2008 Ekim Anneleri

bence senin kocanın adı ibrahim senin adın da hülya = ibolya ehehehehee :roflol: :roflol: :roflol:
bildim la ibolya karısı doğruyu süüüleeee

bence senin kocanın adı ibrahim senin adın da hülya = ibolya ehehehehee :roflol: :roflol: :roflol:

bende hep nickleri merak ediyodum.mesela bnm kisi soyadım. senn nie dbest??ibolya ne demek??edhak nedemek?terken nedemek:sm_confused:

bende hep nickleri merak ediyodum.mesela bnm kisi soyadım. senn nie dbest??ibolya ne demek??edhak nedemek?terken nedemek:sm_confused:

ahaaa bende ibolya için kocası ibrahim kendisi manolya diye düşünmüştümhaha haaa ne komik kız söölede bizi uğraştırma benim nickimde melikşah ın karısının ismi bi ara tarihe merak salmıştımm

saydırmammmsüprizzzzz turuncu badin olmazsa saydırmamyasakkelimesırnaşık şey hatırladınmıkaydirigubbakcemile2

seni mi kırcam bi de onu giyer çekinirim istersen sonra sende arşivden çıkarır yanyana koyarsın hamilelik öncesi ve sonrası diye bakalım hangisinde daha şişkoyumm

işte minik erkekimle ben geçen hafta çekindiydik

haniiiiiiiiiiiiiiiiii :çok üzgünüm:

bu cocuk beni deli eder sanırsam yakındalaelaelaelaelae 5 dk uyuyo sonra ıngaaaaaaadelikafadulden

:roflol: aynen

kaydirigubbakcemile3anacım bu karılar bebekleriyle uğraşmaktan gözleri şaşı olmuş:bbo:iboylada benim kızıma prens dedikaydirigubbakcemile3

yav ne farkeder benim oğlanı da dayısı prens kıyafetlerine sokmuş fotooşopla, arkadaşlar da çocuğu kokonaya çevirmişsin aynı prensese benziyo diyolar :roflol:

slm yavruslar
fotoğrafla eklenmiş yine

naber la sekzü hatun :jeyyar:

benim hikayem biraz trajik aslında...
uzun süre bebek olmasın diye korunduktan sonra hemen bebeğimizin olacağını düşünüp korunmayı bıraktık ve ben o ay hamile kalacağımı sandım ama meğer hamile kalmak da zor işmiş :teselli: o ay ve takip eden aylarda malesef daha günüm gelmeden sürekli gebelik testi yapan bi manyağa dönüştüm.. testin markası dbest idi kaydirigubbakcemile3 o zor günlerimde bu siteylen tanıştım, üye olurken de aklıma bişi gelmedi bunu yazıverdim (o sıralarda sağım solum heryer bu marka test ile doluydu :roflol: ) Allaha sonsuz şükürler olsun ki çok beklemeden yani 8. ayımda gebe kaldım ve çok şükür yavrumu kucağıma aldım.. Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah..

anam ben bi halt ettim b u nicki aldım, herkeş erkek sanıyo, ammavelakin bu nick macarca menekşe demek, sankim ingilizceye kıran girdiydi de ben gittim macarcadan buldum :roflol: şahsen bizzat ne kocamın ne benim nickimizle uzaktan yakından bi alakamız neyin yok, yanlız nette ismimin kullanılmasından hazzetmiyom, bu mesajı da siz okuyunce silcem heme laelaelaelaelae

Son düzenleme:
ulan ne şanssız karıyım yine kimseyi göremedim diye düşünürken edhak ı gördüm.ayyy çok tatlısınız ikinizde maaşallah

puhahaaaaaa:roflol: menekşe ha hemide macarca puhahaa:roflol:

e ilginç tabiCADIARZU

Benim dolu isim var int gozukuyorum ama basina gecemiyom ya kizi babanneye attim ben su yapamadigim isleri yapiyim ben yokken resim felen gondermeyin ya kuserim gece gonderin

kızlar ben bebişlerin moku ile ilgili bişey sorduydum ama arada kaynadı :uhm:
deyin hele cevap verin uleeeyyynnnn

iboşum senin için bi kez daha kyouyom fotoyu 5 dk n varr

oooooooolummmmmmmmmmmm çocuk durmuyo yaaaaaaaa, şimcik koy söz bakcem, ya pc başında duramıyom olm uykusundan korkutmuşlar giibi bağırarak uyanıyo noluyo yaaaaaa, :1shok: hadi bi kere daha koy nolurrrrrrr :Saruboceq:

puhahaaaaaa:roflol: menekşe ha hemide macarca puhahaa:roflol:

napalım olm alengirli bişiy olsun dedik manyak bişiy çıktı ortaya sinir oluyom zaten bu nicke :roflol:

benimki senden tracik olm, ben 8 senelik evliyim, ilk 2 yıl maddi sorunlar yüzünden çocuk istemedik, sonra maddiyatı düzelttik ama bu sefer de ben çocuk istemedim, '(eşimin ettği bi laf yüzünden) yıllarca çocuk fikrinden uzak durdum, bebek dendiği zaman tüylerim diken diken oluyodu, syleyeni parçalayacak kaar nefret ediyodum bu fikirden, o zaman da eşim çok istiyodu ben hep bi bahaneyle geçiştiriyodum, sonra beni kandırdı korunmayı bıraktık 2006 yılında hamile kaldım mayıs ayında düştü, sonra ben deprasyona girdim 1- yıl da öyle geçti, sonra eşim ben 35 yaşına giriyom yaşlanıyom eller ikinci çocuğunu kucağına aldı benim elim boş diye ağlayıp sızlandı, bi dra gidelim niye olmuyo bu çocuk dedi, halbukse 9 aydır korunmayı bırakmıştık, e hayde gidelim dedim gitik, e karı da bizi yakalamış bırakır mı, yedi paracıklarımızı aylarca tedavi gördük, 3 defa aşılama oldum, en son tüp bebeğe gitmeye karar verdik,elimizdeki paralar bitince biraz para biriktirelim birkaç ay sonra gidelim dedik, tam o aralıkta hamile kalıvermişim, şimcik de böcüğüm kucağımda çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…