be ekim analarının hepsimi genç yaw
aanacım böcceeeni allah bağışlasın, bak dediğm gibi alemlere bakma sen, herkes bi laf sölüyo şeyinden, sen böceğine bak, hemi ne güzel valla cin gibi bakıyo maşşşallah, ben de 28 yaşındayım meeemurum emme ismimi söylemeyim, zira nette ismimi telafuz etmemek prensibimdir, anam sıpa ağlıyo netcem ben yaaaaaaaaaa '(allahım bu mesaja başlayalı bi saat oldu ve ben henüz bitirebiliyorum sabırrrrrrrrr)
bence senin kocanın adı ibrahim senin adın da hülya = ibolya ehehehehee :roflol: :roflol: :roflol:
bildim la ibolya karısı doğruyu süüüleeee
bende hep nickleri merak ediyodum.mesela bnm kisi soyadım. senn nie dbest??ibolya ne demek??edhak nedemek?terken nedemek:sm_confused:
saydırmammmsüprizzzzz turuncu badin olmazsa saydırmamyasakkelimesırnaşık şey hatırladınmıkaydirigubbakcemile2
işte minik erkekimle ben geçen hafta çekindiydik
meran07 işte benim çin imparatoru oğlum[/QUOTE .!.:bu ne lem biri çin imparatoru biri mısır prensi :roflol:
kızlar sizin bebişlerin mokunun kıvamı nasıl?? benim kız hala patlar tarzda mçıyo, rengi sarı ve sıvı.. ishal moku gibi.. normal olduğunu biliyorum ama annem ısrarla artık koyulaşması lazım diyo içime kurt düşürdü... :uhm:
normel normel bizimkisi de aynı anacım, ama ben bir iki defa patlarkene gördüm o ayrı bizimki genelde gizli patlatyo :roflol:
siliyoyuuuuummmmlülülülülülü:a015:
ben görmedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
bu cocuk beni deli eder sanırsam yakındalaelaelaelaelae 5 dk uyuyo sonra ıngaaaaaaadelikafadulden
kaydirigubbakcemile3anacım bu karılar bebekleriyle uğraşmaktan gözleri şaşı olmuş:bbo:iboylada benim kızıma prens dedikaydirigubbakcemile3
slm yavruslar
fotoğrafla eklenmiş yine
bende hep nickleri merak ediyodum.mesela bnm kisi soyadım. senn nie dbest??ibolya ne demek??edhak nedemek?terken nedemek:sm_confused:
bence senin kocanın adı ibrahim senin adın da hülya = ibolya ehehehehee :roflol: :roflol: :roflol:
bildim la ibolya karısı doğruyu süüüleeee
iboşum senin için bi kez daha kyouyom fotoyu 5 dk n varrhaniiiiiiiiiiiiiiiiii
ben görmedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
nihayet bende fotomu koyabildim
işte benim minik oğluşum erayımın yuvasının son hali 35+2 de
anam ben bi halt ettim b u nicki aldım, herkeş erkek sanıyo, ammavelakin bu nick macarca menekşe demek, sankim ingilizceye kıran girdiydi de ben gittim macarcadan buldum :roflol: anacım bnim adım huriye, kocaminkisi tugay, şahsen bizzat ne kocamın ne benim nickimizle uzaktan yakından bi alakamız neyin yok, yanlız nette ismimin kullanılmasından hazzetmiyom, bu mesajı da siz okuyunce silcem heme laelaelaelaelae
benim hikayem biraz trajik aslında...
uzun süre bebek olmasın diye korunduktan sonra hemen bebeğimizin olacağını düşünüp korunmayı bıraktık ve ben o ay hamile kalacağımı sandım ama meğer hamile kalmak da zor işmiş :teselli: o ay ve takip eden aylarda malesef daha günüm gelmeden sürekli gebelik testi yapan bi manyağa dönüştüm.. testin markası dbest idi kaydirigubbakcemile3 o zor günlerimde bu siteylen tanıştım, üye olurken de aklıma bişi gelmedi bunu yazıverdim (o sıralarda sağım solum heryer bu marka test ile doluydu :roflol: ) Allaha sonsuz şükürler olsun ki çok beklemeden yani 8. ayımda gebe kaldım ve çok şükür yavrumu kucağıma aldım.. Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah..
ahanda meşşşhhhuuurrr badimiz.içindekide mini minicik eray Şeniz
iboşum senin için bi kez daha kyouyom fotoyu 5 dk n varr
puhahaaaaaa:roflol: menekşe ha hemide macarca puhahaa:roflol:
benim hikayem biraz trajik aslında...
uzun süre bebek olmasın diye korunduktan sonra hemen bebeğimizin olacağını düşünüp korunmayı bıraktık ve ben o ay hamile kalacağımı sandım ama meğer hamile kalmak da zor işmiş :teselli: o ay ve takip eden aylarda malesef daha günüm gelmeden sürekli gebelik testi yapan bi manyağa dönüştüm.. testin markası dbest idi kaydirigubbakcemile3 o zor günlerimde bu siteylen tanıştım, üye olurken de aklıma bişi gelmedi bunu yazıverdim (o sıralarda sağım solum heryer bu marka test ile doluydu :roflol: ) Allaha sonsuz şükürler olsun ki çok beklemeden yani 8. ayımda gebe kaldım ve çok şükür yavrumu kucağıma aldım.. Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah..
kızlar ben bebişlerin moku ile ilgili bişey sorduydum ama arada kaynadı :uhm:
deyin hele cevap verin uleeeyyynnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?