kızlar bişi sorcam.şimdi benim eylül emzirirken uyuyo ya ben de alıp yatağa mı yatırıyım yoksa gazını uyurken mi çıkarıyım.daha doğrusu siz napıyosunuz?uyurken gazı zor çıkıyo diye bi de uykusu kaçıyo diye direk yatırıyorum.hata mi yapıyorum?
nirdesiniz leeeyyynnn:1shok: hepücüğünüzü tüymüş gördümÇok üzgünüm çoook
benm moral cok bosuk.çok ösledim memleketimi.sevmiyorum bu şehrisenağlama istemiyorum:1no2:senağlama
kızlar bişi sorcam.şimdi benim eylül emzirirken uyuyo ya ben de alıp yatağa mı yatırıyım yoksa gazını uyurken mi çıkarıyım.daha doğrusu siz napıyosunuz?uyurken gazı zor çıkıyo diye bi de uykusu kaçıyo diye direk yatırıyorum.hata mi yapıyorum?
Ozlemcim senin oglun ne kadarlik dogdu belki demisindir kacirdim belki
leylacım 35haftalık doğdu oğlum 5ekim yerine 29ağustos
anlatrm sonra
Bisey sorcam kizlar ya simdi bizim bebisun besigine donenceler olyoya muzikli ondan taktim artik oyuncaklar ilgisini cekmeye basladi diye bi tanidik dediki o zararli takma bebekte goz kaymasina sebeb oluyomus dedi tedirgin oldum dun besigine yatirinca oyuncaklari melodisi felen cok ilgisini cekte heycanlandi boyle cirpindi guldu agular yapti uykusu olan kiz uyumadi gozunu oyuncaklardan alamadi bizde cikardik acaba asli varmidir siz oyle bisey duydunuzmu goz kaymasi yaparmi
alın lemmm bakın da gozunuz yakısıklı gorsun
leylacım 35haftalık doğdu oğlum 5ekim yerine 29ağustos
anlatrm sonra
nirdesiniz leeeyyynnn hepücüğünüzü tüymüş gördüm
benm moral cok bosuk.çok ösledim memleketimi.sevmiyorum bu şehrisenağlama istemiyorum:senağlama
maşallah ibolya bacım pek yakışıklı bu paşa. bu arada sen denizlide yaşıyorsun değil mi? ama denizlili değildin galiba. ben denizliliyim de memleket hasreti tuttu birkaç gündür. temmuzdan beri gidemedim burnumda tütüyor valla. ama berbattır havası şimdi
bayılıyom ben bu keratalara ya hepsini ısırasım geliyo accık büyüselerde mıncıklasak ısırsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?