2008 Ekim Anneleri

edhak eray tam bi kuzu bakışını yesinler Allah bağışlasın
burda kar acayip yağıyo heryer bembeyaz oldu kızım sayesinde sıcacık evimdeyim yoksa okul yolu hiç çekilmezdi bu havada

merabalar burda 1 aydır kar var 100 metre ilerdeki okuluma bile giderken çok zorlanıyodum oooooooh şimdi ne rahatım dünya vamış beeeeee

naptınız ibolya hanımm slm sabah yyokk :dilcikar:

canım ya aşkolsun hiç selam sabah vermezmiyim, dün annem geldi akşamüzeri benim böceği yıkadık, sonra da saat geç oldu diye benim herif salmadı, yol da uzak zaten, yapıcı olmaya çalışıyo kocaceyzim kaydirigubbakcemile3 kıyamadı kayınvalidesine herhal, e annem de gece bizde kaldı, sankim böceğim de hissetmiş gibi dün bi çığrık bi çığrık, durduramadık sıpayı,naparsamolmuyo, anca memede duruyo, e o zaman da benim göğüslerim acımaya başlıyo mecburen çekiyom, sıpa göğsümde uyukuyo, çekince uyanıyo, başlıyo ağlamaya, annem benden hevesli zaten bana bileme bırakmıyo böceğimi, ben sallayım dedi garibim salladı dakikalarca, sallanırken uyudu, yerine yatırdık yine uyandı, böyle böyle gece yarısını bulduk, anam yazamadım yaaa, yanlış neyin anlama yani, şimcik uyuyo böcek, bende rahat rahat yazıyom, birazdan da temizliğe girişcem, önce bi size bakayım dedim Şeniz

ule rezene dediniz de bu iyi geceler çayını ben içsem süte geçermi ki acabola, yav benim böcük içmiyo bunu yaaaa, biberonla veriom öğürüyo, üstüne gidersem kusuyo, kaşıkla veriyom yarısını dışarı saçıyo, sizce ben içsem de ona geçse nasıl olar, acaba akşamüzerleri içsem geceye faydası olurmu:uhm:

Ya kizlar siz su veriyomusunuz bebislere arkadas bana ver bi iki. cay kasigi kaynamis su dedi saglik ocaginda hemsireye sordum anne sutunde var ama istersen verebilirsin dedi veriyorum ben

valla ben dinlemiyom veriyom, su verilmemesi bana mantıksız geliyo, anne sütünde var diye su verilmez mi, o zaman bizim içtiğimiz içeceklerde de su var, onunla bir oluyo mu, ben fırsat buldukça veriyom, vermye de devam edicem, bu arada ben dün bizimkine mandalinayla elma kemirttirdim bayıldı, çapır şupur yaptı emerken, annem de yazıkk yavrummm diyo, kıyamadı torununa kaydirigubbakcemile3

anaaaa bizim burda da tekten hastanesi var, acaba sizin ordakiyle bi bağı var mı, bizimkinin tüp bebek merkezi de var sizinkinde varmıydı acabola

maşşşşşalllah böcüğün de böcükmüş hani, allah nazarlardan korusun yareppimmmmmmmm

ibolya senin böcüğüde gördüm çok hoş kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
haklısın beyazzambak şimdi bizim okulun önü buzlanır gitseydim patpat mötümün üstüne düşerdim hamileyken çok korkuyodum zaten
kızlar benim kız elini bi afiyetle yalıyoki anlatamam benimde canım çekiyo o börek parmaklardan insan bukadarmı iştahlı emer

Slm kizlar ben benim cadiyi uyutup geliyim diye gittim anam kizo uyuturken bende uyumusum bi guzel uyuduk kahvalti yapacam daha nasil acikmisiim yav

yaaa zaten bo böceklri yemek lazım ama bizim hanfendi babsına öptürmüyo bile rahatsız oluyo bana kızmıyo allahtan istediğim gibi öpüyom mıncıklıyom

Ibolya kiz bende kac gundur iyi geceler cayi alakim diyip duruyom rezeneye mi diyodun evde varmisda harerim yok canim yusuf icmiyosa sen ic bana oyle dediler sutunden gecer diye sutten geciyo getcekte bana dr lahana sarmisak goibi agir kokulu seyler yeme dedi sutunde o tad olur cocuk emmek istemez sutun tadi degisik gekir sevmmez dedi benim kiz memeyo emmetip birakinca hemen ben ne yedim diye dusunurum o yuzden rezenede gecer sute ic sen hem sutte yapiyomus

ah canımmmmm kıyamam, yerlerinde sağ olsunlar napcan yaaa Şeniz

kış uykusuna mı yattı ne :roflol:

ayyysenağlamaomuzuna yaslanayımmısenağlamane bileyim bacım bazen bu bebeğe bakamıyormuşum gibi geliyor.ağlayınca hemen susturamıyorum:çok üzgünüm:moralim bozuluyor.sonra annemide ozlüyorumsenağlama

heee canım bız gık dedımı susturuoz. olm hepımız aynıyız. bebek bu aglayacak tabı. ıyı anne olmamaklane alakası vr. bak bu mesajı yazarken bıle benım bocuk hır cıkarttı. krcagıma aldım öle yazdım, bazen ole anlar oluo kı napsan durmuuo. mesela dun gece oleydı bızım. ıcını ferah tut hepımız aynı durumdayız

He valla nerde o eski gunler yanliz ben arabasi ni yemeyi bilmiyom varya pek yapilmiyi bizde sadaca corbasini iciyom o hamuru yutamiyom

sizdemi yiyonuz lem arabaşını, benim mıymıntı herif yeemez de biz ailecek bayılırız cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…