2008 Ekim Anneleri

oo nihal gelmişşş...hojgeldin nihalcimm.ben seni görmediiiiimm hadi bi görimm sengözlerimebaksanab

anacım her bebek bir değil işte kimi kauçuk sevio kimi silikon...ama kauçuk anne memesine daha yakın o yüzden daha ii ama sık sık emzirmek lazım...o üstünde yazan ayada aldanmamak gerekir....teyzemin kızının memiş ucu büyüktü mesela ufaklık küçük uçları ağzına almıordu.dudağına iice yapışsın istiodu...+6 kullanıorlardı...ama akış miktarıda önemli şimdi akış hızı az olanları tercih etmek lazım ki bizide bırakmasınlar...bende nuk kullanıorum damaklı silikon akış hızı en az olanından...

Nihal canim seni bende gormedim ogun koyacaktin halil geldi gitmesoni bekleyemedim isim vardi ben giittim halilde gitmis sende rsmi koymissun kacirdim yani

olmaz olm çocuk babasını kötü bilmesin, ne de olsa babasudur :roflol:

veyyyyyyyyyyy karıya bak alamanyadan gelmişmiş pehhhhhhhh, bizim alamancı tanıdığmız yok ki bize döenence nein yullasın, bi de alengirli deyi hava atıyo, ne lem sen benim çocuumu güççükmü görüyon artiz karı :mymeka: anacum du ben bi resmini bulam da yolluyam size, netcem ben bu sıpayla bilmem, benm meme oldumu hiç reddetmiyo biberonu istemiyo, hatta ve hatta öğürüyo, ısrar edersen kusuyo, boğazının deliği ne biiçim anlamadımkine

ıssız adam ne oldii ibolya hanım korsanını izlediniz mii...hanii baa vermeyecektin yaa o açıdan sordum :dilcikar:

çok güzelsin nihalcim...dişler maşallah inci gibim haa..kayserililer istila ettük lem burayı..bi kayserili daha var nisanur38 o da kayseride annesinde yakında o da gelir 4 lerizz kaydirigubbakcemile3

Hemserim benim ya bakale kan cekiyo iste kiz boyla tanidik geldin bana nihalcim bu ekim analarinin hepsi guzel ya

ya angut yaaa:roflol: anam cayımız ordangeldi.dönencemiz yok daha bizimdee:çok üzgünüm:
eve merancım.benmde uc yok.aldımı ağzının içini dolduro.okadar cekmeye cıkmadı yaw:sm_confused: o yuzden dediğin gibi buyuk istio.ama onlarında akısı hızlı

oh oh hsliloda gördü tamam daha gitmez bu muhahaaa:roflol:
kaldır len artıkklava:

puhahaaa halilo bu kadar gayserilinin arasında ne işim var diip kacmış puhahaaa
şşş meran express zuhahaaaaa:jeyyar::roflol::roflol:sırnaşık şey:roflol::roflol:

silikon olan şeffaf oliyyy...damaklıda ucu yuvarlak olmayan,top gibi değil ucu...sen nuk uç al canım biberon emer bence

anacım ahan da resmi koyiimm biberonun kendisi ondan deel ucu ondan, benimkinin aynısını bulamadım nette, sadece ucunu gör deye yolluyom anacım şindi bu silikon mu oliyyyyy kauçuk mu, damaklı mı oliyyyyyy damaksız mı deyve baaam

bu silikon yuvarlak uçlu...bunu ağzıma bende alsam öğürürüm yanii... damaklı ve kauçuk al bence
hoş bunu alan bebekte var ama ucu boğazına kadar gider bebeğin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…