2008 Ekim Anneleri

selam kızlarrrrrrrr
nabersin acil yardıma ihtiyacım var .
kızım 10 ekim doğumlu hangi özel aşılarını yapılması gerekiyor bilgisi olan varsa acil cevap bekliyorum
Çelen bebeklerimiz çok benziyoorrrrrrr

nerdesin len senklava: hepiniz tüydünüz haklava: ösledim haa:çok üzgünüm: basladınmı işe?? bacım sadece özel ası rota virüsü die bi aşı.kimi doktor taptırın diyo kimi doktorda bizimki mesela gerek yok dio.100 ün üstünde bi fayatı var.
len koy bakem bebişi merak ettüm:uhm:

Canım bebişi evde bıraktım abimlerdeyiz evde int yok aşıları araştırmaya geldim bende hepinizi çok özledim valla işe başlamam lazım ama rapor almaya çalışıyorum bakalım bebek küçük daha ya resim atçam ama ilk doğduğu günkü var yanmda onu atıyorum aşı konusunda da en son karma yaptırdım ne yapçam bilmiyorum ya bakalım yeni doktor bulcam önce hepinizi öpüyorum

selam kızlarrrrrrrr
nabersin acil yardıma ihtiyacım var .
kızım 10 ekim doğumlu hangi özel aşılarını yapılması gerekiyor bilgisi olan varsa acil cevap bekliyorum
Çelen bebeklerimiz çok benziyoorrrrrrr

aaaaa bızdık hoşgeldin anacım yaaaa, yavru ilk ay hepatit b oluyo 2. ay verem, beşli karma ve pnomokok oluyo, ben rotavirüs yaptıralım dediydim hemşire onu öteki aşılarla birlikte yapalım hepsi birlik ağır olur dediydi, siz aşı yaptırmadınızmı daha yoksam :uhm:

yavrum sağlık ocağına gittinmi hepsini hallediolar zaten.karma verem ve pnomokok vurulduk biz.rotayı doktora sor bi.senin sadece karma vurulmamıstır.veremi pnomokoku de vurmus olması lazım?yok mu len sağlık karneniz??onda yazara.s

kızlar çok tşk kürler ben gdip aşı kartımı adam akıllı inceleyim kızımı özledim geç oldu gitmem lazım hepinizi öpüyorum int e girersem yazarım size Allah'a emanet olun

ahh kuzuuumm allah bağışlasın leeenn..ama benzemii yaw:uhm: gerci burda baya bi küçük.ayy cok merak ettim leeyyn biara yeni fotosunu göstertyerimseniben

Ibolya kiz senin su her seyi biliyo olmana hayranim valla cok tecrubeli kadinsin herkesin sikintisina bi care buluyon valla samimi soyluyorum imreniyorum sana soylediklerini hep dikkat ediyorum dogru soyluyon benim kizim geride kaldi diyip eldiven taktirmicam bide bisey soracam bebisin isal oldugunu nasil anlriz hep kakasi hep sivi olyu zaten acaba isal olursa farketmezsem

selam hatunlar şakkıdı
şöyle bi geçmişi okudum hasta hasta nete giriom valla 10bardak ıhlamur içmişimdir bugün
benm kociş de bilio artık sizleri çıtırın kızı böyle böyle yapmış diom çıtır kim ya dio valla akraba gibi olduk
ben sıkılınca sen git biraz kk da takıl dio:roflol:

dönence muhabbeti olmuş ben kraftn 14.5ytl ye almıştım netten kurmalı idi kurması hemen bozuldu 2dk çalışıo tam çocuk sakinleşio çatur çutur tekrar kuruon tekrar cinleşio çocuk ben sevmedim yani aslında bozulmasa işe yaradı müziği sakinleştirio baya
uzaktan kumandalı yada pilli bişey almak lazım düğmesine basıp çalışan onlar da pahalı bea bence okadar para vermektense oyun halısı alın büyünce beşikte yatmıolar zaten

beyazzambakcım kızın çok tatlı maşallah ama çekirdek aile resminizi görmedim biara bana da göstertirsin olur mu

selam kızlar kaç gündür sorunluyum
yani ben değil bebiş sorunlu.ya ağlıyor ya da ağlıyor. hiç uyku yok ve de çıldırırcasına ağlıyor. lütfen bana bir akıl verin yardım edin kafayı yicem kafam o kadar karışık ki elime ne alsam kırıp döküyorum yardım edin

ilk önce kafanı bi toparla prensescim.ağlamasının o kadr cok sebebi vardır ki..gaz mı ağrı mı kucak mı ac mı üşüyomu sıcakladımı:sm_confused: tüm bunlara bi bak.hala bişysi olmadığına eminsen doktoruna danısarak gece cayları var sakinleştirici.ben memnunum.ama doktorunla konus benceyerimseniben

presescim umarım en kısa zamanda huzursuzluğu biter bebeğinin...ama birçok yolu denemişsindir diye düşünüyorum bence doktora götürmen lazım...kesintisiz 3 saat ağlarsa mutlaka götürmeliyiz...

aaaaa anacm beni utandırıyon yaa, ya sadece dikkatli davranıyom olay bu yane, olaylaı üstün körü deil didikleyerek incelediğim için belki de böyle oluyo, yoksa bi yetenek diil yane, güzel düşüncelerin içün teeşekkür ederim yafrim, anacım bak benimki de sıvı mıçıyo, akıcı kıvamlı, bence bu ishal olduğunu göstertmez, çünkü her zaman aynı mıçıyo, bi netten araştırak baaam, sen ishal olduunu mu düşünüyon, bence ishal olunca su gibin olur, çünküm bizim bebeler ya anne sütü yada mamayla besleniyolar, yani moklarının kıvamı her zaman aynı olur, he üşütür hasta olur allah korusun o ayrı bi durum, emme normal şartlarda kakası sıvı olan bi bbebe ishal olursa herhal su gibi mıçar, valla büyük insankene kendimden biliyom yani, ishal oldummu pis olurum :roflol:

ne lem şimcik biz dönence içün geç mi kaldık yani, benim çocuğum dönencesiz büyüyen bi çocuk mu olcek yani, büyüyünce anne benim hiç dönencem olmadı ki diye ağlayacak mı yane senağlama

Ya kizlar bisey soracam bu kanal d nin dizilerini ne oldu tv de hafta ici hergun saat 20 de arkasokaklar hafta ici hergun 22 de aski memnu eski bolumleri diye reklamlarini gosteriyo yaprak dokumune asi ye ne oldu ya

anacım noluyo yav, aaaaaaaa öyle pes etme bakim, sen ana olmayı kolay mı sanıyon, bebeciğin dili yok ki sana derdini anlatsın, sürekli deneme yanılma yöntemini uygulayacan anacım, bak celen karısı da demiş, emzirirken kulağına bi bastır baam kulağı mı ağrıyo, çocuk tam dalacakken uyanıyo mu yoksa hiç mi uyumak istemiyo, emerken sakinleşiyo mu, emdikten sonra mı hır çıkarıyo, kucağına alınca sakinleşiyo mu, önce sen bu bilgileri bi ver baaam bizde ne olduğunu bi düşünek :uhm:

Celen cim bu gece cayi dediginiz rezene cayimi yoksa baska cay mi

anacım humananın iyi geceler çayı var ya geçenlerrde lafını ettiydik, bence celen karısı onu diyo, lem ben benim sıpayı bi biberona alıştıramadım yaaaa, böcek benim memeyi höt diye kapıyo biberonu istemiyo delirecüm laelaelaelaelae iyi geceler çayı vercek oldum mu fincana koyup kaşıkla veriyom, lem koca adam gibi sen nebiliyon kaşıkla içmeyi yaa, kaşığı verdimmi içiyo biberonda öğürüyo

ne lem şimcik biz dönence içün geç mi kaldık yani, benim çocuğum dönencesiz büyüyen bi çocuk mu olcek yani, büyüyünce anne benim hiç dönencem olmadı ki diye ağlayacak mı yane

:roflol: bişe olmass len üzülmee buban yüzünde oldu dersinn sende topu ona atarsın lenn :teselli:

leylacım benmkisi alamanyadan geldi anam.onlarda ayrı bişi.alengirli.gece cayı yazmii.rahatlatıcı.sanırım anason-rezene karısımı.benmki onu içtikten sonra baya bi aguluo.1 saat sonra tık gidio.
ibolya gacısı benm biberon dr brown mu ne var ya ondan.hani içinde borusu olandan.emzüğü cok güççük.deliğide minnacık.silikon.gerci benmküsü kafam kadar ucu olan nuk un kaucuk biberonunu daha cok sevdi ama o 6 aydan sonra verilio.
halilo naber anam.kusura bakma suara sana eğlence cıkmıo sayfalar kesat muhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…