celen be cdnin adı ne gülüm bendede var bi 10,14 kilo fazlalık
klava:len halil benmi oluyom yoksam
puhahaaaaaa:roflol:
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35, ozlemehm+, yağmur ankara
ahanda burda 1 yazan halil oliihemi sen meranlan nezaman içtin ki??onlar dün içmişler muhahaaa:roflol:
ayyy cağla şıkelin bebişi düşmüş:çok üzgünüm: allAhım isteyen herksin kucağını doldursun:Saruboceq:
ayyy cağla şıkelin bebişi düşmüş:çok üzgünüm: allAhım isteyen herksin kucağını doldursun:Saruboceq:
celen benim kız mıçtı etrafı mok götürüy çüzzzzzzz gitttim cemremi öper çeker giderim
dün kocacım bana doğumdan sonra sağlıklı kilo verme ve form tutma die bi cd almışhihoyyyt ama bana şişkosunmu demek istediiii yoksa yardımcımı olmak işstedi anlayamadım:uhm:
ticker ım gitmişgeri verin ulen tickerimi klava:
günaydin herkese a.s. valla sohbetinze bayiliyorum:içelim: sizin yazilarinizi bile okumak beni acayip keyiflendiriyor :dance:
yagmurdan firsat buldummu kendimi hemen bilgisayarin basinda buluyorum:teytey::1hug::enbuyukkk:
benmkide gitmişti sabah yeniden yaptım canmsositososito
heee spora mı başlıyoruz diyete mi yoğsam ikisi de mi :dance: ben diyet yapamam ama şu nivea body cd si mantıklı geldi bende vardı zaten eskiden de yapıyodum ona başlamayı düşünüyorum.. aslında koşu bandım var ama geçen hafta evi taşıdı benim kociş koşu bandını balkona kaldırmışşşşklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?