2008 Ekim Anneleri

olm zıvanadan çıkarttırıyo zorla yaaa tabi iyi davranmam, bende insanım benim de canım var, kibarca konuşam diyom iplemiyo sorunları kouşmassam nası çözcem olm, ben de bi sabrediyom iki sabrediyomsonra zıvanadan çıkyıom yaaaaaa klava:

hheeeyyytt noluy uleeeeyynnn korktum haa ne bu sinir beeee:1shok: gel iki tüttürekdelikafadulden

senin elin sğuktur olm, derece yalan mı sölücek klava:

yok cicim.azıcık geciomus ama cocuğu etkilrmiyomusyerimseniben

hı:uhm: koca:uhm: koynu:uhm: ben tanımıom ööle birini ve yerini

bende tanımıyom valla celen :roflol:

olm ne diyom size dinlemiyonuz kadınlar venüsten erkekler marstan, uzaylı onlar uzaylı delikafadulden:roflol:

yok olm demicez, valla bence çok güzel bi cest yapmış herifin, ne güzel lem karıcım iyki varsın diye yazdırmış, aslında pastanın üzerine senin resmini koydurtsadı ya, ne güzel hammmm diye yerdi seni :roflol:

peeey ne diiisen bacıımm onu bulamayanlar var bee: bnm hödük elinde çiçeklen gelir sonrada hadi gel sana hediye alalım der

:roflol:seninki gene iyiymiş, benimki çiçek bileme getirmez, bi gün doğum günümden bir iki gnü önce kavga ettiydik sonra barıştıydrık emme ben yüz vermiydum, doğum günümde de çarşıya çıktığımızda pazaristan die bi yer var oraya gittydik, orda oyuncaktı parfümeriydi hediyelik eşyaydı deişik bölümler var, orda gezerkene ben hediyelik eşyalara bakıyodum, gözüme ilginç gelenleri inceliyodum fiyatlarına bakıyodum, bana ne dese, beğendiğin bişiy varsa alabilirsin, hani bugün seni n doğum günün ya doğum günü hediyem olsun diyo klava::roflol: yok anam uramantika ruhu yok bizim hödüklerde delikafadulden

ibolya bacm hosgeldin

hoşbulduk bacım havaryu bakemŞeniz

ibolya resim buraya nasıl yükleniyo yavru anlat bakem

mesac yazılan yer varya şincik orda üst tarafta alengirli bişiyiler var ya, alt taraftaki şekillerden sağdan bir iki üçüncü şekile tıklıyon bi minik pençere açılıyo, oraya resmin urlsini yapıştırıyon burda görüüo, emme resmi ilk eveli internete yüklemen lazım, urlsini ordan alacan bura yaıpıştırcan, duyu andır sitend miiiiiiiii delikafadulden

yeni kuruş demek istdin galiba celen, yosan bi bakkal emziğine 750 yetale verdiysen sana yuuuuuuhhh derim :roflol:

hheeeyyytt noluy uleeeeyynnn korktum haa ne bu sinir beeee:1shok: gel iki tüttürekdelikafadulden

şimdilik tükürmeyek beklemedeyim tükürcem zaman sana haber edem emi tükürüğünü kötü günler içün sakla :roflol:

valla yapamadım küçük neyse bununla idare edin.leyla kız sana mı benziyo meleğin.pek şeker Allah nazarlardan saklasın.

angut dudağamlan bakıom:mymeka:

o zaman dudannnn soğuktur olmmmmm:mymeka:

eylülllllllll senin bebe ne datlu gıııııııııı benim böcüğe varar mı buyo sorsana kaydirigubbakcemile3 amanın kirpiklere bayıldım :asigim:

leylaaaaaaaaaa seninkine de taliibim seninkinin de yanakları manyak güzel lemmmm ne güzel bakıo boncuk boncuk allahım yaaaaaa :asigim:

ayyyy topiği prensesler bastııııııŞeniz

bi dene de prens var, bilmem anlatabildümmüüüüüüüüü :jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…