2008 Ekim Anneleri

ulen karılar hani gece göstercektik resimleri hepiniz tüymüşsünüz bebeler durmayınca erken gösterip kaçtınız dimi neyse siz kaybettiniz kendimi göstercektim size

selam kızlarr
benim kız çok huysuz bugünn zor bela uyuttum ama heran uyanabilir :1no2:

bizimki de az önce uyudu ama emmedi birazdan emmek için uyanır o yüzden oyalanıom emsin bende yatcam günler nasıl geçio anlamıom hemen akşam oluo birazdan sabah olur.
bugün 4.ayımız doldu şaka maka ya şaka gibi :CüvCüv:

amanın kimse yok.kızlar bu gün bizim bebelere bi haller oldu kuduruklar.benimki öyle zor uyuduki önce babasını bezdirdi sonrada beni...

kaçanzi kaçanzi millet kalmamış kaydirigubbakcemile bende geldim halille oturuveriorum burlarda :içelim: neyse halil demeyim halilcim dieyim sositososito içelim halilciiiimm :içelim:

Ruyamda hamile oldugumu gordum cok uzgundun ben ikisini bi arada nasil yurutecem diye bunalim icerisindeydim nedir acap hala regl olmadim ama eminim hamile olmadigima daha bisey yapamidikki hamile kaliyim o zaman bu ruya neye isaret

günaydınnn leyloşşşş sen de erkencisin bugünnn benimki durmuyor yaww. seninki ne alemde

Ayni valla sinir etti beni gece dogru durust uyumadi aglamiyoda uyudugu yerde ih ih gibi garip sesler cikariyo gece altini acmadim ki uykusu acilirsa hic uyutamam diye az once actim ya rabbim nasi becermis bui bebe yaa kaka yapmamis ama attirmis belinden disari sizdirmis her sey islak komple soydum banyo yapilmasi gerek aslinda asi yapildi hem tek yaptiramam sildim her yerinni artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…