2008 Ekim Anneleri

ürün detayında 1sn de ölçüo yazıo ama dediğin gibi kulaktan ölçerler pahalı normalde bu çok ucuz vardır bi nane yani :jeyyar:

ama nasıl??ayakları hep hareket halinde..uyurken soysam uyanır.corabına takılıo yazıkkaydirigubbakcemile3
walla ayak tırnağı kesmek el tırnaklarını kesmekten zor..nisan 5 yaşında ayak tırnaklarını keserken azcık kesiyorum anne kesme dior...çok huylanıyor ayaklarından o yüzden ben tamerin sadece ayakbaş parmağının tırnağını kestim takılmasın die digerleri hala uzamadı kii...cemrenin ki uzadımıı o kadar :1shok: ay huylandırma kuzuyu dedimya nisan bile huylanıo kocaman kız yanii...o kadar uzadıysa götür leyn pediküre nasıl olsa sen kızı kokoşş yapceen şimdiden alışsın kaydirigubbakcemile3

aynen gecen gün bende sordum kajo yu.hiç gelmemiş.inşallah hersey yolundadır.
terkencim de yok umarım bi problem cıkmamıstır.:Saruboceq:

haa bi oje sürcem dedimde burnumdan getirdiniz daha bişecik yapmam:dilcikar:

ben bazen uyanıkken bazende uyurken kesıyorum.tutuyorum sıkı sıkı kıptrasammazz:jeyyar:
torpü mörpüde yapmıorum ayrıyeten..

sambalı yaptım bende sımdık.cokk severımcokacimcoook

yaptığım tarıfıde verıımm.belkı yapmak ıstersınızz..
2 su b . yoğurt,
2 su b. ırmık,
1 vanılya
1 k.tozu
2 bardak un(ben 2,5 b koyuyorum genelde)

serbet
3 b.vsu
4 b. seker
1 tatlı kaşığı lımon suyu..

asksamada ıspanakları yıkadım.ama bu sefer yemeğini yapmıcamm.yemek dısında yumurtalı kavurmasını bıde boroni derler sarımsaklı yoğurtlu ondan yaparm.genelde.. sızın yaptıınız degısık bişi varmıı:uhm:

ürün detayında 1sn de ölçüo yazıo ama dediğin gibi kulaktan ölçerler pahalı normalde bu çok ucuz vardır bi nane yani :jeyyar:
ya aslında bende ucuz etin yahnisi olmaz diyenlerdenim...ama b.mden bugune kadar 2 şey aldım gerçekten çok çok ucuzdular...birisi tansiyon aleti diğeri digital baskül...ve bunları 4 yıldır kullanıyorum inanırmısınız kayınvalidem 200 ytlye almıştı çok ii bi marka die senesi gelmeden bozuldu hem onunkide digitaldi servis falan derken olmadı baskül şimdi çöpte...bende 20 ytl ye mi ne almıştım harika bu cam olanlardan.harika çok hassas bişe....tansiyon aletimde öyle...bazen iyi şeylerde çıkabiliomuşş

merhaba arkadaşlar nasılsınuz dün anneme gittim o yüzden yazamadım oğluşum 2-3 gündür çimen yeşili kaka yapıyordu o akşamda kana benzeyen bişey gördüm ertesi sabahta öyle yaparsa doktora götürcem dedim ama yapmadı o şekilde götürmedim bende bugün sarı ve kıvamlı yaptı ya ben kaç kere daha önce doktora götürdüm kakası yüzünden adam anne sütü kakası deyip çıkıyor işin içinden günde en az 4 defa yapıyo ve sulu oluyor bazende kıvamlı kusması yok ateşi yok anlayamadım bu işi doğduğu günden beri çok kaka yapıyor bu oğlan ya ha birde ben birkaç gündür kafasına şapka takmıyodum ama bugün taktım bugün sarıya döndü acaba kafayımı üşütüyoduki CADIARZU

bende patatesli tart gibi bişey yapıorum hem kolay hem doyurucu güsel oluo yarın yapcam misafirlerime

4-5patates
1soğan
2-3diş sarımsak
1su bard.yoğurt
1/2 su bard.sıvı yağ
maydanoz dereotu nane pulbiber karabiber tuz baharat olayı zevke göre ne varsa
havuç rendelemiştim en son isteğe bağlı
2kabartma tozu
alabildiği kadar un

patatesleri çiğden çok küçük doğrayın baya küçük herşeyi karştırın en son un ekleyin koyu kek kıvamında olcak yağlanmış küçük borcama göre tarif koyun 200c de pişirin süper oluo pazar kahvaltılarında falan :sm_cool:

he anam olabülüü.kafasından soğuk almıs olabülüüCADIARZU sen üşütmüş olabülüüünnCADIARZU benümküsüde cok cok sulu ve kayısı marmelatı gibi ve sümüksü:sm_confused:

ewet bu tür şeyler şans işi biraz da belli olmuo

hoşgeldin kıss merak ettik bizde o gün gittin bidaha gelmedin..nie demedin ben anneme gidiorum die haa hakettin sen klava: bize söylemeden bidaha gitmeee aklımız sende kaldıı :mymeka: neyse oğluş iyimiş ya

kızlar bizimki 5-6kez yapıodu kaka ekgıdaya başlayınca 1-2ye düştü büyüdükçe azalıo bizim doktor da anne sütünden demişti yeşil falan olduğunda...hatta annemler falan kızmıştı bu kaka ne böyle o doktor bişeyden anlamıo demişlerdi yani şimdi azaldı kakamız ama pek de bişey yemior ondan da olabilir ağlaya ağlaya yediriom mamayı beni günde 2kez emio bide gece emio 2kez okadar :a015:

he anam olabülüü.kafasından soğuk almıs olabülüüCADIARZU sen üşütmüş olabülüüünnCADIARZU benümküsüde cok cok sulu ve kayısı marmelatı gibi ve sümüksü:sm_confused:
kayısı marmelatı ha kaydirigubbakcemile3 benzetcek başka bişe yokmuyduu :mymeka: tmm biliom mokları bile tatluudaa yinede yiyeceklere benzetmeyelim kötü olaayoom :1closedeyes:

bide yalancı tavuk göğsü tarifi verem çok kolay tadı çok güsel oluo

1lt süt
3/4 paket margarin
3kahve fincanı un
1paket vanilya
1subard.+2kaşık tozşeker

margarini erit,unu koy kavur biraz şekeri koy sütü yavaş yavaş yedir en son vanilya bi taşım kaynat blendır ile 20dk çırp özelliği bu nekadar çok çırparsan okadar sakız gibi kıvamlı oluo damla sakızı da koyulabilr herzaman olmuo koymuom ben

dolapta dinlensin 4-5saat

misafir geleceği zaman biakşam önce yapıp koyuyom iyice dinlenmiş oluo üzerine fındık yada tarçın

afiyet olsun
cokacimcoook

Celen gıı az öönce yine kaka yaptı dediğin gibi kayısı marmelatıydı size ne diyo doktorunuz bizimki bir sulu bir kıvamlı yapıyo bu arada sabahtan beri 3 defa kaka yaptı ya

saol ozlemcım bı deneyım bakımm hemen bugun..yalnız borcamımda ambali pişio su ann
fırın tepsısı olsa farketmesss di mii

olmadığı zaman normal sade sakızda koyabilüüünn özlemcim

Celen gıı az öönce yine kaka yaptı dediğin gibi kayısı marmelatıydı size ne diyo doktorunuz bizimki bir sulu bir kıvamlı yapıyo bu arada sabahtan beri 3 defa kaka yaptı ya

yavrum bizimde ööle bi sulu bi sümüklü bi normal.doktor anne sütü dio baskada bişi demio:sm_confused:
lan bu 3 defa kakada da bezini dolduruomu??sen su falan verionmu??eğer bezini dolduruyosa bu 3 ündede dikkat et vücudu susuz kalmasın.cok tehlikei

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…