2008 Ekim Anneleri

ulennn karılar gece yarılarına kadar kaynatıyonuz sabah da kalkmıyonuz.kalkın leeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnklava:yazık değil mi bana sabah karılarla iki kelam edek dedik kimsecikler yok.

......len ibolya cadısı...naptın lan adama yine çileden çıktı:roflol:kızım sen adama iyi davranmıyonkine.çok asabi gördüm senii

amanında amanın kim gelmişşş.eski olcayım gelmiş.kızzz nirelere kaçtın yavrum.terkedenler listesinden silimmi senii:uhm:destina karısı yok.çakıl karısı yok.yağmur ankara karısı yok.yok da yok hepsini saydırtmayın bana.3 5 kişiynen kaldık burda.ama yeni arkadaşlar geliyo.berrin,başak falan.hoşgeldiniz canlarımmmm.

ayyy bu arada dün çokk güzeldi bea.valla kocamı yiyesim geldi.birilerine nispet yapar gibim de olmasın emme .kızım kustu.ya kızlar sizinkiler nasıl?benim kız ilk doğduğu gün kadar kusuyo.hiç değişmedi.çok yazmayın lan okuyamıyom.ben gelince başlayın haaklava::roflol:

günaydıınnmirmirmirmir efferin bu sefer kıllata az olmusŞeniz ciciler benm kıı-zın kafası sıcacık.ateşi varmıs gibi.vücudunu ölçüyorum 36,1.bu durumda ateş varmı yokmu:uhm:
kıızz eylüüüüll gocan ne süpriz yaptı leeeenn:jeyyar:

ha dün gelen karı hemşireydi ya ona 3 aylık iğneyi vurdurdum:CüvCüv: şimdilik 3 ay korumadayım.%99 koruma varmıs.umarım %1 lik dilime girmem annaaamm sonram bi daha ekim anası olurumdelikafadulden artıkın buraya deel 2009 ekim analarına yazarımsositososito

lbenim kizimda cok kusuyo dogdugundan beri varya biktim biktim. Diyolarki anne kendini usuturse sutten bebege gecermis terini ustunde sogutmamasi bide soguk seyler yemenesi gerekiyomus o kadarda dikkat ediyorum yok tam gaz devam

Iyiyiz bizde babamizi ise gonderdik gezdik evin icinde simdi de omzumda uyudu bizim bu kiz cok seviyo boyle kucagimda kafasini omzuma koyuyo uyuyo birakinca agliyo

benimkide bayağı düzelmişti ama 4 gün önce aşı olduk 2 gündür de çok huysuz sebepsiz ağlayıp duruyo sevdiği şeyleri yapsak bile ağlıyo doğru düzgün uyumuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…