2008 Ekim Anneleri

günaydın.kocacım yoktu işe gittiydi o gelen kadar yaziim dedim o da şimdi geldi aq.cok küsümde kendiylen:1closedeyes:

he bu arada herkesin kocası aynı...

neden bu kadar anlayışsızlar... genlerinde war bi sorun hralde ondan...

çocukların annelerini neden daha çok sevdikleri belli oluo
evet canım burda herkesin kocası aynı.çöünkü bunların hepsi ekim hödüğü:mymeka:
gecmiş olsun anam.biri cok yapıo die dertlenir biride yapmıo diekaydirigubbakcemile3 uuuğğrasmayın artık sunların mokuylan:mymeka: dellenecemdelikafadulden doğum gününde kutlu ve de mutlu olsun
İBOLYA ve de LEYLA ya kociş bilg.bozdu int gitti sizle laflayacaktım göya hala ayaktayız gördüğünüz üzere kusura bakmayın sized mahcup oldum öptüm
anaaaamm kim gelmiiişş ösledim beeesenağlama gitme artık yaaa
seni bi gün tenhada kıstırıcam ibolya amaaan menekşe karısı :jeyyar:kötükedihüso
yükselenini nasıl öğreniyozki:uhm:benim kzım 15.30da doğdu

ben de öörenmek istiom bakın bakam.8.45 de doodu.8 ekimde.hade ben kaçanzi sonra gelenzi kıllarınızı yolanziŞeniz

kıstır baaam kim kimi öpüjek kötükedihüso:roflol:geçimsiz karı neden kavga ettiniz yine hödüğünle bakem

Gunaydin annisler amma kaynatmissiniz lo gece bilsem yatmazdim yeni gelen arkadaslar hosgelmis basak dogum gunun kutlu olsun canim bu mok muhabbeti bitmemis hala benim kizim hergun saatinde yapardi ikibucuk gun oldu hala yapmadi hic bise diyommu hic sikinyiya gelemiyo bu karilar ulan benim kizdan cektigim hergun dile getirmiyom benimkininde alttan cikmiyo ustten fiskiriyo altina bez bagliyon yine kusmasin diye agzina bisey yapamiyorum bikti. Valla neyse oyle boyle buyuyecekler bu terazi burcu benim kiza uyuyo biraz ama yukseleni ne ki ibolya bende kurtardim akrepten saat farku ili 22 ekimde 18 30 dogdu yukselen ne ozlem banada bak

Bu kadar tesaduf olmaz yeni gelen ekim babalarida hoduk cikti dun aksam yataga girdim kizi ayagimda salliyom uyutmaya calisiyom elimede tel aldim herif diyoki haah sende int gir sikilma diyo bagimli oldun diyo ya sanki nereye diriyomki dedim ekim annlerimne giriyosundur dedi bende dedimki yok ekim bebeislerinin hoduk babalarina bakiyorum dedim simdi sen kesin yazmissindir benim kocam soyle hoduk felen diyo adam biliyo hoduk oldugunu ben napiyim

ne kadar kıllattınız leyn yuh diorum başka bişe demiorum oku oku bitmio cadılar siziiii :mymeka:
BAŞAK yavruss doğum günüsüün kutlu olsuun... a.s.
sabah akşam hastane git gel yoruldum walla yaa...dün akşam doktor gerek yok dedi; sabah kontrol amaçlı getirin dei hadii gittik 3 doz buharla ventolin verdiler yine 1 saatte gözlem oooff offf sabah 4 akşam 4 saat hastanede gitgelle geçio...bi kurtulsaydık oğluşumuda görseniz maşallah tam çin imparatoruu kikir kikir haa pamuk prens die sevior doktorlar ne kadar beyazmış yaw benim oğlan doktorlar söylemese farketmeyecekmişşiim haa kaydirigubbakcemile3
leyla yavrus sen bişe sormuşsun ama cvp yazamamışım...ikinci çocuk ve kıskançlık konusunda...benim kızım çok uyumlu bir kız kardeşini çok kolay kabullendi ve inanılmaz seviyor...fazlasıylada duygusal olduğu için zarar vermek aklına bile gelmiyor...azcık mızırdansa kardeşi ne yapacagını şaşırıyor...bu kıskançlık birazda karakterle ilgili galiba...birde şöyle birşey yaptık oğluma gelen takıların hepsini gelen misafiler kızıma taktı kurdelasıda varya işte sen abla oldun o yüzden seni ödüllendiyorlar falan dedik...ve evde hep yardımcı ona görev veriyoruz işeyarama hissi onu çok mutlu ediyor..mesela kardeşinin biberonun mutfağa götürüyor ben ablayım ben yapabilirim dior...yalnız arada en az 4 yaş olamalı canım..bence sen sana ikinciyi yap diyenlere bakma onlar bakmayacak ki...her çocuğun özel ilgiye ihtiyacı var şimdi ikinci bebek olcak ilgi direkt ikiye bölüncek ikiside bebek sen zaten hacere yeni yeni alışıyorsun artı vücudun daha sağlıklı bir bebeğe hazırlaması en az 2 yıl sürüyor..bunu unutma aman bile bile yapma bence...kardeş çok güzel bişe ama 4 yaş ideal bence...6 yaş farkta çok mesela çünkü ilkokula başlayacak ve yine en çok senden yardım bekleyecek o yüzden 4 iiidir....

NABER KIZLAR.BENİM MORALİM ÇOK BOZUK.Eylül hasta oldu.öksürüyo,tıksırıyo.birsürü şurup yazdı doktor.burnu için fısfıs verdi.dün gece çocuk çok kötüydü.gazı vardı sanırım.bi de halsizdi.doğru düzgün gülmedi,çağırınca atılıyodu onu bile yapmadı.inşallah çabucak düzelir.

kız yok gittiğimiz ev sobalıydı mecbur oturduğumuz odayı kullandıydım ama altınaa örtüsünü serdiydim veletin dedim ya bizimki uzağa fışkırtma rekorunu kıdı örtüde bişey yok örtünün bittiği yerde koltukta moku başlıyoduu işini biliyo canım bizimki de:roflol:

Gecmis olsun canim ya ins hemen duzelir evden disarida cikartmiyiruz yine hasta ediyoruz

yapma ya çok üzüldüm off hastalık denince tüylerim diken diken oluyor :çok üzgünüm: eylülcüm inş.hemen düzelir :Saruboceq: ateş ve iştahsızlık varmı birde doktorun özel mi yoksa devlete mi gidiyorsun eylülcüm...çok geçmiş olsuunn a.s.

bende ne çok kıllatmışsınız diordum ki bi baktım msjlar silinmiş :roflol: ay çoğunu okumak zahmetinden kurtardılar benii :jeyyar:
yalnız ne konuşcaz onu çok merak ediyorum klava: öncedende konuşuyorduk ama silmiorlardı :dilcikar: ne konuştunuz len leyla ben okumadan silmişlerr :mymeka: kaydirigubbakcemile3
çıtırım nerde aceba o da gelmemiş hiiiiçç... CADIARZU

çok geçmiş olsun canım yaaa meleğini korusun allah umarım hemen iyileşir

canım adıvar adlı editör sayfayı genel kontrolden geçirmek amacıyla sayfaya girdi ve son mesajlarımızı sildi her zamanki şeylerden bahsetmiştik aslında

canım adıvar adlı editör sayfayı genel kontrolden geçirmek amacıyla sayfaya girdi ve son mesajlarımızı sildi her zamanki şeylerden bahsetmiştik aslında
hmm enteresaaann CADIARZU
ya dbestcimde gelmemişş o nerde acep
zambakcım senin kızda bembeyaz haa benim oğluşş gibi :jeyyar: tütütüü pek güsell çıkmış şu fotoğraftaa

bizim saatimiz geldi :çok üzgünüm:
hastaneee yollaaarıııı daaar daaaaaaarr bana bakma benim oğlum vaaarrr sositososito delü etcek bu hastane olayı benüü -tatlicadiarzu- haydi biz hastaneyee hepücügünüzü ve tontişlerimi öpüyorum Şeniz ben gidiyorumm

Ibolyayla tel muhabbeti yapmistik onlari silmisler canim simdi konu disi konusamayacakmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…