2008 Ekim Anneleri

ana kısa boylu erkekler asabi olur die biliom ben leny
bende hiiiç sevmem kısa boylu erkek...şöyle 180 üstü olceekk

basakcım kolık olunca bu beişler fon sesını uyunca sakınleşiyormuşşşşş

ılmıom artık bana ıı davran ıbolya karısı:jeyyar:

ulen bak bakayım edit sebebine ne yazmışım

lem anladık da sölesen nolcak diyom, yolun ortasında ahan karının biri sen ikbal gürpınara benziyodun o karı senmisin mi dicek bana :roflol:

zate bebeler saç kurutma makinesiyle elektrüklü süpürgenin sesine ayrı bi ilgi göstertirlermiş, ana karnındaki seslere benziyomuş o nedenle de olabilü

ana kısa boylu erkekler asabi olur die biliom ben leny
bende hiiiç sevmem kısa boylu erkek...şöyle 180 üstü olceekk

valla anamın evinde o da yoktu be idare ediyoz artıkın :roflol:

basakcım kolık olunca bu beişler fon sesını uyunca sakınleşiyormuşşşşş

ılmıom artık bana ıı davran ıbolya karısı:jeyyar:

davranmıyom lem davranmıyom :mymeka: gel hadi gel gel Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

sımdık koyacam fotoğrafımı bu karının havasıı pısssssss sönecekkkk,konuşma leynnn

ibolya;lem anladık da sölesen nolcak diyom, yolun ortasında ahan karının biri sen ikbal gürpınara benziyodun o karı senmisin mi dicek bana
nie demesin yavruss aha işte ikbale benzeyen ibolya...bizim karulara akıl veren cadu karu bu die kimvurduya neyim gidersinn Allah korusunn :dance:

herkeşşşş koycak mı lennşakkıdı
reytıngler tavan yapıoo vallamdelikafaduldendelikafadulden

puhahaha yok anam o fotoğraf mazide kaldı, şimcik bu halimle asla tanıyamazlar benü :roflol:

anam benim cadı uyumuyoooo ya ben de size katılmak istiyommm

ibolya kız ben seni hep kumral tahmin ediyodum yusuf eymen bana benziyo diyodun ya alakası yok bikerem ayyyyynıııı babasıııı

ibolya kız ben seni hep kumral tahmin ediyodum yusuf eymen bana benziyo diyodun ya alakası yok bikerem ayyyyynıııı babasıııı

bana benziyo olm bana benziyo işteeeeeeeeeeeee :mymeka::mymeka::mymeka:kötükedihüso

yusuf eymen de öyle bi bakıyo ki babaya ben sana göstercem len annemi nie üzüon sen der gibiii :mymeka: off ne anlam çıkardım be bi bakıştann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…