2008 Ekim Anneleri

senağlamasenağlamakurtarın beni imdaat oğlum gene mıçtı off altıncı buuuu delirecemmm saatte 1 emziriyorum ondanmı arklar ya her açtığım bez kakalı ama az yapıyo

kurbanın olam bırak artık şu bebenin kakasını.bitirdin kendini kakada kaka diyelaelaelaelaelae.relax relax-tatlicadiarzu-

arkadaşım bebeklerimiz her geçen gün büyüyor..tabiki bu herşeylerine yansıo...herzaman aynı şeyleri beklememek lazım...bugün az yapar yarın çok...v.s. v.s. şutarafagitti

zaten bi aksilik olsa'''olmasın inşallah''' anlarsın...
ben artık çok fazla üstünde durmuyorum...
endişelendikçe bişeyler çıkıp duruo..
bebeğin sana gülücük atıomu??
sana gülüyosa endişelenme!!
herşey yolundaaaaa............................

anaaaa benmküsü sesli gülmüooo:1shok: ozaman ben endişelenebiliriiimmhihoyyyt

hee bende bıktım kaka görmek istemiyoomm ben çıkıyorum bebişi yıkayacamda herkese ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hee bende bıktım kaka görmek istemiyoomm ben çıkıyorum bebişi yıkayacamda herkese ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu saatte yıkama işte.üsütcen bebeği:mymeka: bırak yarın gündüz gözzüylen yıka:mymeka:

anaaaa benmküsü sesli gülmüooo:1shok: ozaman ben endişelenebiliriiimmhihoyyyt

yok güzelim endişelenme benimkide daha o kadar sesli gülmüo...
ama ağzını kocaman açıp kıkırdıo...
!!!!ye beni anne öp benii anne dio!!!

Allahın izniyle hepimizin bebişleri sağlıklı ve mutlu...
:1no2: ne anne babalar var bebişinin konuştuğunu duyamayan..:çok üzgünüm:
yürüdüğünü göremeyen...:çok üzgünüm:

daha neler neler...

bizler şanslıyız..
Allahımıza çok şükür...

kizi babasina verdim soyle kendime guzel bi salep yaptim yayildim kanepeye kumandayi elime aldim acicik keyf yapiyim dedim hemen geldi al durmuyi diye gezdir biraz dedim 1dakka gecmedi geri geldi cabuk ic yaa oyalanma benim belim agriyo gezdiremem zikkimin dibi benim canim yok sanki biraz yardimci olsan geberinn deeemi celen kur su kazani bacimm dellendim iki kurusluk keyfimin icine etti atacam once dovecem sonra atacam

akıllı karının burda neişi var anasını satim, herkeş sıyırmış, ben hariç sırnaşık şey

senağlamasenağlamakurtarın beni imdaat oğlum gene mıçtı off altıncı buuuu delirecemmm saatte 1 emziriyorum ondanmı arklar ya her açtığım bez kakalı ama az yapıyo

olm sen kafayı yicen sölüyüm, bu ne telaş yav, dra sor, gerekirse isyan et niye kendi kendini paralıyon yav, hemi bu mıçma olayı nasıl yav ben anlamıyom, her bezine mi dolduruyo, yoksa bulaşık şkelinde mi, sorduydum ama cevap vermedin
Bezine cok az kaka yapmis olunca kabiz mi olmus oluyo

kaka bulaşığı varsa ıkınmış demek oluyomuş anacım, artıkın mokunu çıkartmak için mi gazını çıkartmak için mi ıkınıyorlar orasını bilemiycim

bu karılar azcık daha dururlarsa sıyırcaklar anacım, vallaha diyecek bişi bulamıyom artıkın, la benimkisi her gün sabah akşam mıçarkene 1,5 gün boyunca hiç mıçmadı, bu gün öğlen ne var ne yok çıkarttı, celenin kızı gibi saçına kadar çıktı moku ama ben telaşlanmıyom hiç vallaha, insan o da yav, bizde olmuomu hiç değişiklikler, bigün güzel uyuyon bi gün uyuyamıon hiçbi neden yokken halbukse, onlar da bi gün uyuyo bi gün uyumuo,, bi gün çok güzel kakanı yapıyon diğer gün hiç yapmıyon ama kabız da olmuyon, onlarda da olabilir, allahım yav sakınan göze çöp batar bu kadar didiklemeyin artık, la mokunun rengi kokusu kıvamı zırtı pırtı normelse bebeğin de keyiifliyse nie takıyon anlamıyom, bu neye benzio biliyonuzmu, benimkinin gözü mavi ama herkesin bebeininki kahverengi benimki niye mavi, hey allahım yav, her bebeğin metabolizması farklıdır, seninki günde 4 kere yapar benimki 2 günde 1 kere yapar ala alla dellencem yaaa laelaelaelaelae

benim hödük de dün daha doymadınmı diye geldi, ahan bu akşam senin yaşadığın olayın aynısının yemekteki versiyonu, geberdecüm olmucek hade aman salıverdim ben naparsa y apsın :1closedeyes:

Annelik boyle biseymis gicindaki boka kadar dusunduruyo insani bunlar bizim tatli belalarimiz

benim hödük de dün daha doymadınmı diye geldi, ahan bu akşam senin yaşadığın olayın aynısının yemekteki versiyonu, geberdecüm olmucek hade aman salıverdim ben naparsa y apsın :1closedeyes:

Hee bacim bu erkekleri anlamiyom ben ya ben zaten kizimi guvenipte sana emenet etmem bile hemen iki dakkada getiriyo valla babasi felan ama ben asla ona guvenip kizimi birakmam gece wc ye gidiyom soylemesi ayip bebe dibinde kendini yirtiyo ulan bi uyanda mudahale et aglamasin yaazik yok hiic hala fosur fosur uyuyo bende orda ha kalkacak de kalkacak burnumdan gele gele hic tahammulu yok neseli oldugu zaman sevmesini biliyo ama yani hepsi hoduk ben erkek olacaktim ki karimi mutlu etmek icin varya neler yapmazdim ki

Slm kızlar ben geldim oğluşu yıkadık aklaık pek şükür olsun nihayet geldim ama leylacım ve ibolyacım nöbetçi neferlerim benim nerde diğer gacılar bari biz laflıyak kaçmışlar hepiciğiaman ne ağladı benimki şimdi sustu düdük ya verdim emziği ağzına cazı bitirdi çok şükür :ecrin_bebek:edepsiz ya bana ne söylendi bi bilseniz hadi kızlar acik kaynatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…