2008 Ekim Anneleri

yaaa zaten bo böceklri yemek lazım ama bizim hanfendi babsına öptürmüyo bile rahatsız oluyo bana kızmıyo allahtan istediğim gibi öpüyom mıncıklıyom

Valla oyle insanin nasil cani kayniyo kendinden canindan bi parca yiyip bitiresi geliyo insanin hanibi laf varya kipri yavrusunu pamugum diye severmis.ayni o hesap rabbim kendi yavrusunu gozune nasil sirin gosteriyo

bebişler çok tatlı maşallah tam okuom geçmişi cevap yazcam bizim yaramaz uyanıo artık 1-2saat uykular hayal oldu zınk diye uyanıo
sabah şurubunu içirirken bi güsel kustu kabahat bende yeni emmişti ama antibiyotiğin saati geldi die verdim bizim nevresim falan battı

buarada arabaşı bizde biliriz aslen yozgatlıyım ben annem babam yozgat ben doğma büyüme ist. çok güsel çorbası kışın kar yağdımı yaparlar offf canm çekti valla tavuk alam da yapak ekşi ekşi ...hamurunu eşim de sevmedi...akşam annemlerle msn den konuşuoz sordum hatta arabaşı yaptın mı die :jeyyar:

tünaydın kızlar nasılsınız bakalım.burdada kar yağdı sonunda çok güzel dışarısı bembeyaz:))leylaşkom nassın güzelim.dün gece geçmişi okurken bi siteden haberim oldu.kızımın ismine ninni indirdim.ailemiseviyorum sitenin adı eminim bi ben bilmiyormuşumdur.

ben ilk defa mersinde okurken görmüştüm arabaşını ama yemesini bilmeyince midem bulanmıştı hamuru ağzıma alıp çiğneyince öf çok kötü olmuştu bide o zaman bişey daha görmüşütüm ama yine sevmemiştim adını unuttum ama kısıra su katılmış gibiydi

özlem seninkin kıtapta okuyo atıkın bakıyom beyazzambak seninki sırtını iyi yere yaslamış he arkası kuvvetli maşallah hepsine

ee büyüdü artık bizimki hepinizinkilerin abisi o... şimdi uyandı yanına gitmedim iki mırıldandı konuşuo kendi kendine....ağlayana kadar gitmiycem yanına sonra hep yanında istio -tatlicadiarzu-

o hamuru çiğ mi yutuyolar :1shok:

yok lem o hamur pişiyo çiğ hamur yenirmi :roflol:

hakkat iboyla nrde yahu.bi sıkıntısı falan yoktur inş.

yok anam sıkıntım neyin kocayla da barıştık her ne kadar kırgınlığım içten içe devam etse de klava: anam benim böcük dün durmadı da, hala daha ara ara çığrınıyo, bazen susuyo, ben de her sesine kalkmıyom, ama dün gece durmadı sıpa yaaaa, ara sıra hır çıkartıyo, nedennini hala çözemedim,

karlı bi günden hepiceğinize günaydınn
ahanda geldim işte benim kara böcüğümün resimleri

kıııızzz ne dicem, hani sen birinde benim oğlan fosurtusuna uyandı dediydin ya, dün de benimkisi birden fosstt yaptı, kendi fosurtusundan tirkleyip uyandı delikafadulden:roflol: anam bi güldüm bi güldüm, aklıma sen geldin, anneme de dedim kadınlar klübünde bi kadın var benim oğlan kendi fosurtusundan uyandı dediydi de ben çok güldüydüm ahan bak şindi de benimki uyandı dedim annemle birlik güldüydük :roflol:

hamurunu bende sevmem küçüklüğümüzden beri yesem de...ilk defa yiyenlerin sevmemesi çok normal çiğ hamur gibi ama çorbası süper kavrulmuş un,tavuk suyu ve eti,bol ekşi,acı sıcacık oluo ne güsel yapardı anacım ah ah:a015:

Iyidir tatlim neresiymis o site benim kizimin adinada varmidir acap icik eski isim kaynamin ismi hacer gerci orda sosyetil isimler vardir sen yonede soyle bi bakim

niye çıkmadı yahuu bi daha deniyom

vaşşşşşşşş anam bu ne,gulunce cok seksı oluo leemmm. kara böcük yir onu teyzesi yirrrrrrrrrrrr cokacimcoook:dance:

ayyyyyyy yanındakı cıvcıvle ne tatlı olmuslar leyyyyyynnn. amanın topicin böcükleri çovaldı yav Şeniz

aman anam kendim içiyim barik yav, velet biberonu ağzına aldımı öğürüyo, memede bişiy yok, kaşıkla veriom döküp saçıyoz her yere, en güzeli kendim içiym bari, hemi ziyan olcek ay dilberim çaylar delikafadulden

merhaba kızlarrrr a.s.
nasılsınızzz
hava çok mu soğuk neeee delikafadulden

günaydın anacım, bizim bura da yağmur kar yok ama soğuk, bnim böcek de vızıldıyo, hey allahım delircem delikafadulden

Valla oyle insanin nasil cani kayniyo kendinden canindan bi parca yiyip bitiresi geliyo insanin hanibi laf varya kipri yavrusunu pamugum diye severmis.ayni o hesap rabbim kendi yavrusunu gozune nasil sirin gosteriyo

:roflol::roflol: ana harbi güzel laf, harbiden yaa araba yavrusu güzel gelirmiş ya çirkin bile olsa yavrularımız bize güzel gelir zaten, ay melek onlar be güzeli çirkini olarmı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…