2008 Ekim Anneleri

ne bu gerginlik böyle ya:1closedeyes:
burazı ekım anneleri topiği hatırlatayımm..
burada bebeklerımızle ılgılı sohbetimiz ,,gırıp accık rahatladığımız gırgırımız var sadece..
tamam herkes derın uzuntu ıcınde ama yasıyoruz sonucta ve hayatın gerektırdiklerinide yapmaktayız,vıcdanımız izin verdiğince..
israili boykot başka bır topide.ısteyen oraya gırer,üzüntüsünü paylaşır.hem gırmese ne olur ????orada vahh şöyleee vahh boyle denılıyor sadece..arastırdım ısraıl markalarını yazıp bılgılendırmek ıstedım gecen gunbunu bıle yapamadım...yasakmış..yıyeyım yasağını..
zaten yardım etmek ısteyen bırı çeşitli yolları araştırır kımsenın gazına gerek duyamdan ve bir şekilde yardım eder.etmeyecek olanada k..nı yırtsan yardım ettırrtemezsın zaten..tv ler bas bas bağırıyor yok hssap numaraları yok bağış kampanyaları...gırmeyenlerın üzülmediği ya da yardım etmediğianlamına mı gelıyor??
nerden blıyorsun kı benım ya da bır baskasının senden daha cok yardım etmediğini?burada anlatmak gerekmıyor ..sen lınk atıp acılan topiği gostermişsin ama herkes dunyada neler oluyor herkes haberdar ve farkında merak etme...şimdi ya eskı ıbolya ol ya da kımseyı gerip üzme burda.bak herkes senı soruyor burda ne kadar sevıldığının farkında değil misin?:1closedeyes:gergınlık yaratmayalım lutfen..mirmirmirmir
Allah herksın yardımcısı olsun.:çok üzgünüm:

ben her zamanki ibolyayım çıtırcım, bu şekilde anlaşıldıysam bi daha gelmem, kelimelerimi bile yüz kere okuyarak kimseyi kırmadan uysal bi dille anlatmak için çabaladığmı düşünmüştüm, yanılmışım, sizi gerdiğim için özür dilerim. daha da girmem topice, iyi geceler

alla alaaaa yavrum bu ne alınganlık bu ne hassaslık.hep sen kızmazmıydın alınan kırılan insanlara:uhm:şimdi noluo??bence sakinleş.yazdıklarını nasıl düşünüosan bu yazdığınıda cok ii düşün.inşallah bu kötü günler gecicek.ama burda kazandığın dostlukları bööle bi mesajla yok etmeye değmiycek:teselli:

çocuk gıbı nedemek bıdahada gelmem ya??
bukadar kırılgan olmanı su an yasanan hassaa duruma bağlıyorum canım.
kımse senın gıtmenı ıstemıyor,yanlış analaşılacak bır konuda yok burda..:sm_confused:

mesajla yok etmeye çalıştığım falan yok, anlatamıyorum galiba, daha önce konuşuldu ve bitti, dakikalar önce de sana alıntı yapıp bu konuyu kapatalım demiştim, mesajım aynen şöyleydi
kimseyi boykot ettiğim falan yok celencim, bu konuyu kapatalım istersen, herkes istediğini yapmakta özgürdür ok ?
ve ne önceki mesajımda ne şimdiki mesajımda kimseyi gerecek sözler söylemedim, diyorum ki eğer ki gerildiyseniz sizi gerdiysem özür dilerim, ya eskı ıbolya ol ya da kımseyı gerip üzme burda denince bana söylenecek başka birşey kalmıyor, söylemem gerekeni söyledim olay bu

bu durumda sööleyebilceğim bişe yok kuzu.paşa gönlün bilir......

Slm kizlar ben geldim az once gezmeden geldik dogum yapan arkadasimin yanina gittik disari cikmak bana cok iyi geldi valla neler kaynattiniz ben bi gecmisi okuyum ibolyam da gelmis cok merek ediyorum neden gelmedigini okuyo gorecem

sakin olalım aarkadaşlar herkes gerilmiş..zaten sıkıntılıyız bide bu olaylarla birbirimizi dahada germeyelim...hepimiz üzülüyoruz..ama bazen elimizden çok az şey gelio....Allah yardımcımız olsun hepimizin...yarın bugünden daha güzel olacak...iyi geceler...

Aboo neler olmus burda ya ya inan cok neseli girdim gecmisi okudum uzuldum aciikcasi ya herkess gerilmis bu durumda ne denirki

Ben zaten soylemistim ibolya gonderdigi linke kimse tiklamadi diye kizdi ama elimzden bisey gelmiyo hepimiz anne oldugumuz icin cok hassas bi donem geciriyoruz ibolya bu konuda dah hassas citir biraz agir konusmus keske oyle demeseymis yani her insanin yapisi farkli obolya konuyu kapatalim dediginde kapansaymis yana acikcasi onun gitmesini istemezdim alinmis bayagi uzuldum gercekten ins kizginligi gecince tekrar gelir aramiza

Merancim canim tamer nasil tatlim ins iyilesmistir tecrubeli anne olmak baska tabi hemen farkettigin iyi oldu

cemre olduğundan beri bu tür olaylara daha hassas bakıorum.anneliğin getirisi bu oldu bana.ibolyanında ona bağladım ama hassaslığı anneliğinden gelmiormus.hatta bu durumda sütüm kesilse bile razıyım demiş.
cıtırında kimseye git dediği falan yok.cıtırı aylardır tanıyorum.kimseyi kırmak istemeyen güzel yüürekli biri.tamamen yanlıs anlasıllma ve hassaslık var.bende üzüldüm.keşke bu kadar keskin bi cevap yazmsaydı.onu seviyorum hepinizi olduğu gibi..umarım daha sakin düşünür..

Yoo hayir yanlis anlama ben citira kotu demedim hani ibolyanin lafina bakinca onun cok hassas oldugunu hepimiz anladik yani seninde dedigin gibi sutu kesilse bile razi olacak kadar takmis kafasini oyuzden yoksa ciyirda bi bakima hakli ben citirin ya eski ibolya ol felen dedigine agir olmus dedim cunku alinmis

leylacım belkı yanlıs bır cumle kurdum haklısın ama ınan kırmak gıbı bır nıyetım yok kıseyı..

saol celencım..gercektende boyle bır nıyetım yok olamazda..ıkı kelam edip işimize gücümüze bakıyoruz burda.kıme ne art nıyetım olbılıkı??:çok üzgünüm:
IBOLYA senden de özür dılıyorm kırdısam.ve topiğe gelmenı istıyorum..

Neyse bu gergin hava iyi olmamis evdeki gunun stresini burda sizinle atip yanlizligimi sizinle paylasiyodum simdi burdada gerildim

Merancim canim tamer nasil tatlim ins iyilesmistir tecrubeli anne olmak baska tabi hemen farkettigin iyi oldu
sğl leylacım daha iyiyiz güselim bakalım yakında düzelcek teyzesi oğluşum inşallah...

ya aslında çıtırım çok güzel yürekli ibolyada öyle...ama ibolya o kadar hassas ki yanlış anlamaya çok açıktı bence...biraz daha serin durmalıyız bizim ülkemizdede neler oluyor neler bunlarıda unutmamak lazım...herkes kendi içinde yaşıyor acısını başka yoluda yok...

aynen.ben kaçanzi.rahatlayabildiğim tek yerdi burayıda fetledik....

Canim benim hepimizin bi cok ortak noktasi var bebislerden dolayi bi cok takintimiz oluyo burda rahatliyoruz birbirimizle konusmak bi bakima terapi gibi sende gergin ortamin kalmasini istedigin icin o sozleri sarfetmissin ama yanlis anlasilmis ozur dilemen bile bi buyukluk ibolya sevildigini bil don aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…