gece coşmuş hatunlar delikafadulden
Valla celencim ben okumaktan yetişemiyorum. Millet coşmuşş. Benim kız da coştuğu için giremiyorum. Celencim senin branşın ne ?ben de türkçe öğrt.göreve ne zaman başlamyı düşü nüyorsun?benim izin dün bitti 1 haftalık rapor aldım
maşşallah çok iyi tabi bizimki 3.ay sonunda 60cm idi seninki selvi boylu olacak herhal
peeeyy foto moto koymuslar hayın karılar..anam valla cok pis küsesim var haaa!!!
öyle gibi masllah kızımın boyu aldı basını gidiyo tuumlarını 3 4 kere giydirebildim bnyoda sıkıntılı oluyo artık kuvetine sığmıyo fileden bacaklar sarkyoooooo eeee annesi 1 80 babası 1 85 boyunda
aklına gelebilecek her türlü şebekliği yapıyo artık ...................herkesi tek tek tanıyor , teyzesini görünce resmen çığlık atıyor ( teyzesi de onun kadar şebek de ) , babasına cilveler yapıyor ,acıkınca gözünü benden ayırmıyor her hareketimi takip ediyor :) televizyon izliyor , yattığı yerde sıkılınca seslenip bizi yanına çağırıyor ve kucağa alınıncaya kadar kahkahalar atarak tepiniyor ...........uykusu gelince kendisine eeee eeee diye ninni söylüyor , parmak emmeye başladı ve parmağının tadını beğenmiyor , limon yer gibi surat şekilden şekile giriyor ama ısrarla da emmeye devam ediyor ( doktoru 2 yaşına kadar engellemeyeceksin emmek istiyorsa emecek dedi ) artık uzun uzun sohbet ediyor , sesler çeşitlendi, duygularını sesleriyle eskiye nazaran daha iyi ifade edebiliyor ........ bir saniye bile hareketsiz yatamıyor , ellerini inceliyor , yattığı yerden kalkmak için akıl edebildiği herşeyi deniyor , elleriyle kıyafetlerine sıkı sıkı tutunup kuvvet alarak kalmaya zorluyor , tanımadığı birinin yüzüne bakıp bakıp dudaklarını büzüyor, yine tanımadığı biri kucağına alırsa o kişiye sıkı sıkı tutunuyor , sanırım düşürür diye korkuyor güvenemiyor :)
Biz geldik 2.asiyi yaptilar cok agladi kuzum teyzesi ya icim ciz ette su verem asisi cok fena buyumesi guzel 3 bucuk kilo (boy 50) dogmustu bir aylikken 5 kilo (boy 57) oldu simdi 64 gunluk 6 kilo (boy 61) olmus nasil iyi bakiyomuyum
günaydın herkese,
maşallah çakıl özge hanım neler neler yapıo aynı bizimkide öle hareketli bacakları hiç durmuo ben okadar oynatsam bacaklarımı kilo fln kalmaz tombik bacakları inceldi hareketten...
bizimki doymamaya başladı sütüm yetmio heralde.emio sonra ellerini kemirmeye başlıo öyle bi yalıoki çok tatlı heralde...yarın kontrol var bakalım az kilo aldıysa ek gıdaya başlıycaz....ben 4-5gündür 3-4çay çay kaşığı elma suyu ile başlangıç yaptım.
sabah sabah 1makina çamaşırını ütüledim bücürüğün...
bide işyerinden aradılar bugün raporum bitiodu başlıycam sanmışlar halbuki yine rapor aldım yüzsüzce söyledim bide artık utanıom valla ama çocuğun düzeni oturmadı napııım biberon falan almıo henüz sadece beni sömürüo 20gün de yıllık iznim var sanırım 28ocakta başlıycam dedim kereme bağlı 1ay da ücretsiz izin alabilirim dedim ama eleman sıkıtıntısı var almasam daha ii olcak netcem ya günler vızır vızır geçio nasıl bırakcam bilmiom başlamazsam da şutlarlar diye korkuom kaydirigubbakcemile
ewet fotoları bizde istioz dimi
ewet ya tulumlar o yönden kullanıişsız oluo bi sürü tulumu kaldı yeni yeni 3aylık için olan tulumunu 2.5aylıktan sonra giydiremedim ben şimdi de 6aylıklar iyi oluo ne hikmetse bide prematüre doğdu ya bu kıyafetleri küçcük yapıolar yenisini alak die herhal:uhm:
hey maşallah maşallahhhh kız bunların hepiciğini yapıomu ay delikafadulden
iyi bakıon tabi olm daha netcen, mis giibi büyüyo maşallah, sadece anne sütü mü veriyon, aşıdan sonra da huysuzluk yapmaya devam ettimi ule
doğum izni bitmeyen arkaaşlar varsa söylüyorum, doğum izninin son gününde doktordan 2 hafta daha rapor alabiliyosunuz bu da doğum izninden sayılıyo, yani kanunen doğum izniniz iyileşmediğinize dair 2 hafta uzatilabiliyo bilgilerinizesüprizzzzz
lan ibolya su yazılanları bi okuyum tepene binecemmklava:
çüüüşşş bu n beee ben 1371de bıramısım sayfa lmus 1394 okusammı ki?
öyle gibi masllah kızımın boyu aldı basını gidiyo tuumlarını 3 4 kere giydirebildim bnyoda sıkıntılı oluyo artık kuvetine sığmıyo fileden bacaklar sarkyoooooo eeee annesi 1 80 babası 1 85 boyunda
peeeyy foto moto koymuslar hayın karılar..anam valla cok pis küsesim var haaa!!!
Yaaa bunu ilk kez duydum benim izin dün bitti ve de 1 haftalık rapor aldım benim için gecti galiba değil mi?
hehe yiyosa oku :roflol:
hehe yiyosa oku :roflol:
çüşşşşş bu ne lem maşallah, bizim oğlan bücür olcek herhal :roflol:
sen yatağında fossura fossura uyurkene biz burda birbirimize fotolarımızıı göstertiyoduk, uyumayaydın yaflu :mymeka:
valla aklıma gelse daha önce sölerdim yaa, benimkisi ocağın başında bitecek, dra gidip 2 hafta daha uzattıracam dğoum raporunu, bende bi arkadaştan duyduydum, bizim kuurumdaki yetkili arkadaşa da sordum teyidt ettirdim böle bişi varmış gerçekten de
evet canım yarım saati geciti nerdeyseBende kaciyom yaa uykum geldi biz celenle artik sabah bayagi bi okuruz killattiklarinizi
bana mı disin bacııımmkötükedihüsovıışşş görmez olaydım okumaz olaydııımmm:1no2: anam nerelere gidem ne edemmsenağlamacelen okumaktan çıldırceek yarın -tatlicadiarzu- ...ya ben gelince mi bu sayfalar katlanıo banamı öle gelio /QUOTE]
o da gitmeseymiş, hanfendinin teşrif etmeisini m i beklicektik, foslata foslata uyumayı biliyo ama :mymeka:
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?