- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
benimkide yeni doğduğunda 1 buçuk saat emdiği olurdu:1shok:ama süt gidermiydi bilmiyorum yavrum 2.760gr doğdu sonra 2.500 oldu sonrada 2.400 oldu sonrada ateşelendi 10 gün küvezde antibiyotik tedavisi gördük.canım benim heryeri delik deşik olmuştu minnacıktı kız kurban olurum şimdi resimlerine baktıkça ağlıyorum.bazı hemşireler vardı merhametsizler hiç acımazlardı.bigün bitanesi sanki elinde ayağında yer kalmamış gibi gitmiş kafasından takmış serumu ağlamıştım sinirimden sonra o serumu çıkartırken saçlarını yola yola çıkarttılar .çıkmayan yerlerindede saçını kesmişler
çok geçmiş olsun..benim de en çok korktuğum şey hasta olması...we o merhametsiz hemşireler ewt işleri bu ama yinede daha nazik dawranmalılar..hepsi öle deil bazıları çok güleryüzlü yumuşak we sevecenler...hepsi öyle olmalı olmayanlarda başka meslek seçsin kendine.... zaten bebeğin hasta telaşlısın ne yapcanı bilmion bide onların suratlarını''suratsız oluolar genelde'' çekiosun...ben çok geriliyorum...benim için güleryüz herşey demek..Allah kimseyi hastaneye düşürmesin.:
merhaba arkadaşlar nasılsınuz dün anneme gittim o yüzden yazamadım oğluşum 2-3 gündür çimen yeşili kaka yapıyordu o akşamda kana benzeyen bişey gördüm ertesi sabahta öyle yaparsa doktora götürcem dedim ama yapmadı o şekilde götürmedim bende bugün sarı ve kıvamlı yaptı ya ben kaç kere daha önce doktora götürdüm kakası yüzünden adam anne sütü kakası deyip çıkıyor işin içinden günde en az 4 defa yapıyo ve sulu oluyor bazende kıvamlı kusması yok ateşi yok anlayamadım bu işi doğduğu günden beri çok kaka yapıyor bu oğlan ya ha birde ben birkaç gündür kafasına şapka takmıyodum ama bugün taktım bugün sarıya döndü acaba kafayımı üşütüyoduki
bende patatesli tart gibi bişey yapıorum hem kolay hem doyurucu güsel oluo yarın yapcam misafirlerime
4-5patates
1soğan
2-3diş sarımsak
1su bard.yoğurt
1/2 su bard.sıvı yağ
maydanoz dereotu nane pulbiber karabiber tuz baharat olayı zevke göre ne varsa
havuç rendelemiştim en son isteğe bağlı
2kabartma tozu
alabildiği kadar un
patatesleri çiğden çok küçük doğrayın baya küçük herşeyi karştırın en son un ekleyin koyu kek kıvamında olcak yağlanmış küçük borcama göre tarif koyun 200c de pişirin süper oluo pazar kahvaltılarında falan :sm_cool:
yavrum bizimde ööle bi sulu bi sümüklü bi normal.doktor anne sütü dio baskada bişi demio:sm_confused:
lan bu 3 defa kakada da bezini dolduruomu??sen su falan verionmu??eğer bezini dolduruyosa bu 3 ündede dikkat et vücudu susuz kalmasın.cok tehlikei
yok sabah yaptığında baya dolduruyo ötekiler az az doldurmuyor her gaz çıkarışında çocuk kaka yapıyor tıpa tıkıyacam artık ben hamileyken çok tuvalete çıkardım acaba onun etkisi varmıdırki
kızlar ben cıkıyorum kocişş gelecekkk az sonraa..
bu arada aksam ben yokum. 9. senfonıye gıdeceyükk kocamla.:dilcikar:
ordan cıkıp iklimi annemden alıcaz fılan gec olabılır.ama erken gelırsem ugrarı.öpüyorum hepinizii:1hug:
Karilar ben daha regl olmadim ya sizde durumlaar nasil
hayırlı akşamlar kızlar akşama eşimin arkadaşları gelcek hazırlık yaptım bütün gün canım çıktı valla belim kırılıyor.poğaça taptım çok güzel kabardı şekerpare yaptım birde makarna salatası.mutfağa hazırladım tabakları bardakları ben kızımla oturuyorum:))
ya benm kızım neden hala sesli gülmüo.gülüo ama sesli deel(
gıdıkla biraz oyuncaklarla heycanlandır bizimkinin sesi gelio içerde oyun parkında oyuncaklarla konuşo angut:1hug:
Kızlar slm hepicinize ama sanırım kimsecikler yok herkesler yemek hazırlığında sanırım benim kocişte gelir az sonra ama ben herşeyimi hazirladım koşa koşa geldim size bir müjdem var eğer:1ninca:değmesse int neyim tamam ttn aldıkta söylemesi ayıp bugün çok şükür oldu artık kesintisiz beraberiz inşalah:sm_cool::sm_cool: ay deliriyodum ya yazamıyorum bi açıyorum bekle babam bekle paraya kıydık nihayet:roflol:CELEN beni DESTİNA aradı biliyonmu telefonla sevindim çok hepicinize selamları var int sorun varmış 10-15 güne kadar olur herhal dedi bilginiz olsun girersen slm söyle kızlara dediydi yanim yazınız kızlar yemek mevzuları olacak az sonra ama siz yazın ben okur size cvp veririm bu akşam oğluşumu yıkayacağız biraz işim var yani ama çok şükür beraberiz artıkın valla hepinizi çok özledim burası bana bağımlılık yaptı yaŞeniz
iboş kıss özlettin kendini:1hug:demek ateş ölçer aradın hee bende unuttum bak bakmayı ama kesin bizim burdada bitmiştir hani sen bebişi gevşek kundak yapıyom demiştin ya ev kaç derece oluyo sizin bizimkide soğuk oluyoda 22 deerecenin üstüne çıkmıyor acaba bende yapsammı bide siz güne kaç kere kaka yapıyonuz ne güzel keşke bizimde gaz sorunumuz olmasa ama 2 - 3 gündür mandalina portakal yemiyorum sanki çocuk daha iyi gibi
hayırlı akşamlar kızlar akşama eşimin arkadaşları gelcek hazırlık yaptım bütün gün canım çıktı valla belim kırılıyor.poğaça taptım çok güzel kabardı şekerpare yaptım birde makarna salatası.mutfağa hazırladım tabakları bardakları ben kızımla oturuyorum:))
angut ibolya karısı ishal se dedim vücut susuz kalır su ver.bilmisenmi??:dilcikar: yoksa adımı okuyunca heyecanlında herseyi unuttunmu: puhahaaaa:roflol:
len neler yapmıomgörsen manyamı bu karı dersindelikafadulden gülüo gülerken sanki utanıo gibi kafayı geriye cevirio ama ses yok karıdaÇok üzgünüm çoook
Ben de ekim annesiyim
benm koca hazretleri arkadaslarıyla yemeğe gittiizmirden ekip gelmiş onları yemeğe götürdüler.bana hiç sormak yok gideyimmi die.direk ben akşama oraya gidiorum.o kadar sinirim bosuk ve okadar sinirliyimki anlatamamkötükedihüso bütün gün insan yüzü gördüğüm yok.biriyle konusurken aguluycam o haldeyim.tek gördüğüm benm hödük.ama adı üstünde hödükkötükedihüso
senin kızla birlik öğrenirsinizartıkın konuşmayı :roflol:
kaderime mıcayım ki senle cok uzak oturuyoz.yoksa kıl tüy kalmazdı sendekötükedihüso beni ne kötülüon kıza angut o da gercek sancek.
yok anam yok ben gaayet akıllı nuslu vede cok seksü bi karıyam:1closedeyes: ibolya beni kıskanır azda ondan öölle dii:mymeka:
haa buarda rosecum ibolyaya kısaca menekşe diyebülünlülülülülülü
Ben de ekim annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?