evet canım burda herkesin kocası aynı.çöünkü bunların hepsi ekim hödüğü:mymeka:he bu arada herkesin kocası aynı...
neden bu kadar anlayışsızlar... genlerinde war bi sorun hralde ondan...
çocukların annelerini neden daha çok sevdikleri belli oluo
gecmiş olsun anam.biri cok yapıo die dertlenir biride yapmıo diekaydirigubbakcemile3 uuuğğrasmayın artık sunların mokuylan:mymeka: dellenecemdelikafadulden doğum gününde kutlu ve de mutlu olsunkızlar nıhayet bende geldım hastanedeydım aksam benım oglan kakasını 2 gundur yapmıyodu dr goturmek zorunda kaldık cunkı cok aglıyıp sıkıntı cekıyodu neysekı dr hallettı sımdı mısıl mısıl uyuyooo ayrıca bugun benım dogummmmmmmmmmmmmmmmm gunummmmmmmmm ınsallah kocıs hatırlar unutmaz
anaaaamm kim gelmiiişş ösledim beeesenağlama gitme artık yaaaİBOLYA ve de LEYLA ya kociş bilg.bozdu int gitti sizle laflayacaktım göya hala ayaktayız gördüğünüz üzere kusura bakmayın sized mahcup oldum öptüm
seni bi gün tenhada kıstırıcam ibolya amaaan menekşe karısı :jeyyar:kötükedihüsoolm hanım falan demeyin yaaa, hanım deeliz biz arkadaşız, gir s en de araya işte, bak celen bu topicin manyağı oluyo, gelirse manyak eder seni arkadaşlarınla nası muhabbet ediyosan burda da öyle yaz yavrum bu arada sen bu mok olayını terken karısına sor, kendisi mok uzmanıdır da
yok yafrim ne ayıbı ne mahçubu gıııııııııı, sen gel yeterki aradaki açığı kapaturuk kor
bu arada karılar ben gezmeye gidcem bugün yine sölüyüm:
yükselenini nasıl öğreniyozki:uhm:benim kzım 15.30da doğdu
günaydın.kocacım yoktu işe gittiydi o gelen kadar yaziim dedim o da şimdi geldi aq.cok küsümde kendiylen:1closedeyes:
evet canım burda herkesin kocası aynı.çöünkü bunların hepsi ekim hödüğü::
gecmiş olsun anam.biri cok yapıo die dertlenir biride yapmıo diekaydirigubbakcemile3 uuuğğrasmayın artık sunların mokuylan:mymeka: dellenecemdelikafadulden doğum gününde kutlu ve de mutlu olsun
anaaaamm kim gelmiiişş ösledim beeesenağlama gitme artık yaaa
seni bi gün tenhada kıstırıcam ibolya amaaan menekşe karısı :jeyyar:kötükedihüso
ben de öörenmek istiom bakın bakam.8.45 de doodu.8 ekimde.hade ben kaçanzi sonra gelenzi kıllarınızı yolanziŞeniz
oğlanı uyutuodum anca yazıorum canm doğum tarihini de söyle bakıyım ben yükselen burcuna
:roflol::roflol::roflol:kız milletin koltuğunun üstündemi değiştiriyon bezini.şöyle gözden uzak biryerde değiştirsenekaydirigubbakcemile3valla ben gezmeye gitmekten korkuyorum hele akşamları rezil ediyor beni ne oturduğumdan anlarım ne kalktığımdan.aynı senin gibiiikaydirigubbakcemile3
NABER KIZLAR.BENİM MORALİM ÇOK BOZUK.Eylül hasta oldu.öksürüyo,tıksırıyo.birsürü şurup yazdı doktor.burnu için fısfıs verdi.dün gece çocuk çok kötüydü.gazı vardı sanırım.bi de halsizdi.doğru düzgün gülmedi,çağırınca atılıyodu onu bile yapmadı.inşallah çabucak düzelir.
NABER KIZLAR.BENİM MORALİM ÇOK BOZUK.Eylül hasta oldu.öksürüyo,tıksırıyo.birsürü şurup yazdı doktor.burnu için fısfıs verdi.dün gece çocuk çok kötüydü.gazı vardı sanırım.bi de halsizdi.doğru düzgün gülmedi,çağırınca atılıyodu onu bile yapmadı.inşallah çabucak düzelir.
bende ne çok kıllatmışsınız diordum ki bi baktım msjlar silinmiş :roflol: ay çoğunu okumak zahmetinden kurtardılar benii :jeyyar:
yalnız ne konuşcaz onu çok merak ediyorumklava: öncedende konuşuyorduk ama silmiorlardı :dilcikar: ne konuştunuz len leyla ben okumadan silmişlerr :mymeka: kaydirigubbakcemile3
çıtırım nerde aceba o da gelmemiş hiiiiçç... CADIARZU
hmm enteresaaann CADIARZUcanım adıvar adlı editör sayfayı genel kontrolden geçirmek amacıyla sayfaya girdi ve son mesajlarımızı sildi her zamanki şeylerden bahsetmiştik aslında
bende ne çok kıllatmışsınız diordum ki bi baktım msjlar silinmiş :roflol: ay çoğunu okumak zahmetinden kurtardılar benii :jeyyar:
yalnız ne konuşcaz onu çok merak ediyorumklava: öncedende konuşuyorduk ama silmiorlardı :dilcikar: ne konuştunuz len leyla ben okumadan silmişlerr :mymeka: kaydirigubbakcemile3
çıtırım nerde aceba o da gelmemiş hiiiiçç... CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?