canım benim koyarım tabi
ıssız adam ne oldii ibolya hanım korsanını izlediniz mii...hanii baa vermeyecektin yaa o açıdan sordum :dilcikar:
Hemserim benim ya bakale kan cekiyo iste kiz boyla tanidik geldin bana nihalcim bu ekim analarinin hepsi guzel ya
anacım ahan da resmi koyiimm biberonun kendisi ondan deel ucu ondan, benimkinin aynısını bulamadım nette, sadece ucunu gör deye yolluyom anacım şindi bu silikon mu oliyyyyy kauçuk mu, damaklı mı oliyyyyyy damaksız mı deyve baaam
ya angut yaaa:roflol: anam cayımız ordangeldi.dönencemiz yok daha bizimdee:çok üzgünüm:
eve merancım.benmde uc yok.aldımı ağzının içini dolduro.okadar cekmeye cıkmadı yaw:sm_confused: o yuzden dediğin gibi buyuk istio.ama onlarında akısı hızlı
bu silikon yuvarlak uçlu...bunu ağzıma bende alsam öğürürüm yanii... damaklı ve kauçuk al bence
hoş bunu alan bebekte var ama ucu boğazına kadar gider bebeğin yaa
angut kafa bu silikon ve damla uc.kaucuk sarı uclu damaklı uc ta bööle yassı gelio sivrilio:dilcikar:
len ıssız adama gitcem yarın herhal...sabah erkenden kalksam oğluşu doyursam kızışımı okula göndersem 10 seansına gitsem.gözüme çöp düşmüş gibi sabahın köründe ..benim ki ben bakarım git dio bende kocişkomla gitmek istiom ama babaneye bırakmak istemiom yavruşları...en iyisi ben gidem sana anlatırım ibolyaaa lülülülülülü
Ibolyacim sen guzel karisin anacim senin degil bizim fikrimiz zorlu karisin haa ekim analarinin gulusun sen siskolugu niye kafaya takiyon bi dirhem et bin ayip kapatir kadin acik kalcali etli butlu olur ule tabi kiloluyuz hepimiz yavrularin karni nasil doyacak biz tikinmasak sen zayif olsan yusuf ac olsa dahami iyi
puhahaaa halilo bu kadar gayserilinin arasında ne işim var diip kacmış puhahaaa
şşş meran express zuhahaaaaa:jeyyar::roflol::roflol:sırnaşık şey:roflol::roflol:
oooooooooooooolummmmmmmmm 2 kilo daha almışım diyom duymuyonmuuuuu, lem doğuma giderkenki kilomdan 2 kilo fazlayım lemmmmmmmmmmmmmmmm tutmayın beni intar etcem tutmayın uleynnnnnnnnnnnnn senağlamakötükedihüso
Kizlar alakasiz olacak ama hangi gogus pedini kullaniyosunuz ya ben ilk bi aldim o guzeldi ama adini unuttum simdikini esim almis bebedorun ayy hic sevmedim koku yapiyo arkasi laylon hava almiyo hijyenikde degil siz ne onerirsiniz dalininki iyi mi
Bu halil burdan ne anliyo yav gecmisimi okuyo acaba
Size iyi geceler ben kactim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?