2008 Ekim Anneleri

aslında 13 yas cok cookk fazla bı as farkı değil canım ya.ama sureklı kaynana gıbın karısması gercekten yıpratıcı olur..bugunde esım benı yanına cağırdı ve hıc tahmın edemeyeceğim bır yerde olusan tozu gosterdı.tamam canım ahllederım gormemısım dedım,,bana kotu bır soz yada azarlayıcı bır tavır kullanmamış olmasına ragmen alındım sankım ne biliim:çok üzgünüm: durumlar duzelır bence canım.çok ınat yapma barısmak ıstedığınde.

yok olm ondan diil erkeklerin hepsi hödük, başkasyla evlensen o da hödük çıkcaktı

benım kocam diil:dilcikar:

OK6872 özeline bakıver yerimseniben

ne len bu ozel mözel?:1closedeyes:

yasanılması ve anlasılması zor bırı bıde annesını yenı kaybettı sayılır oglumuz dogmadan 4 gun once ama ne kadar anlayıslı davranmaya calıstıysam alttan aldıysamda benıde zıvanadan cıkarttı bak su saat oldu nerlerde bılmıyom evde bebegım var bır sey olurmu olmaz mı yanlarında olayım yok varsa yoksa kendı sankı onunla bırlıkte bende sıkıntı cekmıyomusum gıbı sadece sorunları o dusunuyomus gıbı davranıyo zaten bızı bıraz dusunce bu kadar ustume gelmez sonucma emzırıyom ve uzuntuden sutum kesılebılır ama nerdee o dusunceeee konusmaları cok acı geldı bana bılmıyom belkıde kızgınlıgımdan ama evlendıgımede bebek yaptıgımada pısman oldummmmm ne benı nede ardamı haketmıyo

aha aynı işte benimde eşimle aramda 13,5 yaş var iyikide varr zamanla anlaşırsınız...erkeklerin olgun olması daha iyidir.yaşı düşünmee

merann kızz napıonn lenn-tatlicadiarzu-
bak bu konudada aynı durumda ve düşüncedeyzız canım.benımde sımle 11 yas fark var...coğu zaman bazı konularda benım duşünemedkerımı o dusunup farklı acılardan bakıyor ve toparlayıcı oluyora.sbuyuzden erkeğin bıraz buyuk olması daha ıyı oluyor .kadınlar erkeklere gore daha cabuk olgunlasıyor ama erkekler anca 30 dan yol alıncaaa.s

böyle bişey asla yapmaz ama hadi oldu diyelim ay benim herif beni yanına çağırıp toz gösterse ben onu paralarım yaaa klava: seni yanına çağırana kadar bi bez alıp siliversin :dilcikar:klava:

annesini kaybetti diyorsun ya...annemi kaybetme düşüncesi beni bile şuursuzluğa sevkediyor...adam napsın yani annesinin ölümü+bebek+iş problemleri+artı evde mutsuz bir es+++ yanii o kadar çok şey varki...sen sadece bebegine yetmeye çalış evliliğini biraz nadasa bırak emin ol eskisinden daha iyi olacak...sen hakettiğin için yaşamıyorsun bunları eşinde çok zor bir dönemden geçiyor.biz kadınlar daha dayanıklı olmak zorundayız anneyiz çünküü...adamcagız annesini kaybetmiş çok üzücü

iboşşcumm sende skma kendını ya.
bosver..oda sen nıe boyle aldın da oye almadın vs.. laf edınce kendını becerıksız hıssedıyordur adam yav.
beceremıyorsa bırak kendın al ya da sabırlı ol.öğrenır mutlakk..
boyle yoktan seyleri dert etmeın:1hug:
gıt kocanın gonlunu al konusun barısın..:1hug:

benımkı yemeklere nakadar salca kooyacagımdan tut mısafır ıcın ne pısırılcegıne kadar demekkı benım yerımde olsaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn adamda ne kafa nede goz kalcakkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3

yavruss bu konudada mı aynıyıs yanii...kız walla en yakın arkadaşım olurdun burda olsaydın Şeniz düşüncelerimiz çok benzio..bizim adamlarda benzio olgunluk yönünden...ama benimki bana toz göstermez len adam çıldırıo hergün toz alıom die ev azcık tozlu olcakmışş...hergün toz aldıgım halde bile azcık toz kalıo merak etme diom :içelim:

böyle bişey asla yapmaz ama hadi oldu diyelim ay benim herif beni yanına çağırıp toz gösterse ben onu paralarım yaaa klava: seni yanına çağırana kadar bi bez alıp siliversin :dilcikar:klava:

yok canım konu orda "bak burda toz var sıl" demek değildikaydirigubbakcemile3
dediğim gıbı akla gelmeycek bır yerde olusmus ve sadeece gormemı stediği için cağırdı.yoksam benım herısıme ben solemeden yardımcı oklur zaten..allahtann:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olm benim herif benden 7 yaş büyük emme benim oğlan kada aklı yuk

yooook valla allah var benim herüf çok anlayışlıdır mutfak, temizlik vs konularında çok anlayışlıdır yane :asigim:

sakın ve ılımlı olmaya calıstım ama bır yere kadar onuda anlıyorum ama bende anlayıs beklıyorum sonucta hersey ustuste gelmıs olabılır ama bana bu kadar yuklenmesıde dogru degılll aslında annemlere gıtmek ıstıyorum ama mantıkla baktıgımda yanlıs yerlere cekılebılır ve koz olarak kullanılabılır aramız ancak o yakınlasırsa duzelır cunkı dedıklerınden sonra yemın ettım asla ben yakınlık gostermıycem dıye zaten suanda sadece oglumla ılgılenıom ama takmadanda edımıyom zaten normaldede cok takıtılı bırıyım

ya bende eşimin herşeyine karışırım...bazen len bizim evde erkek benim diorum...erkekler kulubu olsa benimki benden çok dertlenirdi herhal...herşeyinee karışırım ama anlayışla davranır sağolsun...bende yavaş yavaş bu huyumu terketmeye başladım...sizde bi deneyin bakalım azcık anlayışlı olun bu konuda

olm benimkisi mayısta 36 olcak daha ne kadar olgunlaşcak bu yaaaa

olm ne barışcam yaaa, bizim sorunumuz elmanın rengi deel, herif beni iplemiyo, söylediklerimi dinlemiyo, bak ben ona gündüz olan ve ilginç olduunu düşündüğm şeyi paylaşmak için anlatıyom herif yapmacık bi şekilde hı hı diyip televizyon izlemeye deva m edio, bi fıkra anlatıyom yapmacık gülüyo, olm paylaşamıyom ya herifle, ne barışcam, akşam üzeri kuyruğunda dolatştım nerdeyse, yemek hazırlıym mı yicekmisin diyom yok karnım tok diyo 2 dk sonra mutfağa çay koymaya gidiyo kavalto yapcak, bana nie sölemedin ben hazırlardım diyom ben yemek yimicem kavaltı yapcam dio, çocuğu çırkım çırkım çırkaladı ağlattı durdu, bi ana kucağına yatıryıo patır patır sallıo, yavaş salla çocuğu salak edecen dedim de öle yavaşladı beyin kanaması geçirtçek manyak, bi kucağına alıyo bi ana kucağına koyuyo çocku çırkalandıkça deliriyo, sinirlerim attı, çocuk ağlamanın dozuunu arttırdı, en son dayanamadım kibarca ver bensusturayım dedim, anam ben 10 dkada hallettim çocuğu yav, her zaman sölüyom çocuğu çırkalama diye inadına yapıo, yetti beeee, akşam üzeri yatak odasına gittim niye böle yapıyon daha ne kadar sürcek diye bişi yok uykum geliyo uyuyom hepsi bu diyo, yalan sölüyo, adam 7de yatarmı üç gündür, masus yapıo, vala sıkıldım çok pisöle beöle deel, her kavgada hep ben gidiyodum gitmicem artık yeter

benımkı yemeklere nakadar salca kooyacagımdan tut mısafır ıcın ne pısırılcegıne kadar demekkı benım yerımde olsaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn adamda ne kafa nede goz kalcakkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3

valla canım nkedarlık evlısın sen? benım esımde yıllarca yalnız yasayıp herbır ıını kednı yaptığından evde baska bırının varlıı ona garıp gelmişti..oyuzden kendı ıstediği gıbı olsun ıstıyordu hersey..ben bu yemeğe bunu koyarım ,koy,su oyle yapılmaz böle yapılır,,vs..herseye ama herseye takılır ve karsırdı.bende bnu kavgaya cevırerek değilde,örneğin su an mutfakta ben yemek yapıyorum bıldığım gıbı aypıcam bıdahakı sefere sen yaparsın bırde senınkının tadına bakarız vs... yavas yavas elını ayagnı cektı sonunda..ama yıne eser arada gelrı yemek yaparken yardım eder salata fılan yapar..
bak düşün benım eşım sıfır seker sıfır tuz yasar..oyuzden yemeğe attığım tuza acayıp mana bulurdu ya 1 gr bıle atılmaz mı emeğe tuz ya,tadı olur mu hıc yemeğin düşün..içtiğim cayın sekerıne ,yumurtaya attığım tuza bıle karısıo hala.bende bazılarında takmıyorum mesela yemeğe tuz cok az atıyorum tad verecek kadar.ama sekerın zararını anltaıp anlatıp bıtıremdiğinden hek verdım ve seker kullanmamaya basladım.eskıden o bana karısınca cok kavga edersık ama artık takmıyorum duymuyorum,,oda azalttı bunu.yanı dıyeceğim o kı zıtlıklar yaratmak yerıne tamam canım gulum deyıp yıne kendı bıldiğini okucaksın,işi ınada bındırmeyeceksın.:1hug:

senınkıde ayrı tıp,evı tozlu sevenlerdenkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yooook valla allah var benim herüf çok anlayışlıdır mutfak, temizlik vs konularında çok anlayışlıdır yane :asigim:

hee benim herif de çk anlayışlıdır sürekli çamaşır bulaşık olayına dalar, en ufak bi kavgada da annemlere dillendirir sağolsun :mymeka:

zaten benımkıde 10 seneye yakın bır zaman yalnız yasadıgından kaynaklanıyo senın dedıgın gıbıde yaptım huyuna suyuna gıttım yıne aynı degısmedı sonuclarrr zamana bıraktım herseyı ancokda benı senın karekterın oturmamıs dedı her basın sıkıstıgında annende alıyon solugu onun etegını altına saklanıyon guclu olup savas vermıyon dedı bu olayların hıc bırınden aılemın haberı yok aslında ama bılmıyooo

ben gidiyom yaaa hadi iyi geceler, uykum var valla, daha fazla hödüğü düşünerek sinirlerimi bozamıycem,size iyi geceler anacım,g eyiğiniz bol olsun,:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…