naptınız ibolya hanımm slm sabah yyokk :dilcikar:
Celen kiz usutmus olabilir bi kere benim kiz da sumuk gibi bisey kusmugunda vardi insallah endiselenecke bisey degildir bide sen rezeneden ne kadar veriyon ki ben bi subardagi suya bi cay kasigi rezene atiyorum kiza iki cay kasigi veriyorum kalanini ben iciyorum suttun gecsin bebege diye
Ya kizlar siz su veriyomusunuz bebislere arkadas bana ver bi iki. cay kasigi kaynamis su dedi saglik ocaginda hemsireye sordum anne sutunde var ama istersen verebilirsin dedi veriyorum ben
Evet cogu zaman emzirip haraket ettimeden yari oturur sekilde koyuyorum ki sarsilinca hep cikiyo bundan sonra cikaririm bakalim biz tekten tip merkezinde ahmet selim diye bi doktora gidiyoduk canim ama artik gidemicez simdi kayseride yeni bi uygulama baslatildi herkese bi aile hekimi vermisler artik kimse istdgi dr gidemiyo sadece aile dr na gidicez eger hastaligimiz onun bransiyla alakali degilse o istedigi dr sevk ediyomus
Bu ne hal kızlar ya sitede problem var heralde iyiki yazmaya kalktık 2 saattir bekliyos derinimi yaptım size tickerdan ay oldu mu acaba çok merak ediyorum eğer olduysa bakın bakalım teyzeleri nasıl oğluşum annesinin yakışıklısı
kocişle oğlul uyudu beni uyku tutmadı kalktım geldim valla.....az önce de msn den annemlerle görüştük duygulandım abimlerde çay içiolardı bi an orda olmak istedim of of hasretlik zor valla hala alışamadım 1.5yıl oldu....anneleri yakında olanlar kıymetini bilin valla :çok üzgünüm:
Kiz ayni bende oyle bazen birileriyle konusma ihtiyacim oluyo kimse yok 14 katli binada oturuyorum ama bi a.llahin kuluda zilimi calmaz karsi komsumla biraz konusuruz bi kac kere gittim kendi hic gelmiyo bende gitmedim sana yemin olsun ayni dairedeki caprazimdaki komsumuda daha hic gormedim kim neci bilmem dusun bes alti otede kapisi var 1bucuk senedir burdayim gormedim zaten bebegi var galiba ki kapiya zile basmayin oglumuz uyuyo yazmis aylardir o yazi duruyo bu bebe hic mi uyanmaz yaaww
ayyysenağlamaomuzuna yaslanayımmısenağlamane bileyim bacım bazen bu bebeğe bakamıyormuşum gibi geliyor.ağlayınca hemen susturamıyorum:çok üzgünüm:moralim bozuluyor.sonra annemide ozlüyorumsenağlama
He valla nerde o eski gunler yanliz ben arabasi ni yemeyi bilmiyom varya pek yapilmiyi bizde sadaca corbasini iciyom o hamuru yutamiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?