2008 Ekim Anneleri

hee benim herif de çk anlayışlıdır sürekli çamaşır bulaşık olayına dalar, en ufak bi kavgada da annemlere dillendirir sağolsun :mymeka:

bizim zaten büyük bi kavgamız olmadı hiç çok şükür arada tartışırız onu da daha anneme bahsetmiş değilimdir o zaten annemlerle öööle şeyler konuşamaz mesafelidir ben de onun ailesi ile mesafeliyim böööle çok iyi oluyo tavsiye ederim :lepi:

bu arada nısanda 4 yılımıza gırıyossss ama ılk defa bu sefer bukadar kotu tartıstıkkkkk

canım yaa kötü bi dönemden geçiyosunuz bak bebeğini düşün ve sabret. fevri davranma, sakin olmaya çalış.. zaman herşeyin ilacı ama birbirinize kötü sözler söylemeyin ki yüzünüz olsun.. inşallah en kısa zamanda düzelir aranız.. bol bol dua et

bu arada nısanda 4 yılımıza gırıyossss ama ılk defa bu sefer bukadar kotu tartıstıkkkkk

demek ortada yapılan hatalar var..objektıf düşün ve kendı hatalrını bul..bunları esınle otur konus paylaş.evet haklısın ben..............yapıyorum/davranıyorum senı uzuyorum yanlıs farkındayım sen haklsın ama duzelteceğim sende bana yardımcı ol de.
sonra sende onun hoslanmadığın seylerı soyle. .'mutfakta bana karısmanı ıstemıyorum '...gıbı..

koca bahane len karının uykususu geldi.kocasını taktıımı var yoğğsamm..kaydirigubbakcemile3

kesinlikle dbestim öyle aile fln girmeyecek.evlenmişsin aile olmayı göze almışsın yok öle herşeyde anne baba demek.karşılıklı yani...benimde eşim karakterimin oturmadığını söylüyordu ay ne kızıyordum ona ağlıyordum saatlercee ama kesinlikle doğru söylüyormuş...ay ne çocukluklar yapardım adama yaa şimdi düşündükçe utanıyorum.zamanla oturuyor yerine..19 yaşımda evlendim adam 33 yaşında sanki çocuk gibi davranıodum.geç farkettim ama eşimi kaybetmeden.. Şeniz o zaman çok şımarıksın diordu kızıyordum şimdi yine şımarık karım benim dior kızmıorum doğruu söylüyor kaydirigubbakcemile3 şımarıkımm sorry

ogün ben çıktıktan sonra resimler koymuşunuz :dilcikar: valla ben de görmek isterim merak ediyom sizi

olcay hosgeldın sekerümm nirelerdeydın yaff??
bebiş neler yapıo anlat bakem..
kızz hamıleykene ben bişiler yıyım gelıom dıodun hep:asigim: öğle yemekelerıne ınıodun o sıcklarda ne gunlerdı demi beekaydirigubbakcemile3

merancım 19 yaş çocuk sayılır zaten yawwww :1shok:

bende herseye alınır,kırılır ,darılırdım,,saatlerce surat yaparıdm.ne gereksız olduğunu sımdı anlyorumkaydirigubbakcemile3

ogün ben çıktıktan sonra resimler koymuşunuz :dilcikar: valla ben de görmek isterim merak ediyom sizi
he koyduk resim neyim anacım hepside birbirinden güzel bu karuların...ama bana zeksü dediler bi ara yine yapalım şimdi çıkcam bende kaydirigubbakcemile5
kız çıtır iklimi ben alceem oğluma çok şirin ya bu kıss...gamzeside mi var ne..bak benim oğluşumunda çok güzel gamzeleri var :ecrin_bebek:

hee ben de çıkıyom kız uyanıyo gibin
resim olayını yapalım bigün yaaa ben göremedim siziiii
herkese iyi gecelerrrr

merancım 19 yaş çocuk sayılır zaten yawwww :1shok:
evet canım ailemde o yüzden karşı çıkmıştı üniverisite okumamı istedikleri için ama eşimde okumamı istiyordu evlendikten sonra işletme okuyordum ama kızım nedeniyle buraktığımı yazmıştım hatırlıyorsanız...eşim hala üniversiteye gitmem için destek veriyor sağolsun...

bak burdada eşlerimiz aynıı..genekde kutmazlar ya evlennceçesım benden cok destekcı cıktı eğitimime.unv onun desteklerıyle cok sukur haloldu.hadın bende kacıyım yaf.
yarına artıkın..öpüyorum yavru kuşlarra.s.

hee canım cok tatlı gazmzesı var kusumun.anasınında aynı yerde gamzesı.babasınında:)
senın oğlanda pek seke-herr canım ya

umarım sabahleyin ibolya gelir biz barıştık die yazar :Saruboceq: bu kadar uzun süre küs kalmak ii degil..kuzucuklarımız büyüyünce bu tartışmaların içinde olacaklar hoş şimdide içindeler ama neden die soramıorlar onları ne denli etkileyecek unutmayalım lütfenn yerimseniben
bye bye kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…