hee benim herif de çk anlayışlıdır sürekli çamaşır bulaşık olayına dalar, en ufak bi kavgada da annemlere dillendirir sağolsun :mymeka:
bu arada nısanda 4 yılımıza gırıyossss ama ılk defa bu sefer bukadar kotu tartıstıkkkkk
bu arada nısanda 4 yılımıza gırıyossss ama ılk defa bu sefer bukadar kotu tartıstıkkkkk
kesinlikle dbestim öyle aile fln girmeyecek.evlenmişsin aile olmayı göze almışsın yok öle herşeyde anne baba demek.karşılıklı yani...benimde eşim karakterimin oturmadığını söylüyordu ay ne kızıyordum ona ağlıyordum saatlercee ama kesinlikle doğru söylüyormuş...ay ne çocukluklar yapardım adama yaa şimdi düşündükçe utanıyorum.zamanla oturuyor yerine..19 yaşımda evlendim adam 33 yaşında sanki çocuk gibi davranıodum.geç farkettim ama eşimi kaybetmeden.. Şeniz o zaman çok şımarıksın diordu kızıyordum şimdi yine şımarık karım benim dior kızmıorum doğruu söylüyor kaydirigubbakcemile3 şımarıkımm sorry
he koyduk resim neyim anacım hepside birbirinden güzel bu karuların...ama bana zeksü dediler bi ara yine yapalım şimdi çıkcam bende kaydirigubbakcemile5ogün ben çıktıktan sonra resimler koymuşunuz :dilcikar: valla ben de görmek isterim merak ediyom sizi
evet canım ailemde o yüzden karşı çıkmıştı üniverisite okumamı istedikleri için ama eşimde okumamı istiyordu evlendikten sonra işletme okuyordum ama kızım nedeniyle buraktığımı yazmıştım hatırlıyorsanız...eşim hala üniversiteye gitmem için destek veriyor sağolsun...merancım 19 yaş çocuk sayılır zaten yawwww :1shok:
evet canım ailemde o yüzden karşı çıkmıştı üniverisite okumamı istedikleri için ama eşimde okumamı istiyordu evlendikten sonra işletme okuyordum ama kızım nedeniyle buraktığımı yazmıştım hatırlıyorsanız...eşim hala üniversiteye gitmem için destek veriyor sağolsun...
bak burdada eşlerimiz aynıı..genekde kutmazlar ya evlennceçesım benden cok destekcı cıktı eğitimime.unv onun desteklerıyle cok sukur haloldu.hadın bende kacıyım yaf.
yarına artıkın..öpüyorum yavru kuşlarra.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?