2008 Ekim Anneleri

Yaprak dokumunun yeni bolumunun reklamlarini gosterdiler ay nasil sevindim ya cok seviyom bu diziyi ben carsamba gunu 6 bucukta dogum yaptim 7 bucukta odama cikyim derdime neyse yaprak dokumunu acin dedim hemen odada tv vardi allahtan ogun bile kacirmdim

e ne konuscaz??insan korkar oldu bişi yazarken haa!!!kız leyla yaprak dökümü falan deme konu dısı muhahaaa
biz bugun kızıma hasırtılı bez kitap aldık.annnaaaammm ne sevdi ne sevdii puhahaaa
ya kızlar bide bişi sorucam?önceden aktif bebek kullanıoduk şimdi uyu-oyna deniim dedim.ondan aldım.kocacım sordu farkı ne arada die?bende bilmirem dedim?uyu oyna daha ucuz 18 yetale.diğeri 24 tü..

Konu disi olmain diye dohum yaptigim gunu felan dedim ule yani ekim ayindaki bolumden bahsettim ya hani mu hahaha

Konu disi olmain diye dohum yaptigim gunu felan dedim ule yani ekim ayindaki bolumden bahsettim ya hani mu hahaha

iice sıkılastırdılar..önceden marka verirdik konu dısını cok cok asardık sıkboğaz oloruz biraz:çok üzgünüm:

anacım geçmiş olsun yav niye öyle olduuz siz, soğuk algınlıgğ giibi bişimişmi :uhm:

canım adıvar adlı editör sayfayı genel kontrolden geçirmek amacıyla sayfaya girdi ve son mesajlarımızı sildi her zamanki şeylerden bahsetmiştik aslında

niye yüzyıllar önce yazılan mesacları silmiyo da geliyo s on mesacları siliyo, şimdi o an topicde olmayanlar konuyu kaçırmış olmucekler mi hayret bişi ya :mymeka:

konu dışı konuşma kızım kuralları çiğniyon delikafaduldenlaelaelaelaelae

ben evy baby kullancam, onun da arko kremi neyin var, hemi asker desenli olanları da var, şimdiden alışsın sıpam :roflol: bu konu dışı diil dimi:dance:

demekki o da konu dışıymış, harbiden bu konunun içi nası bişi çok merak ettim, şimdi biz hamileliği bitirdik ondan konuşamayız, e çocuklarla ilgili mi konuşçaz sadece, hoş bu terken için çok zor bi durum sayılmaz doğal davransa yeter, çocuğunun mokunu kafaya takmış durumda karı, resmini bileme çekiyo, hayret ne takıntılı kadın yav :roflol:

nolmuş bu sayfalara konu neydi CADIARZUkonunun içi neydi de dışı yaptınız kafamçokkarıştıay aman ammada karıtı kafam nettüüzz böleee.neler kaynatmışsınız hazır şevval sena uyurken bi okuyayım dedimdi neyse konular iç dış karmakarışık olmuş.şimdi konu dışı konuştum mu acep:uhm:

:roflol: la takıntılı yaptılar bizi hea, bura ekim analarının topici, ister bebeyle ilgli konuşuruz ister kendimizle, la burda pisikolocik deprasyon yaşıyo çoğumuz, rahatlamak içün geyik ediyoz, şimdi de korkuyoz artıkın vay konu içi konu dışı, ay şunu yanlış mı dedim diye diye sohbet mi olur yav, anam dikkatli ol konu dışı konuşmuş olabilisin :roflol:

o zaman ibolcüm 10 puanlık uzman sorusu konu içi nedir hadi söyle bakalım hani biri bizi aydınlatsında ona göre konuşalım mesela ekimin hödük babaları grubuna üye olan eşimden bahsedemeyek miyim ona burda gerekirse laf sayamayak mıyım.bak bu konuyla alakalı oldu tamamen gündemimiz değişti gündem KONU İÇİ VE DIŞIII

anammm korkudan kekeme oldum iyi mi -bahsedemeyek-sayamayak .ahh gördün mü yaa iyice psikolojik baskıyı hissediyom vah vahhhh

lan ibolya karısı sana ilk defa bi teşekkür ediim dedimdi teşekkür butonunuda kaldırmıslar anam:sm_confused: şansını kaybettünlülülülülülü ama söölediklerinde yandasım:lepi: bunlar yakında senlen benide afaroz ederler haa:a015:
mesacımı silmeyin bu gayet konu içiydi:enbuyukkk:

şimdi cemrenin cok ağladığını bunun sebebininde öküz kocam olduğunu yazarsam konu dısı sayılmaz dimii:uhm:

len takılın yine eskisi gibi beeeee, ne yapcaklarını bilemiolar bu ara, bi imza getirdiler iki gün snra kaldırdılar, ağırlık yapıyomuş, şimdi teşkkür butonunu kaldırmışlar yakında ne getirip götürcekler baam, yanlız replerimi alırlarsa yolarım kötükedihüso

Konu disina cikmadan konusmak gerekince kimse gelmek geregi duymamis gece kiilltmada yok artik buarada konu disina ciktim en iyisi biz ekim anneleri genel sohbeti diye konu acalim herbiseyi konusalim olarmi oyle acep

Konu disina cikmadan konusmak gerekince kimse gelmek geregi duymamis gece kiilltmada yok artik buarada konu disina ciktim en iyisi biz ekim anneleri genel sohbeti diye konu acalim herbiseyi konusalim olarmi oyle acep

yav günlerdir aynı şekil konuşuyoz o zaman konu dışı olmadı da şimdi mi konu dışı oldu, bence ortalığı temizlemek mahiyetinde yapılmış bişiydir, bi daha silerlerse o zaman bozuşuruk kötükedihüso dimi lan yandaşım celen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…