e ne konuscaz??insan korkar oldu bişi yazarken haa!!!kız leyla yaprak dökümü falan deme konu dısı muhahaaa
biz bugun kızıma hasırtılı bez kitap aldık.annnaaaammm ne sevdi ne sevdii puhahaaa
ya kızlar bide bişi sorucam?önceden aktif bebek kullanıoduk şimdi uyu-oyna deniim dedim.ondan aldım.kocacım sordu farkı ne arada die?bende bilmirem dedim?uyu oyna daha ucuz 18 yetale.diğeri 24 tü..
Konu disi olmain diye dohum yaptigim gunu felan dedim ule yani ekim ayindaki bolumden bahsettim ya hani mu hahaha
Ne yazmissam hepsini silmis ibolyayla ben encok konu disi yazismisiz bee
NABER KIZLAR.BENİM MORALİM ÇOK BOZUK.Eylül hasta oldu.öksürüyo,tıksırıyo.birsürü şurup yazdı doktor.burnu için fısfıs verdi.dün gece çocuk çok kötüydü.gazı vardı sanırım.bi de halsizdi.doğru düzgün gülmedi,çağırınca atılıyodu onu bile yapmadı.inşallah çabucak düzelir.
canım adıvar adlı editör sayfayı genel kontrolden geçirmek amacıyla sayfaya girdi ve son mesajlarımızı sildi her zamanki şeylerden bahsetmiştik aslında
Yaprak dokumunun yeni bolumunun reklamlarini gosterdiler ay nasil sevindim ya cok seviyom bu diziyi ben carsamba gunu 6 bucukta dogum yaptim 7 bucukta odama cikyim derdime neyse yaprak dokumunu acin dedim hemen odada tv vardi allahtan ogun bile kacirmdim
e ne konuscaz??insan korkar oldu bişi yazarken haa!!!kız leyla yaprak dökümü falan deme konu dısı muhahaaa
biz bugun kızıma hasırtılı bez kitap aldık.annnaaaammm ne sevdi ne sevdii puhahaaa
ya kızlar bide bişi sorucam?önceden aktif bebek kullanıoduk şimdi uyu-oyna deniim dedim.ondan aldım.kocacım sordu farkı ne arada die?bende bilmirem dedim?uyu oyna daha ucuz 18 yetale.diğeri 24 tü..
Konu disi olmain diye dohum yaptigim gunu felan dedim ule yani ekim ayindaki bolumden bahsettim ya hani mu hahaha
nolmuş bu sayfalara konu neydi CADIARZUkonunun içi neydi de dışı yaptınız kafamçokkarıştıay aman ammada karıtı kafam nettüüzz böleee.neler kaynatmışsınız hazır şevval sena uyurken bi okuyayım dedimdi neyse konular iç dış karmakarışık olmuş.şimdi konu dışı konuştum mu acep:uhm:
o zaman ibolcüm 10 puanlık uzman sorusu konu içi nedir hadi söyle bakalım hani biri bizi aydınlatsında ona göre konuşalım mesela ekimin hödük babaları grubuna üye olan eşimden bahsedemeyek miyim ona burda gerekirse laf sayamayak mıyım.bak bu konuyla alakalı oldu tamamen gündemimiz değişti gündem KONU İÇİ VE DIŞIII
lan ibolya karısı sana ilk defa bi teşekkür ediim dedimdi teşekkür butonunuda kaldırmıslar anam:sm_confused: şansını kaybettünlülülülülülü ama söölediklerinde yandasım:lepi: bunlar yakında senlen benide afaroz ederler haa:a015:
mesacımı silmeyin bu gayet konu içiydi:enbuyukkk:
şimdi cemrenin cok ağladığını bunun sebebininde öküz kocam olduğunu yazarsam konu dısı sayılmaz dimii:uhm:
Konu disina cikmadan konusmak gerekince kimse gelmek geregi duymamis gece kiilltmada yok artik buarada konu disina ciktim en iyisi biz ekim anneleri genel sohbeti diye konu acalim herbiseyi konusalim olarmi oyle acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?