yok cicim.azıcık geciomus ama cocuğu etkilrmiyomusyerimsenibencelencim o 3 aylik ignelerin emzirenler icin zarari yok mu
heeeeyyyyyyy milllllllleeeeeeetttttttt bi ara burayada ugrayn zilliler bide heriflere küssünüz anam cıkamadız koynundan
ahanda bi hödük dahabizimkide sabah kalktı saat 10 gitti anam dedimki herkesi kocası yanında pazar keyfi yapıyolütfen kocacm bu gün olsun gitme beni yanlz bırakma sıkılıyoru senınle vkıt gecırmeye ihtiyacı var dedim olmaz bende keyfimden gidip bu sogukta pimpirikli müşterilerin kahrını cekmek istemem ekmek parası karıcım ben kaznmazsam kızımızda sne de ac kalırsınız sıze bakmak zorundayım dedi tamam bu gün gitme ben bi gün aç kalmaya razıyım dedim saçmalama ya baslama yine dedi yaaaaaww öldürecek bu adam beni
kız celen nereye kactın hemen
ay sorma leylacım.valla kızımın üzerini hergün 3-4 defa değiştiriyorum.artık gına geldi valla.
....len celen karısı kıskandın demiiiiiiiiii.:roflol:bakışlarını çok fitne gördümmm.valla bana hadi yemeğe gidelim dedi.ben de olmaz gidemem kızımı annene emanet etmem dedim.o da gidip pasta almış.üzerine de iyiki varsın karıcımmm yazmış yaaa.şimdi pek ucuza gitmişin kandırmış seni diyecenizz demii.ama valla hediye falan istemiyorum.onun aşkı yeter bana .ama yemeğe gitsek heç de fena olmazdı biliyonuz muu.çocuk küçük olunca böle oluyo işte.neyse kızlar bu yıl da böle geçsin.
ay sorma leylacım.valla kızımın üzerini hergün 3-4 defa değiştiriyorum.artık gına geldi valla.
....len celen karısı kıskandın demiiiiiiiiii.:roflol:bakışlarını çok fitne gördümmm.valla bana hadi yemeğe gidelim dedi.ben de olmaz gidemem kızımı annene emanet etmem dedim.o da gidip pasta almış.üzerine de iyiki varsın karıcımmm yazmış yaaa.şimdi pek ucuza gitmişin kandırmış seni diyecenizz demii.ama valla hediye falan istemiyorum.onun aşkı yeter bana .ama yemeğe gitsek heç de fena olmazdı biliyonuz muu.çocuk küçük olunca böle oluyo işte.neyse kızlar bu yıl da böle geçsin.
celen senin ipinle de kuyuya inlmez bacım bi öylesin bi böyle bi kocamı çok seviyom diyon bi o kim diyon ya da sözümü geri alıyom kocanın ipiyle kuyuya inilmiyo herhal :sm_confused:
ne o hiç kızından şikayet etmez oldun düzeldi mi zilli biraz :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ahanda bi hödük dahaklava: ammada duygu sömürüsü yapmıs haaCADIARZU bu soğukta kim cıkıcaksa:dilcikar:
burdayım anacımŞeniz
kız uyuz karılar pazae günü kocamızla gelelim diye almadan gidiyolr her seyi dökturuyolar deniyolar almadan gidiyolar buda pazar herkes tatil alışveriş yapacaklar diye anam herksr acıyo bu durur mu celen tüm carsı esnafını kazana atabilirmiyim bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?