ulennn karılar gece yarılarına kadar kaynatıyonuz sabah da kalkmıyonuz.kalkın leeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnklava:yazık değil mi bana sabah karılarla iki kelam edek dedik kimsecikler yok.
......len ibolya cadısı...naptın lan adama yine çileden çıktı:roflol:kızım sen adama iyi davranmıyonkine.çok asabi gördüm senii
amanında amanın kim gelmişşş.eski olcayım gelmiş.kızzz nirelere kaçtın yavrum.terkedenler listesinden silimmi senii:uhm:destina karısı yok.çakıl karısı yok.yağmur ankara karısı yok.yok da yok hepsini saydırtmayın bana.3 5 kişiynen kaldık burda.ama yeni arkadaşlar geliyo.berrin,başak falan.hoşgeldiniz canlarımmmm.
olm zıvanadan çıkarttırıyo zorla yaaa tabi iyi davranmam, bende insanım benim de canım var, kibarca konuşam diyom iplemiyo sorunları kouşmassam nası çözcem olm, ben de bi sabrediyom iki sabrediyomsonra zıvanadan çıkyıom yaaaaaaklava:
günaydıınnmirmirmirmir efferin bu sefer kıllata az olmusŞeniz ciciler benm kıı-zın kafası sıcacık.ateşi varmıs gibi.vücudunu ölçüyorum 36,1.bu durumda ateş varmı yokmu
kıızz eylüüüüll gocan ne süpriz yaptı leeeenn
yok cicim.azıcık geciomus ama cocuğu etkilrmiyomusyerimseniben
hı:uhm: koca:uhm: koynu:uhm: ben tanımıom ööle birini ve yerini
bizimkide sabah kalktı saat 10 gitti anam dedimki herkesi kocası yanında pazar keyfi yapıyolütfen kocacm bu gün olsun gitme beni yanlz bırakma sıkılıyoru senınle vkıt gecırmeye ihtiyacı var dedim olmaz bende keyfimden gidip bu sogukta pimpirikli müşterilerin kahrını cekmek istemem ekmek parası karıcım ben kaznmazsam kızımızda sne de ac kalırsınız sıze bakmak zorundayım dedi tamam bu gün gitme ben bi gün aç kalmaya razıyım dedim saçmalama ya baslama yine dedi yaaaaaww öldürecek bu adam beni
bu arada hepinize iyi pazarlar, geçmişi felan okuyamadım baya kaynatmışsınız maşşallah. benim de misafir var kızı uyutucam diye kaçtım. size bir ce.e. diyeyim dedim haydin görüşürük
senin elin sğuktur olm, derece yalan mı sölücekklava:
:
ay sorma leylacım.valla kızımın üzerini hergün 3-4 defa değiştiriyorum.artık gına geldi valla.
....len celen karısı kıskandın demiiiiiiiiii.bakışlarını çok fitne gördümmm.valla bana hadi yemeğe gidelim dedi.ben de olmaz gidemem kızımı annene emanet etmem dedim.o da gidip pasta almış.üzerine de iyiki varsın karıcımmm yazmış yaaa.şimdi pek ucuza gitmişin kandırmış seni diyecenizz demii.ama valla hediye falan istemiyorum.onun aşkı yeter bana .ama yemeğe gitsek heç de fena olmazdı biliyonuz muu.çocuk küçük olunca böle oluyo işte.neyse kızlar bu yıl da böle geçsin.
peeey ne diiisen bacıımm onu bulamayanlar var bee: bnm hödük elinde çiçeklen gelir sonrada hadi gel sana hediye alalım der
ibolya bacm hosgeldin
ibolya resim buraya nasıl yükleniyo yavru anlat bakem
benmkisi gibi büyük resim koyucaksanız imageshack.us adresine girin ve ykleyin gözattan.sonra tumber mi ne ööle bişe var ordaki linki buyraya kopyala yapıstır yapın.
adi dandik kocaman bişe işte.bebekler normal emzik almazsa ilk buna alısıolarmıs.sonra bütün emzikleri verirsin deidler bana.750 ytlkaydirigubbakcemile3
profilinede avatar resmimi deiştir var kullanıcı panelinde.oraya gir.
dene bakem:mymeka:
hheeeyyytt noluy uleeeeyynnnkorktum haa ne bu sinir beeee:1shok: gel iki tüttürek delikafadulden
angut dudağamlan bakıom:mymeka:
ayyyy topiği prensesler bastııııııŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?