Hee bacim bu erkekleri anlamiyom ben ya ben zaten kizimi guvenipte sana emenet etmem bile hemen iki dakkada getiriyo valla babasi felan ama ben asla ona guvenip kizimi birakmam gece wc ye gidiyom soylemesi ayip bebe dibinde kendini yirtiyo ulan bi uyanda mudahale et aglamasin yaazik yok hiic hala fosur fosur uyuyo bende orda ha kalkacak de kalkacak burnumdan gele gele hic tahammulu yok neseli oldugu zaman sevmesini biliyo ama yani hepsi hoduk ben erkek olacaktim ki karimi mutlu etmek icin varya neler yapmazdim ki
nihaaaaaaaaaaaaal günaydın bacım nasılsan
TERAZİ BURCU ÇOCUĞU (23 Eylül - 22 Ekim)
Terazi burcu çocukları sevgi dolu şen ve neşelidir. Terazi çocukları problemsiz ve kolay büyürler. Uslu, söz dinleyen, yemek problemleri olmayan, huzurlu çocuklar olarak bilinirler. Sakin ve gürültüsüz bir ortamda kendi kendilerine çok rahat kalabilirler. Sakin ve huzurlu bir ortamda olmayı tercih ederler.Gürültü ve yüksek sesle konuşmalara bile tahammül edemezler. En büyük özellikleri çok kararsız olmalarıdır, seçim yapmaları çok zordur. Yanlış karar vermekten korkarlar. Seçim yapmak zorunda kalmak onları strese sokar.
Terazi çocuklarını büyütmenin kolay olduğu düşünülür, ama orta yolu bulmakta yardıma ihtiyacı olabilir. Terazi çocuğu etrafındaki insanlarla anlaşma, barış ve işbirliği içinde olmak ister, insanlara değer veren saygı duyan bir kişiliği vardır. Beraber olduğu insanlarla iyi geçirmek için çaba harcar. Terazi güzel bir dünya ister ve diğer insanlar üzerinde olumlu izlenimler bırakmaya dikkat eder. Ebeveynlerinin desteği, takdir ve sevgisi ile birlikte ileride çok başarılı olacak ve kişiliklerini kazanacaklardır. Küçük yaşlarında kabiliyeti olan konuları açığa çıkarmak ve bu yönde onları desteklemek gerekir.
canım iyiyim elhm.bir bakayım dedim gece kıllatmışlarmı diye ama :sm_confused:bu ara gece herkes uyuyor.sen nasılsın canım
nihalim iyiyydim de ahanda şu burçları okuyunca eyvah dedim yanim kesin akrep olucek ve akrep bebeleride zormuş netcez şincik
canm yükselen burcu akrep mi senin kızın doğum saatine göre
günaydın herkese oğlumla ninni dinlioz şuan Şeniz
benm oğlan başak yükseleni kova ben de kovayım hihoyyyt başak bebekleri çok titiz olurmş
canm yükselen burcu akrep mi senin kızın doğum saatine göre
koş bacım koş sende dal sabah uykusu gibisi yokkaydirigubbakcemile3valla feyza doğmadan önce hafta sonları 1lere 2lere kadar uyurdukyerimseniben
uleyyynn ibolya karısı hiç evde durmıyacanmı sen.sizin oraya yazmi geldide gezmeye gidip duruyon he.dünde b..me mime gittim deyip duruyodun bugünde gezmeye gidecem diyon.biz evden burnumuzun ucunu bile çıkaramayalım sen gez bacım gez bide burda söyle ben gezdim delaelaelaelaelae
yaw şu mok olayını da bırakın artık çocukların herşeyine karışmayın ben burdan bas bas bağırıyom benimki 4 günde bir yapıyo diye hiç de takmıyom doktor 1 haftaya kadar normal dedi ne saman yaparsa yapsın karışmayın bebelere ay
TERAZİ BURCU ÇOCUĞU (23 Eylül - 22 Ekim)
Terazi burcu çocukları sevgi dolu şen ve neşelidir. Terazi çocukları problemsiz ve kolay büyürler. Uslu, söz dinleyen, yemek problemleri olmayan, huzurlu çocuklar olarak bilinirler. Sakin ve gürültüsüz bir ortamda kendi kendilerine çok rahat kalabilirler. Sakin ve huzurlu bir ortamda olmayı tercih ederler.Gürültü ve yüksek sesle konuşmalara bile tahammül edemezler. En büyük özellikleri çok kararsız olmalarıdır, seçim yapmaları çok zordur. Yanlış karar vermekten korkarlar. Seçim yapmak zorunda kalmak onları strese sokar.
Terazi çocuklarını büyütmenin kolay olduğu düşünülür, ama orta yolu bulmakta yardıma ihtiyacı olabilir. Terazi çocuğu etrafındaki insanlarla anlaşma, barış ve işbirliği içinde olmak ister, insanlara değer veren saygı duyan bir kişiliği vardır. Beraber olduğu insanlarla iyi geçirmek için çaba harcar. Terazi güzel bir dünya ister ve diğer insanlar üzerinde olumlu izlenimler bırakmaya dikkat eder. Ebeveynlerinin desteği, takdir ve sevgisi ile birlikte ileride çok başarılı olacak ve kişiliklerini kazanacaklardır. Küçük yaşlarında kabiliyeti olan konuları açığa çıkarmak ve bu yönde onları desteklemek gerekir.
ahan da buldum işte kesin bizimkilerin yükseleni akrep
nihalim iyiyydim de ahanda şu burçları okuyunca eyvah dedim yanim kesin akrep olucek ve akrep bebeleride zormuş netcez şincik
günaydın herkese oğlumla ninni dinlioz şuan Şeniz
benm oğlan başak yükseleni kova ben de kovayım hihoyyyt başak bebekleri çok titiz olurmş
taw ben hamileyken de çok dinlemiştim ki doğunca sevsin onla uyusun diye hiiiç banamısın demiyo varsa yoksa oyun istiyo laf istiyo
yükselenini nasıl öğreniyozki:uhm:benim kzım 15.30da doğdu
eFFeKaaN ya ben sana hoşgeldin demeyi unuttum ama ne demişler geç olsun temiz olsun
HOŞGELDİİİİİİİİİİİN a.s. a.s. a.s. Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?