terken buda bizzz[/QUOTE .!.:olm mis gibi yavrun var işte, millet mok yesin, allah nazarlardan saklasın ne güzel işte, hemi herbi azası da tam, sen aleme bakma şükret, hemi ben bi kerem beğendim senin böcüğünü, ben beğendiysem başkalarına mok yemek düşer kaydirigubbakcemile3
banane menekşesin işte
bnm kuzu uyudu sanırsam
iyi canım senimi kırcam, hadi menekşe oluverm, len bu arada benimkisi bugün sıyırdı yaa, ne yapsak olmuyo, özellikle uyanmasın diye yatak odasına götürdüm sessizce uyusun diye anam durduk yere çığırık koparıp uyanıyo, nesi var bu çocuğun yaaa :uhm:
yaw ben koca siteye sordum bi sen cevap verdim seninkini okudum tamam saolasın da ben diğerlerine de sordum yani alla allaaaaaa
klava:
iyi be bişey demedik ne bağırıyon :çok üzgünüm:
ule burda mısın deil misin sen burdayım bekliyom diyene kadar koymıcam işte:1no2:lülülülülülü
uyut da gel yusuf paşayı ben erayı uyuyttum bak şimdik böörek yapmaya gidiyom ona göree
lem uyumuyo sıpa, uyutuyoz iki dk sonra vaaaaaaa diye başlıyo, kocişimlen bileme iki laf çığırttıramadık bugün yavben de bi kek yapm dedim ama paşayla uğraşmaktan kekin ağzı bi yere burnu bi yere gitti, baam benim mıymıntı beğenip de yicekmi :roflol:
bi de size before-after resmi koyem tam olsun..
sularım geldikten sonra aceleylen bu resmi çekindim yani bu resimden 5-6 saat sonra yavrum doğdu :)
diğer resim 1 ay önceden yani 61-62 kg idim şimdi 60 kg yum..
ALINTI YAPMAYIN SİLECEM..
e kızlar niye çıkmadı şimdik bu kızımın resmi en altakini kopyaladım
İi be bişey demedik ne bağırıyon :çok üzgünüm:QUOTE]
ben de bişey demedim ibolya küsmeeeee seni severüm biliyonnn Şeniz
İi be bişey demedik ne bağırıyon :çok üzgünüm:QUOTE]
ben de bişey demedim ibolya küsmeeeee seni severüm biliyonnn Şeniz
bana ne bana ne küstüm işte :dilcikar:
olm mis gibi yavrun var işte, millet mok yesin, allah nazarlardan saklasın ne güzel işte, hemi herbi azası da tam, sen aleme bakma şükret, hemi ben bi kerem beğendim senin böcüğünü, ben beğendiysem başkalarına mok yemek düşer kaydirigubbakcemile3
iyi canım senimi kırcam, hadi menekşe oluverm, len bu arada benimkisi bugün sıyırdı yaa, ne yapsak olmuyo, özellikle uyanmasın diye yatak odasına götürdüm sessizce uyusun diye anam durduk yere çığırık koparıp uyanıyo, nesi var bu çocuğun yaaa :uhm:
iyi be bişey demedik ne bağırıyon :çok üzgünüm:
lem uyumuyo sıpa, uyutuyoz iki dk sonra vaaaaaaa diye başlıyo, kocişimlen bileme iki laf çığırttıramadık bugün yavben de bi kek yapm dedim ama paşayla uğraşmaktan kekin ağzı bi yere burnu bi yere gitti, baam benim mıymıntı beğenip de yicekmi :roflol:
oku o cocuğu oku:mymeka: 1 ayetel kürsi bi felak bi nas:1closedeyes: en sondada deki "allahım benm deil senn.ben koruyamam sen koru.gördüğüm görmediğim bütün kötülüklerden koru.sana emanet ediyorum "de:mymeka:
lennnnnnn ibolya şimdik sen niye küstün zati kızım durmamış canım sıkkın resim bile koyamadım 2. canım sııkın herüf yemeği yakmışın dedi 3. canım sıkkın bide sen etme kızkötükedihüsobaşkasına sor ben sölemem söleyince suçlu oluyom :dilcikar:
başkasına sor ben sölemem söleyince suçlu oluyom :dilcikar:
len deminki yer sizin yatak odasımıydı :jeyyar:
ibolya yawww küsmüsün halaaaa
ben annem öyle deyince çok tedirgin oldum o yüzden herkesin bebişini merak ettim yoğsam senin cevabını okudum yani teşekkür ederim ama arada kaynadı ve ben huzursuzum yani eğer herkesin bebeği katı yapıyosa ben hemen dr a götürcem o yüzden yani.. çünkü bugün ekstra bir huysuzluğu var meleğimin :çok üzgünüm:
celennnnn
sana da puhahahaha :roflol: hatta zuhahahahaha :roflol: naniknanik naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?