2008 Ekim Anneleri

yok sabah yaptığında baya dolduruyo ötekiler az az doldurmuyor her gaz çıkarışında çocuk kaka yapıyor tıpa tıkıyacam artık ben hamileyken çok tuvalete çıkardım acaba onun etkisi varmıdırki

puhahaaa yok artık:roflol: anam o gaz cıkarırken mıcıodur.ondan korkma.benim cadı ağlii ben kacanziii

MERAN bilgi verdiğin için sağol canım.bugün sağlık ocağına götürdüm çünkü dün gece ateşi 37 oldu.hiç bu kadar ateşi olmamıştı.normal ama eylülün ateşini ölçtüğümde hep 36 çıkardı.gece elleri çok sıcak geldi bana ateşi de dediğim gibi 37 olmuş.hafif öksürüğü var.doktor dinledi göğsünü ciğerlerini bişi yok.balgamı var hırıltısı bu yüzden dedi.öksürüğü için öksürük şurubu ver dei.ama sen bi alıntı yapmışsın orda tedavi için soğuk buhar verebilir ve burnunu temizleyerek geçirebilirsiniz demiş.bu bilgi çok içimi rahatlattı sağol.

celan emmeye başladı mı kızın.emmiyosa bak şunu dene.ilk önce yalancı memeyi ver ağzına 2 emsin onu çıkarıp hemen daya memeni.bak nassıll emiyo.ben eylülde öle yapıyom.işe yarıyo.bu arada uykusuzluğu için humanayı denedinmi dedim ses etmedin neyse belki yazmışındır da ben okumamışımdır.

neyse kızlar işim var çıkar ben.zati 2 güne bi giriyom o da geçmişi okuyacam diye sizi kaçırıyom.geldiğimde bissürü karı vardı şimdi 2 kişi kaldık

bu arada naber çıtırım?hiç selam neyim vermiyon aşk neyim olsun yaneeeeeeeeee.hadi hoşçakal

naniknanik
bu arada naber çıtırım?hiç selam neyim vermiyon aşk neyim olsun yaneeeeeeeeee.hadi hoşçakal

eylüllcümm vermezmıyımm hıcc mutfaktaydımm.şu ıspanakları fırın verdım.toparklafım fılan.ıklım uyandı onunla ugraasstımm ve anca gordum ..aksamları kız uuyuyunca gel kızımm burayaa

Celen gıı az öönce yine kaka yaptı dediğin gibi kayısı marmelatıydı size ne diyo doktorunuz bizimki bir sulu bir kıvamlı yapıyo bu arada sabahtan beri 3 defa kaka yaptı ya

amaaaaan yapsa dert yapmasa dert benim kızım 3-4 günde bir yapıyo
sabahtan beri canıma okudu en son 9 da emmişti ağlıyo bağırıyo meme veriyom almıyo emziği veriyom emiyo çıkarıp memeyi verince hiç emmiyo en son biraz önce kandırdım da uyudu şükür yosam balkondan aşağı atacadım gendimi

hakketten şu cinnet geçiren anneleri şimdi daha iyi anlıorum bikaç akşam kerem neydi öyle ya morarırcasına ağlıo napsan susmuo terler boşanıodu benden babası gelene kadar-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kızlar ben cıkıyorum kocişş gelecekkk az sonraa..
bu arada aksam ben yokum. 9. senfonıye gıdeceyükk kocamla.:dilcikar:
ordan cıkıp iklimi annemden alıcaz fılan gec olabılır.ama erken gelırsem ugrarı.öpüyorum hepinizii:1hug:

ohhh hatundaki keyfe bak valla bizim yerimize de güsel vakit geçir

bende yarın kuaföre gitcem saçımı kestircem kökünden acayip dökülüo bütün ev benim saçımla doldu.bide kaşlarımı hallettircem 1.5ay olcak iyice karıştılar...kuaförüm de evin karşısında alışveriş merkezinin içinde pahalı ama mecbur ona gidiom yakında başka yok :1no2:

ya benim bebişte emmek istemiyo hakkaten 3. ayına girince olduu demek sizinkilerde ööle bende emziği veriyorum arkasından beni alıyo ama gece uyku sersemi iyi emiyo noluyo bunlara ya kesin kalpten gidecem bizim çocuk doktoru eşime hanımını bi psikoloğa götür demiş manyak herif adamdan daha çok şey biliyom nerdeyse ya bi çocuk günde 8 defa sulu yeşil kaka yaparmı adam normal diyo

ya çıngırak aldınızmı bebişlere bizimki çok sevdi ağlayınca onu sallıyom hemen susuyor ama benim hödük kocam gitmiş lacivert almış sanki başka renk yok insan şöyle canlı bir renk alırki çocuğun dikkatini çeksin

ben çıngırak aldım ama hiç sevmedi en çok şişeyle oynamamı seviyo su şişemi aşağı yukarı sallıyom bayılıyo bu arada biz de kakakahasını duyduk 3 oldu duyduğumuz ama 2 gündür de gülmüyo

Meran bisey sorucam senin kizin kardesini kiskaniyo mu bana cevremdeki herkes aman bu buyumeden bidaha cocuk daha yap akli yetmeden yoksa kiskanir hircin olur diyolar etrafimizdada var boyle kardesini kiskanip onu ben gidince sevecek diye okula gitmeyen yemek kimse olmadigi yerde kardesini aglatan cocuklari guruyoruz sen bu duruma dusme yap bereber buyurler diyolar tabi ben dusunmuyorum orasi ayrida sen hic boyle seyler bahsetmedigin icin merak ettim

Kızlar slm hepicinize ama sanırım kimsecikler yok herkesler yemek hazırlığında sanırım benim kocişte gelir az sonra ama ben herşeyimi hazirladım koşa koşa geldim size bir müjdem var eğer :1ninca:değmesse int neyim tamam ttn aldıkta söylemesi ayıp bugün çok şükür oldu artık kesintisiz beraberiz inşalah:sm_cool::sm_cool: ay deliriyodum ya yazamıyorum bi açıyorum bekle babam bekle paraya kıydık nihayet:roflol:CELEN beni DESTİNA aradı biliyonmu telefonla sevindim çok hepicinize selamları var int sorun varmış 10-15 güne kadar olur herhal dedi bilginiz olsun girersen slm söyle kızlara dediydi yanim yazınız kızlar yemek mevzuları olacak az sonra ama siz yazın ben okur size cvp veririm bu akşam oğluşumu yıkayacağız biraz işim var yani ama çok şükür beraberiz artıkın valla hepinizi çok özledim burası bana bağımlılık yaptı yaŞeniz

kızlar b.....mde bugün kulaktan ateş ölçer 20 ytl alınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben aldım harika

olm bugün çarşıya çıktım bi soruyum dedim anam kalmamış hiçbişi yaaaa, anında bitiriyolar sabahtan gidicen oraya benneyaptımki

bugun mu varmıs len sıkacak??benm acaip ihtiyacım var..kac yetaleymiş??

olm bitmiş yaaaa, gezmeden dönüşte bi uğrayım sorayım dedim hem ateş ölçer hemi sıkacak bitmiş, şansa bak anasını satim,s abahın köründe gidip alacan yoksa bitiriyolar :çok üzgünüm:

yok len benimkisi gırgır olsun diye, allah herkeşe layığını verirmiş, benim herif benden gıcık ben heriften gıcık, kavgaya tutuştukmu ikimiz de laf yarışına gireriz vallaha, o ben üstün çıkcam ben ben üstün çıkcam diye kakışırız :roflol:

Amaan ye gitsinbisey olmaz herifde sevmiyo geleni gotur bize kimse getirmedi biz yaptik ama ben daha senden duydum tuzlu oldugunu ben de birinden duydum et koyolarmis ay oyle sey olurmu ya

allah allah tuzlusu ne menem bişiy oluyu ki, biz aşure yapacağımız zaman şekerini zırtını pırtını koymadan önce keşkeklik için ayırırız, ona et falan koyarız, aşurelik ayırdığımızı da malzemelerni koyar aşure yaparız, öle bişi mi ki :uhm:

Benim kiza bisey olmuyo ben nohut yemegide mercimik corbasida fasulyede bulgurda hepsini yedim bisey olmadi

benimkinde de bişi olmuyo, gaz yapıyo denen ne varsa yiyom ama hiç gaz sorunu çekmedik, galiba bünyeyle alakalı bişiy

bugün b....mde 45 ytl canım arzum katı meyve sıkacağı

denizlide bitmiş valla, sizin oralarda varsa koşun alın, ben denk getiremedim, şansıma mıçıym hiç şansım yoktur zati bu arada bunun internet sitesi neyin varmı takip edim bari sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…