saol ozlemcım bı deneyım bakımm hemen bugun..yalnız borcamımda ambali pişio su ann
fırın tepsısı olsa farketmesss di mii
yok sabah yaptığında baya dolduruyo ötekiler az az doldurmuyor her gaz çıkarışında çocuk kaka yapıyor tıpa tıkıyacam artık ben hamileyken çok tuvalete çıkardım acaba onun etkisi varmıdırki
EYLÜLcüm sana cevap yazdım ama o sırada bağlantım koptu...canım tamerde ne halsizlik ne iştahsızlık burun akıntısı nede ateş yoktu...sadece ara ara hafif bi öksürük vardı...hepimizin bebeklerinde var bizde klima kullandığımız için havanın kuruluğundan diye düşünmüştük ama öyle değilmiş.o gün sabah kalktım tamerin gögsünden azcık bi hırıltı gelio ki bunu ben farkettim düşün eşim bişe yok dedii yani çok erken farketmişim ben...doktorda zaten tüm belirtilerini taşımıyor başlangıcı dedi büyük ihtimal astım ve zatürreden döndük...lütfen ihmal etme götür canım..aklında kalmasın umarım hasta değildir...bu hastalık üşütmeyle falan olan bişe değilmiş.bronşiolit diorlar buna çok önemli...belki senin kızınınkide nezle grip gibi bişeydir uzun zamandır geçmediyse götürmeni tavsiye ederim...
bu arada naber çıtırım?hiç selam neyim vermiyon aşk neyim olsun yaneeeeeeeeee.hadi hoşçakal
celan emmeye başladı mı kızın.emmiyosa bak şunu dene.ilk önce yalancı memeyi ver ağzına 2 emsin onu çıkarıp hemen daya memeni.bak nassıll emiyo.ben eylülde öle yapıyom.işe yarıyo.bu arada uykusuzluğu için humanayı denedinmi dedim ses etmedin neyse belki yazmışındır da ben okumamışımdır.[/QU
eskisi gibi deil ama emio şükür.eylülüm bende yazdım die hatırlıom ama yazmamısta olabülürüm:uhm:canım ben gece cayını 40 ı cıktığındaN BERİ VERİORUM.şimdi niyeyse işe yaramii:uhm:
Celen gıı az öönce yine kaka yaptı dediğin gibi kayısı marmelatıydı size ne diyo doktorunuz bizimki bir sulu bir kıvamlı yapıyo bu arada sabahtan beri 3 defa kaka yaptı ya
amaaaaan yapsa dert yapmasa dert benim kızım 3-4 günde bir yapıyo
sabahtan beri canıma okudu en son 9 da emmişti ağlıyo bağırıyo meme veriyom almıyo emziği veriyom emiyo çıkarıp memeyi verince hiç emmiyo en son biraz önce kandırdım da uyudu şükür yosam balkondan aşağı atacadım gendimi
kızlar ben cıkıyorum kocişş gelecekkk az sonraa..
bu arada aksam ben yokum. 9. senfonıye gıdeceyükk kocamla.:dilcikar:
ordan cıkıp iklimi annemden alıcaz fılan gec olabılır.ama erken gelırsem ugrarı.öpüyorum hepinizii:1hug:
kızlar b.....mde bugün kulaktan ateş ölçer 20 ytl alınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben aldım harika
bugun mu varmıs len sıkacak??benm acaip ihtiyacım var..kac yetaleymiş??
Abaa korkulur senden herifin korkuyomu senden kiz bak benim ki bazi konullarda benden korkar simdi aksamlari bi arkadasiyla isi olsa gidecek olsa asla benim razim olmadan gitmez(bazi kavga ettigimiz zaman haric) der boyle isim var gidiyimmi diye bende hayir gidemezssin ben biyere gidiyomuyum sen bana izin veriyomusun derim. Valla bak ya beni de gotur yada gidemezssin deri biliyo cunku beni disari cikartmmiyo haksiz ben hakliyim tamam der gitmez gozumun icine bakar iyi tamam git su saatte evde ol derim gider gec kalirsa burnundan getiririm arkadaslari hep guluyo yenge iyi korkutmus diye
Amaan ye gitsinbisey olmaz herifde sevmiyo geleni gotur bize kimse getirmedi biz yaptik ama ben daha senden duydum tuzlu oldugunu ben de birinden duydum et koyolarmis ay oyle sey olurmu ya
Benim kiza bisey olmuyo ben nohut yemegide mercimik corbasida fasulyede bulgurda hepsini yedim bisey olmadi
bugün b....mde 45 ytl canım arzum katı meyve sıkacağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?