yaw ben zaten almışken ii bişe olsun istiyorum doğr 300w düşük neyse zaten ii bişeyse bu saate kalmamıştır..ateş ölçere gelince 1 saniyedemi ölçüyo?bilionuzmu..eğer daha fazla sürede ölçüyosa kullanmak biraz zor olur bence çocuk onu kulağında 10 sn'ye tutacakmı bakalım..bende alından ölçen war 1 sn'de ölçüyo..kr....ft'ın 60 tl'ye aldık.biliom aralarında fiyat farkı çok ama böle şeyler sürekli lazım...iyi olanını almak en mantıklısı...bebişlerimiz en iyisini hak ediyoooo....:lepi:
walla ayak tırnağı kesmek el tırnaklarını kesmekten zor..nisan 5 yaşında ayak tırnaklarını keserken azcık kesiyorum anne kesme dior...çok huylanıyor ayaklarından o yüzden ben tamerin sadece ayakbaş parmağının tırnağını kestim takılmasın die digerleri hala uzamadı kii...cemrenin ki uzadımıı o kadar :1shok: ay huylandırma kuzuyu dedimya nisan bile huylanıo kocaman kız yanii...o kadar uzadıysa götür leyn pediküre nasıl olsa sen kızı kokoşş yapceen şimdiden alışsın kaydirigubbakcemile3ama nasıl??ayakları hep hareket halinde..uyurken soysam uyanır.corabına takılıo yazıkkaydirigubbakcemile3
yaw ben kajoyu çok merak ediyorum kimsede tel.numarası falan yok mu aceba...dün rüyamda gördüm zaten
terkenide merak ettim umarım bişeyi yoktur oğluşun..ama eğer bişeyi yokta gelip buraya bişey yazmıosaklava: ahanda bunu haketti demektir..inş bişeyi yoktur :Saruboceq:
walla ayak tırnağı kesmek el tırnaklarını kesmekten zor..nisan 5 yaşında ayak tırnaklarını keserken azcık kesiyorum anne kesme dior...çok huylanıyor ayaklarından o yüzden ben tamerin sadece ayakbaş parmağının tırnağını kestim takılmasın die digerleri hala uzamadı kii...cemrenin ki uzadımıı o kadar :1shok: ay huylandırma kuzuyu dedimya nisan bile huylanıo kocaman kız yanii...o kadar uzadıysa götür leyn pediküre nasıl olsa sen kızı kokoşş yapceen şimdiden alışsın kaydirigubbakcemile3
günaydınnnn
amann haa amayın o katı meyve sıkacağını gücü cok düşük.
ben gecen hafta aldım katı meyve sıkacağı,,sıze soleyecektım bak unuttum..
cok arastırdım.gucu düşük olanlar ucuz ama onlarda bıseye yaramıyor..sıkmaz ımkanı yok.bosuna para vermeyın.alacaksanız bırazdaha koyun guzel bısı alın.
benkmkı bluehouse.
hem gücü en yüksek hem fıyatı en ucuz bunu buldum..
bluehouse BH510JE..Fıyatı toptangibi.com da 125 ben ordan aldım.hemen teslım de ettıler..hem bukadar guclu,ve özellikleri iyi olan hemde bukadar ucuz pıyasada yok..
özellikleri:
Güçlü 800 W motor
Bütün elmaların, meyve ve sebzelerin itilebilmesi için geniş hazne
Pulse (anlık çalıştırma) işlevli düğme
Paslanmaz çelik mikro gözlü filtre sepeti
Paslanmaz çelik bıçak
2 litre kapasiteli posa haznesi
Köpük ayıraçlı 1 litre meyve suyu kabı
Yiyecek itici
sağol canm bende katı meyve sıkacağı araştırmıştım en iisi philipsin dediler ama o da 280ytl çok pahalı...doktor şimdilik cam rendede yap meyve suyunu dedi.blendrı bile önermio metal değmemesi gerekiomuş yiyeceklerine bisüre cam rende kullancam ben...bu önerdiğinin özellikleri çok güsel belki bende bundan alırım saol
bu arada sizin bebişler tırnaklarını kestiriomu ben benimkiyle sawaşıomda....daha kesmeye başlamadan ağlıo sustur susturabilirsen...yüzü gözü yara içinde napsam olmuo anlamadım gitti...benimkindemi bi promlem war????
tırnak kesmek mi önceleri çaktırmadan kesiodum ama şimdi o çekio elini ben çekiom parmağını koparcam die korkuom ağlaya ağlaya kesiom valla ...bide bi elini bi kesiom diğerini sonra unutursam biri uzun biri kısa kalıo :roflol: hele burnuna damla damlatmak yada temizlemek allahım nasıl ağlıo canı çok tatlıgamyoncuiremsu
bnm kisini emziriom uyuyo kucağımda kucağımdan hiçindirmeden tek tek kesiom.ama önceden tüm malzemelri yanıma hzır ediom.ayak tırnakları uzamın şimdi onu nasıl kescem die düşünüom:uhm:
ayağından acayip gıdıklanıo bizimki 2kez kestim ayak tırnağını bizimki gibi daha geç uzuyo heralde ama elleri haftasına kalmadan uzamış oluo
ya aslında bende ucuz etin yahnisi olmaz diyenlerdenim...ama b.mden bugune kadar 2 şey aldım gerçekten çok çok ucuzdular...birisi tansiyon aleti diğeri digital baskül...ve bunları 4 yıldır kullanıyorum inanırmısınız kayınvalidem 200 ytlye almıştı çok ii bi marka die senesi gelmeden bozuldu hem onunkide digitaldi servis falan derken olmadı baskül şimdi çöpte...bende 20 ytl ye mi ne almıştım harika bu cam olanlardan.harika çok hassas bişe....tansiyon aletimde öyle...bazen iyi şeylerde çıkabiliomuşşürün detayında 1sn de ölçüo yazıo ama dediğin gibi kulaktan ölçerler pahalı normalde bu çok ucuz vardır bi nane yani :jeyyar:
ben bazen uyanıkken bazende uyurken kesıyorum.tutuyorum sıkı sıkı kıptrasammazz:jeyyar:
torpü mörpüde yapmıorum ayrıyeten..
sambalı yaptım bende sımdık.cokk severımcokacimcoook
yaptığım tarıfıde verıımm.belkı yapmak ıstersınızz..
2 su b . yoğurt,
2 su b. ırmık,
1 vanılya
1 k.tozu
2 bardak un(ben 2,5 b koyuyorum genelde)
serbet
3 b.vsu
4 b. seker
1 tatlı kaşığı lımon suyu..
asksamada ıspanakları yıkadım.ama bu sefer yemeğini yapmıcamm.yemek dısında yumurtalı kavurmasını bıde boroni derler sarımsaklı yoğurtlu ondan yaparm.genelde.. sızın yaptıınız degısık bişi varmıı:uhm:
merhaba arkadaşlar nasılsınuz dün anneme gittim o yüzden yazamadım oğluşum 2-3 gündür çimen yeşili kaka yapıyordu o akşamda kana benzeyen bişey gördüm ertesi sabahta öyle yaparsa doktora götürcem dedim ama yapmadı o şekilde götürmedim bende bugün sarı ve kıvamlı yaptı ya ben kaç kere daha önce doktora götürdüm kakası yüzünden adam anne sütü kakası deyip çıkıyor işin içinden günde en az 4 defa yapıyo ve sulu oluyor bazende kıvamlı kusması yok ateşi yok anlayamadım bu işi doğduğu günden beri çok kaka yapıyor bu oğlan ya ha birde ben birkaç gündür kafasına şapka takmıyodum ama bugün taktım bugün sarıya döndü acaba kafayımı üşütüyodukiCADIARZU
ya aslında bende ucuz etin yahnisi olmaz diyenlerdenim...ama b.mden bugune kadar 2 şey aldım gerçekten çok çok ucuzdular...birisi tansiyon aleti diğeri digital baskül...ve bunları 4 yıldır kullanıyorum inanırmısınız kayınvalidem 200 ytlye almıştı çok ii bi marka die senesi gelmeden bozuldu hem onunkide digitaldi servis falan derken olmadı baskül şimdi çöpte...bende 20 ytl ye mi ne almıştım harika bu cam olanlardan.harika çok hassas bişe....tansiyon aletimde öyle...bazen iyi şeylerde çıkabiliomuşş
hoşgeldin kıss merak ettik bizde o gün gittin bidaha gelmedin..nie demedin ben anneme gidiorum die haa hakettin senmerhaba arkadaşlar nasılsınuz dün anneme gittim o yüzden yazamadım oğluşum 2-3 gündür çimen yeşili kaka yapıyordu o akşamda kana benzeyen bişey gördüm ertesi sabahta öyle yaparsa doktora götürcem dedim ama yapmadı o şekilde götürmedim bende bugün sarı ve kıvamlı yaptı ya ben kaç kere daha önce doktora götürdüm kakası yüzünden adam anne sütü kakası deyip çıkıyor işin içinden günde en az 4 defa yapıyo ve sulu oluyor bazende kıvamlı kusması yok ateşi yok anlayamadım bu işi doğduğu günden beri çok kaka yapıyor bu oğlan ya ha birde ben birkaç gündür kafasına şapka takmıyodum ama bugün taktım bugün sarıya döndü acaba kafayımı üşütüyodukiCADIARZU
merhaba arkadaşlar nasılsınuz dün anneme gittim o yüzden yazamadım oğluşum 2-3 gündür çimen yeşili kaka yapıyordu o akşamda kana benzeyen bişey gördüm ertesi sabahta öyle yaparsa doktora götürcem dedim ama yapmadı o şekilde götürmedim bende bugün sarı ve kıvamlı yaptı ya ben kaç kere daha önce doktora götürdüm kakası yüzünden adam anne sütü kakası deyip çıkıyor işin içinden günde en az 4 defa yapıyo ve sulu oluyor bazende kıvamlı kusması yok ateşi yok anlayamadım bu işi doğduğu günden beri çok kaka yapıyor bu oğlan ya ha birde ben birkaç gündür kafasına şapka takmıyodum ama bugün taktım bugün sarıya döndü acaba kafayımı üşütüyodukiCADIARZU
kayısı marmelatı ha kaydirigubbakcemile3 benzetcek başka bişe yokmuyduu :mymeka: tmm biliom mokları bile tatluudaa yinede yiyeceklere benzetmeyelim kötü olaayoom :1closedeyes:he anam olabülüü.kafasından soğuk almıs olabülüüCADIARZU sen üşütmüş olabülüüünnCADIARZU benümküsüde cok cok sulu ve kayısı marmelatı gibi ve sümüksü:sm_confused:
Celen gıı az öönce yine kaka yaptı dediğin gibi kayısı marmelatıydı size ne diyo doktorunuz bizimki bir sulu bir kıvamlı yapıyo bu arada sabahtan beri 3 defa kaka yaptı yahe anam olabülüü.kafasından soğuk almıs olabülüüCADIARZU sen üşütmüş olabülüüünnCADIARZU benümküsüde cok cok sulu ve kayısı marmelatı gibi ve sümüksü:sm_confused:
bide yalancı tavuk göğsü tarifi verem çok kolay tadı çok güsel oluo
1lt süt
3/4 paket margarin
3kahve fincanı un
1paket vanilya
1subard.+2kaşık tozşeker
margarini erit,unu koy kavur biraz şekeri koy sütü yavaş yavaş yedir en son vanilya bi taşım kaynat blendır ile 20dk çırp özelliği bu nekadar çok çırparsan okadar sakız gibi kıvamlı oluo damla sakızı da koyulabilr herzaman olmuo koymuom ben
dolapta dinlensin 4-5saat
misafir geleceği zaman biakşam önce yapıp koyuyom iyice dinlenmiş oluo üzerine fındık yada tarçın
afiyet olsun
cokacimcoook
Celen gıı az öönce yine kaka yaptı dediğin gibi kayısı marmelatıydı size ne diyo doktorunuz bizimki bir sulu bir kıvamlı yapıyo bu arada sabahtan beri 3 defa kaka yaptı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?