2008 Ekim Anneleri

okulöncesi canım.sanırım birdahaki döneme baslarım ben:ecrin_bebek:

maşşallah çok iyi tabi bizimki 3.ay sonunda 60cm idi seninki selvi boylu olacak herhal

öyle gibi masllah kızımın boyu aldı basını gidiyo tuumlarını 3 4 kere giydirebildim bnyoda sıkıntılı oluyo artık kuvetine sığmıyo fileden bacaklar sarkyoooooo eeee annesi 1 80 babası 1 85 boyunda

peeeyy foto moto koymuslar hayın karılar..anam valla cok pis küsesim var haaa!!!

peeeyy foto moto koymuslar hayın karılar..anam valla cok pis küsesim var haaa!!!

ewet fotoları bizde istioz dimi

öyle gibi masllah kızımın boyu aldı basını gidiyo tuumlarını 3 4 kere giydirebildim bnyoda sıkıntılı oluyo artık kuvetine sığmıyo fileden bacaklar sarkyoooooo eeee annesi 1 80 babası 1 85 boyunda

ewet ya tulumlar o yönden kullanıişsız oluo bi sürü tulumu kaldı yeni yeni 3aylık için olan tulumunu 2.5aylıktan sonra giydiremedim ben şimdi de 6aylıklar iyi oluo ne hikmetse bide prematüre doğdu ya bu kıyafetleri küçcük yapıolar yenisini alak die herhal:uhm:

hey maşallah maşallahhhh kız bunların hepiciğini yapıomu ay delikafadulden

Biz geldik 2.asiyi yaptilar cok agladi kuzum teyzesi ya icim ciz ette su verem asisi cok fena buyumesi guzel 3 bucuk kilo (boy 50) dogmustu bir aylikken 5 kilo (boy 57) oldu simdi 64 gunluk 6 kilo (boy 61) olmus nasil iyi bakiyomuyum

iyi bakıon tabi olm daha netcen, mis giibi büyüyo maşallah, sadece anne sütü mü veriyon, aşıdan sonra da huysuzluk yapmaya devam ettimi ule

doğum izni bitmeyen arkaaşlar varsa söylüyorum, doğum izninin son gününde doktordan 2 hafta daha rapor alabiliyosunuz bu da doğum izninden sayılıyo, yani kanunen doğum izniniz iyileşmediğinize dair 2 hafta uzatilabiliyo bilgilerinizesüprizzzzz

galiba tulum cok rahat oluyoda mrü kısa altı patıksız tulum tercih etmek gerekiyo cok hızlı buyuyolar

evet sadece amziriyorum sütüm yetiyo şimdilik evet ya geldiğimizden beri içini çeke çeke ağliyo yapıst kucagma bırakınca ugunuyo bırakamıyom simdi daldı ayagımda sallıyom bu devam edecekmı

çüüüşşş bu n beee ben 1371de bıramısım sayfa lmus 1394 okusammı ki?

hehe yiyosa oku :roflol:

çüşşşşş bu ne lem maşallah, bizim oğlan bücür olcek herhal :roflol:

sen yatağında fossura fossura uyurkene biz burda birbirimize fotolarımızıı göstertiyoduk, uyumayaydın yaflu :mymeka:

Yaaa bunu ilk kez duydum benim izin dün bitti ve de 1 haftalık rapor aldım benim için gecti galiba değil mi?

valla aklıma gelse daha önce sölerdim yaa, benimkisi ocağın başında bitecek, dra gidip 2 hafta daha uzattıracam dğoum raporunu, bende bi arkadaştan duyduydum, bizim kuurumdaki yetkili arkadaşa da sordum teyidt ettirdim böle bişi varmış gerçekten de

hehe yiyosa oku :roflol:

benm zilli uyandıydı 1de.aklıma geldi bi bakiim dedim ama kimse yoktur bu saatte diye girmedim.ne billimm bu kadar kıllatcanızı:mymeka: bide karılar gündüz girmiceklermiş artık.muhabbet ii deilmiş.pabucumun karılarrrrıııklava: gündüz girenleri adamdan saymıyonuz mu len:mymeka:

hangisine çüüüüşşşş dedin kız

valla bende duymadım onu hiç:1shok:
ama 3. on günlük raporumu aldım dün işyerine eşim götürdü utanıom gitmeye:smiley-cool:

günaydın hanımlar hayırlı cumalar.nettiniz bakalım maaşallah tam gaz devam.diğer konulara bakan yok herkeş burda heee:)))

Bende kaciyom yaa uykum geldi biz celenle artik sabah bayagi bi okuruz killattiklarinizi
evet canım yarım saati geciti nerdeyse

Selam kızlar nasılmış bebişler?bizde iyiyiz.ben işimden ayrıldım çünkü yavrumu bırakamıyacağım .kendim bakacağım.insan doğum yapınca fikri değişebiliyor.bende bu şekilde düşünüyorum.çalışmaya başlayan va başlayacaklara allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…