İlle de vajinal demek aşırı saçma yaMerhaba kızlar doğum konusunda hayırlısını dileyelim .İlla normal olacağım diyen biri vardı 2013 annelerinde ama detayına girmicem.Benim oğlan tersti 39 +4 e kadar dönmedi sezeryan oldum,maşallah anında sütümde oldu çok şükür .İnş yine öyle olur.Aslinda ne sezeryanda ne süt konusunda endiseliydim.Simdi doğumdan biraz endişeliyim orası ayrı
Bu arada tüm hazırlığı bitenlere özeniyorum.Benim yatak odasını düzenlememiz lazım,tadilat var.Yeni mobilya aldım o kurulacak ,iyice gözümde büyüyor.Aslinda kararsiziz belki de evimiz mutahite verilecek,40 senelik .Doğumdan önce tasinmamiz gerekecek bilemiyorum. Dua eder misiniz hakkımızda ne hayirliysa o olsun.Tam bir belirsizlikteyiz.

Canım benim strese sokma kendini burada konuştuklarımızdan dolayı herkesin hayatı tıkırında ilerlemiyor kimi çok önce bitiriyor işini kimi doğuma az bi vakit kala ama önemli olan içe sinerek hazırlık yapmak. İnşallah seni hamilelikte ve doğum sonrası evin zorlamaz kendini, kendinizi iyi hissettiğiniz zaman tekrardan ev konusu gündeme çıkar