çok zor çokkk:çok üzgünüm:

angut kar bnm smileyları sil ne kadar istiosan kullan:mymeka: oldu olcak bide karsıdan karsıya geciriim:1closedeyes: anladın sena.s

canım ya ben de bacaklarını karnına ittirmek suretiylen bebişin gaz çıkarmasına yardımcı oluyorum hakkaten işe yarıyor ama yine de karın ağrısı oluyor yavrumun..

bir de okadar uykusu olmasına rağmen kolları bacakları deli gibi hareket ediyo resmen çıldırıyo yani uyutamazsam eğer iyice hiç uyumuyo ama o esneme anlarında uyutmayı başarabilirsem sabaha kadar uyuyo (sadece emmek için uyanıyo)..

kolları bacakları deli gibi çırpınırken (genelde her gece yaşadığımız durum) ise tek işe yarayan yöntem kundaklamak.. sizde de oluyo mu böyle arkadaşlar yaa

benim kızımı da çözdüm ben hamileyken hep 10:30da uyrdum ben kızım da o saatten önce uyumuyo 10: yatırıyom bizde yatmazsak geri uyanıyo beraber yatınca 11 gibi uyuyo ama bugün sebep neydi bilemedim 1 saat uyuyo sonra sürekli ıh ıh sesler ağlamalar ama göz kapalı sabaha kadar böyle devam etti

bir yandan izliyom bir yandan ağlıyom
çok üzüldüm ya allah hepimizin bebişlerine sağlık versin

ayyy ay allah korusun bebelerimizi, dayanamam ben böyle acıya, allah sabır versin ailesine çok zor vallaha, bu arada anacım mutlaka cevap vermişimdir ben o çay içün, 11 milyona almıştık, bi defa kullandık bi daha kullanmadık öylece duryo vallaha, büyükler de kullanabiliyomuş, ileride uykuszuluk sorunu çekesem kendim için de kullanıyorum, benim sıpa biberonda öğürdüğü için bi türlü biberondan verim alamıyoruz, anca çay kaşığıyla verirsem biraz verebiliyorum işte, onda da kafasını bi o yana bi bu yana oynatıyo heryere döküyoruz, beni delirtecek kadar uykusuzluk çekmediği için ben de vermiyorum, son ana kadar dayanmaya çalışıyorum, öyle herşeyi de midesine tıkmak istemiyorum kuzumun, mecbur kalırsam verecem, bi köşede bulunsun yine de

angut kar bnm smileyları sil ne kadar istiosan kullan:mymeka: oldu olcak bide karsıdan karsıya geciriim:1closedeyes: anladın sena.s

sensin o :dilcikar: oh iiyi vallaha sen kullan kullan smileyleri biz silcez diye uğraşalım, çok kullanma kardeşim delirtme beni klava::roflol:

anacım benim sıpa da uyanıkken sürekli elini kolunu oynatıp duruyo, bazen ben bakarken yoruluyorum, acaba hiç kolu baacağı ağrımıyomu oynatırken diyorum ama durmadan kıpırdıyo, ilk başlarda hep kundak yapıp uyutuodum ben, sürekli kımıldanıyo çünkü, kendi kendini de uyandırıyo öyle yapınca, şu aralar kundağı bıraktım, banyo yaptırdıktan sonra kundaklıyorum sadece, o gece kundakta kalıyo ertesi gece normal yatırıyorum, gece uykumuz düzene girdiği için gece uyanmayacağı konusunda rahatım, çok kere denedim uyandıramadım gece,o yüzden kundak yapmaya da gerek görmedim artık, ama eğer seninki uyanıyosa çoksıkı olmamak kaydıyla kundak yap bence, o zaman kıpırdanamadığı için uyuyo, ben uyutamadığım zamanlarda da kundağı deniyorum, kıpırdayamadığı için bi süre sonra sızıp kalıyo

benimki de akşam üzeri saat5-6 gibi bi başlıyo mızmızlanmaya gece 10-11e kadar hiç uyutamıyoz, uyutyom 2 dk sonra vaaaaa diye bağırıp kalkıyo, sanırsam bu bebelerin hepsi aynı şeyi yapıo, anacım belki de bebeni korkutmuşlardır, oku üfle de öyle yatır, karnı da ağrıyo olabilir ara sıra benimki de huysuzlanıyo öyle, onlarınki de kolay deil dibek taşı gibi yat yat yat rahatsız oluyolar herhalde yavrucaklar

celen oje için erken yaw.. az daha büyüsünler.. ben bi de küpeye özeniyorum ama canı yanacak diye hiç bizaman deldiremem sanırım, aşıya bile zor dayanıyorum içim gidiyo..

ibolya o çaylar bikere açıldıktan sonra 2 ay içinde tüketmek gerekiyo kutunun üzerinde öyle yazıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…