2008 Ekim Anneleri

:uhm: deyiverin hele

kızlar ben bebişlerin moku ile ilgili bişey sorduydum ama arada kaynadı :uhm:
deyin hele cevap verin uleeeyyynnnn

ben cevap yazdıydımya olm körmüsün, ulen bu kadar işimin arasında size de laf yetiştirebiliyom ama maşşşşallah gözünü çıkartan yazıyı görmüyon, geberdicüm zaten sıpa durmuyo salak olmuşum dünden beri kafamçokkarıştıdelikafadulden

yaw ben koca siteye sordum bi sen cevap verdim seninkini okudum tamam saolasın da ben diğerlerine de sordum yani alla allaaaaaa
klava:

he ya emmiyo geri geri atıyo kafayı sıyırdı bugün bana yoksam 3 ay bu bebişlerin ergenlikleri gibi bişeymi
resim koycamada nasıl koyuluyodu unuttum ayrıca bu benim ticker nereye kayboluyoki halbuki ne zor yapmıştım

benim kız da çok huysuz bugün.. elimle bakınca kafası sıcak gibi ama derece ile ölçüyorum ateşi yokkkk çok pis huylandım yaw bu dereceler mi bozuk acabaaa

kız celen bu espriyi yapmadan edemicem senin adın da gönül mü yoğsam :roflol:

yaw ben koca siteye sordum bi sen cevap verdim seninkini okudum tamam saolasın da ben diğerlerine de sordum yani alla allaaaaaa
klava:

dbest cim benim oğluş da sarı ve cıvık mıçıyo ama rezene çayı vermediğim gün kakası katı oluyo burdan şu çıkıyo anacım ishal olduklarından deil sıvı aldıklarından cıvık mıçıyolar o yüzden için rahat olsun

ImageShack® - Image Hosting
bu adrese giriosun
"gözat"tan resini seciosun
"resize image" den 800*600 ü seciosun ve
"host it" e tıklıosun
acılan sayfada alt tarafta

"Hotlink for forums (1) " bölümünde yzanı kopyala ve burdaki mesaj bölümüne yapıstır.sonrada gönder

ya ben zaten ishal olduğunu düşünmedim hiç, bence normal de gel de bunu anneme anlat.. içime kurt düşürdü

oooooooolummmmmmmmmmmm çocuk durmuyo yaaaaaaaa, şimcik koy söz bakcem, ya pc başında duramıyom olm uykusundan korkutmuşlar giibi bağırarak uyanıyo noluyo yaaaaaa, :1shok: hadi bi kere daha koy nolurrrrrrr :Saruboceq:
:
ule burda mısın deil misin sen burdayım bekliyom diyene kadar koymıcam işte:1no2:lülülülülülü
uyut da gel yusuf paşayı ben erayı uyuyttum bak şimdik böörek yapmaya gidiyom ona göree

hayır len o bnm soyadım.ama artık adımı sööleyemem.hem adımı hem soyadımı internet ortamına sokamamyasakkelime
len senn göbüş fotonuda koyiimmmiiiiidelikafadulden

bi de size before-after resmi koyem tam olsun..

.................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…