2008 Ekim Anneleri

muhahaaa amma güldüm haaaa:roflol: puhahaaaaaa:roflol: tüttürmekten bahsediom alık sen benm yetale yanlısımı düzeltecene git gözünü düzelt peehh:dilcikar:
hemi resim yüklemek için kadar zahmete gerenk yok.ben anlattım bacılara bak sende oku öören hade bakemlülülülülülü

yavru ceylanım benim kirpiklerine uyurkene 3 defa mı ne badem yağı sürdüm.siz de sürün.ama tatlı badem yağı sürün ki bebeğin gözünü acıtmasın.

keeeeeeeeeeeeeeeesssssss bocugun defterını durem sıra saaaa da gelecek klava:kötükedihüso:mymeka:

kız ibolyam iyiki celen karısı varda o anlattı.yoksam akşama kadar alengirli şey arayacaktık

yavrus sennkide pek büyük olmus yawCADIARZU dediğim yerden kopyala yapıstır dedin dimi??bide gözat olan sayfada boyutlar var o 800*600 olarak kalıcak.Hotlink for forums (1) burdakini yapıstır

şimdi bu karı bebeği süsler püsler resmini çeker çektiğini yollar.:roflolğlumuza eziyet etme len olanı yolla

kız ibolyam iyiki celen karısı varda o anlattı.yoksam akşama kadar alengirli şey arayacaktık

ne soruon o zaman olm. anlatıoz bı de begendıremıoz yaaaaaaaa:mymeka:

sıra prenste ibolyaaaaaaaaaa yusufu görmek isiyo prensler

olm sıpa kucamda yaa zor yazom zatı. herıf sabah cırkaladı sımdı ben durdurcam dıe ugrasıom. halledem gelece. cast e mamınt karılar:roflol:

herüf acuktucokacimcoook suratta yapii:uhm: gidem yemeğini verem angutun:a015: fazla kıllatmayın yolarım haaa-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…