2008 Ekim Anneleri

hödük anam bunlar hödük salla boşver sinir bozmaya deymez, çocuğa iş buyur ardından git hesabı bunlar stttreeeeeeeeeeeettttt

yok yaw bi tutturamadım:sm_confused: ben geliom kimse yok ben gidiom herkes bişeler demiş neyse...hepinize ii geceler...

yarın bugünden daha güzel olacak..... :dance:

he bu arada herkesin kocası aynı...

:mymeka::mymeka::mymeka:

neden bu kadar anlayışsızlar... genlerinde war bi sorun hralde ondan...sırnaşık şey

çocukların annelerini neden daha çok sevdikleri belli oluo yerimseniben

selam hanımlar.valla ben bırakıyorum babasına öğrensin susturmayı uyutmayı.öğrendide akşamları veriyorum o uyutuyor.napim canım ne anam var ne kimsem hep bana kalıncada sıyırtacak gibi oluyorum.mesela bugün bütün gün hazırlık yapmışım birde feyzanın gönlünü yapmak için uğraşmışım akşama pilim bitti.oda anladı saolsun aldı uyutuyor hala:))

olm benimki çırkalıyo çocuğu yaa, uyuycak çocuğu gezdiriyo kucağında çocuk hırçınlaşıyo, en güzeli kendin yap daha iyi

Öncelikle herkese merhabalar, henüz acemiyim blogda ama öğrenicem... Bu arada leyla21 mesajını okuyunca hem çok güldüm hem yalnız olmadığımı anladım... Bende sadece benimki öküz burcu sanıyordum, galiba tüm yeni babalar öküz burcundan :) Güldüğüme kızmayın, daha iki gün önce sinirimden ağlıyordum... Her akşam işten gelince çok yorgunum deyip 1 saat kestiriyor, yemekten sonra da bilgisayar başında çalıyor (muşşşş) bence söyledikleri her şey bir çeşit kaçış...Sanırım boşuna çocuk annenin demiyorlar...

kızlar nıhayet bende geldım hastanedeydım aksam benım oglan kakasını 2 gundur yapmıyodu dr goturmek zorunda kaldık cunkı cok aglıyıp sıkıntı cekıyodu neysekı dr hallettı sımdı mısıl mısıl uyuyooo ayrıca bugun benım dogummmmmmmmmmmmmmmmm gunummmmmmmmm ınsallah kocıs hatırlar unutmaz

slm ben geldüm ama kmsecikler kalmamışşş
başak canım doğum günün kutlu olsun bu ekim babaları biraz hödük hatırlamazsa atarız celenin kaznına ama inş seninki istisnadır da bi güzel kutlarsınız
anacım misfürlüğe gittiydik akşam gidişimiz bir olay dönüşümüz şahane valla oğluşum gittiği yere mutlaka imzasını atıyoo
çocuk gitti gideli ıkınıyodu belli kaka yapacak neyse orda bi emzirdim arkadan kaka geldi rahatladı bezi açtım temizlicem ama temkinliyim bekle bekle bişey yok tamam dedim değiştirebilirim o arada bi de laf yetiştiriyom millete bir anlık dalgınlık ve benim velet uzağa fışkırtma rekoru kırdı ne bende üst kaldı ne millette koltuk heryer sarı mok üffffffff valla bu veletlerle bi yere gidilmiyo artıkın bizi irezil edip döndürüyolarr

selam başak hanım,
sitede yeniyim. oğlum iki buçuk aylık. bir haftadır 2-3 günde bir kakasını yapmaya başladı. doğla olarak ta huzursuz oluyor. aslında iki gün önce aşıya götürdük. ama telaştan dr. sormayı da unuttuk. bildiğim kadarıyla birkaç günlük kabızlıklar normal sayılıyor. dr. size bu konuda ne dedi yada tavsiye etti? yazarsanız sevinirim.

İBOLYA ve de LEYLA ya kociş bilg.bozdu int gitti sizle laflayacaktım göya hala ayaktayız gördüğünüz üzere kusura bakmayın sized mahcup oldum öptüm

yavrum zaten bu ekim babaları toptan hödük, arada bi iki tane var, misal çıtırla meran kıyamıyolar kocalarına, biz kazan kurduyduk, ekim anaları toptan kazana atıyok kocaları, meranla çıtır da onların halini görüp de hödüklük yapmasınlar diye kocalarını tribüne oturtup kazandakileri seyrettiriyolar kaydirigubbakcemile3 yavru bi hödük de bende var, tasalanma hepsi aynı bunların, benimki de her akşam saat 10 dedimi yatağa gidiyo, ben günde taş çatla 6 saatlik delik deşik uykularımla ayakta kalmaya çalışıyom halbukse, hiç halimi görmüo, söylediğimzaman da haklısın güzelim diyo, ama ben haklı olmak istemiom işte azcık o da uykusuz kalsın da yardım etsin istiyom, söyleyince de ben işe gidiyom sen evdesin der, sankim evde oyun oynuyoz töbeeee Çok üzgünüm çoook dün akşam da esneye esneye bi hal oldu akşam 9a doğru, le dedim noldu, uykum geldi yaa diyo, güldüm ben de kahırlı kahırlı, anladı kızdığımı, diyo ki ya işte uykuya alışınca böyle oluyo, uykusuzluğa da alışılıyo aslında dio, ben de he ya dedim, doğumdan beri uyku yüzü görmedim dedim, sonra da senden gelcek hayır alllahtan gelsin der gibi alllah dayanma gücü veriyo vallaha ben hiç üzülmüom dedim, ama desen nolcek yine aynı, salla anacım, onlar anca keifleri yerinde oldu mu bebeleri kucaklarına alıp sevmei bilirlre, bebek azcık huysuzlandı mı atıp kaçıolar senağlama

doğum günün kutlu olsun kuşum, boşver olm kocayı gel berba kutlayak, kocatmaktan başka bi işe yaramıyolar, he bi de arada lazım olunca çocuk da yapılabiliyo tabi kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: abooo,seninhki hala fışkırtmaya devam mı ediyo len, benimki o günden beri fışkırtmıyo anacım, kaç kere altı açıkken kakasını yaptı, yavaş yavaş kibar kibar mıçıo :roflol: yanlız biz de gittiğimiz yerlerde bi nane yicez die ödüm kopuo benim de, bayramdan önce gezmeye gittiydik anemlerle beraber, çocuk ev sahibinin koltuğunun her bi bölgesine ayrı ayrı işedi, nası becerdi bilmem kaydirigubbakcemile3

olm hanım falan demeyin yaaa, hanım deeliz biz arkadaşız, gir s en de araya işte, bak celen bu topicin manyağı oluyo, gelirse manyak eder seni kaydirigubbakcemile3 arkadaşlarınla nası muhabbet ediyosan burda da öyle yaz yavrum bu arada sen bu mok olayını terken karısına sor, kendisi mok uzmanıdır da kaydirigubbakcemile3

İBOLYA ve de LEYLA ya kociş bilg.bozdu int gitti sizle laflayacaktım göya hala ayaktayız gördüğünüz üzere kusura bakmayın sized mahcup oldum öptüm

yok yafrim ne ayıbı ne mahçubu gıııııııııı, sen gel yeterki aradaki açığı kapaturuk korkma Şeniz

bu arada karılar ben gezmeye gidcem bugün yine sölüyüm :1closedeyes:

karılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr kalkın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
saat kaç oldu ooulmmmmmmm bebeli karılar uyumaz kalkın bakem
yav bu arada benimkisi daldı acep ben de yatağamı koşsam ::)

karılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr kalkın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
saat kaç oldu ooulmmmmmmm bebeli karılar uyumaz kalkın bakem
yav bu arada benimkisi daldı acep ben de yatağamı koşsam ::)

koş bacım koş sende dal sabah uykusu gibisi yokkaydirigubbakcemile3valla feyza doğmadan önce hafta sonları 1lere 2lere kadar uyurdukyerimseniben

uleyyynn ibolya karısı hiç evde durmıyacanmı sen.sizin oraya yazmi geldide gezmeye gidip duruyon he.dünde b..me mime gittim deyip duruyodun bugünde gezmeye gidecem diyon.biz evden burnumuzun ucunu bile çıkaramayalım sen gez bacım gez bide burda söyle ben gezdim delaelaelaelaelae

:roflol::roflol::roflol:kız milletin koltuğunun üstündemi değiştiriyon bezini.şöyle gözden uzak biryerde değiştirsenekaydirigubbakcemile3valla ben gezmeye gitmekten korkuyorum hele akşamları rezil ediyor beni ne oturduğumdan anlarım ne kalktığımdan.aynı senin gibiiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…