yaaa zaten bo böceklri yemek lazım ama bizim hanfendi babsına öptürmüyo bile rahatsız oluyo bana kızmıyo allahtan istediğim gibi öpüyom mıncıklıyom
bu da benim küçük herüfüm :ecrin_bebek:
maşallahhh çok şekerrrr
büyümüş de kitap okuyoooo :smiley-cool:
ya sorma oyuncak broşürü o dün nerdeyse 2saat baktı ona kendine oyuncak seçio ordan :roflol:
özlem seninkin kıtapta okuyo atıkın bakıyom beyazzambak seninki sırtını iyi yere yaslamış he arkası kuvvetli maşallah hepsine
o hamuru çiğ mi yutuyolar :1shok:
hakkat iboyla nrde yahu.bi sıkıntısı falan yoktur inş.
karlı bi günden hepiceğinize günaydınn
ahanda geldim işte benim kara böcüğümün resimleri
ben ilk defa mersinde okurken görmüştüm arabaşını ama yemesini bilmeyince midem bulanmıştı hamuru ağzıma alıp çiğneyince öf çok kötü olmuştu bide o zaman bişey daha görmüşütüm ama yine sevmemiştim adını unuttum ama kısıra su katılmış gibiydi
kızlar ne diyecem yakında 2009 ekim anneleri doluşur buraya.bizide pışpışlarlar burdan heekaydirigubbakcemile3
tünaydın kızlar nasılsınız bakalım.burdada kar yağdı sonunda çok güzel dışarısı bembeyaz:))leylaşkom nassın güzelim.dün gece geçmişi okurken bi siteden haberim oldu.kızımın ismine ninni indirdim.ailemiseviyorum sitenin adı eminim bi ben bilmiyormuşumdur.
niye çıkmadı yahuu bi daha deniyom
ibolya senin böcüğüde gördüm çok hoş kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
haklısın beyazzambak şimdi bizim okulun önü buzlanır gitseydim patpat mötümün üstüne düşerdim hamileyken çok korkuyodum zaten
kızlar benim kız elini bi afiyetle yalıyoki anlatamam benimde canım çekiyo o börek parmaklardan insan bukadarmı iştahlı emer
Ibolya kiz bende kac gundur iyi geceler cayi alakim diyip duruyom rezeneye mi diyodun evde varmisda harerim yok canim yusuf icmiyosa sen ic bana oyle dediler sutunden gecer diye sutten geciyo getcekte bana dr lahana sarmisak goibi agir kokulu seyler yeme dedi sutunde o tad olur cocuk emmek istemez sutun tadi degisik gekir sevmmez dedi benim kiz memeyo emmetip birakinca hemen ben ne yedim diye dusunurum o yuzden rezenede gecer sute ic sen hem sutte yapiyomus
merhaba kızlarrrr a.s.
nasılsınızzz
hava çok mu soğuk neeee delikafadulden
Valla oyle insanin nasil cani kayniyo kendinden canindan bi parca yiyip bitiresi geliyo insanin hanibi laf varya kipri yavrusunu pamugum diye severmis.ayni o hesap rabbim kendi yavrusunu gozune nasil sirin gosteriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?