Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Merhaba kızlar doğum konusunda hayırlısını dileyelim .İlla normal olacağım diyen biri vardı 2013 annelerinde ama detayına girmicem.Benim oğlan tersti 39 +4 e kadar dönmedi sezeryan oldum,maşallah anında sütümde oldu çok şükür .İnş yine öyle olur.Aslinda ne sezeryanda ne süt konusunda endiseliydim.Simdi doğumdan biraz endişeliyim orası ayrı 🤣

Bu arada tüm hazırlığı bitenlere özeniyorum.Benim yatak odasını düzenlememiz lazım,tadilat var.Yeni mobilya aldım o kurulacak ,iyice gözümde büyüyor.Aslinda kararsiziz belki de evimiz mutahite verilecek,40 senelik .Doğumdan önce tasinmamiz gerekecek bilemiyorum. Dua eder misiniz hakkımızda ne hayirliysa o olsun.Tam bir belirsizlikteyiz.
İlle de vajinal demek aşırı saçma ya 😂😂😂 hangisi iyiyse o an ona karar vermek lazım. Ben de hayat şartlarımdan ötürü vajinal istiyorum sorumluluklarım sanki vajinal doğurursam hemen eski yaşantımdaki gibi ilerleyecek gibi geliyor o yüzden. Yoksa hangisi iyiyse o olsun. Önemli olan bebeğimizin ve bizim sağlığımız.

Canım benim strese sokma kendini burada konuştuklarımızdan dolayı herkesin hayatı tıkırında ilerlemiyor kimi çok önce bitiriyor işini kimi doğuma az bi vakit kala ama önemli olan içe sinerek hazırlık yapmak. İnşallah seni hamilelikte ve doğum sonrası evin zorlamaz kendini, kendinizi iyi hissettiğiniz zaman tekrardan ev konusu gündeme çıkar

Ben de sırt üstü uyuyorum ki sorun yaşasam dönemem diye düşünüyorum ama eşim feryat figan uyanıyor kalk çocuk nefes alamayacak diye hahajkdsl sinirlerimi bozuyor 100 kilo adamın şu minnoş telaşı her sabah tek göz açık manyak mısın be adam diye uyanıyorum 😂😂😂😂
Doğruyu yapıyor biraz eşin çünkğ tamamen sırt üstü yatmak tehlikeli her doktor söyler ama dediğim şekil yaparsın sırt üstü uyuyup arkana minder koy yan kısmının biraz altına o göbüşünü hafif yan tutar 😂

Doğruyu yapıyor biraz eşin çünkğ tamamen sırt üstü yatmak tehlikeli her doktor söyler ama dediğim şekil yaparsın sırt üstü uyuyup arkana minder koy yan kısmının biraz altına o göbüşünü hafif yan tutar 😂
Kız hamile yastığım var zaten ya sırtımda oluyor ya göbek kısmında başka yastıkta bacak aramda oluyor sola yatıyormuşum gibi rahatım yani 😂 benimki sırt üstü konusunda takık duymuş bir şey katiyen yatılamaz gözüyle görüyor ondan

Benim de merak ettiğim bir konu bu ankara’da doula konusu. Bana bazen asiri gerekliymis gibi geliyor bazen de milyarlarca kadın doula ile mi doğurmuş dusuncesine kapiliyorum😄
ya evet ben de, doktorlar açıklık belli bi ölcüye gelmeden doktorlar gelmyiolar uzaktan takipteler ama, ilk dogum gelen su mu sancı mı ne yapmalıyım nasıl sakin kalmalıyım konusunda yardım eder belki diye düşünüyorum

Kız hamile yastığım var zaten ya sırtımda oluyor ya göbek kısmında başka yastıkta bacak aramda oluyor sola yatıyormuşum gibi rahatım yani 😂 benimki sırt üstü konusunda takık duymuş bir şey katiyen yatılamaz gözüyle görüyor ondan
Adam karısıyla bebeğini düşünüyor işte ne güzel Ahaha😂

Aşkım bir diş çekimi bile doğru elde yapıldığında nasıl hızlı ilerliyor doğum da öyle tabii ki allah iyi hekimlerle karşılaştırsın. Ben hiç aman vajinal olsuncu değilim hangisi anne ve bebek için iyi olacaksa o olmalı. Ha ben vajinal doğumu istiyorum köpeğim var onu bırakamam birine bebeğimle kendim ilgilenmek istiyorum bana bakacak kimse yok eşim çalışıyor kardeş yok kayınvalidem de hangi biriyle ilgilensin o yüzden nedense vajinal olsa daha rahat ayaklanacakmışım gibi gelsinden işte tüm tuşlara basıyorum 🥹
Aşkım eşin yardımcı olur öyle bir acil olayda inanıyorumki . Kuzenim çık doğal istiyordu suyu azaldı bebek gününden önce geldi mesela .. planlanması zor ya normal yada sezeryan yol neyi gösterirse doktorlar neyi ön görürse. Şimdi birde gebelik şekeri çıktıya bebek iri olursa korkusuda var e tabi bunun üzerine benim kanama hastalığım tuz biber oldu bence bende o yüzden o tarafa yöneldi doktorum.

Belirsizlikte kötü ya bu dônemde heleki hakkinda hayirlisi hangisyse o olsun kolayliklar diliyorum canim benim💙💜
Amin cnm Allah razı olsun♥️
İlle de vajinal demek aşırı saçma ya 😂😂😂 hangisi iyiyse o an ona karar vermek lazım. Ben de hayat şartlarımdan ötürü vajinal istiyorum sorumluluklarım sanki vajinal doğurursam hemen eski yaşantımdaki gibi ilerleyecek gibi geliyor o yüzden. Yoksa hangisi iyiyse o olsun. Önemli olan bebeğimizin ve bizim sağlığımız.

Canım benim strese sokma kendini burada konuştuklarımızdan dolayı herkesin hayatı tıkırında ilerlemiyor kimi çok önce bitiriyor işini kimi doğuma az bi vakit kala ama önemli olan içe sinerek hazırlık yapmak. İnşallah seni hamilelikte ve doğum sonrası evin zorlamaz kendini, kendinizi iyi hissettiğiniz zaman tekrardan ev konusu gündeme çıkar
Strese sokmuyorum ama düşündürüyor bu durum beni.Asagi t. sakal yukarı t. bıyık misali..
Toparlarsin cnm kilonda az zaten,daha çabuk toparlarsin.Ben bile 105 kiloyla sezeryan doğum yaptım eve gelince gardrobu düzenlemeye basladim.Manyakmisin insanlar geçmiş olsuna geliyor nazar mi degireceksin kendine yat dediler 🤣

Merhaba hanımlar, keyifler nasıl. Uzun zamandır bakamadım ev tadilat taşınma yerleşme derken bir de ishal salgını üstüne bu sıcaklar zorluyor ama umarım herkes çok iyidir 😃
Çok şükür keyifler iyi tatlı kızım coştu iyice🥰Ama sıcaklar çok fena.Bulundugum ilde yazın bile ev serin usudugumde oluyordu ama bu sene resmen ter döküyorum.Kisin soğuk yazın sıcak diye tembellik yapıyorum😂Aşıya gideceğim 2. gündür erteliyorum.

Aşkım eşin yardımcı olur öyle bir acil olayda inanıyorumki . Kuzenim çık doğal istiyordu suyu azaldı bebek gününden önce geldi mesela .. planlanması zor ya normal yada sezeryan yol neyi gösterirse doktorlar neyi ön görürse. Şimdi birde gebelik şekeri çıktıya bebek iri olursa korkusuda var e tabi bunun üzerine benim kanama hastalığım tuz biber oldu bence bende o yüzden o tarafa yöneldi doktorum.
Kuzum şekerden dolayı bebek iri olur ama şekerine dikkat edersen normal şeyrinde ilerler dikkat etmeyenler için geçerli o. 10 günden fazla oldu arkadaşım ikizlerini doğurdu 34. Haftada bebekleri o haftaya göre baya iriydi ikizlere göre birgün küvezde kalıp çıktı ama malesef ağır saralık geçiriyorlar yine küvezdeler ve çok ani kilo veriyorlar. O yüzden şekere dikkat ediyoruz ya bebekler çok iri doğarsa ya ağır saralık geçirirler ya diyabet hastası olurlar yada ani şeker düşüşünden dolayı solunum sıkıntısı çekerler. Sen hiç irilik meselesini bu yüzden düşünme dikkat et yeterli

Strese sokmuyorum ama düşündürüyor bu durum beni.Asagi t. sakal yukarı t. bıyık misali..
Toparlarsin cnm kilonda az zaten,daha çabuk toparlarsin.Ben bile 105 kiloyla sezeryan doğum yaptım eve gelince gardrobu düzenlemeye basladim.Manyakmisin insanlar geçmiş olsuna geliyor nazar mi degireceksin kendine yat dediler 🤣

Çok şükür keyifler iyi tatlı kızım coştu iyice🥰Ama sıcaklar çok fena.Bulundugum ilde yazın bile ev serin usudugumde oluyordu ama bu sene resmen ter döküyorum.Kisin soğuk yazın sıcak diye tembellik yapıyorum😂Aşıya gideceğim 2. gündür erteliyorum.
Olsun çok kafana takma her şey bir şekilde olacağına varıyor stresi sokma hayatına 😍😍😍🤍 yaaa ciddi misin hahahahha maşallah sana ya millet valla şaşırmıştır bu kadın yeni doğurdu nasıl yapıyor falan diye. İnşallah bu da öyle rahat geçer kuzum maşallah diyelim

aşkım eşim de yoğun çalışıyor kışa biraz daha eve geliş saati vs rahat olur ama maalesef eşimden beklenti içinde değilim. Annemin de sağlık sorunları var kadına bir şey diyemiyorum isteyemiyorum. Bakalım o zaman gelsin de allah büyüktür ben bir şekilde atlatırım 😍😍

Aşkım yok iri bebek dikkat etmezsek allah korusun olur biz dikkat ediyoruz sıkıntımız olmaz inşallah o konuda. Senin kanama hastalığın önemli olan aşkım benim doktorun en iyisini bilir karar verir. Benim de nörolojik sıkıntılar var bakalım benim ne olacak doğum zamanı.

Kızlar benim beşik yatağım nemden rutubet kapmış deli olacam daha 1 yıldır bende ilk bebeğime almıştık nasip olmadı kullanmak. Şimdi üzerinde rutubet lekeleri var nasıl çıkarabilirim

Aman ne güzel, ay benimde son haftada birden hareketlendi sanki artık😀 sıcak inanılmaz cidden geceleri uyuyamıyorum o çok yordu beni ama başka sıkıntı olmasında inşallah yarından sonra normale gelecek sıcaklık diyorlar cuma daha iyi gösteriyor gidebiliyorsan cuma git olmadı

Kızlar benim beşik yatağım nemden rutubet kapmış deli olacam daha 1 yıldır bende ilk bebeğime almıştık nasip olmadı kullanmak. Şimdi üzerinde rutubet lekeleri var nasıl çıkarabilirim
Katı sabun var ya onunla silmişti annem bir kere, sonra da iyi bir duş jeliyle yıkamıştı, ha bir de koltuk yıkama makinesiyle kendi yatağını yıkamıştı aklıma bunlar geldi

Aman ne güzel, ay benimde son haftada birden hareketlendi sanki artık😀 sıcak inanılmaz cidden geceleri uyuyamıyorum o çok yordu beni ama başka sıkıntı olmasında inşallah yarından sonra normale gelecek sıcaklık diyorlar cuma daha iyi gösteriyor gidebiliyorsan cuma git olmadı
Aynen yarın gideceğim inş.Aslinda sıcaklar hamileliğimize denk geldi ama bebeklerimiz sonbaharda doğacak bu iyi bişey.Simdi dogsaydi pişikle ugrasabilirdik.Oglumda Eylül'de doğdu iyi olmuştu.

Kızlar emzirme konusunda şunu söylemek istiyorum.Hep söylenen 2 saatte bir emzirin oluyor ama yeni doğduğunda fırsat buldukça emzirin sarılık ihtimali azalıyor.Emzirirken eldivenini çıkarın göğüs teması olunca da süt artimi oluyormuş bağdan dolayı,hemde minik elleri hava alsın,öyle demişti hemşire bana 🥰

Günaydin kizlar ☀️💫 Nasılsınız bugün gününüz nasıl geciyor 💫☀️
Merhaba tatlım. Yatarak geçiyor 😅 hiç bir iş yapmak gelmiyor içimden. Bide bel ağrısı çekiyorum 😑
Sen nasılsın

Günaydıınn canlarım 🤗
İyi bir uyku çekmişsinizdir umarım. Bir sorum olacak:
-Yenidoğan bezi kaç adet aldınız,tâhmini ne kadar alınmalı?
Merhaba canım.
Ben oğlumda sleppy natural kullandım. Bundada pişik yapmazsa onu kullanicam. Ama hastane çantam için küçük paket bulamadım 1 numara sleppy. O yuzden önlem aldım. Çanta için.

Kızlar çatlağı oluşan var mı ? Benim göbeğimin altında çatlak oluştu. Lierac diye bi krem var acaba etkili mi ? Kullanan var mı ya da başka bi önerisi olan

Back
X