2008 Ekim Anneleri

kız dünkü sayfaları okurken uleyn dedim bu leyle karısı benim kocayı nerden tanıyo yada bu mesajı ben yazdım da heberim mi yok bizim kocalar nernden tanışıyı ki ekim babası olduğundan herald bunlar aynı model bi daha de ekimde doğurursam ne oliiim

yaw şu mok olayını da bırakın artık çocukların herşeyine karışmayın ben burdan bas bas bağırıyom benimki 4 günde bir yapıyo diye hiç de takmıyom doktor 1 haftaya kadar normal dedi ne saman yaparsa yapsın karışmayın bebelere ay

TERAZİ BURCU ÇOCUĞU (23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi burcu çocukları sevgi dolu şen ve neşelidir. Terazi çocukları problemsiz ve kolay büyürler. Uslu, söz dinleyen, yemek problemleri olmayan, huzurlu çocuklar olarak bilinirler. Sakin ve gürültüsüz bir ortamda kendi kendilerine çok rahat kalabilirler. Sakin ve huzurlu bir ortamda olmayı tercih ederler.Gürültü ve yüksek sesle konuşmalara bile tahammül edemezler. En büyük özellikleri çok kararsız olmalarıdır, seçim yapmaları çok zordur. Yanlış karar vermekten korkarlar. Seçim yapmak zorunda kalmak onları strese sokar.

Terazi çocuklarını büyütmenin kolay olduğu düşünülür, ama orta yolu bulmakta yardıma ihtiyacı olabilir. Terazi çocuğu etrafındaki insanlarla anlaşma, barış ve işbirliği içinde olmak ister, insanlara değer veren saygı duyan bir kişiliği vardır. Beraber olduğu insanlarla iyi geçirmek için çaba harcar. Terazi güzel bir dünya ister ve diğer insanlar üzerinde olumlu izlenimler bırakmaya dikkat eder. Ebeveynlerinin desteği, takdir ve sevgisi ile birlikte ileride çok başarılı olacak ve kişiliklerini kazanacaklardır. Küçük yaşlarında kabiliyeti olan konuları açığa çıkarmak ve bu yönde onları desteklemek gerekir.

anaaaaaaaaaam bizimkiler yanlış mı doğdu len karıştılar mı yosam huzurlu olurlar diyi ama bu ekim analarının heç birinden benim bebe çok huzurlu çok akıllı dediğini duymadım (çıtır hariç) tek ekim anası çıtır mı ola nese bide akrebe bakem belki ekrepten etkilenmiştir du bi bakem gelem

Akrep
24.10.2008Akrep bebeklerinin manyetik bir özellikleri vardır, doğdukları andan itibaren bütün ilgiyi üzerlerine çekerler ve bu uzun süre böyle devam eder.

Neşeli, hareketli, enerjik, renkli bir dünyası vardır. Zekası sayesinde her şeyi çabuk kavrar. Onun için eğitilmesi de zor değildir. Tam aksine bu çocuk problemlerden, zorluklardan hoşlanır ve bunları ortadan kaldırmak ister. Onun için derslerinde de başarılı olur.

Eli çabuktur ve yorulmak bilmeden çalışabilir. Büyük enerjileri ve güçleri nedeniyle, onlara yapıcı ve yıkıcı gücün farkı anlatılmalıdır ve dikkatle yönlendirilmelidir ki bu büyük enerjileri yaratıcı bir aktiviteye dönüşsün. Enerjisini sarf etmesi için ona ortam hazırlamak gerekir.

Akıllıdır ve etrafındaki şeylerin tam olarak istediği gibi olmasına önem verir. Anne-babası dahil herkesin onun programına uymasını bekler ve bunu sağlamayı da başarır. Savaşmayı sever. İstediği olmadığı zaman çabuk öfkelenir. Ona patronun kim olduğunu şefkatle şımartmadan göstermek gerekir.

Akrep bebeğiniz ağladığında, nedenini öğrenmek sonsuza kadar sürebilir! Ki genellikle asıl neden çok daha derinlerdedir. Bunu öğrenebilmek için ilk önce onların güvenini kazanmalısınız.

ay inşaallah uyar bu yazdıklarına benim kızım.özellikle yemek yeme konusunda.sanki içimde yemesi sorunlu olacak gibi bir his var.şimdiden zor emziriyorum baksana:bbo:

günaydın herkese oğlumla ninni dinlioz şuan Şeniz
benm oğlan başak yükseleni kova ben de kovayım hihoyyyt başak bebekleri çok titiz olurmş

benm oğlan başak yükseleni kova ben de kovayım hihoyyyt başak bebekleri çok titiz olurmş

taw ben hamileyken de çok dinlemiştim ki doğunca sevsin onla uyusun diye hiiiç banamısın demiyo varsa yoksa oyun istiyo laf istiyo

eFFeKaaN ya ben sana hoşgeldin demeyi unuttum ama ne demişler geç olsun temiz olsun

HOŞGELDİİİİİİİİİİİN a.s. a.s. a.s. Şeniz Şeniz

koş bacım koş sende dal sabah uykusu gibisi yokkaydirigubbakcemile3valla feyza doğmadan önce hafta sonları 1lere 2lere kadar uyurdukyerimseniben

lan olm yarım saat zor daldım yaa, sıpa uyandı acıktı yok vitamin yok altını deiştir yok emzir derkene bu saati ettim yine yaa, bi de gezmeye gidcm aslında ama hiç canım istemio oraya gitmeyi, başka yere gitmek istiyom ben napsam hüfffffffff:1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3 la olm bir iki gündür havalar yumuşak gidiyo, kar yağmur neyin de yok, güneşlik, bu günde çıkmazsam enailik etmiş olurum yav, yakında zaten çok soğuklar gelcekmiş o zaman hiç çıkamıcam bari şimdik çıkıyım yaaa senağlama

valla bende takmıyom anacım, benimkisi sürekli düzenli giderdi sabah ve akşam yapardı, ahan 1,5 gün yapmadı dün öğlen ne var ne yok doldurdu, üstlerini başlarını moka buladı, akşam üzeri de yaptı yine, ama bak daha sabah moku yok, bu karılarda takıntı olmuş anacım, mıçsalar bi türlü mıçmasalar bi türlü delikafadulden

anaaaaaa len aynı benim oğlanı tarif ettiniz be, yanlızkn gayet iyi geçiniyoz hır güürümüz fazla olmuyo misafir geldimi çocuk rahatsız oluyo ağla ağla işi bitiyo, gürültüye tahammülü yok hiç, bak şimdi bilem kendi kendine vıyk vıyk yapıp uyuklamaya başladı,

ahan da buldum işte kesin bizimkilerin yükseleni akrep

yavru saat kaçta doğdu doğum saatine göre belirleniyo yükselen mesela bizim yükselen burcumuz yay

nihalim iyiyydim de ahanda şu burçları okuyunca eyvah dedim yanim kesin akrep olucek ve akrep bebeleride zormuş netcez şincik

9 ay boyunca akrep olucek die ödlerim koptuydu benim, çok şükür kıl payı terazi yaptık sıpayı kaydirigubbakcemile3

anaaaaaa başaklar mükemmelliyetçi olurlarmış leynnn, :1shok:

taw ben hamileyken de çok dinlemiştim ki doğunca sevsin onla uyusun diye hiiiç banamısın demiyo varsa yoksa oyun istiyo laf istiyo

la olm bence doğru diiil onlar, ben de kocişle acayip kavga ettim ama böcüğüm huysuz diil çok şükür, benimkisi de azcık sevdinmi sıkılyo, özgürlüğüne çok düşkün, rahat bırakcan onu, ikide bi öpüp durmuycen, tam irkek yani :jeyyar:

yükselenini nasıl öğreniyozki:uhm:benim kzım 15.30da doğdu

anacım googleye yükselen burç yaz ilk siteye tıkla bakem ordan örenirsin

eFFeKaaN ya ben sana hoşgeldin demeyi unuttum ama ne demişler geç olsun temiz olsun

HOŞGELDİİİİİİİİİİİN a.s. a.s. a.s. Şeniz Şeniz

önemli diil... hoşbulduk.. teşekkür ederimmm...

ben anca toparladım geldim...
bu arada benim oğlum AKREP!!!!!! :çok üzgünüm:
zaten her halinden belli.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…