2008 Ekim Anneleri

annnaaa halil geldiiiiihihoyyyt halilo erken geldin anacım.menekşe amaaaan ibolya gelmedi daha:roflol: dün meranlada içmişiniz bakıom:içelim:

klava:len halil benmi oluyom yoksam

puhahaaaaaa:roflol:
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35, ozlemehm+, yağmur ankara
ahanda burda 1 yazan halil olii hemi sen meranlan nezaman içtin ki??onlar dün içmişler muhahaaa:roflol:

peeeeyyy nereye uctunuz yawsÇok üzgünüm çoook

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35

ayyy cağla şıkelin bebişi düşmüş:çok üzgünüm: allAhım isteyen herksin kucağını doldursun:Saruboceq:

dün kocacım bana doğumdan sonra sağlıklı kilo verme ve form tutma die bi cd almışhihoyyyt ama bana şişkosunmu demek istediiii yoksa yardımcımı olmak işstedi anlayamadım:uhm:

hahay banada paza günü artıkın ekmek makarna yeme dedi:jeyyar: dün akşam accuk ekmek bölüyüm dedm ıspanağın yanına cins cins baktı baaaaa

günaydin herkese a.s. valla sohbetinze bayiliyorum:içelim: sizin yazilarinizi bile okumak beni acayip keyiflendiriyor :dance:
yagmurdan firsat buldummu kendimi hemen bilgisayarin basinda buluyorum:teytey::1hug::enbuyukkk:

benim kız da gece çok ıkır mıkır yaptı ikimiz de rahat uyuyamadık yani.. şimdi uyuyo bakalım ne kadar uyuyacak mirmirmirmir

günaydin herkese a.s. valla sohbetinze bayiliyorum:içelim: sizin yazilarinizi bile okumak beni acayip keyiflendiriyor :dance:
yagmurdan firsat buldummu kendimi hemen bilgisayarin basinda buluyorum:teytey::1hug::enbuyukkk:

ööle okuyup cıkmaklan olmaz cicim bilaare sohbete katılıcan kıllatabildiğin kadar kıllatcan resimler ekliycen bide halillen içicen :içelim::roflol:

heee spora mı başlıyoruz diyete mi yoğsam ikisi de mi :dance: ben diyet yapamam ama şu nivea body cd si mantıklı geldi bende vardı zaten eskiden de yapıyodum ona başlamayı düşünüyorum.. aslında koşu bandım var ama geçen hafta evi taşıdı benim kociş koşu bandını balkona kaldırmışşşş klava:

diyete baslamak sütü etkilermi len:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…