addı krızde var tabı ama esım benden 13 yas buyuk oldugu ıcın fıkır anlasmazlıgıda yasıyos ve herseye karısıyo mesala gecen gun borek tepsını yıkamadıgım ıcın soylendı durdu benımde canım yıkamak ıstemedı bır tek tepsı ıcın mutfaga gırmeyıyım dedım sonrakı gun kahvaltı yuzunden yanı onemsız seylerı buyutup onume veherseye karısmasından bıktım
yok olm ondan diil erkeklerin hepsi hödük, başkasyla evlensen o da hödük çıkcaktı
OK6872 özeline bakıver yerimseniben
aha aynı işte benimde eşimle aramda 13,5 yaş var iyikide varr zamanla anlaşırsınız...erkeklerin olgun olması daha iyidir.yaşı düşünmee
ne len bu ozel mözel?:1closedeyes:
aslında 13 yas cok cookk fazla bı as farkı değil canım ya.ama sureklı kaynana gıbın karısması gercekten yıpratıcı olur..bugunde esım benı yanına cağırdı ve hıc tahmın edemeyeceğim bır yerde olusan tozu gosterdı.tamam canım ahllederım gormemısım dedım,,bana kotu bır soz yada azarlayıcı bır tavır kullanmamış olmasına ragmen alındım sankım ne biliim:çok üzgünüm: durumlar duzelır bence canım.çok ınat yapma barısmak ıstedığınde.
annesini kaybetti diyorsun ya...annemi kaybetme düşüncesi beni bile şuursuzluğa sevkediyor...adam napsın yani annesinin ölümü+bebek+iş problemleri+artı evde mutsuz bir es+++ yanii o kadar çok şey varki...sen sadece bebegine yetmeye çalış evliliğini biraz nadasa bırak emin ol eskisinden daha iyi olacak...sen hakettiğin için yaşamıyorsun bunları eşinde çok zor bir dönemden geçiyor.biz kadınlar daha dayanıklı olmak zorundayız anneyiz çünküü...adamcagız annesini kaybetmiş çok üzücüyasanılması ve anlasılması zor bırı bıde annesını yenı kaybettı sayılır oglumuz dogmadan 4 gun once ama ne kadar anlayıslı davranmaya calıstıysam alttan aldıysamda benıde zıvanadan cıkarttı bak su saat oldu nerlerde bılmıyom evde bebegım var bır sey olurmu olmaz mı yanlarında olayım yok varsa yoksa kendı sankı onunla bırlıkte bende sıkıntı cekmıyomusum gıbı sadece sorunları o dusunuyomus gıbı davranıyo zaten bızı bıraz dusunce bu kadar ustume gelmez sonucma emzırıyom ve uzuntuden sutum kesılebılır ama nerdee o dusunceeee konusmaları cok acı geldı bana bılmıyom belkıde kızgınlıgımdan ama evlendıgımede bebek yaptıgımada pısman oldummmmm ne benı nede ardamı haketmıyo
yavruss bu konudada mı aynıyıs yanii...kız walla en yakın arkadaşım olurdun burda olsaydın Şeniz düşüncelerimiz çok benzio..bizim adamlarda benzio olgunluk yönünden...ama benimki bana toz göstermez len adam çıldırıo hergün toz alıom die ev azcık tozlu olcakmışş...hergün toz aldıgım halde bile azcık toz kalıo merak etme diom :içelim:merann kızz napıonn lenn-tatlicadiarzu-
bak bu konudada aynı durumda ve düşüncedeyzız canım.benımde sımle 11 yas fark var...coğu zaman bazı konularda benım duşünemedkerımı o dusunup farklı acılardan bakıyor ve toparlayıcı oluyora.sbuyuzden erkeğin bıraz buyuk olması daha ıyı oluyor .kadınlar erkeklere gore daha cabuk olgunlasıyor ama erkekler anca 30 dan yol alıncaaa.s
böyle bişey asla yapmaz ama hadi oldu diyelim ay benim herif beni yanına çağırıp toz gösterse ben onu paralarım yaaaklava: seni yanına çağırana kadar bi bez alıp siliversin :dilcikar: klava:
yaşıt olanlar fikir ayrılığı yaşamıyorlar mı ahaa ibolya karısıı mesela :sm_confused:
gerçi ibolya 20-25 yaş büyükmüydü neydi geçen kocası için boynuna silgimi takayım die düşünüodu..bide kırmızı elma al diodu o sarı alıp gelioduu ordan öle düşündüm yaneee :lepi:
kız sakın tuz al gel deme kız alır gelir haa kaydirigubbakcemile3
merann kızz napıonn lenn-tatlicadiarzu-
bak bu konudada aynı durumda ve düşüncedeyzız canım.benımde sımle 11 yas fark var...coğu zaman bazı konularda benım duşünemedkerımı o dusunup farklı acılardan bakıyor ve toparlayıcı oluyora.sbuyuzden erkeğin bıraz buyuk olması daha ıyı oluyor .kadınlar erkeklere gore daha cabuk olgunlasıyor ama erkekler anca 30 dan yol alıncaaa.s
iboşşcumm sende skma kendını ya.
bosver..oda sen nıe boyle aldın da oye almadın vs.. laf edınce kendını becerıksız hıssedıyordur adam yav.
beceremıyorsa bırak kendın al ya da sabırlı ol.öğrenır mutlakk..
boyle yoktan seyleri dert etmeın:1hug:
gıt kocanın gonlunu al konusun barısın..:1hug:
benımkı yemeklere nakadar salca kooyacagımdan tut mısafır ıcın ne pısırılcegıne kadar demekkı benım yerımde olsaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn adamda ne kafa nede goz kalcakkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3
yavruss bu konudada mı aynıyıs yanii...kız walla en yakın arkadaşım olurdun burda olsaydın Şeniz düşüncelerimiz çok benzio..bizim adamlarda benzio olgunluk yönünden...ama benimki bana toz göstermez len adam çıldırıo hergün toz alıom die ev azcık tozlu olcakmışş...hergün toz aldıgım halde bile azcık toz kalıo merak etme diom :içelim:
yooook valla allah var benim herüf çok anlayışlıdır mutfak, temizlik vs konularında çok anlayışlıdır yane :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?