2008 Ekim Anneleri

kızlar bişi sorcam.şimdi benim eylül emzirirken uyuyo ya ben de alıp yatağa mı yatırıyım yoksa gazını uyurken mi çıkarıyım.daha doğrusu siz napıyosunuz?uyurken gazı zor çıkıyo diye bi de uykusu kaçıyo diye direk yatırıyorum.hata mi yapıyorum?

Canim bende emerken uyursa gazini cikarymiyorum hatta cogu zaman emzirince hic hareket ettirmemeye calisiyorum yoksa hepsini geri kusuyo fazla gaz sorunumuz yok sanirim

nirdesiniz leeeyyynnn:1shok: hepücüğünüzü tüymüş gördümÇok üzgünüm çoook
benm moral cok bosuk.çok ösledim memleketimi.sevmiyorum bu şehrisenağlama istemiyorum:1no2:senağlama

nirdesiniz leeeyyynnn:1shok: hepücüğünüzü tüymüş gördümÇok üzgünüm çoook
benm moral cok bosuk.çok ösledim memleketimi.sevmiyorum bu şehrisenağlama istemiyorum:1no2:senağlama

valla haklısın canm bende 25yıl istanbulda yaşamış biri olarak şimdi bursadan çok memmunum tek derdim annemleri özlemek......geldiğimizde ist.a bi trafik bi stresi insanlar birbirne saygısız herkes biyere yetişme derdinde kaydirigubbakcemile
allah kolaylık versin inş bikaç iyi komşun olur da zorluk çekmezsin yakında akraba falan yok mu görüşebileceğin

off çok yoruldum güya pazar biraz temizlik yaptım yalap şap işte içime de pek sinmedi alelacele...oğlana brokoli patatesli mama denedik sevdi valla sebzelere zor alışırlarmış ama yaladı yuttu çocuk açlıktan ağlarmış be...gerçi yine ağlıo da babası zor uyuttu pazara gitti şimdi.
pazar günleri bilerek babaya bırakıom ne çektiğimi iyice anlasın die hoş işten gelince de hemen alıo yardımcı oluo da olsun bütün gün ilgilenmek başka :lepi:kafamçokkarıştı

Sahsen cok merak ediyorum ben istanbula hic gelmedim gectigimiz yaz herif dukkana mal almak icin giderken benide goturecekti hamile oldugum icin yolculuk zor olur diye gidemedim seneye insallah

eylülcüm ben bi ktapta okumuştum her emzirmeden sonra gazını çıkarın fakat uyuduysa emerken gerek yok yatırın yerine yazıodu bende öle yapıom hep

Bisey sorcam kizlar ya simdi bizim bebisun besigine donenceler olyoya muzikli ondan taktim artik oyuncaklar ilgisini cekmeye basladi diye bi tanidik dediki o zararli takma bebekte goz kaymasina sebeb oluyomus dedi tedirgin oldum dun besigine yatirinca oyuncaklari melodisi felen cok ilgisini cekte heycanlandi boyle cirpindi guldu agular yapti uykusu olan kiz uyumadi gozunu oyuncaklardan alamadi bizde cikardik acaba asli varmidir siz oyle bisey duydunuzmu goz kaymasi yaparmi

öyle birşey duymadım ben hiç. kızımın da ilgisini çektiği için biz anakucağının üztüne taktık gündüzleri anakucağında oluyor karyolasında genelde uyuyor oynamaya vakti olmuyor diye hatta sandalyeye monte ettik. ama biz sürekli döndürmüyoruz orada asılı olması da yeterince ilgisini çekiyor arada kurup döndürüyoruz. için rahat etmiyorsa sen de döndürme öyle asılı dursun.

alın lemmm bakın da gozunuz yakısıklı gorsun

maşallah ibolya bacım pek yakışıklı bu paşa. bu arada sen denizlide yaşıyorsun değil mi? ama denizlili değildin galiba. ben denizliliyim de memleket hasreti tuttu birkaç gündür. temmuzdan beri gidemedim burnumda tütüyor valla. ama berbattır havası şimdi

anacım bak ben bizimkisini anlatimsana, şimcik gece oldu mu benim böcük uykusundan uyanmaz, saedce açıktığı için açlık türküsünü syler beni uyandırır kaydirigubbakcemile3 zaten bizimkisi henüz yatağında yatmıyo, annem bize minder yapıvermişti, koltuğun üzerine onu koydum onun üzerine yatırıyom, gece benim böcük açlık türküsünü çalmaya başlayınca koşup yanına yatıveriyom, hiç yerinden bile kaldırmıyom, hemen göğsümü uzatıyom, uykusunda emio, sonra yavaşça sarsmadan yanından kalkıp üzerini düzeltiyorum sonra yerime yatıyorm sabaha kadar hep bu şekilde yapıyorum, sadece diğer göğsümü vercesem kaldırıyorum, bi de eğer uyuycaksa istediğin kadar gazını çıkartmak için uğraş hiç ses etmio, eğer durum müsaitse yattığı yerden hiç kaldırmadan da emzirebilisin bence, bi de bi sitede dinlemiştim, bebeğin eğer sırtına vurduğun halde gaz çıkartamıyosa yan yatırıp öyle sırtına vuruyosun o şekilde gazını çıkarttırıyosun, bi de yattığı yerden hiç kımıldatmadan gazını çıkartmayı dene, baktın ki çıkmıyo bırak gitsin, çok fazla da pıt pıt yapmamak lazımmış çünkü

nirdesiniz leeeyyynnn hepücüğünüzü tüymüş gördüm
benm moral cok bosuk.çok ösledim memleketimi.sevmiyorum bu şehrisenağlama istemiyorum:senağlama

olm siz izmirlisiniz dimi, ne halt etmeye istanbula geldiniz leyn, tayin nedeniyle filen mi, anam valla ben de her zaman söylerim istanbul görülesi havası koklanası bi şehir ama sadece gezmek için orda buluncaksın, yaşamak için değil, orda yaşamak zorunda kalsaydım kafayı yerdim herhal delikafadulden

ooolummmmmm sonradan olma değil anadan doğma denizliliym ben leynnnn hemi de çalllıyım vallaha :roflol: bu arada böcüğüm iltifatların içün teşekkürü bi borç bilir lem dün ben gezmeye gittim ya hava güzeldi, bugün acayip yağmur yağdı, umutlarda oturuyom ben, bi sis bastı heryer bulut kaplandı gz gözü görmüyodu vallaha, şimcik de yağmır yağıyo, salı günü gece sıcaklık eksilere düşcekmiş :1shok: havalar ısınsa da gezmeye gitsek yaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…