2008 Ekim Anneleri

[/IMG]

sizin resimleri görünce dayanamadım bende oğluşumun resmini koydum umarım becerebilmişimdir.

hee beecermişin emme iccik minik olmuş, anam seninki de maşallah yane, bu denizlinin havasındanmııdır suyundan mıdır kızları bi güzel erkekleri bi yakışıklı oluyo yaf :1closedeyes: bu arada sen denizlinin neresinde oturuodun be

Uykusuzluktan bende oluyom ama uyutmuyo cadi yusuf uyudumu ki uyuyon

zar zor uyuttumanacım, herif sabahtan çırkaladı ezieti bana kaldı,yoksa şimdiye kadar çoktan uyumuştu, neyse ki uyuttum rahatladım, çocuk da rahatladı,uyuyamayınca hır çıkartıyo, neyse hadi ben gider akşamüzeri gelirim,a nam gelcek zaten birazdan böcüğümü yıkıcez, anam tek kişi yıkamak imkansız hale geldi, filesiyle de zor oluyo artıkın, sıpa bacaklarını fileye bi dayıyo bi atıyo kendini, düşürcez allahkorusn

Ibolyacim ayni bizde oyle yikayamadik fileyle kendini ziplatiyo du bizde fileyi cikarttik kirli camasirlarini kuvete serdik ustunu yatirdik kopukledik sonra eline aldi babannesi bende iyice duruladim sende oyle yap bas gelinmiyo kazaya sebep vermektense

teşekkür ederiz bacum ben sarayköyde oturuyom amma benim oğlan denizlilere değel afyonlulara çekmiş yani benim bey denizlili ama kara kuru bişi oğlan babama benziyor aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…