2008 Ekim Anneleri

Bi yemek adi canim tavuk corbasini yapiyosun bida un ve suyla muhallebi yapiyisun galiba ben hic yapmadim sonra kasikla o hamuru alip cignemeden yutuyon ardindanda corbadan iciyon boyle sanirsam cunku ben yemeyi beceremiyom yapmiyomda

o hamuru çiğ mi yutuyolar :1shok:

benim güzel kızıma maşallah deyin bakiiimmm klava:

[/IMG]

Ayyyyyyyymaşallah annesi ALLAH lardan korusun pek tatlı maşallah zeytin gözlü ya bu ya ekim anaları kzucuklarımız pek güzeller maşalah RABBİM' e şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah analık süper bi duyguymuş ya...

aman maaşallah yerim ben onu.bende kızıma ik defa etek giydirdim pek bi yakıştı anacım okuya okuya bakıyorum ama genede nazarmı deyiyo bilmem ağlayıp duruyor

Anne babanin da cok nazari deger derler bende etek hic giydirmedim daha ama jile giydiriyorum boyle poposu acliyo kilotlu corabi gozukuyo babamiz kiziyo simdiden zilli ettin kizi diye

kızlar buarada geçmişi okuyorum da.. Celen maşallah kızın kocaman olmuş , bakkal emziği de pek komik duruyo ağzında kaydirigubbakcemile3 anam benim kıza emzik tutsun diye ne kadar emzik varsa piyasada topladım aldım. chicco, nuk, nuby, bebedor.. bakkal emziğini annem akıl etti onu da aldık ama anam onun ucu ne öle balon gibi kocaman benim kız öğürdü hiç sevmedi en son avent marka aldım onu sevdi ama onu da anca çok uykusu gelince alıyo sakinleşip uyuyo.. uyanıkken almıyo..

eylul.b ve leyla21: maşallah bebişlerinize çok güzeller ya Allah bağışlasın

saol olcay ya gerçekten bebişler birbirinden güzeller maşallah herkesin bebişine Allah hepsini kötülüklerden korusun, bizden ayırmasın yavruşarımızı, bebeği olmayanlara da nasip etsin en kısa zamanda.. :Saruboceq:

canlarım ben kaçanzi CELEN'imin dediği gb DERİN' im beni çağırıyor kendinize çok iyi bakın yarın görüşmek üzere hepinize iyi geceler:a015:

yeşimmerve ve ibolya yoksunuz ama ben geçmişi okuyom şimdi gördüm sizin böcükler de maşallah çook tatlılarrr Allah nazarlardan korusunnn

ben de emzik emen bebeklere bayılıyorum ya çok yakışıyo.. çok özendim bi sürü emzik aldım ama benim zilli anca uykusu gelince keyfi isterse alıyo :ecrin_bebek:

aman boşver o daha iyi bağımlı gibi oluyor çocuk boşu boşuna çanasini yoruyor.midesi boşuna salgı üretiyor.bizimde küvezde alıştı emziğe

günaydın kızlar naparsınız brda hava yağmurlu oysaki haftasonu günlük güneşlikti. 2 gün boynca masallah gelen giden eksik olmadı kızıma hediyeler yağdı.ama bugün yine benim mesai basladı. hadi siz nerelerdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…