hoşbulduk bacım havaryu bakem
mesac yazılan yer varya şincik orda üst tarafta alengirli bişiyiler var ya, alt taraftaki şekillerden sağdan bir iki üçüncü şekile tıklıyon bi minik pençere açılıyo, oraya resmin urlsini yapıştırıyon burda görüüo, emme resmi ilk eveli internete yüklemen lazım, urlsini ordan alacan bura yaıpıştırcan, duyu andır sitend miiiiiiiii
yeni kuruş demek istdin galiba celen, yosan bi bakkal emziğine 750 yetale verdiysen sana yuuuuuuhhh derim :roflol:
şimdilik tükürmeyek beklemedeyim tükürcem zaman sana haber edem emi tükürüğünü kötü günler içün sakla :roflol:
valla yapamadım küçük neyse bununla idare edin.leyla kız sana mı benziyo meleğin.pek şeker Allah nazarlardan saklasın.
bi dene de prens var, bilmem anlatabildümmüüüüüüüüü :jeyyar::jeyyar:
muhahaaa amma güldüm haaaa:roflol: puhahaaaaaa:roflol: tüttürmekten bahsediom alıksen benm yetale yanlısımı düzeltecene git gözünü düzelt peehh:dilcikar:
hemi resim yüklemek için kadar zahmete gerenk yok.ben anlattım bacılara bak sende oku öören hade bakemlülülülülülü
buda benim prensesim hacer
kız ibolyam iyiki celen karısı varda o anlattı.yoksam akşama kadar alengirli şey arayacaktık
kız ibolyam iyiki celen karısı varda o anlattı.yoksam akşama kadar alengirli şey arayacaktık
sıra prenste ibolyaaaaaaaaaa yusufu görmek isiyo prensler
şimdi bu karı bebeği süsler püsler resmini çeker çektiğini yollar.:roflolğlumuza eziyet etme len olanı yolla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?