kızlar sizin bebişlerin mokunun kıvamı nasıl?? benim kız hala patlar tarzda mçıyo, rengi sarı ve sıvı.. ishal moku gibi.. normal olduğunu biliyorum ama annem ısrarla artık koyulaşması lazım diyo içime kurt düşürdü... :uhm:
kızlar ben bebişlerin moku ile ilgili bişey sorduydum ama arada kaynadı :uhm:
deyin hele cevap verin uleeeyyynnnn
ibolya ammaaann menekşe cvp vermişti galiba:roflol:
dikkatli karının hali bi başka oluyo canım, gel anacım öpecem seni ŞenizŞeniz bu arada ismim menekşe deeeeeeeeeeeeeeeellllllklava:
[]
buda bizzz
ben cevap yazdıydımya olm körmüsün, ulen bu kadar işimin arasında size de laf yetiştirebiliyom ama maşşşşallah gözünü çıkartan yazıyı görmüyon, geberdicüm zaten sıpa durmuyo salak olmuşum dünden beri kafamçokkarıştıdelikafadulden
eveeet sırada nihal ve yağmurankara var hade bakem
ney celenim geçmiş okuyamadım benimkız durmuy bi özet deyin hele
ney celenim geçmiş okuyamadım benimkız durmuy bi özet deyin hele
yaw ben koca siteye sordum bi sen cevap verdim seninkini okudum tamam saolasın da ben diğerlerine de sordum yani alla allaaaaaa
klava:
dbest cim benim oğluş da sarı ve cıvık mıçıyo ama rezene çayı vermediğim gün kakası katı oluyo burdan şu çıkıyo anacım ishal olduklarından deil sıvı aldıklarından cıvık mıçıyolar o yüzden için rahat olsun
ule burda mısın deil misin sen burdayım bekliyom diyene kadar koymıcam işte:1no2:lülülülülülüoooooooolummmmmmmmmmmm çocuk durmuyo yaaaaaaaa, şimcik koy söz bakcem, ya pc başında duramıyom olm uykusundan korkutmuşlar giibi bağırarak uyanıyo noluyo yaaaaaa, :1shok: hadi bi kere daha koy nolurrrrrrr :Saruboceq:
:
benim kız da çok huysuz bugün.. elimle bakınca kafası sıcak gibi ama derece ile ölçüyorum ateşi yokkkk çok pis huylandım yaw bu dereceler mi bozuk acabaaa
kız celen bu espriyi yapmadan edemicem senin adın da gönül mü yoğsam :roflol:
bu arada foto 33+2 de çekildi.. bebişim 2 gün önce 2600 gr'dı :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?